Eşimle konuşmamız

Allah yardımcın olsun konu sahibi. seninle empati kurmaya çalıştım içim çürüdü resmen. çok korkuyorum ben de eşimin beni terketmesinden. aslında her şey bi yana insan verdiği emeğe ve kurduğu hayallere üzülüyor.

rabbim inşallah karşınıza bu süreç geçtikten sonra yağız bi delikanlı çıkarsın da aşk evliliği yapın. eskimiş ve tarihi geçmiş kocanız da sizi kaybettiğine üzülsün...

sizin yerinizde olsam eğer her şey netleştiyse bi güzel cilt bakımı, sonra yeni bir saç kesimi ve boyası falan... kendime yatırım yaparım...

Allah evliliğinizden aldığı yılları sağlıkla oğlunuza versin....
İnanın bana o korku benimde içime yerleşti oturdu..sizofrene bağladım resmen.. bugün dese naparim diorum..çünkü çocuk hiç belli etmemiş renk vermemiş..şok yaşamak istemem şahsen ne yalan söyleyeyim olurmu olur düşüncesi var artık bendede..

Evettt...

Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..

Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.

En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .

Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..

Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..

Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun

Yemin ediyorum icim daglandi. Allah benim uykumu alsinda sana versin. Hayran kaldim tavrina. Bende aci gordum saniyordum.
Eylul, benide bi kardesin bil nolur acini yasa ben guclu ol demicem ama bitecegine inan inanki tekrar cicekler acasin su an nasil bi parca iyiysen oyle yasa, beden gucune dikkat et zorlada olsa cikarsanda yemeye calis iyi gunlerin icin bedenine iyi bakmalisin.
Adam sadece oyle istedigi icin yasiyor besbelli cok saskinim cesaretine guvenine saskinim ailesinin tavrina saskinim.
Sebepler ile ilgilenmek istemiyorum sen iyi ol oyalan, cocuguna saril, sarilmak insana cok iyi gelir, birde lutfen bolbol agla,aglaki bosalasin sende hastalik yapmasin, agirlik yapmasin, sakin kendini kasma kimseden cekinme..

Bu adamin parmaginda yuzuk yok mu? Evli oldugu belli olan adama yazilan numara birakan ucuz kadinlarla fingirdeyememek icinde kalmis ha? Mayasi bozukmus onun.
Utanmiyor da her seyi ikiye bolecekmis gununu gun edecekmis. Su aldigin ah senden cikmayacak mi? Hicbir konuda bu kadar nefret dolmadim be bu kadin neler yasadi.

Evettt...

Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..

Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.

En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .

Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..

Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..

Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun
Ah canım ah. Niye böyle aç gözlü olurlar ki anlamıyorum. Herkes mektup yazsın herkes beni ara desin , sonuçta senin seveceğin bir kişi değilmi, elde güzel biter mi, sen önüne bakacaksın be adam. Dünya dolusu yemek olsa ne yazar, yiyebileceğin kapasiten belli.
Ah canım , birde karakteri güçlü diyordun, kendisine saygısı var diyordun, bu nasıl saygı, resmen rahat zamparalık yapmak için bırakıyor seni, evladını. hem de birden bire.
Neyse yazmak istediğim çok şey var ama içini acıtacak ondan susacağım. Sen önüne bak , Allah görüyor, sana Eminim ki iyi kapılar açacak, zaman herşeyin ilacı, bu günler elbet geçecek. Her gecenin bir sabahı var. Allah yardımcın olsun kardeşim

Benimde kocam bayan içinde çalışıyor bazen. Ben kocama güvenmiyorum.hicbir erkeğe güvenim yok!!!!!baksanıza reddetmiş ama hep bilinçaltında kalmış.belki benim eşimde reddediyor ve Bilinçaltında kalıyor.
Kim verebilir bizim başımıza gelmeyeceğini.Allah böyle erkeklerinde kadınlarında(evli erkeğe yazan ) cezasını versin...amin...

Yemin ediyorum icim daglandi. Allah benim uykumu alsinda sana versin. Hayran kaldim tavrina. Bende aci gordum saniyordum.
Eylul, benide bi kardesin bil nolur acini yasa ben guclu ol demicem ama bitecegine inan inanki tekrar cicekler acasin su an nasil bi parca iyiysen oyle yasa, beden gucune dikkat et zorlada olsa cikarsanda yemeye calis iyi gunlerin icin bedenine iyi bakmalisin.
Adam sadece oyle istedigi icin yasiyor besbelli cok saskinim cesaretine guvenine saskinim ailesinin tavrina saskinim.
Sebepler ile ilgilenmek istemiyorum sen iyi ol oyalan, cocuguna saril, sarilmak insana cok iyi gelir, birde lutfen bolbol agla,aglaki bosalasin sende hastalik yapmasin, agirlik yapmasin, sakin kendini kasma kimseden cekinme..
Ben hiç birşey anlamadım. Eylül hanımın yazdigindan. Mektup mu o Son yazdigi eşine birisi mi musallat olmuş cozemiyorum artık ben kafam allak bullak

Bu adamın totosu kalkmış. Her şeyin altında yatan şey bu. Önünde başka ''fırsatlar'' görmüş, mektuplar bir iki kadının ilgisi vs. kaç yıllık yuvasını silebilmiş. Karakteri böyle yapacak birşey yok, şimdi olmasa bir kaç yıl sonra olurmuş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi, böyle birini haketmiyorsunuz. Çocuğunuzla yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuzu gördükçe hiçbir kadının ilgisinin aile yerine geçmeyeceğini anlayacak.

Kızlar uyumaya çalışıyorum ama geri aldım telefonu elime. Kayinvalidem e de anlaticam.. ne için torunundan ayrıldığını bilsin .. bide evde çok bunalmış anne babasının baskısından otele gidecekmiş . İnanmıyorum inanamıyorum.. yüzüğü çıkarmasından belliydi hemen kendine face açmasından .. neyse siz yine de beddua etmeyin Allah korusun iyi bişey değil. Rabb im zaten en güzel adalet i sağlar...

Bu arada ben bdv okumadan yatmazdim. Olaya bak . Şaka gibi. Yaşadığıma bak.

Şimdi okudum da ne yazmisim diye çok saçma yazmışım. Anlamsız cümleler kurmusum kusura bakmayın. Beni anlamaya çalışın... Bideee o sana mektup verenler den daha güzel evladın vardı ve vicdansız hadi beni geçtim .. saçın dökülüp kilo alınca baksın bakalım o sana kaş göz yapanlar
En azından içinde "acaba" kalmadı be Eylül. Sana daha ilk söylediğinde, sen şokta ağlarken , gidip bilgisayar oynaması, sen yapma dediğinde "boşanmazsan pisleşirim" demesinde belliydi nasıl biri olduğu, ama sen sevginden yakıştırmadın. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra

Kızlar uyumaya çalışıyorum ama geri aldım telefonu elime. Kayinvalidem e de anlaticam.. ne için torunundan ayrıldığını bilsin .. bide evde çok bunalmış anne babasının baskısından otele gidecekmiş . İnanmıyorum inanamıyorum.. yüzüğü çıkarmasından belliydi hemen kendine face açmasından .. neyse siz yine de beddua etmeyin Allah korusun iyi bişey değil. Rabb im zaten en güzel adalet i sağlar...

Bu arada ben bdv okumadan yatmazdim. Olaya bak . Şaka gibi. Yaşadığıma bak.
Bence de ailesine soyle bilsinler.
Bir gun cok pisman olacak adim gibi eminim ama o gun sen yaralarini sarmis olacaksin.

babam, o free takılacam diyen adam ağbimi alıp annemi 2 kızla bıraktı ağbimi babaanneme bıraktı, yıllar geçti ben büyüdüm evlendim ve bir oğlum oldu ve babam sürekli mesaj atıyor kızım canım sizi cok seviyorum, sürekli espirili şekilde annemi soruyor , sürekli etrafımızda dolanıyor çok pişman ama artık hiç birimiz için önemli biri değil

biyolojik kan bağımız var , sadece Allah rızası saygı adına aradığında konuşuyoruz, eşinde şimdi olmasada ilerde free hayatın ne lezzetsiz birşey ne menem kötü birşey olduğunu anlayacak

Allahın belası pislik beş para etmez herif. Şimdi seni elime verseler bütün üzülen kadınlar için eşek sudan gelinceye kadar döverdim hak ediyosun çünkü! Ş...z e free imiş artık. Yıllar sonra köpekler gibi pişman olacaksın yalnız kaldığında annen baban bu dünyadan gittiğinde yanında bir can yoldaşı bulamayacaksın o zamanda free olduğun için sevinirsin umarım.

hala bu adama üzülmee yaaa bırak bu kadar iyi olmaaa adam aferdersin ag sı.... daha ne desin asıl senn öfkeli olman lazım hala kaynananda yemek yerken ona bakman falan oyun oynamıyosun anlıyorum evlilik kolay kurulmuyo ama sen böyle alttan alan oldukca bu dicekki du bakalım ben bi hayatımı yasıyım olmazsa karıma dönerim zaten kozum cocugumda da karımda bana asık ohhhhhhhh diyo

bırak tehtitleri salla bu kapıdan cıktınmı göremezsin de paran var pulun var evlilgiin en önemlisi cocugun var hayatın en güzel zamanı ve yeri basına böyle bisey gelmis olması dünyanın sonu degil allah beterinsen saklasın yanii

bırak su kocayı yaa sen pesine gittikce onun bi tarafları daha kalkıcak kusura bakma ben gercekkerş söylerim pek pohpohlayamama aman düzelir insallah diye sana ümit veremem

düzeliceksene o kocanı bin pisman etmelisin sen tavılrı olmalısın annein yanına gidip üzgün kadın modeli takılıcagına ac sende kendine bi face al cocugunuda git güneye tatil yap kafanı dagıt ailenin yanına gidicen hergün aglıcan ailen barısırsınız dicek sen kaynananla konuscan oglum gelmedi otelde dicek sonra onun facesine bakıp durucan eeeeeeeeee degermi sende hayatını yasa cık bi tatil yap bak referandmdan sonra magruru oynamam kaynanan cocugu almaya gittiinde kocan orda oldugunda pas at ayy anne bizde gezicez valla arabada altımızda de ayrıca öylesine ne araba veririm ne ev yallh bu cocugu babamın evinde yapmadım ugrassın dursun mahkemede

nikah bana lazım degil de

Back
X