Eşimle konuşmuyoruz

İş konusunda haklı olabilirsiniz de oğlunuzu gayet rahat babaannede bırakabiliyorsunuz. O kısmı anlamadım. İstediğiniz işte çalışmak sizin hakkınız.

ben bekarken bir sene calistim vardiyali ayni saatlerde dediginiz gibi.gece vardiyasi dan ciktigimda eve gelip uykulu gozlerle zoraki kahvalti yapardim sonra yatardim uykumu alana kadar.ama hicbir ev isi yapmazdim kahvalti yemegi annem hazirlardi.insanin duzeni uyku sistemi bozuluyor hayat kalitesi dusuyor.hatta bi gun yaptigim iste uretimden dolayi rekor kirdim bu iyi birseydi ama hastalandim.kan degerim 4.5 olmus doktor 11 gun rapor verdi dinlen diye sonra da isi biraktim.
simdi siz evlisiniz ev isi esiniz eviniz en onemlisi cocugunuz ilgi istiyecek siz isten geldiginizde o gune yeni basliycak oyun istiycek siz uykulu gozlerle yorgunlukla ne kadar yapabileceksiniz.

Borcumuz var o yüzden istiyor
borcunuz ne borcu?

arkadaşların dediği gibi çalışmak zorunda değilsiniz ama borç varsa ben olsam destek olurum

çalışmak zorundasın da çok itici bir laf gerçekten
hiç eşinize dediniz mi veya kv annene baktırmak istemiyorum vs diye
kendi anneniz nerde

hayir tatli dille askim boyle bir is var ne dersin bi dusun istersen ya da bir deniyelim olmazsa birakirsin ben elimden gelen yardimi yaparim ama sen bilirsin dese belki farkli olur sonuc.boyle bir baskiyla calisasi da gelmez insanin icinden.

üstelik kocası parayı eve değil ele yediren cinslerdenmiş. o yüzden borçlanmış.
O zaman zıkkım yesin.
Çalışmasın konu sahibesi.
Oldu ben çalışacagım kocam başkalarına yedirecek.
Konu sahibesi hiç çalışmayın böyle adama
Adama bak be hem kadına iş buluyor rızası dısında hem de dayatıyor.
500 tl fazla alacak diye çocuklu kadını o saatlere kadar vardiyalı çalıştıracak vicdanını nerede bırakmış acaba terbiyesiz ?
Resmen çocugu 2 hafta göremeyeceksiniz olur mu öyle şey ?
Buldugunuz iş gayet makul oysa.
Sabah sabah iş yerinde delirdim yine.

Önce evden git sonra kardeşin sözüne gelme,millet sormuştur Tabi,nr yapmaya çalışıyo bu adam yaa etek giysin o
Sordular ama işte diye yalan söyledim mecburen bu arada hala aramadı bende aramamaya karar verdim istememeye istememeye bugün evime döneceğim ama o gelmedikçe gel diye aramayı düşünmüyorum veya konuşmayı
Dün gece babam kızım sana yardım etmek istiyorum ama yaptığım yardımı kocan başkasına yedirtecek yapamıyorum dedi bende yapma baba zaten dedim eşim halletsin onun sorumluluğu dedim
Babamın haklı çıkması ne kötü anlatamam

esim vardiyali calisiyor mesela sabah isten geliyor uyumak istiyor kizim baba gel otuu diyo beyabey oynuyalim diyo adami uyutmuyor yada gizlice bir odaya gidiyor kapiyi kilitliyor bu sefer kizim kapisina dan dan vuruyor baba babaa agliyor adam ya mecburen cikiyor oynyuyor ya da ben kizim gel diye ilgisini cekmeye calisiyorum ki benim esim 6 yildir vardiyali calisiyor koca adamin bile uyku duzeni degisiyor bozuluyor.evde de hicbir is yapmaz herseyle ben ilgilenirim ona ragmen boyle..

Eşiniz çok bencil. Asıl onun siz isteseniz bile vardiyalı bir işe izin vermemesi gerekir. Ne günlere kaldık. Kocamı koca.
Ya gerçekten anlayamıyorum.
Vardiyalı iş bu ve gerçekten eşini hiç mi düşünmüyor bu kadın n'apar o saatlere kadar orada diye.
Sorsan dünyanın en eşini düşünen adamıdır.
Konu sahibesi rica ediyorum zıkkım yesin deyip asla taşın altına elinizi koymayın.
Millet benim maaşımla sefasını sürecekse kjfsshfjhdakhfjkad öyle işe ben !

Neden bu kadar zorluyor sizin çalışmanız için.
Sanayide çalıştıracak kadar çok mu kötü durumunuz, yada eşiniz size bu kadar muhtaç mı ? Uykulu limon

Sanayide çalıştıracak kadar çok mu kötü durumunuz, yada eşiniz size bu kadar muhtaç mı ? Uykulu limon
Utanmıyor da kız sanayide git çalış gece saatlerine kadar demeye.
Sanayii ortamını bilmiyor olamaz yok yani düşünüyorum gerçekten olamaz.
Birisi çalıştırmaz eve kapatır birisi de zorla işe sürükler bir ortasını bulamadık şu tür konuların.
Bir de eşinin bu saçma borçları ona buna maaşını yedirdigi içinmiş .
Hem asgari ücret alıyor hem de o parayla milleti pohpohluyor.
Gel de acı bu adama

Herkese çalış derim sana demiyorum
Kocan kendi kendine yapmış bu borcu kendi kendine de ödesin bir zahmet
Ayrıca sen çalışırsan kendine çocuğuna bir faydan da dokunmayacak daha maaşını ele alir almaz sirtlan gibi kapacak adam daha fütursuz harcayacak
Sen çocuğunu görmediğinle kaynanaya verdiginle kalacaksin
Ne biçim bir adam bu ben bile kocama öyle is bulmam yazik günah diye
İşin saati o bicim bir hafta aksam mesai bir hafta gündüz mesai bir hafta gece mesai insan da denge falan kalmaz 21 lik bekar kiz zor yürütür bu isi

Borcumuz var o yüzden ben diyorum ki interneti kapatalım daha ucuz bir eve çıkalım telefonları satalım daha ucuzunu alalım bende evde boncuk işi vs yapayım diyorum sigarayı bırak demiş doktor sigaranı bırak dedim biraz kısalım dedim ama dinlemiyor

Erkekler biz kadınlara arızasınız siz diyor kanka ama aslında onlar tam bir arıza...
Hep bir sorun çıkartan onlar, biz konuşunca da dır dırcı oluyoruz anasını satayım
Konuşturma ozaman kardeşimm konuşturma yaniii

Konu sahibi kararının arkasında dur ve gitme oraya çalışmaya... Uykulu limon

Dinlemiyorsa lütfen çalışmayın.
Önce adam olsun.
Sonra gelsin aman dilensin senden.
Koca mı bu şimdi allesen ?
Önünde sallanan 250 gramla erkek mi oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…