- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Bu yorumu yeni gördüm. O zaman diyorum ki asla çalışma konu sahibi.üstelik kocası parayı eve değil ele yediren cinslerdenmiş. o yüzden borçlanmış.
üstelik kocası parayı eve değil ele yediren cinslerdenmiş. o yüzden borçlanmış.
borcunuz ne borcu?Borcumuz var o yüzden istiyor
hayir tatli dille askim boyle bir is var ne dersin bi dusun istersen ya da bir deniyelim olmazsa birakirsin ben elimden gelen yardimi yaparim ama sen bilirsin dese belki farkli olur sonuc.boyle bir baskiyla calisasi da gelmez insanin icinden.Tabiki bayanların çalışması para kazanması çok güzel ama böyle iş buldum çalısacaksın babam görüşmeye götürcek falan çok itici bi tavır.insan böylemi söyler ya kocan tam bi öküz kusura bakma.Allah yardımcın olsun
O zaman zıkkım yesin.üstelik kocası parayı eve değil ele yediren cinslerdenmiş. o yüzden borçlanmış.
Sordular ama işte diye yalan söyledim mecburen bu arada hala aramadı bende aramamaya karar verdim istememeye istememeye bugün evime döneceğim ama o gelmedikçe gel diye aramayı düşünmüyorum veya konuşmayıÖnce evden git sonra kardeşin sözüne gelme,millet sormuştur Tabi,nr yapmaya çalışıyo bu adam yaa etek giysin o
iste boyle bu adamlar esimizin hatrina gideriz sevmediklerimize onlar bir kinle gitmezler onemli gunlere bu yaptigini unutma bence birgun kullanirsin sende .Kardesinin sözüne bile gelmemiş adamda ki kine, inada bakın.çok ayıp yaptığı.
Ya gerçekten anlayamıyorum.Eşiniz çok bencil. Asıl onun siz isteseniz bile vardiyalı bir işe izin vermemesi gerekir. Ne günlere kaldık. Kocamı koca.
Utanmıyor da kız sanayide git çalış gece saatlerine kadar demeye.Neden bu kadar zorluyor sizin çalışmanız için.
Sanayide çalıştıracak kadar çok mu kötü durumunuz, yada eşiniz size bu kadar muhtaç mı ?Uykulu limon
Herkese çalış derim sana demiyorumSordular ama işte diye yalan söyledim mecburen bu arada hala aramadı bende aramamaya karar verdim istememeye istememeye bugün evime döneceğim ama o gelmedikçe gel diye aramayı düşünmüyorum veya konuşmayı
Dün gece babam kızım sana yardım etmek istiyorum ama yaptığım yardımı kocan başkasına yedirtecek yapamıyorum dedi bende yapma baba zaten dedim eşim halletsin onun sorumluluğu dedim
Babamın haklı çıkması ne kötü anlatamam
Borcumuz var o yüzden ben diyorum ki interneti kapatalım daha ucuz bir eve çıkalım telefonları satalım daha ucuzunu alalım bende evde boncuk işi vs yapayım diyorum sigarayı bırak demiş doktor sigaranı bırak dedim biraz kısalım dedim ama dinlemiyorNeden bu kadar zorluyor sizin çalışmanız için.
Sanayide çalıştıracak kadar çok mu kötü durumunuz, yada eşiniz size bu kadar muhtaç mı ?Uykulu limon
Erkekler biz kadınlara arızasınız siz diyor kanka ama aslında onlar tam bir arıza...Utanmıyor da kız sanayide git çalış gece saatlerine kadar demeye.
Sanayii ortamını bilmiyor olamaz yok yani düşünüyorum gerçekten olamaz.
Birisi çalıştırmaz eve kapatır birisi de zorla işe sürükler bir ortasını bulamadık şu tür konuların.
Bir de eşinin bu saçma borçları ona buna maaşını yedirdigi içinmiş .
Hem asgari ücret alıyor hem de o parayla milleti pohpohluyor.
Gel de acı bu adama
Dinlemiyorsa lütfen çalışmayın.Borcumuz var o yüzden ben diyorum ki interneti kapatalım daha ucuz bir eve çıkalım telefonları satalım daha ucuzunu alalım bende evde boncuk işi vs yapayım diyorum sigarayı bırak demiş doktor sigaranı bırak dedim biraz kısalım dedim ama dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?