- Konu Sahibi talimterbiye
-
Benim takildigim noktada ,esin neden bosanmis
Ailesi sadece akrabalarinin kizi oldugu icinmi seni disliyor
Yoksa esin senin icinmi bosandi
Yani eger oyleyse firsattan istifade esine vicdan yaparlar
Bu benim de aklıma geldi.
Hatta ben de sordum kayınvalide yeni gelinin evde oldugunu bile bile,
eski eşin anne-babasını neden çagırsın ki?
Haklısınız zaten benim de mantığım almıyor bu kadar geniş olmayı anlam veremiyorum. Üstelik bu sebep yüzünden küslermiş ne diye barışıp görüşürler anlamıyorum. Ortak zeytinlikleri falan var benim ailem olsa çoktan arazileri satıp ortaklıktan ayrılmıştı. kayınvalidemin öyle tuhaf huyları var ki artık yaptığı herşeyi normal buluyorum. Bana göre akli dengesi yerinde değil. Eşime gelince hala haber yok bugün bankamatik kartımdan maaşımdan kalan parayı çekecektim hesabımda bildiğimden fazla para vardı ayrıntılara baktım haftalardır aramayan adam bir de hesabıma para göndermiş. Ona olan kızgınlığımı unutmak üzereyken resmen dalga geçiyor eve dönmeye hiç niyetim yok gerekersi boşanma davası açacağım
hala bilmiyor mu eşiniz ablanızın ameliyatı sebebiyle şehirden ayrıldığınızı? para göndererek neden dalga geçmiş olsun ki? belki ihtiyacınız olur diye düşünmüştür.
Eğer benim kızım eşinden boşanmış olsa, yakın akraba bile olsam o kişilerle görüşmezdim. Selamlaşma vs olur ama eve gidip gelme bence abartılı bir medeniyet...Üstelik bu insanlar köyde oturuyorlar, boşanmak burada daha farklı...Acaba seninle arası kötü ve biz eski gelinimizi istiyoruz mesajımı veriyorlar? Kayınvaliden çok hatalı; kötü!!!Böyle kesin yargıyla konuşmayı hiç sevmem ama yazını okuyunca o kadar sinir oldum ki...Sen herkesin davranacağı şekilde davranmışsın; sen evin gelini olarak nasıl odada bekleyeceksin? Bende olsam giderdim. Eşin sanki dolduruşa gelmiş, yoksa 15 gün aramaması imkansız. Canım bence o aramıyorsa sen ara ve buluş, konuş. Böyle bir insan için evliliğini tehlikeye atma; seviyorsan ara...Kayınvalidenle de daha mesafeli olmaya çalış, sen oradayken misafir seçimine bir zahmet dikkat etsin. Kayınvaliden pek iyi niyetli gözükmüyor bence; zaten önemli olan eşin kaynanan değil. Eşinin neden böyle davrandığını anlamalısın. Eşin senin evi terketmeni!(dogal bir sonuç) ve annesinin dolduruşuyla böyle davranıyor olabilir.
yazdiklarim hepsi gitti yaaa:2:
Neyse kisaca tekrar yaziyorum, bence bosanmak icin, ordada hic bir durum yok! sakin bir sekilde kv seni etkiledigini, piskoljini bozdugunu anlatir ve bundan sonra gidip gelmezsin.
Kayin validen dengesiz, saygisiz bir insan, bu tur kadinlara ne kadar az yuz verirsen okadar kiymetli olursun canim. Yasayan bilir
Esin seni ezdiriyor bu kezin olan bir sey, ama durumlar buraya kadar geldigi icin, bundan sonra anlamis olmali ne kadar hasas bir konu oldugunu.
Para gondermezsinide bence yanlis anlamamalisiniz. O bence, sikintiya girmeyin, ac kalmayin, ordata kalmayin diye yollamis ve bana gore dusunceli bir davranis.
Eşime o kadar öfkeliykim ki. Yılbaşını kıymetli annesiyle geçirsin
Haklısınız zaten benim de mantığım almıyor bu kadar geniş olmayı anlam veremiyorum. Üstelik bu sebep yüzünden küslermiş ne diye barışıp görüşürler anlamıyorum. Ortak zeytinlikleri falan var benim ailem olsa çoktan arazileri satıp ortaklıktan ayrılmıştı. kayınvalidemin öyle tuhaf huyları var ki artık yaptığı herşeyi normal buluyorum. Bana göre akli dengesi yerinde değil. Eşime gelince hala haber yok bugün bankamatik kartımdan maaşımdan kalan parayı çekecektim hesabımda bildiğimden fazla para vardı ayrıntılara baktım haftalardır aramayan adam bir de hesabıma para göndermiş. Ona olan kızgınlığımı unutmak üzereyken resmen dalga geçiyor eve dönmeye hiç niyetim yok gerekersi boşanma davası açacağım
canım sen ne yapmaya çalışıyorsun eşine karşı bu kadar fevrı olmamalısın.
Eşini sevmişsin ki onun için istemesende onun ailesinin yanına gitmişsin
Aranızda güçlü bir sevgi ve bağ olmuş ki evlenmişsiniz
Eşin seni sevmişsi annesini dinememiş seninle evlenmiş
Herşeyi hemen silmenin alemi ne
Eşinin annesinin yaptığı çok yanlış ama senin yaptığın da bir o kadar yanlış
Evliliğine sahip çık bir yuva kolay kurulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?