Eşimle küstük aramadı bile

Senin eski dünürleri görmen problem değil ama,

Eski dünürler gelecek ve seni görmeleri sakıncalı !!!!

Tehlikeli alarm bencee eskiyle barıştırmaya mı çalışıyor ki...

Barıştık ama ilk adımı ben attım. İşten çıktım iş yerine yanına gittim. Orada çalışan bayan birşey demedi ben de odasına daldım. Yanında misafirleri varmış neden kapıyı çalmadan içeri giriyorsun diye azarladı benim surat düştü şok oldum. Mutfağa geçtim tezgahın üzerinde sigara paketi duruyordu hiç hayatımda ağzıma almadım ama balkona çıktım yaktım bir sigara öksüre öksüre içmeye çalışıyorum sinirden ellerim titriyor

bu barışma gibi gelmedi bana, daha ziyade kendini %100 haklı gören senin burnundan getirmeye çalışan bi koca gibi

Evet haklısınız anlattığım kısmıyla böyle gözüküyor ama ben konuştuktan sonra ona hak verdim. Kızdığında mutsuz olduğunda böyle çıkışlar yapabiliyor.
Kusura bakma ama Senin kocanın burnu çok büyük ne demek kapıyı çalmadan neden giriyorsun misafirim var ne demek..! Orasıda senin iş yerin sayılır. misafirlerinden izin alıp seni mutfağa götüre bilirdi misafirleri göndereyim geliyorum diye bilirdi Sen bu adama çok yüz vermişsin şekerim bence biraz tavrını koy

Ben balkonda sigara içmeye çalışırken sigarayı elimden çekti. Bir sigara içmen eksikti dedi. Ağlıyordum yüzüne bile bakamadım. Eşim konuşmaya başladı o konuştukça ben yerin dibine girdim. Bana söylediklerini aynen aktarıyorum. Haftalardır elini dahi tutamadım yüzünü görmedim sesini duymadım benim suçum ne dedi. Annemin yaptığı affedilir değil ben oğlu olarak sana yaptığı bu son saçmalıktan sonra telefonlarına dahi çıkmıyorum. Tek suçum o akşam alkolü fazla almam ve seni o evde yanlız bırakmam ama yine de terk edilmeyi hak etmiyordum. Senin ailenin bana söylediklerine karşı abinin tehditlerine, iş yerimi basıp yakama yapışmasına rağmen bir gün bile seni terk etmeyi düşünmedim dedi. Ben tek kelime söyleyemedim. Sarıldı söz veriyorum bir daha seni üzmelerine izin vermeyeceğim dedi gitsek bile seni o evde yanlız bırakmam dedi. Konu öyle kapandı bir daha da açmadık. Yemeğe götürdü ama hiç bu konuyu konuşmadık. Eve geldik bu olayın üstüne mutfakta bir de beraber fırın sütlaç yaptık :))

Çok sevindim.

Hep böyle mutlu kalın,
bir daha da ufacık olayları büyütüp kendinize zulüm etmeyin :)

Son düzenleme:

Evet egosu yüksektir ama bu onun genel yapısı ben de tam tersi mülayim biriyimdir aşırı zıt karakteriz ama özü gerçekten çok iyidir aksi olsa zaten egosu falan çekilmez

sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten içim neşeyle doldu birden tebessüm ettim sevmek sevilmek ne güzel bişey allah daim eylesin bu sevginizi hep böyle mutlu olun inşaallah rabbim ayırmasın ellerinizi hiç :))

Mutlu sonları seviyorum :)

Çok sevindim sizin adınıza.. Birdaha açmayın bu konuyu zaten uzun süre ayrı kalarak acı çektiniz. Hiç değmez konuşmaya. Huzurunuz bozulmasın inşallah

nekadar güzel bir son INSALLAH bidaha ayrilik yasamassiniz mutluluklar dilerim

Bende en başından beri takip etmiştim sonu mutlu bitti çok sevindim sizin adınıza umarım bir daha böyle üzücü şeyler yaşamazsınız. Herkese hayırlı kandiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…