Eşimle küstük aramadı bile

Ayrılmak isteyeceğim en son şey ama insan sinirle saçmalar ya okuldan çıkınca iş yerine gideyim sonuçta kovacak değil ya daha sakin olmayı deneyeceğim belki o da sakin konuşur

küçük yerlerde gece taksiye binmek başka birinin arabasına binip gitmişsin gibi muameleye sebep olur... ki öle de olmuş... küçük köylerde ilçelerde dedikodu çok olur. eşini doldurmuşlar...

bence tüm olanları unutup eşini eve çağır. ne olduysa kapı dışında kalsın. gururu boşver... eşini sevdiğini düşünüyorum. aldatma yok, şiddet yok.... bir kitapta okumuştum. "ilerde gururuna sarılıp uyuyamazsın" diyordu...

Ayrılmak isteyeceğim en son şey ama insan sinirle saçmalar ya okuldan çıkınca iş yerine gideyim sonuçta kovacak değil ya daha sakin olmayı deneyeceğim belki o da sakin konuşur

git eminim hoşuna gider , o taksiye binip gitmene değil kısa bi süreliğinede olsa ondan vazgeçmiş olmana kırgın bence.
tatlı dil , güler yüz halleder herşeyi.
sukünet ve sabır ..
halledilmeyecek sorunlar değil ..
bence işyerine git , bi yemeğe çıkın ..
dışarı çıkınca direkt elini tut ..
bazen kelimelerin yapamadığını ufak bi dokunuş halleder

asla ve asla gitme kardeşim...okuduğum kadarıyla mesleğin war ve şimdilk kendini idare etmen için kalabileceğin bi yer war..eğer dönersen bu olaylar tekrarlanır nasl olsa geri geliyo derler aklını başına al yoluna bak...bu olayların sonu gelmez evlilk çoook ama çok kötü bşy

Minikdepresif ne guzel demis :)

Elini tut ve gozlerine bak, o anlar zaten gozlerinin ne anlattigini

Biz kirgin olunca boyle barisiz esimle ,
gerci o yapar bunu genelde , bende de yelkenler fora olur :)

Kirginlik gecince de durum degerlendirmesi yapariz ,
bazen sicagi sicagina olaylarin ustune gitmek iyi olmayabiliyor

Sarki sozu geldi aklima

Zor degil seviyorum seni derken bana ozur dilemek :)

Son düzenleme:

insan saygıyı sewgiyi kaybedince bırak elini tutup gözlerine bakmayı ayaklarına kapansan işlemez...eşinle aranızdaki sewgi sizi barıştırıyo emin ol başka bşy değil

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.bence kaşılıklı oturup konuşun.

insan saygıyı sewgiyi kaybedince bırak elini tutup gözlerine bakmayı ayaklarına kapansan işlemez...eşinle aranızdaki sewgi sizi barıştırıyo emin ol başka bşy değil

2 yorum arasındaki 7 farkı bulamadım ben :S

Ortada ahım şahım bir mesele yok, ikisi de fevri davranmış, boşanmayı gerektirecek ne var Allah aşkına?

hafta sonu denedim bu taktiği işe yaradı
bağırdım , çağırdım .. istediğim cevabı alamadım .. rest çektim gene alamadım ..
sakinleştim , elini tuttum , yanağından öptüm, gözlerinin içine baktım , tatlı tatlı konuştum , hüüüüoooppp istediğim oldu
tebi benim ki yeni bi ilişki ama işe yaradı bence uzun sürelilerde de yarar

2 yorum arasındaki 7 farkı bulamadım ben :S

Ortada ahım şahım bir mesele yok, ikisi de fevri davranmış, boşanmayı gerektirecek ne var Allah aşkına?

boşansın demiyorum adım atan taraf o olmasın...bu olay o kadın içn bi patlama olmuş yani ilk değil ...hatasını anlaması içn adamın yanlz kalması lazım

boşansın demiyorum adım atan taraf o olmasın...bu olay o kadın içn bi patlama olmuş yani ilk değil ...hatasını anlaması içn adamın yanlz kalması lazım

Adam haftalardır yalnız zaten, yeni barıştılar.

Esim de beni böyle kandiriyor :) Dayanamiyorum hop diye barisiyorum, gülümsüyorum :) Güzel bir taktik Biz birbirimizi 3.5 yildir taniyoruz

Bosanmayi gerektirecek bir durum yok gibi su an. Iki taraf da biraz fevri davranmis.

Esiniz bir kere neden sizi sürekli mesgule atti? Icip bir de sarhos olmus. En sevmedigim seylerden biridir sarhos olan bir koca, fakat sonucta sizin icin problem degilse sorun yoktur.
Sonra sanki esiniz hakliymis gibi bir de üzerine size taksiye niye bindin gibisinden afra tafra yapmis.

Bunun da üzerine insanlarin doldurusuna gelmis cok fazla, belki sonra 15 gün aramayinca da bunun arkadaslari ve ailesi oldugunu tahmin etmek zor degil.

Sonra bir de bir önceki esinden 1 yilda bosanmasi beni düsündürdü. Demek ki esiniz cok fazla SIKIYA gelemeyen bir adam... Ya da kücük seylerden cabuk bittiye gelen bir adam. Bu cok tehlikeli. Size direk o evden gidersen biter demesi de bunun bir göstergesi.

En ufak bir kavgada bitti diyen esiniz olacak galiba, toparlamaya calismasi da size düsecek.

Bunlar benim gözlemlerim, su an bosanmayi gerektirecek bir durum yok, dilerim barisirsiniz fakat ilerisi icin diyorum cok taviz vermeyin. Hatalarini gösterin degismezse o zaman bosanmayi düsünebilirsiniz.

Canım benim sana tek söylryeceğim eşini seviyorsan ve onunla yaşamaktan mutluluk duyuyorsan sakın mutluluğundan vaz geçme. Sen de benim gibi biraz fevrisin.Davranışlarımızı düşünmeden o anki ruh hali ile yapıyoruz. Eşinin seni sevdiğini hissediyorum. Sadece senden bi adım bekliyor.Lütfen o adımı at.

Tabi ki uzun -kısa farketmez bence...

Bizim evliliğimiz yaklaşık 9 yıl olacak (hatta 15 yıldır beraberiz)
bak yine farketmiyor :)

Konu sahibi ne yaptı acaba?

İlk eşiyle neler yaşandığını bilmiyorum çok fazla irdelemedim ailem zaten bu yüzden hiç istemedi. Buraya geleli çok fazla olmadı önceden ailesiyle 750 km bir uzaklık vardı. Eşim aslında böyle biri değil ama bu sefer ben de hata yaptım olay büyüdü. Eşim illa aileme yakın gideceğiz diye bile zorlamadı ben onu hem kırılmasın dedim hem de burada daha farklı bir işe atama yoluyla geldim. Akıllandım artık bu olay kulağıma küpe oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…