- Konu Sahibi talimterbiye
-
canım benim boşanmayı dillendirme , evden gitmeyide ..
bırak konuşmasanızda evinize gelsin ..
başka yerlerde kalmaya , evden cıkıp gitmelere ikinizde cok alışmayın ..
sakin kafayla tekrar konuşun..
ikinizde ayrılmaya niyetli değilsiniz , gönlünüzden geçmiyor.
geçmesinde zaten , ortaada geçerli bi sebep yok ..
sakin sakin konuşun, bu olaydan ders cıkarmanız gerektiğini , bir daha böle şeylerin
tekrarlanmaması gerektiğini anlatın birbirinize ..
affedici olmayıda tabi
Ayrılmak isteyeceğim en son şey ama insan sinirle saçmalar ya okuldan çıkınca iş yerine gideyim sonuçta kovacak değil ya daha sakin olmayı deneyeceğim belki o da sakin konuşur
Minikdepresif ne guzel demis :)
Elini tut ve gozlerine bak, o anlar zaten golerinin ne anlattigini
Biz kirgin olunca boyle barisiz esimle ,
gerci o yapar bunu genelde , bende de yelkenler fora olur :)
Kirginlik gecince de durum degerlendirmesi yapariz ,
bazen sicagi sicagina olaylarin ustune gitmek iyi olmayabiliyor
Evleneli nerdeyse bir buçuk yıl oldu. İlk evlendiğimizde kendi evimizde ailelerden uzak yaşıyorduk. Kredi çekip ev bile almıştık. Eşimin babası hastalandı, annesi de eşinden dolayı panik atak gibi birşey oldu. Buradaki bütün düzenimizi bozduk, evi sattık onların olduğu ile gittik. Ailesi bulunduğumuz ilin köyünde oturuyor. Eşim burada bir arkadaşıyla ortak işyeri açtılar. Burada çevresi geniş olduğu işleri iyi gidiyor. Ben tayin yaptırdım burada bir kurumda memurum. Ben çok isteyerek taşınmadım ama eşimi kırmak istemedim. Eşimin ailesi benim için bir şey ifade etmiyor çünkü evlenmemizi istemediler zaten hiçbirşey güzel başlamadı beni hiçbir zaman kabullenmediler. Buna rağmen iki üç günde bir eşimle ailesinin yanında kalıyorum. Bana oğlunun yanında çok iyi davranıyor ama her fırsatta dolaylı yollarla sarfettiği sözlerle beni yıprattı. Kabullenmeme sebebi ise eşimin ilk evliliği ailesi boşanmayı istemediği halde bir yıl sonra boşanmış ve aileler uzaktan akraba aynı köyde yaşıyorlar v.s. asıl sorunumuza geleyim yine ailesinin yanına köye gitmiştik. Eşim arkadaşlarıyla yemeğe dışarı çıkmıştı. Bana yine laf sokmaya başladı. Misafir gelecek diye evi süpürelim dedi. Ben yapayım dedim sonra mutfakta birşeyler hazırladık. Akşama doğru misafirlerin seni görmesi hiç iyi olmayacak falan demeye başladı. Neden dedim gelecek olan kişiler meğer eşimin ilk eşinin annesi babası falan. Sabahtan beri niye söylemiyorsun da akşamın kör vakti nasıl sinirlendim eşim yok. Sen odadan çıkma dedi bana. Gerek yok dedim ben gidiyorum dedim vurdum kapıyı çıktım. üstümde az bir para vardı araba eşimde köy yerinde bir taksiye bindim eve gittim. Eşimi defalarca aradım hep meşgula attı mesaj attım cevap yok. Eve geldim o sinirle ablamı aradım ablam yoktu telefona eniştem çıktı ablamın o gün yapılan bir tetkik vardı doktor ameliyat demiş morali bozuktu. Ben geliyorum dedim. Sabah yola çıkarım diye hazırlandım. Eşim en sonunda aradı eve gelemeyecek kadar sarhoş telefonda tartıştık durup durup sen nasıl bilmediğin insanların arabasına binersin beni rezil ettin diyip durdu. Sarhoş anlamıyor beni ablama gideceğim dedim o evden .ıkarsan bu iş biter dedi. Sabah çıktım gittim. On beş gün oldu ne aradı sordu sanırım bitirdi neler oldugunu bile sormadı. Raporumun bitmesine bir hafta var işe başlamam lazım. Ben de aramadım o da aramadı böyle bir şey oldu ne yapayım bilmiyorum.
insan saygıyı sewgiyi kaybedince bırak elini tutup gözlerine bakmayı ayaklarına kapansan işlemez...eşinle aranızdaki sewgi sizi barıştırıyo emin ol başka bşy değil
asla ve asla gitme kardeşim...okuduğum kadarıyla mesleğin war ve şimdilk kendini idare etmen için kalabileceğin bi yer war..eğer dönersen bu olaylar tekrarlanır nasl olsa geri geliyo derler aklını başına al yoluna bak...bu olayların sonu gelmez evlilk çoook ama çok kötü bşy
insan saygıyı sewgiyi kaybedince bırak elini tutup gözlerine bakmayı ayaklarına kapansan işlemez...eşinle aranızdaki sewgi sizi barıştırıyo emin ol başka bşy değil
Minikdepresif ne guzel demis :)
Elini tut ve gozlerine bak, o anlar zaten gozlerinin ne anlattigini
Biz kirgin olunca boyle barisiz esimle ,
gerci o yapar bunu genelde , bende de yelkenler fora olur :)
Kirginlik gecince de durum degerlendirmesi yapariz ,
bazen sicagi sicagina olaylarin ustune gitmek iyi olmayabiliyor
Sarki sozu geldi aklima
Zor degil seviyorum seni derken bana ozur dilemek :)
2 yorum arasındaki 7 farkı bulamadım ben :S
Ortada ahım şahım bir mesele yok, ikisi de fevri davranmış, boşanmayı gerektirecek ne var Allah aşkına?
boşansın demiyorum adım atan taraf o olmasın...bu olay o kadın içn bi patlama olmuş yani ilk değil ...hatasını anlaması içn adamın yanlz kalması lazım
hafta sonu denedim bu taktiği işe yaradı
bağırdım , çağırdım .. istediğim cevabı alamadım .. rest çektim gene alamadım ..
sakinleştim , elini tuttum , yanağından öptüm, gözlerinin içine baktım , tatlı tatlı konuştum , hüüüüoooppp istediğim oldu
tebi benim ki yeni bi ilişki ama işe yaradı bence uzun sürelilerde de yarar
Esim de beni böyle kandiriyor :) Dayanamiyorum hop diye barisiyorum, gülümsüyorum :) Güzel bir taktikBiz birbirimizi 3.5 yildir taniyoruz
hafta sonu denedim bu taktiği işe yaradı
bağırdım , çağırdım .. istediğim cevabı alamadım .. rest çektim gene alamadım ..
sakinleştim , elini tuttum , yanağından öptüm, gözlerinin içine baktım , tatlı tatlı konuştum , hüüüüoooppp istediğim oldu
tebi benim ki yeni bi ilişki ama işe yaradı bence uzun sürelilerde de yarar
Bosanmayi gerektirecek bir durum yok gibi su an. Iki taraf da biraz fevri davranmis.
Esiniz bir kere neden sizi sürekli mesgule atti? Icip bir de sarhos olmus. En sevmedigim seylerden biridir sarhos olan bir koca, fakat sonucta sizin icin problem degilse sorun yoktur.
Sonra sanki esiniz hakliymis gibi bir de üzerine size taksiye niye bindin gibisinden afra tafra yapmis.
Bunun da üzerine insanlarin doldurusuna gelmis cok fazla, belki sonra 15 gün aramayinca da bunun arkadaslari ve ailesi oldugunu tahmin etmek zor degil.
Sonra bir de bir önceki esinden 1 yilda bosanmasi beni düsündürdü. Demek ki esiniz cok fazla SIKIYA gelemeyen bir adam... Ya da kücük seylerden cabuk bittiye gelen bir adam. Bu cok tehlikeli. Size direk o evden gidersen biter demesi de bunun bir göstergesi.
En ufak bir kavgada bitti diyen esiniz olacak galiba, toparlamaya calismasi da size düsecek.
Bunlar benim gözlemlerim, su an bosanmayi gerektirecek bir durum yok, dilerim barisirsiniz fakat ilerisi icin diyorum cok taviz vermeyin. Hatalarini gösterin degismezse o zaman bosanmayi düsünebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?