- Konu Sahibi talimterbiye
-
Allah aşkına sanki hırsızlık falan yapıp kaçtınız. Eve gitti diyemeyecek kadar aciz mi eşiniz? Küçücük bir olayı ne hale getirdiler.
Evet nasıl bu hale geldi anlayamadım bu işte kesin kayınvalidemin parmağı var. Kendime en çok kızdığım kayınvalidemin eline koz geçirdim hiç suçum yokken suçlu oldum
Eve gittiğimi söylemiştlr mutlaka ama sanırım gurur yapıyor
bence eşinde seni seviyor aman boşver ben senin yerinde olsam eşimi eve çağırır sıkıca sarılırdım
lütfen bugün konuşmayalım sadece bana sarıl derdim
aman millette konuşsun bir iki konuşur susar
akıllı ol eşin iyi birine benziyor ne boşanması
Evet eşim gerçekten iyi biri ama bu kadar inatçı yönünü de ilk defa görüyorum. Bana haklısın yaşadığın şey çok kötü ama kaçıp gitmene anlam veremiyorum ne acelen var sabah olsun konuşalım ben zaten seni ablanın yanına gönderirdim dedi aslında haklı ama o anda bunu düşünemedim sinir krizi geçirdim diyorum bana düşünecektin diye sert çıkıştı
Beni yanlış anlama olur mu? Eşin kısmen haklı. Yani kaçar gibi ablana gitmen, orda haftalarca kalman falan hata ama bu kadar uzatılacak kadar büyük bir hata değil.
Neden kızayım ben de yaptıklarımı ölçüp tartıyorum. O an sinirle fevri davrandım o aramadıkça daha çok hırslandım eşimle konuşunca haksız yönlerimi anlıyorum böyle garip duygular içindeyim işime konsantre olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?