Eşimle küstük aramadı bile

Allah aşkına sanki hırsızlık falan yapıp kaçtınız. Eve gitti diyemeyecek kadar aciz mi eşiniz? Küçücük bir olayı ne hale getirdiler.

Evet nasıl bu hale geldi anlayamadım bu işte kesin kayınvalidemin parmağı var. Kendime en çok kızdığım kayınvalidemin eline koz geçirdim hiç suçum yokken suçlu oldum

Küçük yerlerde böyle şeyleri abrtırlar durular.
Eşiniz baştan gereken cevabı verseydi kimse birşey diyemezdi.
Eminim kv de doldurmuştur eşini.
Çünkü olay günü yaptıkları iyiniyetli değildi.
Ama bu durumu böyle sürdürmenin anlamıda yok.
Ya toparlayacaksınız durumu, yada bu şekilde yıprata yıprata bitireceksiniz.
Eğer eşinizden memnunsanız mantıklı bir şekilde konuşun.
Oda birşeyleri gurur meselesi yapmış anlaşılan.
Karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışın.
Neticede onun ailesi için düzeninizi bozup gelmişsiniz.
Tabi kıymet bilene, anlayana.

Son düzenleme:
. Eşime soranlar olmuş akşam saati eşin taksiye binip nereye gitti diye soranlar olmuş.

bu milletin nasıl bir ağzı var ya sanane nereye gittiyse gitti ne diye milleti gözlerler.
ya eşine ne demeli eve gitti diyememiş. offffffffffffff sinir oluyorum böyle durumlara

Evet nasıl bu hale geldi anlayamadım bu işte kesin kayınvalidemin parmağı var. Kendime en çok kızdığım kayınvalidemin eline koz geçirdim hiç suçum yokken suçlu oldum

Kimin parmağının olduğunun bi önemi yok artık. İşler sarpasarmaya başladı. 1 ay mı geçti üstünden? Eşin hala neyin tavrını yapıyor anlamış değilim. Eve gelmemeler, arkadaşında kalmalar falan :S

Canim bak belli ki esin seni cok seviyor
yoksa karsilamaya bile gelmezdi, seni alip evinize goturmezdi

Ama cevrenin soylemlerini de cok takmis kafasina
aslinda tek bir cumlesiyle herkesi susturabilirdi

Bence yine konusun guzelce
beni sen , seni ben biliyorum kim ne derse diyin.
Baskalarinin laflari yuzunden bu evlilik bitmesin diyin
Eger cevaplari yine seni tatmin etmezse o zaman dusunebilirsin bosanmayi...

Esınızı bekleyıp ondan sonra gıtseydınız gıdeceksenız
bu sekılde kımbılır neler neler demıslerdır arkanızdan
yaptıkları cok ayıp sız haklısınız kesınlıkle
o an sınırden dusunemedınız belkı cıkıp gttınız ama sımdı ararsanız bu yaptıgnız hareketın hıcbır anlamı kalmaz esınız o olmadan da var oldgunuzu bılmelı aramayın ogretmen evınde kalın gerekırse

Eve gittiğimi söylemiştlr mutlaka ama sanırım gurur yapıyor

Eline koz falan vermemişsiniz,ortada size yapılan çok büyük birterbiyesizlik var.

Ben zaten eşinizin boşandığı kadının ailesinin akraba bile olsa kayınalidenizin evinde ne işi var hala anlamadım.

Hemde siz varken ,enazından ertelemelilerdi.

Resmen sizi hiçe saymışlar,hiç alttan almanızı tavsiye etmem.

Yapmanız gereken şeyi yapmışsınız,tek hatanız eşinizi arayıp haber vermemek olmuş.

Sakın hatalıyım moduna girmeyin.

konunu başından beri takip ettim. öncelikle ablanıza geçmiş olsun.
eşini annesi çok fazla doldurmuş.
Allah kolaylık versin.
bence ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz kayınvalideden uzak durun yeter.
eşiniz de sizin yanlış yapmadığınızı biliyor sadece inat ediyor.
tabi ki ablanız için gideceksiniz.
hem de terbiyesiz bir kayınvalide elinde daha fazla gitmek istemeniz çok normaldi.
eşiniz fevri davranmıştı.
şimdi pişman olduğunu hissedebiliyorum.
siz de çok üstüne gitmeyin. herşey düzelecek inşallah.

ben bu evliliğin tekrar düzelip rayına oturacağına inanıyorum.

Umarım düzelir düzelmezse de ne yapabillirim ki bu kadar uzun süren gurur olur mu benim gururum ne olacak ben bir hiçim. Yine de eşimi seviyorum biz ikimiz çok mutluyuz ama annesi çok baskın bir karakter oğluna aşırı düşkün eski gelinini seven bir kadın ben araya giren kötü kadın resmen bu durumdayım

bence eşinde seni seviyor aman boşver ben senin yerinde olsam eşimi eve çağırır sıkıca sarılırdım
lütfen bugün konuşmayalım sadece bana sarıl derdim
aman millette konuşsun bir iki konuşur susar
akıllı ol eşin iyi birine benziyor ne boşanması

tatlım senın yerınde olsam sırf pislik olsun diye gitmezdim. kaynayaya bak be, evı temizlettir, yemek yaptır hemde kime eski karıya... olduuuuu
yeminle gıtmezdim ordan otururdum bıde bacak bacak ustune atardım. alırdım elıme tlf da, numaradan bende sneı askım, tamam beklıyoruz fazla gecıkme falan derdim mısafırlerın yanında. kaynananın oyununa gelmişsin bal gibi. gitmeseydin o gerilicekti, renkten renge giricekti akrabaların yanında.
simdi kocanla sız gerıldınız, iyi mi oldu yani?

ayrıca adamın sucu da yok ki. olaylardan haberı yok... kaynanan ne dedıyse onu bılıyor suan...
iznin bıtınce eve gıt, baska bı yerde kalma. eve gıttıgınde de suratını yaparsın bıraz, sorunca da anlatırsın.
bi daha da kendını bılmez hale gelene kadar içmez...

Ara bence.adamın ne sucu var. Epey sucu var ama o konuda annesı suclu. Aslında o evde kalmalıydın catlasınlar bunası terbıyesızlık ya. Kacıp saklandıgını onlara alıstıttırma. Sureklı bırseyler yapıp senı uzaklastrmaya calısırlar nasılsa kızıp kendın gıdıyorsun

Evet eşim gerçekten iyi biri ama bu kadar inatçı yönünü de ilk defa görüyorum. Bana haklısın yaşadığın şey çok kötü ama kaçıp gitmene anlam veremiyorum ne acelen var sabah olsun konuşalım ben zaten seni ablanın yanına gönderirdim dedi aslında haklı ama o anda bunu düşünemedim sinir krizi geçirdim diyorum bana düşünecektin diye sert çıkıştı

canim resmen kayinvalidenin uydurmasi bu yani koyde milletin hiic isi gucu yok senin o saatte taksiye bindigini falan butuuun koy gormus dedikodu yapmis oyle mi? inanilir gibi degil kendisi uydurup kocana da boyle lanse etmis bence. bu olayda en yara alan kisi sensin esine bir sorar misin kendisini senin yerine koysun bakalim ne yapardi? evden gitmeyecektin ne demek sanki metres gibi odaya mi saklanacaktin yani? hakli olan sensin ama esinde seni seviyor anlasin uzlasin kv ye prim vermeyin derim ben o simdi allah bilir ilk esinden paha bicim o olsa yapmazdi falan filan diye ne paye yapmistir ogluna bilsen esini yalniz birakma oyle donulmez bir yere falan girmis degilsiniz birbirinizi seviyorsunuz bunu asarsiniz allah yardimciniz olsun

Beni yanlış anlama olur mu? Eşin kısmen haklı. Yani kaçar gibi ablana gitmen, orda haftalarca kalman falan hata ama bu kadar uzatılacak kadar büyük bir hata değil.

canım benim boşanmayı dillendirme , evden gitmeyide ..
bırak konuşmasanızda evinize gelsin ..
başka yerlerde kalmaya , evden cıkıp gitmelere ikinizde cok alışmayın ..
sakin kafayla tekrar konuşun..
ikinizde ayrılmaya niyetli değilsiniz , gönlünüzden geçmiyor.
geçmesinde zaten , ortaada geçerli bi sebep yok ..
sakin sakin konuşun, bu olaydan ders cıkarmanız gerektiğini , bir daha böle şeylerin
tekrarlanmaması gerektiğini anlatın birbirinize ..
affedici olmayıda tabi

Beni yanlış anlama olur mu? Eşin kısmen haklı. Yani kaçar gibi ablana gitmen, orda haftalarca kalman falan hata ama bu kadar uzatılacak kadar büyük bir hata değil.

Neden kızayım ben de yaptıklarımı ölçüp tartıyorum. O an sinirle fevri davrandım o aramadıkça daha çok hırslandım eşimle konuşunca haksız yönlerimi anlıyorum böyle garip duygular içindeyim işime konsantre olamıyorum

Bi şekilde gönlünü al eşinin, şu köyden taksiyle kaçıp gitti mevzusunu sonra çözersin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…