- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
inşallah Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin istediğin vakit:) ne güzel dönüşümlü bakmanız.
sadece anneye yüklenilince sinir oluyorum ben buradaki konuları okuyunca.
Allah huzurunuzu eksik etmesin.
Bebek büyüdükçe üçünüz daha güzel daha dolu günler geçirirsiniz diye düşünüyorum
Aaa dans iyi fikir ya!biz eşimle pes oynuyoruz , araba yarışı yapıyoruz
her gece mutlaka bir film izliyoruz , bigün ben bigün o seçiyor , hangimizin seçtiği filmler güzeldi yarışı yapıyoruz
netten dans öğrenmeye çalışıyoruz , salsa ile başladık zaman güzel geçiyor
taklitler yapıp eğleniyoruz , oyun havası , kol bastı , horon, zeybek felan oynuyoruz
uzuuun uzun yazmışsın çok teşekkürler
işte böyle şeyler yapmak istiyorum ben deee :)
şarap iyiymiş. ben içince çok pis sarhoş olup hemen sızıyorum. o yüzden bi süredir kullanmadım ama haftasonları birer kadeh bişey içeriz neden olmasın.
2048 ne bilmiyorum ama bi araştırayım belki bizim de hoşumuza gider.
puzzle ile bizim neden şansımız yaver gitmedi anlamadım. aylardır yerinde sayıyor puzzle. bi parça bile koyamadık. yarım duruyo öyle. eşim sıkılınca ben de yapmak istemiyorum hevesim kaçıyor.
ben de öyle el becerisi yok ama bi arkadaş DIY fikrini verdi. eşimle beraber yapabiliriz.
ahh bizim arkadaşlarımız geldiği bi ortam olsa çok iyi olacak.
eşimin bu şehirde tanıdığı yok.
benim arkadaşlarım da hep bekar kadınlar.
eşli falan görüşebileceğimiz birileri olsa, özellikle eşimin arkadaşları olmasını çok istiyorum.
dexter'ı eşim izleyemiyor. kanlı diye.
how I met your mother'ı 3. tekrar yaptık. keşke bitmeseydi.
diğerlerine bakıcam. breaking bad'i izleyebiliriz :)
siz eşinizden ayrı yerde misiniz yoksa zamanlarınız mı tutmuyor anlayamadım tam ama umarım istediğiniz gibi olur daha çok zaman geçirebilirsiniz. :)
eşim 12 ay askerdeydi geçen sene o zaman çok hayal kurmuştuk gelince şöyle yaparız böyle yaparız diye şimdi sıkılmak ağırıma gidiyor.
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
Hehe aynı ben:)Koalina deme öyle ya, ne güzel anlatıyomuş işte detaylı detaylı.
keşke benim eşim de anlatsa.
memlekete gidip geldi geçen haftasonu ben çalışıyordum. ee anlat diyorum. gittim geldim işte diyo, detay veremiyo bana hiçannen şu konu hakkında ne dedi diyorum mesela, ne biliyim onları mı hatırlıycam diyor :)
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Ne güzel ilişkiniz var ya maşallah :) Çok güldüm :):)Hehe aynı ben:)
Ne kadar kestirme anlatırsam o kadar iyi...
Ama benimki de fazla bazen. Biriyle konuşurken de ne konuştuysa aynı şekilde anlatıyor. Bazen hatırlamıyor, kaçırdığı yerler oluyor onlar olmasın diye konuşmaları kaydeden bir program kurmuş. Açıp oradan dinletiyor bana
Kitap okuyun ama içinizden değil. Birkaç sayfa sen, birkaç sayfa o okusun, diğeri de dinlesin. Karakterler ve olaylar hakkında tartışın. Beraber internette sörf yapın. Eğlenceli testler çözün, sosyal ağlarda dolaşın gördükleriniz hakkında konuşun. Monopolly tarzı kutu oyunları alın 2 kişi ile oynayabileceğiniz. Çıkın bakkala mısırınızı, kolanızı, cipsinizi alın güzel bir film açın onu izleyin. Akşamları çıkabildiğiniz zamanlarda dışarı çıkın kaçamaklar yapın. Bazı geceler şarapla et yada balıkla özel sofralar kurun. Ne bileyim ben bu şekilde ilişkimi monotonluktan uzak tutuyorum :) Birde izlediniz mi bilmiyorum ama How I Met Your Mother dizisini, film olarak da Çocuk Büyütme Rehberini şiddetle tavsiye ediyorum :)Selamlar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?