Eşimle monoton akşamlarımıza çözüm...

inşallah Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin istediğin vakit

Aaa dans iyi fikir ya!

hakkaten çok yaratıcı fikirler ilk okuyunca evlilik bu kadar sıkıcı mı diye düşündüm? sonra çözümler eğlenceli geldi süper konu olmuş

Birer kadehten bişey olmaz. Keyiflendirir insanı.
Bak diy iyi fikir. Eşimin eski tişörtlerini kesip biçip bana evde ya da plajda gitmelik şeylere çevirdik biz geçtiğimiz yaz.

Bir kaç dizi fikri de ben vereyim. Tamamını okumadım konunun ne takip ediyorsun, ne izledin ya da ne tavsiye edildi bilmiyorum ama ben sevdiklerimi yazayım.

Game of thrones, walking dead, 24, sopranos bizim en sevdiklerimiz. 24 ve sopranosa eşin kesin bayılır. Sen de seversin bence.
Eğlencelik big bang theory diyorum HIMYM izlemişsiniz zaten. Friends iyidir.
Breaking bad, revolotion, fargo, bir de adını unuttuğum katrina kasırgasını anlatan bir dizi vardı, hatırlayan yazıversin. Bunlar da keyifli.

Düzenli spor yapin

Yuruyun

Spor merkezi filan varsa düzenli devam edin

Yakinlarda havuz varsa yuzemeye gidin

Evde el isi yapin

Varsa aksam kurslarina gidin

o eşin benimkini de gaza getirsin yemek yapmanın güzel bir şey olduğunu bildiği halde yapmıyor bizimki yapılmışa laf ediyor.

bizde çocuktan önce aynı saatlerde işten çıkmış oluyorduk sıkılmak bir yana eve gitmek için can atardım ben resmen:)) tv'de izleyecek bişiler bulamazsak netten film izlerdik ,bizimde her akşam 1 saat kahve faslımız var hatta sigara içmediğim halde ona eşlik etmek için 1 tane yakıyorum yanında:)) hafta sonları mutlaka sinema,tiyatro faslımız olurdu ,ayda birkaç kez evde ya da dışarda yemek eşliğinde birer kadeh şarap içerdik,,şimdi çok sık olmasa da yine kendimize vakit ayırıp kaçamak yapıyoruz yoksa sürekli evde bir şey yapmamak sıkıcı olur ki bizim bir kızımız var onla artık zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.

valla sinemaya gidin..ne bileyim ben evdeyken illa yapçak bişe bulurum..mikirdeşin falan sohbet edin.ya işte neler yaptınız gününüz nasıl geçti falan anlatın...

film seyredin.

Hehe aynı ben:)
Ne kadar kestirme anlatırsam o kadar iyi...
Ama benimki de fazla bazen. Biriyle konuşurken de ne konuştuysa aynı şekilde anlatıyor. Bazen hatırlamıyor, kaçırdığı yerler oluyor onlar olmasın diye konuşmaları kaydeden bir program kurmuş. Açıp oradan dinletiyor bana

bizde ne zaman uyku vakti geliyo diye şaşırıyoruz
ikimizde çalışıyoruz ve hareketli işlerimiz var bir tocam anlatıyo bir ben muhabbet açılıyo zaten
hiç kaçırmadığımız dizi akşamlarımız var
boş günlerde film alıyoruz izliyoruz
hafta sonu zaten misafir olur ya da tembellik yaparız falan hopp yine geldi pazartesi

Biz de sizin gibi erken çıkıyoruz. Ama eşimin indirdiği 100 küsür film var( hala da indirmeye devam ettiği için düşmüyo bu rakam).
Ben her gün birakam söylüyorum rastgele biri denk geliyo izliyoruz. Kötü bile olsa kapatmıyoruz.
Gayet de hoş oluyor deneyin

Ne güzel ilişkiniz var ya maşallah :) Çok güldüm :):)

elektrikleri kapayın elektrikli sobanın dibinde kahve sigara keyfi yapın,bi yandan müzik...gerisi malum...:)

Kitap okuyun ama içinizden değil. Birkaç sayfa sen, birkaç sayfa o okusun, diğeri de dinlesin. Karakterler ve olaylar hakkında tartışın. Beraber internette sörf yapın. Eğlenceli testler çözün, sosyal ağlarda dolaşın gördükleriniz hakkında konuşun. Monopolly tarzı kutu oyunları alın 2 kişi ile oynayabileceğiniz. Çıkın bakkala mısırınızı, kolanızı, cipsinizi alın güzel bir film açın onu izleyin. Akşamları çıkabildiğiniz zamanlarda dışarı çıkın kaçamaklar yapın. Bazı geceler şarapla et yada balıkla özel sofralar kurun. Ne bileyim ben bu şekilde ilişkimi monotonluktan uzak tutuyorum :) Birde izlediniz mi bilmiyorum ama How I Met Your Mother dizisini, film olarak da Çocuk Büyütme Rehberini şiddetle tavsiye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…