Eşimle monoton akşamlarımıza çözüm...

Cocuk yokken evde oldugumuz aksamlarda, film izlerdik, monopoly, tavla, scrabble oynardik, arada masa kurar kadeh tokusturur zeki muren dinlerdik :)
ozlemis miyim ne
Simdi kucuk cadi uyuyana kadar onunla tepisiyoruz zaten, sonrasinda pek vaktimiz kalmiyor takip ettigimiz dizileri izliyoruz internetten, sansimiz varsa erken uyursa birer bira acip keyif yapiyoruz.

Hanımlar çok sağolun DÜN AKŞAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ SAYENİZDE :)

Eşim kurstaydı akşam 7.30 gibi geldi
Ben de yemeği yaptım o gelene kadar evin işlerini yaptım
Gelince yemek yiyip yakınlarda sakin bi kafe var oraya gittik
Telefonları falan bıraktık elimizden konuştuk uzun uzun o da anlattı ailesiyle ilgili sorunlar vardı içini döktü bayağı konuştuk güldük
Dönerken yağmur yağıyordu azıcık. Yağmurda el ele tutuşup yürüdük öptük birbirimizi falan
Sonra evde bi dizi açtık tv den ben bi kase cips getirdim onu yedik biraz tv izledik
Sonra yatakta da yarım saat falan kitap okuduk uykumuz gelene kadar. Kısacası çok keyifli bi akşamdı.
Yeni öneriler yapılmış onları da listeme ekledim
Sağolun tekrar.

Hafta içi pek faal olmayabilir yorgunluk var sonuçta sarılın opusun koklasin oturun dinlenin işte.napicaksiniz.dvd de hergün farklı bir film,çay kahve mısır,e bide sohbet muhabbet daha nolsun. Hareketli aktiviteler hafta sonu olur.

sevişin anam biz eşimle monotonlaşacak kadar sık görüşemiyoruz da evdeyken yemekten sonra tv çay keyfi yapmayı çok severiz izlicek bişey yoksa illa ki bi kanalda yeşilçam filmi oluyo ikimiz de bayıldığımızdan hemen onu izliyoruz eğer ikna kabiliyetim yüksekse kendime masaj yaptırıyorum saçlarımı taratıyorum filan böyle geçiyo yürüyüşe de çıkabilirsiniz soğuk ama ne olacak lahana gibi giyinip çıkın bi çay içer gelirsiniz oturduğun yerde deniz varsa gidin deniz kenarında dolaşın ohh mis nasıl özledim

Biz de çok bunalmıştık bir dönem. Bir kur dil kursuna yazıldık 1.5 aylık. Hafta sonuydu. Baya iyi geldi, hem konuşmamız ilerledi hem aynı sınıfta olduğumuz için paylaşımımız arttı. Şimdi kursumuz bitti benim başka bir eğitim kursum başlayacak. Eşim çıkışlarıma gelir, çarşıda gezeriz, arada yemek yeriz. Biz de bazen evde oturup sıkılmayı özlüyoruz :) Puzzle çok iyi fikir aslında. Aklıma başka öneri gelmedi. Evde yapılacak şeyler sınırlı aslında dışarda hayat var

Valla bu herkesın ortak derdı ben tum gun evde uğraş dur temızlık yemek cocuk birde cocuk varsa hayat oyıce monoton kıs ayında çocukla bır yerde gidilmiyor gıtsek durmuyoor esimle tartıştıp gelıyoruz bende artık çıkmıyorum bı yere ewde kös pös oturuyorum sıze tavaıyem gıdın Kafe'de ıkı cay ıcın gelın sokakta dolaşın el ele ılerde bunları bıle yapmaya zamanınız olmayacak

Erken gelmekten yakınan bi sizi gördüm valla Arkadaşlarınızı eve çağırabilirsiniz o zaman konuşacak çok şeyiniz olur

hakkaten çok yaratıcı fikirler ilk okuyunca evlilik bu kadar sıkıcı mı diye düşündüm? sonra çözümler eğlenceli geldi süper konu olmuş

Aslında sıkıcı değilmiş, arkadaşların önerileri işe yarıyor.

bu DIY işine giricem ya. evde bi sürü ıvır zıvır hobilik şeyler var atıl vaziyette duruyolar. değerlendirmek lazım
bu kadar diziden de birini beğeniriz heralde artık. yazdım bunları da.

Düzenli spor yapin

Yuruyun

Spor merkezi filan varsa düzenli devam edin

Yakinlarda havuz varsa yuzemeye gidin

Evde el isi yapin

Varsa aksam kurslarina gidin

spor merkezi evin karşısında var. gidelim dedik aylık ücretleri biraz yüksek geldi iki kişi olunca. ama 2 aya maddiyatımızı toparlayacağız inş. o zaman gidebiliriz. zaten benim sırt ağrılarım çok spora ihtiyacım var.
havuz var da ben pek yüzme beceremiyorum. yine de eşime bi teklif edeyim
akşam kursları var. eşim şu an bi tanesine gidiyor.
haftaya bitecek. sonra ortak gidebileceğimiz bi kurs olabilir aslında ! :)

o eşin benimkini de gaza getirsin yemek yapmanın güzel bir şey olduğunu bildiği halde yapmıyor bizimki yapılmışa laf ediyor.

benim lapa pilavlarım yenmez halde olduğundan mecbur çoğu yemeği o yapıyor bi kere yaptırıp çok güzel olmuş vs. diye pohpohlayın belki işe yarar.
ben et yemeklerini öyle yaptım. eşim bi kere et pişirmişti sen çok güzel yapıyosun parmaklarımı yedim sen yap hep falan diye diye artık et yemeklerini o yapıyor.
sayemde adam askerliğini aşçı olarak yaptı :)

Bence bu durgun anların tadını çıkarım.Çocuk olunca insan çimemiyor bile:)

ayyy işte ben çok korkuyorum o zman da hiçbi şeye zaman olmaz diye.

ben de eve koşa koşa gidiyorum da yapacak bişey bulamıyodum yemekten sonra.
yaşadığımız yerde hiç tiyatro, konser falan olmuyor neredeyse. ama sinemayı deneyebiliriz. ayda bir falan (eşimle film zevklerimiz hiç ama hiç tutmuyor olsa da)

valla sinemaya gidin..ne bileyim ben evdeyken illa yapçak bişe bulurum..mikirdeşin falan sohbet edin.ya işte neler yaptınız gününüz nasıl geçti falan anlatın...

hehehehe mikirdeşiyoruz ya biraz :)

Ayy tadını çıkar çocuk olunca o günler bile aranıyor

yaa demeyin öyle. o da başka güzeldir. ama gözüm korkmuyor değil.

inanır mısın Koalina, dün eşime aynısını dedim. sana anlatılanı hatırlamıyorsan konuşurken aç teli ses kaydet dedim. :)

biz de bi dizi edinelim en iyisi.
ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın.

film kötü olunca nasıl katlanıyosunuz?
biz ilk 10 dan sonra pes ediyoruz eşim kapatıyor :)
sayı söyleyerek seçmek de iyiymiş, ne çıkarsa bahtınıza.

elektrikleri kapayın elektrikli sobanın dibinde kahve sigara keyfi yapın,bi yandan müzik...gerisi malum...:)

gerisi hep aynı sonuçlanıyor zaten di mi

bi tane kutu oyunumuz var ama başka da alabiliriz. how I met bitti biz de bittik zaten. o varken sıkılmıyoduk ya

ne güzel bır hayatınız var :)

sizin daha güzel olur inşallah.

küçük cadıyı öperim
o da çok şey katıyordur işte onunla eğlenmek ayrı keyiflidir sizin için.

ben gündüzleri çoğu zaman fiziksel olarak değil mental olarak yoruluyorum.
o yüzden akşamları kafamı boşaltacak aktiviteler iyi geliyor.
bedensel olarak pek yorulmadığımdan insan faaliyet istiyor :) çoğu haftasonları eşimle ayrıyız. ben aileme o ailesine gidiyor.

dün çıktık bi çay içtik değişiklik oldu gerçekten.
ahhh deniz olsa keşke. var da 1.5 saat mesafede..
yeşilçamı ben de severim ama benimki sevmez.
hatta maçtan başka bişey de sevmez pek. Maç yorumlarını izliyoruz rıdvan dilmenin hayranı oldum artık.

dil kursu iyi olabilir.
ben ingilizce öğrt. mezunuyum. ingilizce kursuna gidemeyiz ama başka diller olabilir.
bu akşam eşim iş çıkışına gelecek, gezmeye gidelim biraz dedi.

yaaa valla çocuklu çiftler böyle dedikçe korkuyorum

Erken gelmekten yakınan bi sizi gördüm valla Arkadaşlarınızı eve çağırabilirsiniz o zaman konuşacak çok şeyiniz olur

arkadaşlarım bekar bayanlar.
eşim evde olunca onlar da pek rahat edemiyolar.
yok aman yanlış anlaşılmasın erken gelmekten yakınmıyorum da akşamları doldurmak istiyorum.

Aynen biz de öyle, akşam zamanın nasıl aktığını anlamıyoruz çünkü 22:30 dedin mi yamuluyoruz. yaz olsa yürümek gezmek tamam da kışın zor...

Ne güzel vakit bulabiliyorsunuz ve enerjiniz var.Benim eşim şimdilerde şehir dışında ama ,evde olsa hemen gelir gelmz tv açılır önüne yatılır , ben yemek yapar vb ev işlerini yaparım.Sonra çay vb.Ben sıkılırım uyurum o saat 2 .ye kadar tv izler....

Allah iyiliğini verin güldürdün beni demek kuşlar sessizlikten sıkılıyor. onlarda hareket istiyor demek ki

Ne güzel sıkılacak kadar zamaniniz var. Esim o kadar gec ve yorgun geliyor ki bu aralar, yatmadan once yüzünü gorebildigime sukrediyorum.
Yeter ki yanimda olsun, öylece dursa da olur. Kafami omzuna koyayım o kadar

bizde aksamlari isim sehir oyunu oynuyoruz evcek hep ben yeniyorum esim turkce bitki ve sehir adlarini dusunuyo bulamiyoyurtdisinda yetistiginden turkcesi yetmiyor kaybettigindede herseferinde yemek ismarlamak ona dusuyo evde okey oynuyoruz heraksam misirpatlatip aileye uygun sinema izliyoruz 1 saat bisiklet suruyoo cocuklar bisiklet yolunda bizde esimle cekirdek citlata citlata peslerinden yuruyoruz arada biz gidiyoruz arada misafirler gelip muhabbet ediyoruz internetten hemen hemen heraksam ailemle ve esimin ailesiyle goruntulu muhabbet ediyoruz bazi aksamlari playstation oynuyoruz en guzeli esim disari gittigi zaman ciki ciki cikolataya sarkisini son ses acip kizlarimla kivirtiyoz

eşimle bende çalışıyoruz akşam ben daha erken evde olduğumdan yemek yapıyorum eşim geldiğinde hazır oluyor masadan kalkmamız 8 i buluyor sonra tv ye bakıyoruz uzanıp, daha sonra mutlaka her akşam kahve içeriz karşılıklı ve mutlaka bi konu açılır muhabbet ederiz. Ben çok zevk aldığım için internettende taip edip hoşuma giden dıy projeleri yapıyorum eşimde merakla beni izliyor bazende yardımcı olup oda fikirlerini söylüyor :) arada meyve tabağı hazırlarım kışın sıcak içecekler ve taze sıkılmış meyve suyu kokteyli hazırlarım. birbirimize masaj yaparız bazı zamanlar yada beraber cilt bakımı yaparız :) sıkılacak zamanımız olmuyor anlayacağın. bence bunlardan bir kaçını dene tavsiye ederim.

bende şimdi bu bölümü okuyunca düşündüm de.biz kızım yokken napıyormuşuz? nasıl vakit geçiriyor muşuz acaba?
valla düşündüm de bulamadım:)

İşten daha geç çıkın, sıkılmaya vaktiniz kalmaz:)
Benim evde olmam 20,00 zaten sonrası nasıl geçiyor anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…