- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Hafta içi pek faal olmayabilir yorgunluk var sonuçta sarılın opusun koklasin oturun dinlenin işte.napicaksiniz.dvd de hergün farklı bir film,çay kahve mısır,e bide sohbet muhabbet daha nolsun. Hareketli aktiviteler hafta sonu olur.Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Selamlar arkadaşlar,
hakkaten çok yaratıcı fikirler ilk okuyunca evlilik bu kadar sıkıcı mı diye düşündüm? sonra çözümler eğlenceli geldi süper konu olmuş
Birer kadehten bişey olmaz. Keyiflendirir insanı.
Bak diy iyi fikir. Eşimin eski tişörtlerini kesip biçip bana evde ya da plajda gitmelik şeylere çevirdik biz geçtiğimiz yaz.
Bir kaç dizi fikri de ben vereyim. Tamamını okumadım konunun ne takip ediyorsun, ne izledin ya da ne tavsiye edildi bilmiyorum ama ben sevdiklerimi yazayım.
Game of thrones, walking dead, 24, sopranos bizim en sevdiklerimiz. 24 ve sopranosa eşin kesin bayılır. Sen de seversin bence.
Eğlencelik big bang theory diyorum HIMYM izlemişsiniz zaten. Friends iyidir.
Breaking bad, revolotion, fargo, bir de adını unuttuğum katrina kasırgasını anlatan bir dizi vardı, hatırlayan yazıversin. Bunlar da keyifli.
Düzenli spor yapin
Yuruyun
Spor merkezi filan varsa düzenli devam edin
Yakinlarda havuz varsa yuzemeye gidin
Evde el isi yapin
Varsa aksam kurslarina gidin
o eşin benimkini de gaza getirsin yemek yapmanın güzel bir şey olduğunu bildiği halde yapmıyor bizimki yapılmışa laf ediyor.
Bence bu durgun anların tadını çıkarım.Çocuk olunca insan çimemiyor bile:)
bizde çocuktan önce aynı saatlerde işten çıkmış oluyorduk sıkılmak bir yana eve gitmek için can atardım ben resmen:)) tv'de izleyecek bişiler bulamazsak netten film izlerdik ,bizimde her akşam 1 saat kahve faslımız var hatta sigara içmediğim halde ona eşlik etmek için 1 tane yakıyorum yanında:)) hafta sonları mutlaka sinema,tiyatro faslımız olurdu ,ayda birkaç kez evde ya da dışarda yemek eşliğinde birer kadeh şarap içerdik,,şimdi çok sık olmasa da yine kendimize vakit ayırıp kaçamak yapıyoruz yoksa sürekli evde bir şey yapmamak sıkıcı olur ki bizim bir kızımız var onla artık zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.
valla sinemaya gidin..ne bileyim ben evdeyken illa yapçak bişe bulurum..mikirdeşin falansohbet edin.ya işte neler yaptınız gününüz nasıl geçti falan anlatın...
Ayy tadını çıkar çocuk olunca o günler bile aranıyor
Hehe aynı ben:)
Ne kadar kestirme anlatırsam o kadar iyi...
Ama benimki de fazla bazen. Biriyle konuşurken de ne konuştuysa aynı şekilde anlatıyor. Bazen hatırlamıyor, kaçırdığı yerler oluyor onlar olmasın diye konuşmaları kaydeden bir program kurmuş. Açıp oradan dinletiyor bana
bizde ne zaman uyku vakti geliyo diye şaşırıyoruz
ikimizde çalışıyoruz ve hareketli işlerimiz var bir tocam anlatıyo bir ben muhabbet açılıyo zaten
hiç kaçırmadığımız dizi akşamlarımız var
boş günlerde film alıyoruz izliyoruz
hafta sonu zaten misafir olur ya da tembellik yaparız falan hopp yine geldi pazartesi
Biz de sizin gibi erken çıkıyoruz. Ama eşimin indirdiği 100 küsür film var( hala da indirmeye devam ettiği için düşmüyo bu rakam).
Ben her gün birakam söylüyorum rastgele biri denk geliyo izliyoruz. Kötü bile olsa kapatmıyoruz.
Gayet de hoş oluyor deneyin
elektrikleri kapayın elektrikli sobanın dibinde kahve sigara keyfi yapın,bi yandan müzik...gerisi malum...:)
Kitap okuyun ama içinizden değil. Birkaç sayfa sen, birkaç sayfa o okusun, diğeri de dinlesin. Karakterler ve olaylar hakkında tartışın. Beraber internette sörf yapın. Eğlenceli testler çözün, sosyal ağlarda dolaşın gördükleriniz hakkında konuşun. Monopolly tarzı kutu oyunları alın 2 kişi ile oynayabileceğiniz. Çıkın bakkala mısırınızı, kolanızı, cipsinizi alın güzel bir film açın onu izleyin. Akşamları çıkabildiğiniz zamanlarda dışarı çıkın kaçamaklar yapın. Bazı geceler şarapla et yada balıkla özel sofralar kurun. Ne bileyim ben bu şekilde ilişkimi monotonluktan uzak tutuyorum :) Birde izlediniz mi bilmiyorum ama How I Met Your Mother dizisini, film olarak da Çocuk Büyütme Rehberini şiddetle tavsiye ediyorum :)
ne güzel bır hayatınız var :)
Cocuk yokken evde oldugumuz aksamlarda, film izlerdik, monopoly, tavla, scrabble oynardik, arada masa kurar kadeh tokusturur zeki muren dinlerdik :)
ozlemis miyim ne
Simdi kucuk cadi uyuyana kadar onunla tepisiyoruz zaten, sonrasinda pek vaktimiz kalmiyor takip ettigimiz dizileri izliyoruz internetten, sansimiz varsa erken uyursa birer bira acip keyif yapiyoruz.
Hafta içi pek faal olmayabilir yorgunluk var sonuçta sarılın opusun koklasin oturun dinlenin işte.napicaksiniz.dvd de hergün farklı bir film,çay kahve mısır,e bide sohbet muhabbet daha nolsun. Hareketli aktiviteler hafta sonu olur.
sevişin anambiz eşimle monotonlaşacak kadar sık görüşemiyoruz da evdeyken yemekten sonra tv çay keyfi yapmayı çok severiz izlicek bişey yoksa illa ki bi kanalda yeşilçam filmi oluyo ikimiz de bayıldığımızdan hemen onu izliyoruz eğer ikna kabiliyetim yüksekse kendime masaj yaptırıyorum saçlarımı taratıyorum filan böyle geçiyo yürüyüşe de çıkabilirsiniz soğuk ama ne olacak lahana gibi giyinip çıkın bi çay içer gelirsiniz oturduğun yerde deniz varsa gidin deniz kenarında dolaşın ohh mis nasıl özledim
Biz de çok bunalmıştık bir dönem. Bir kur dil kursuna yazıldık 1.5 aylık. Hafta sonuydu. Baya iyi geldi, hem konuşmamız ilerledi hem aynı sınıfta olduğumuz için paylaşımımız arttı. Şimdi kursumuz bitti benim başka bir eğitim kursum başlayacak. Eşim çıkışlarıma gelir, çarşıda gezeriz, arada yemek yeriz. Biz de bazen evde oturup sıkılmayı özlüyoruz :) Puzzle çok iyi fikir aslında. Aklıma başka öneri gelmedi. Evde yapılacak şeyler sınırlı aslında dışarda hayat var
Valla bu herkesın ortak derdı ben tum gun evde uğraş dur temızlık yemek cocuk birde cocuk varsa hayat oyıce monoton kıs ayında çocukla bır yerde gidilmiyor gıtsek durmuyoor esimle tartıştıp gelıyoruz bende artık çıkmıyorum bı yere ewde kös pös oturuyorum sıze tavaıyem gıdın Kafe'de ıkı cay ıcın gelın sokakta dolaşın el ele ılerde bunları bıle yapmaya zamanınız olmayacak
Erken gelmekten yakınan bi sizi gördüm vallaArkadaşlarınızı eve çağırabilirsiniz o zaman konuşacak çok şeyiniz olur
biz 7 gibi evde oluyoruz.8.5 ta yemekten kalkıyoruz.
o direkt uzanıyor özet izlerken uyuya kalıyor.
en geç 10:30 gibi çoktan uyumuş oluyoruz
hafta sonları da alışveriş aile ziyaretleri vs.
aslında evde kalabalık yaşamak gerekiyormuş eskiler gibi
Allah iyiliğini verin güldürdün beni demek kuşlar sessizlikten sıkılıyor. onlarda hareket istiyor demek kiİşte demek istediğim de bu, resmen o akşam ölmüş gibi hissediyorum. bugün ne yaptık diye düşünüyorum yatağa yatınca. hiçç
şu kahve olayını bu gece yapıcam :)
ben kahve içmem normalde ama eşime eşlik edeyim bi kere karşılıklı içelim bakalım. eski günlerden falan konuşuruz artık
teşekkürler ershd
biz de muhabbet kuşu aldık, sonra kuşcağız bütün gece bizimle susmaktan sıkıldı diye yanına eş aldık.
ben ilgileniyorum akşamları aslında kuşlar biraz zamanımızı alıyor. konuşturmayı beceremedik
ayy yok ben almayayım kalabalığı yine de :)
bizim yaşadığımız şehirde bi tane bile akrabamız yok. 2 haftada bir haftasonları da ben ailemi ziyarete gidiyorum ama yalnız gidiyorum. geri kalan haftasonları da çoğunlukla çalıştığım için bi tek akşamları eşimle vakit geçirebilirim. kaliteli geçsin istiyorum.
maddi durumlar da vasat olduğundan şu an, alışveriş merkezine gideriz de kendimi tutamam diye korkuyorumyoksa alışveriş bence dünyanın en eğlenceli şeyi
Cocuk yapin. ....
Ilk aklima gelen bu oldu.
Jiwsa diye bir oyun varmis cift oyunu.
Onu alin oynayin pahali degil.
eşimle bende çalışıyoruz akşam ben daha erken evde olduğumdan yemek yapıyorum eşim geldiğinde hazır oluyor masadan kalkmamız 8 i buluyor sonra tv ye bakıyoruz uzanıp, daha sonra mutlaka her akşam kahve içeriz karşılıklı ve mutlaka bi konu açılır muhabbet ederiz. Ben çok zevk aldığım için internettende taip edip hoşuma giden dıy projeleri yapıyorum eşimde merakla beni izliyor bazende yardımcı olup oda fikirlerini söylüyor :) arada meyve tabağı hazırlarım kışın sıcak içecekler ve taze sıkılmış meyve suyu kokteyli hazırlarım. birbirimize masaj yaparız bazı zamanlar yada beraber cilt bakımı yaparız :) sıkılacak zamanımız olmuyor anlayacağın. bence bunlardan bir kaçını dene tavsiye ederim.Selamlar arkadaşlar,
aynen canım çok sanşlı ve ben daha 3 aylık evliyim evliliğimi bile anlamıyorumAyy evet ben de bunu yazacaktımKonu sahibi ne şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?