- 19 Aralık 2014
- 13
- 5
- 3
- 38
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
ay şu oyun oynamaları zatennn insanı sinir ediyo bigün kırıcam laptopu da telefonu da o olucakBizde de aynı ben problem yapmıyorum evde tüm gün yalnızım çalışmıyorumda.
Eşim çay ını çorbasını içer tv veya oyun oynar yatar.. Arada sırada balık tutmaya gideriz okadar, bende çok sıkılıyorum malesef..
Yaa şu jiwsa nasıl birşey. Kart oyunu ok. Tamm sorular ve görevler var. Peki örnekler yazabilcek varmı? Yani kartlarda neler yazıor bulamadım hiç örnek
bulmaca çözün beraber
yürüyüş yapın
beraber kahve için sonra birbirinize fal bakın
Ne güzel vakit bulabiliyorsunuz ve enerjiniz var.Benim eşim şimdilerde şehir dışında ama ,evde olsa hemen gelir gelmz tv açılır önüne yatılır , ben yemek yapar vb ev işlerini yaparım.Sonra çay vb.Ben sıkılırım uyurum o saat 2 .ye kadar tv izler....
Ne güzel sıkılacak kadar zamaniniz var. Esim o kadar gec ve yorgun geliyor ki bu aralar, yatmadan once yüzünü gorebildigime sukrediyorum.
Yeter ki yanimda olsun, öylece dursa da olur. Kafami omzuna koyayım o kadar
bizde aksamlari isim sehir oyunu oynuyoruz evcek hep ben yeniyorum esim turkce bitki ve sehir adlarini dusunuyo bulamiyoyurtdisinda yetistiginden turkcesi yetmiyor kaybettigindede herseferinde yemek ismarlamak ona dusuyo evde okey oynuyoruz heraksam misirpatlatip aileye uygun sinema izliyoruz 1 saat bisiklet suruyoo cocuklar bisiklet yolunda bizde esimle cekirdek citlata citlata peslerinden yuruyoruz arada biz gidiyoruz arada misafirler gelip muhabbet ediyoruz internetten hemen hemen heraksam ailemle ve esimin ailesiyle goruntulu muhabbet ediyoruz bazi aksamlari playstation oynuyoruz en guzeli esim disari gittigi zaman ciki ciki cikolataya sarkisini son ses acip kizlarimla kivirtiyoz
eşimle bende çalışıyoruz akşam ben daha erken evde olduğumdan yemek yapıyorum eşim geldiğinde hazır oluyor masadan kalkmamız 8 i buluyor sonra tv ye bakıyoruz uzanıp, daha sonra mutlaka her akşam kahve içeriz karşılıklı ve mutlaka bi konu açılır muhabbet ederiz. Ben çok zevk aldığım için internettende taip edip hoşuma giden dıy projeleri yapıyorum eşimde merakla beni izliyor bazende yardımcı olup oda fikirlerini söylüyor :) arada meyve tabağı hazırlarım kışın sıcak içecekler ve taze sıkılmış meyve suyu kokteyli hazırlarım. birbirimize masaj yaparız bazı zamanlar yada beraber cilt bakımı yaparız :) sıkılacak zamanımız olmuyor anlayacağın. bence bunlardan bir kaçını dene tavsiye ederim.
aynen canım çok sanşlı ve ben daha 3 aylık evliyim evliliğimi bile anlamıyorum
bende şimdi bu bölümü okuyunca düşündüm de.biz kızım yokken napıyormuşuz? nasıl vakit geçiriyor muşuz acaba?
valla düşündüm de bulamadım:)
İşten daha geç çıkın, sıkılmaya vaktiniz kalmaz:)
Benim evde olmam 20,00 zaten sonrası nasıl geçiyor anlamıyorum..
Yazıldı mı bilmiyorum ama ps3/4 alıp oynayabilirsiniz. Düşünürseniz oyun da tavsiye ederim.
evet ps ve wii oyunları çok eğlenceli o gitar çalsın sen şarkı söyle :9
maddi durum olmayınca araba olmayınca yapılabilecekler kısıtlı.
biz muhabbet ederiz. dizi günlerimizde dizi izleriz. bazen cd alır güzel film varsa film günü yaparız mısır patlatıp
sırayla iş yerinde günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız
dedikodu yaparız arada
onları yiyince de kilo yapıyor bişi yemeyince de boş boş
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış
Go oyunu oynayin hem strTejik hem de zevkli
İnternetten film izleyin bir çok online film sitesi var.
Bunun dışında, yemekten sonra şöyle ışıkları kapatıp iki mum yakın, hafif bir müzik ve eskilerden, güncel hayattan falan sohbet edin. Biraz romantizm lazım size.
dans kursuna gidin, fırsat olunca millete şov yapar şoka sokarsınızbelediyelerin ücretsiz dans kursları oluyor nerdesiniz bilmiyorum ara araştırsan uygun bişeyler bulunur
En güzeli sevişeceksin agaön hazırlık falan derken nerden baksan 2 saat geçer
Puzzle dicektim,söylenmiş.Çocuk dicektim,o da söylenmiş.Hakikaten yaa evde daha başka ne yapılabilir ki
FRIENDS diye bi amerikan dizisi var.10 sezonluk bir dizi ve muhteşem bir komedi.İzlemediyseniz tavsiye ederim :)
Hemen hemen her akşam bir dizi veya bir film.
1 ile 3 arası saat götürüyor.
Daha vaktimiz kalırsa ileriye dönük planlar.
Ev bakıyoruz mesela bu ara, araştırıyoruz, 2 günde bir bütçe hesabı yapıyoruz salak gibi, ev alsak içine neyi nasıl yaptırırız onu konuşuyoruz, sonra ben sıkılıyorum yeter bu muhabbet diye, tartışıyoruz biraz.
Önce kahve, sonra çay keyfi oluyor bu arada yukarıdakilerle beraber.
Çay önemli değil de kahve içerken güzel şeylerden bahsetmeye dikkat ediyorum, çünkü kahve asla bozulmaması gereken bir keyif.
Yatmaya 1 saat kala falan free time, kimse kimseye elleşmiyor.
Bazen de çok işim varsa okulla ilgili yardım ettiriyorum, ben çalışırken boş kalmamış oluyor.
Arada monoton hissediyoruz ama olur arada nolcak.
ben 6 buçukta evde oluyorum eşim 7 de.yemek faslı vs. saat 8 buçuk oluyor.tv de izledğimiz tv programları oluyr giyiyoruz pijamalarımızı battaniye altında izliyoruz yanyana :)keyifli oluyor. yada yabancı film izleriz.eşim arada kahve yapar içeriz sohbet ederiz.eşim dışarıdan okuduğu için genelde ders çalşır.bende tekbaşıma keyif yaparım.sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var akşamları gelir gideriz.kocalarımız playstation oynar biz bayanlar sohbet ederiz.bazen değişiklik olsun diye dışarıda yeriz sinemaya gideriz.müzik dinleriz dans ederiz.
Yazılanları bir yer not etmek gerek yıllarcaaaa yetecek Kadar fikirler. Eğlenceli şeyler var :) her yazılanı sırasıyla yapsak iyi fikir :) sevdimm bu başlığı :) yaratıcı fikirler öğrendim sağolsun :)
BEN TV NİN ANTEN KABLOSUNU ÇEKTİM. ŞIMDI NE EŞİM 40 KERE GÖSTERİLEN MAÇ ÖZETLERİNİ NEDE BEN DİZİ FİLM SEYRETMİYORUZ. ÇOK MUTLUYUZ BAŞLARDA NAZLANSADA O DA GÖRDÜ FAYDASINI. BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUZ ÇOK ŞÜKÜR. SİZE TAVSİYEM TVLERİ BİLGİSAYARLARI TABLETLERİ BOZUNAİLENİZDEN DEĞERLİ DEĞİLDİR HERALDE :)))
benim eşim vardiyalı çalıştığı için her haftamız ayrı bir düzende geçiyor, ama genelde yemek ya da kahvaltı, youtube'dan güldür güldür ya da avrupa yakası eşliğinde (ikimiz de bıkmadan usanmadan aynı bölümleri defalarca izleyebiliyoruz =)) ya da kemal sunal filmleri eşliğinde, ah bir de minik kızımız var artık yanımızda onun katılımıyla eğlenerek sohbet ederek masada baya bir vakit geçiriyoruz biz =) mutfak faslını kapattıktan sonra bir demlik çay eşliğinde oturma odamıza geçiyoruz üçümüz birden, babacık belgesel kanallarında araba tamir yenileme gibi programlar varsa açıyor hem izliyoruz hem kızla ilgileniyoruz, bir süre sonra bebişin uykusu gelip uyuyor ondan sonra başbaşa geçirebileceğimiz vakit doğuyor, arşivden bir film açıp biraz sessiz sakin dinleniyoruz =)
ama genelde düşündüğümde eşimin işte olmadığı zamanlar hep bir aktivite içindeyiz yani ayrı ayrı oturup o tv maç izlesin ben kk'da takılayım gibi şeyler hiç olmuyor, birlikte olduğumuz vakti hep beraber değerlendiriyoruz. tabi bazen ben kv'nin yanına gidiyorum o da arkadaşlarıyla buluşuyor ya da arkadaşları bize geliyor yine yemekler çaylar nargileler... bir de sürekli bir sohbet halindeyiz hep konuşacak bişeylerimiz var o da zamanı su gibi geçiriyor... mesela şuan o gece vardiysında, sabah namazından sonra uyuyamadım kendimi baya boşlukta ve yalnız hissediyorum çünkü beraberken hep birşeyler yapıyor oluyoruz, bu düzen nasıl böyle devam ediyor onu da bilmiyorum açıkçası
benden tavsiye ikinizin ortak ilgi alanları üzerinde yoğunlaşın ve birlikteyken bunları yapmaya çalışın birbirinize eşlik edin ve mutlaka sohbet edin zaman su gibi akıyor, hele de çocuk olduktan sonra zaman yetmiyor bile biraz daha uzun olsa ya günler diyorsunuz
Trivial Pursuit diye bi bilgi oyunu oynuyoruz ama oradaki soruları ezberledik artık.
jiwsa ya bakıyorum şimdi :)
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
canım bu oyunu tavsiye eder misin eğlenceli, bugun aldım elime bıraktım sonra ama, aklımda kalmadı değil, eğlenceli oluyosa alayım yarın
Allah yardımcınız olsun... çok üzüldüm ya..şanslısın çünkü 3 aylık evliyım ve eve saat 9 da geliyorum hemen muftak yemek bulasık evi topla derdi derken uyuyup kalıyorum eşimi görmuyorum bile nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?