Eşimle monoton akşamlarımıza çözüm...

ay şu oyun oynamaları zatennn insanı sinir ediyo bigün kırıcam laptopu da telefonu da o olucak

Puzzle dicektim,söylenmiş.Çocuk dicektim,o da söylenmiş.Hakikaten yaa evde daha başka ne yapılabilir ki
FRIENDS diye bi amerikan dizisi var.10 sezonluk bir dizi ve muhteşem bir komedi.İzlemediyseniz tavsiye ederim :)

Hemen hemen her akşam bir dizi veya bir film.
1 ile 3 arası saat götürüyor.

Daha vaktimiz kalırsa ileriye dönük planlar.
Ev bakıyoruz mesela bu ara, araştırıyoruz, 2 günde bir bütçe hesabı yapıyoruz salak gibi, ev alsak içine neyi nasıl yaptırırız onu konuşuyoruz, sonra ben sıkılıyorum yeter bu muhabbet diye, tartışıyoruz biraz.

Önce kahve, sonra çay keyfi oluyor bu arada yukarıdakilerle beraber.
Çay önemli değil de kahve içerken güzel şeylerden bahsetmeye dikkat ediyorum, çünkü kahve asla bozulmaması gereken bir keyif.

Yatmaya 1 saat kala falan free time, kimse kimseye elleşmiyor.

Bazen de çok işim varsa okulla ilgili yardım ettiriyorum, ben çalışırken boş kalmamış oluyor.

Arada monoton hissediyoruz ama olur arada nolcak.

bende sessizliğe gelemiyorum konuş diye baskı kurarım haha

ben 6 buçukta evde oluyorum eşim 7 de.yemek faslı vs. saat 8 buçuk oluyor.tv de izledğimiz tv programları oluyr giyiyoruz pijamalarımızı battaniye altında izliyoruz yanyana :)keyifli oluyor. yada yabancı film izleriz.eşim arada kahve yapar içeriz sohbet ederiz.eşim dışarıdan okuduğu için genelde ders çalşır.bende tekbaşıma keyif yaparım.sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var akşamları gelir gideriz.kocalarımız playstation oynar biz bayanlar sohbet ederiz.bazen değişiklik olsun diye dışarıda yeriz sinemaya gideriz.müzik dinleriz dans ederiz.

Yazılanları bir yer not etmek gerek yıllarcaaaa yetecek Kadar fikirler. Eğlenceli şeyler var :) her yazılanı sırasıyla yapsak iyi fikir :) sevdimm bu başlığı :) yaratıcı fikirler öğrendim sağolsun :)

BEN TV NİN ANTEN KABLOSUNU ÇEKTİM. ŞIMDI NE EŞİM 40 KERE GÖSTERİLEN MAÇ ÖZETLERİNİ NEDE BEN DİZİ FİLM SEYRETMİYORUZ. ÇOK MUTLUYUZ BAŞLARDA NAZLANSADA O DA GÖRDÜ FAYDASINI. BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUZ ÇOK ŞÜKÜR. SİZE TAVSİYEM TVLERİ BİLGİSAYARLARI TABLETLERİ BOZUN AİLENİZDEN DEĞERLİ DEĞİLDİR HERALDE :)))

BEN TV NİN ANTEN KABLOSUNU ÇEKTİM. ŞIMDI NE EŞİM 40 KERE GÖSTERİLEN MAÇ ÖZETLERİNİ NEDE BEN DİZİ FİLM SEYRETMİYORUZ. ÇOK MUTLUYUZ BAŞLARDA NAZLANSADA O DA GÖRDÜ FAYDASINI. BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUZ ÇOK ŞÜKÜR. SİZE TAVSİYEM TVLERİ BİLGİSAYARLARI TABLETLERİ BOZUN AİLENİZDEN DEĞERLİ DEĞİLDİR HERALDE :)))

Tvyi hayatımızdan çıkarmak işe yaradı çünkü; susup dakikalarca birbirimizi izliyoruz, daha çok muhabbet ediyoruZ daha doğrusu ben onu konuşturuyorum. birlikte düet yapıyoruz sonra o serenada dönüşüyo ve en önemlisi daha çok fıtı fıtı fıtı fıtı fıtı...

benim eşim vardiyalı çalıştığı için her haftamız ayrı bir düzende geçiyor, ama genelde yemek ya da kahvaltı, youtube'dan güldür güldür ya da avrupa yakası eşliğinde (ikimiz de bıkmadan usanmadan aynı bölümleri defalarca izleyebiliyoruz =)) ya da kemal sunal filmleri eşliğinde, ah bir de minik kızımız var artık yanımızda onun katılımıyla eğlenerek sohbet ederek masada baya bir vakit geçiriyoruz biz =) mutfak faslını kapattıktan sonra bir demlik çay eşliğinde oturma odamıza geçiyoruz üçümüz birden, babacık belgesel kanallarında araba tamir yenileme gibi programlar varsa açıyor hem izliyoruz hem kızla ilgileniyoruz, bir süre sonra bebişin uykusu gelip uyuyor ondan sonra başbaşa geçirebileceğimiz vakit doğuyor, arşivden bir film açıp biraz sessiz sakin dinleniyoruz =)
ama genelde düşündüğümde eşimin işte olmadığı zamanlar hep bir aktivite içindeyiz yani ayrı ayrı oturup o tv maç izlesin ben kk'da takılayım gibi şeyler hiç olmuyor, birlikte olduğumuz vakti hep beraber değerlendiriyoruz. tabi bazen ben kv'nin yanına gidiyorum o da arkadaşlarıyla buluşuyor ya da arkadaşları bize geliyor yine yemekler çaylar nargileler... bir de sürekli bir sohbet halindeyiz hep konuşacak bişeylerimiz var o da zamanı su gibi geçiriyor... mesela şuan o gece vardiysında, sabah namazından sonra uyuyamadım kendimi baya boşlukta ve yalnız hissediyorum çünkü beraberken hep birşeyler yapıyor oluyoruz, bu düzen nasıl böyle devam ediyor onu da bilmiyorum açıkçası
benden tavsiye ikinizin ortak ilgi alanları üzerinde yoğunlaşın ve birlikteyken bunları yapmaya çalışın birbirinize eşlik edin ve mutlaka sohbet edin zaman su gibi akıyor, hele de çocuk olduktan sonra zaman yetmiyor bile biraz daha uzun olsa ya günler diyorsunuz

bulmaca çözün beraber
yürüyüş yapın
beraber kahve için sonra birbirinize fal bakın

bulmaca olabilir :)
bu kahve işi her evde var galiba. ben de yapıcam.

tv neredeyse hiç izlemiyoruz.
maç yorumları dışında hiç açmıyoruz bile
ama internet çok zamanımızı alıyor

Ne güzel sıkılacak kadar zamaniniz var. Esim o kadar gec ve yorgun geliyor ki bu aralar, yatmadan once yüzünü gorebildigime sukrediyorum.
Yeter ki yanimda olsun, öylece dursa da olur. Kafami omzuna koyayım o kadar

yaa üzüldüm geçen sene bu zamanlar eşim askerdeydi aynı sizin gibi diyordum 1 kere sarılsam yeter yanımda olsa diye....

hheehe eşinizin türkçesinin iyi olmaması sizin için iyi olmuş
misafir gelmiyor bize. belki de eksik olan budur.
en iyisi misafir çağırmak.

DIY projelerini de buradan çok öneren oldu mutlaka yapıcam. eşim de yardım eder bence. sever öyle şeyleri.
cilt bakımı iyiymiş.
eşim bana masaj yapıyor da ben ona hiçbişey yapmıyorum, zor geliyor
deniycem önerilerinizi.

aynen canım çok sanşlı ve ben daha 3 aylık evliyim evliliğimi bile anlamıyorum

niye tuğçe
hayırdır?

bende şimdi bu bölümü okuyunca düşündüm de.biz kızım yokken napıyormuşuz? nasıl vakit geçiriyor muşuz acaba?
valla düşündüm de bulamadım:)

yaa demeyin öyle
çocuktan sonra hayatımız değişti mi diyorsunuz?

İşten daha geç çıkın, sıkılmaya vaktiniz kalmaz:)
Benim evde olmam 20,00 zaten sonrası nasıl geçiyor anlamıyorum..

ama işim bitiyor iş yerinde boş boş oturamam ki
bazen işimiz oluyor o zaman kalıyorum
bazen haftasonları da çalışıyorum

Yazıldı mı bilmiyorum ama ps3/4 alıp oynayabilirsiniz. Düşünürseniz oyun da tavsiye ederim.

bu aklımızda
çok istiyoruz ikimiz de
2. el bi tane alabiliriz belki. eminim eğlenceli olur.

evet ps ve wii oyunları çok eğlenceli o gitar çalsın sen şarkı söyle :9

hangisi peki sizce?
wii mi ps mi?

araba vardı önceden
ne diye hep evde oturmuşuz ki gezeceğimize

onları yiyince de kilo yapıyor bişi yemeyince de boş boş

heheh olsun ya ondan sonra da çıkar yürürüz artık.

zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış

biz bayağı fakiriz demek

Go oyunu oynayin hem strTejik hem de zevkli

bunu hiç bilmiyorum araştırıcam, teşekkürler

di mi yaa romantizm lazım bence de
eskiden müzik eşliğinde sarılıp dans ederdik. yine yapmak lazım.

dans kursuna gidin, fırsat olunca millete şov yapar şoka sokarsınız belediyelerin ücretsiz dans kursları oluyor nerdesiniz bilmiyorum ara araştırsan uygun bişeyler bulunur

heheh ben kütük gibiyim onu napcazz
eşim bence iyi becerir ama bende esneklik, ritmik hareketler sıfır yaa

En güzeli sevişeceksin aga ön hazırlık falan derken nerden baksan 2 saat geçer

owwww 2 saat miii
biz bişeyleri yanlış yapıyoruz galiba millet

Puzzle dicektim,söylenmiş.Çocuk dicektim,o da söylenmiş.Hakikaten yaa evde daha başka ne yapılabilir ki
FRIENDS diye bi amerikan dizisi var.10 sezonluk bir dizi ve muhteşem bir komedi.İzlemediyseniz tavsiye ederim :)

Friends'i ben izledim ama eşim de severse beraber izleyebiliriz.
yaa herkesler çocuk diyor

biz de sürekli ev araba bakıyoruz sanki alabilecekmişiz gibi. ama eğlenceli oluyor haklısınız.
kahve yi kesin hayatımıza sokucam.
hatta türk kahvesi yapıp fal bile bakarım belki

ne güzel canlandınız gözümde polyannacık

di mi ne güzel bi konu oldu.
ben bi sürü fikirle doldum

tv sorun değil zaten izlemiyoruz
ama bilgisayarlar için çok haklısınız.
kesinlikle bilgisayarın olmadığı bi zaman dilimi oluşturmak lazım.

ne güzelmiş günleriniz...
biz de son zamanlarda tam da yapmıyoruz dediğinizi yapmışız
o maç ben kk
ama buna bi son vericemm
çocuk pek düşünmediğimizden uzun yıllar yapacak aktiviteler biriktirdim bu konudan.

herkesin yazan parmaklarına sağlık...

canım o zaman alın xbox oradaki dans oyunlarıyla başlayın ufaktan, aynen bende hiç beceremem benimki hep ister dans kursuna gidelim diye, ben rezil olurum millete diye istemem

şanslısın çünkü 3 aylık evliyım ve eve saat 9 da geliyorum hemen muftak yemek bulasık evi topla derdi derken uyuyup kalıyorum eşimi görmuyorum bile nerdeyse

canım bu oyunu tavsiye eder misin eğlenceli, bugun aldım elime bıraktım sonra ama, aklımda kalmadı değil, eğlenceli oluyosa alayım yarın

Kesinlikle tavsiye ederim eğer genel kültür ile ilgili yarışmaları seviyorsanız.
Bazı sorular çok zor ama bir sürü şey öğreniyorsunuz
Üniversite çağındaki gençler ve yetişkinler için uygun. :)

Kuzum kocana sımsıkı sarıl başını göğsüne yasla oh ne güzel o kadar asker bekledik bi kaç yıl hep sarıl biz evimzde olabilmek için neler yapıyoz
( Not: Belki evliliğin ilerki dönemlerinde bende aynı şeyi düşünebilirim şuan yanyana olmak istediğim için benim yorumum bu Handecim benim için yannda olup elini tutsam canımın sktısı geçer )

bu kişi eşiniz degil de herhangi bir arkadasınız olsaydı nasıl vakit gecirmeyi dusunurdunuz?

ve tek basınıza kalan zamanlarınızı nasıl degerlendiriyorsunuz? ilgi alanlarınız neler? (ikiniz icin de ayrı ayrı soruyorum )

siz keyif aldıgınız seyleri belirleyin, sonrasında da bir kısımını ortaklastırmaya bir kısmını da beraber kesfetmeye calısabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…