- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
ben de bayağı konuşurum eşimi de konuşturuyorum ama asıl sorunumuz eşimin henüz işe başlamaması aslında. bütün gün evde ve o bendenn çok sıkılıyor, ben de daha çok sıkılmasın istiyorum akşamları. o da şikayetçi akşamlar boş geçiyor son zamanlarda diye.
balık tutmak iyiymiş :) su kenarı en azından. burada öyle bi şansımız da yok. alışırım belki.
kış günü diye içimiz sıkıldı galiba.
yaa arkadaşlar üzüldüm şimdi konu açtığımabenimki de dert değil aslında düşününce. çoğu insan boş zaman ararken..
ayy ilahii
durumumuz çocuk bakmaya müsait değil malesef. 4-5 sene sonra düşünüyoruz diyelim
evet ps ve wii oyunları çok eğlenceli o gitar çalsın sen şarkı söyle :9
Ben de pek sevmem kahveyi daha doğrusu o saatte içmeyi pek sevmem ama eşim için yapıyorum ben de höpürdetiyorum o içerken
Meyve saati, patlamış mısır saati, çikolata saati, bizde ne ararsan varBikaç dakika da olsa teknolojik aletlerden uzak kalmak güzel.
Ben öğlen geliyorum eve, eşim 19.30 yahut 20.00 gibi geliyor. Geldiği andan itibaren hiç susmadığı için sıkılmaya vakit kalmıyor. Bazen susunca bakıyorum bi yaşıyor mu acaba diye...İşte websitesinde ne gibi değişiklik yaptığından tut, klimanın hangi vidasını söküp takarak tamir ettiğine kadar anlatıyor7 tane papağanımız var, onlarla geçiyor genelde vaktimiz. Bir yandan dizi-film, bir yandan kuşlar...
Ben hayvanlardan korkmasan muhabbet kuşu ostıyorum ama acayıp tırsıyorum .
Ahh canım benim eşim de çok bekar kalmış benden iyi yemekte yapar ütüde
belki de ev hanımı olduğum için yapmıyordur bilemiyorum
ama içten gelen bir şey sanırım
çalışmak senin için çok iyi o zaman
Bi tarafı sinir bozsada başka bir yönü iyi desenevalla benimde eşimin elinden her iş gelir. valla hiç iş yapmıcamda utandım artık adamdan. hadi birlikte yapalım diyor
zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmışsevişin hihihihihhi :)
Kucukken civcivleri sevıyordum babası olan hoRoz basıma atladı ve ben bayılmısım ozamandan beri butun hayvanlardan korkuyorum karıncalarda dahilkızzzzz muhabbet kuşu napsın adama al çok tatlı oluyolar
Guitar hero var bizde de çok oynardık bi ara :) prince of persia'ya sardık şimdi de eski oyun ama zevkli :)
Ayyyy sorma
Bir ara yüzüne karşı "sadede gel, kısa kes" diyordum da hiç utanmadan bana "dinlemek zorundasın anlatıcam" diyorduBir de bir konu anlatırken başka konulara kayıyor arada onları da ayrıntılarıyla dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?