Eşimle monoton akşamlarımıza çözüm...

Yazıldı mı bilmiyorum ama ps3/4 alıp oynayabilirsiniz. Düşünürseniz oyun da tavsiye ederim.

maddi durum olmayınca araba olmayınca yapılabilecekler kısıtlı.
biz muhabbet ederiz. dizi günlerimizde dizi izleriz. bazen cd alır güzel film varsa film günü yaparız mısır patlatıp
sırayla iş yerinde günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız

dedikodu yaparız arada

bencede sevişin iyi fikir

onları yiyince de kilo yapıyor bişi yemeyince de boş boş

benimki de aynı çok konuşur. konuşmayınca bakarım niye susuyosun derim

valla benimde eşimin elinden her iş gelir. valla hiç iş yapmıcamda utandım artık adamdan. hadi birlikte yapalım diyor

Guitar hero var bizde de çok oynardık bi ara :) prince of persia'ya sardık şimdi de eski oyun ama zevkli :)

Ps3'te Prince of Persia varmış!! Siz yazınca baktım, biz anca PES oynuyoruz, haberim yoktu. Prince of Persia ms-dos oyunuydu, 90larda oynardım. Windows 3.1 sürümünü kullandığımız zamanlar filan, ben ilkokuldayken.
Bu hafta sonu ilk iş oyunu ediniyorum, nostalji yapacak yaşım da gelmiş meğer.
Teşekkür ederim =)

Yaa şu jiwsa nasıl birşey. Kart oyunu ok. Tamm sorular ve görevler var. Peki örnekler yazabilcek varmı? Yani kartlarda neler yazıor bulamadım hiç örnek

Pinas prince of persia'nın ps3 versiyonunu beğendim, forgotten sands'i oynadım. Şimdi de trilogy'i alacağım :)
Bu arada tarz olarak alakasız ama beyond two souls ve heavy rain çok güzel oyun yaa! :)

İnternetten film izleyin bir çok online film sitesi var.

Bunun dışında, yemekten sonra şöyle ışıkları kapatıp iki mum yakın, hafif bir müzik ve eskilerden, güncel hayattan falan sohbet edin. Biraz romantizm lazım size.

dans kursuna gidin, fırsat olunca millete şov yapar şoka sokarsınız belediyelerin ücretsiz dans kursları oluyor nerdesiniz bilmiyorum ara araştırsan uygun bişeyler bulunur

standart erkeklerin tam tersi desene, benim oğlan bile daha 10 yaşında, okul nasıl geçti diyorum, her zamanki gibi diyor tek cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…