- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 23
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
İyi geceler hanımlar. Ben şu an annemin evindeyim kendi evim başka şehirde.yakinda evime dönüyorum. Kayinvalidem kayinpederim oğullarının düğününden 10 gün önce gelip bizde kalacaklar. Düşündükçe darlaniyorum ama gelmesinler de demiyorum sadece o günler benim için zor geçecek biliyorum. Özellikle kv çok zor bir insan akıl sağlığı yerinde değil insanı delirten cinsten biri. Onu yıllardır tanıyanlar bile bu deli değil kurnaz seni beni suya götürür susuz getirir ,yaninda canlı duramaz diyenler oldu çekilecek gibi değil diyen çok oldu aileden komşulardan. Hic susmuyor hiç. İnsanın çok sinirini bozan şeyler konuşuyor kafam kazan gibi oluyor yanında 1 gün geçirince. Aşırı soru soruyor didik didik ama dinlemiyor hızlıca başka soruya geçiyor beyni dönüyor insanın. Eşim psikiyatra götürüp sakinleştirici vermesini isticem dedi.benim hatam eşim hemen hemen her aradığında ne yapacaklar bu kış filan diyorum.bizle kalmayı istiyor temelli ama ben istemediğim için de bir şey diyemiyor.ama kv ile ne zaman konuşsam ben nerde kalcam diye ağlıyorum her gun diyip duruyor. Çocuklarım küçük anca onların derdini zor çekiyorum diyorum başkasının sorumluluğunu yukunu kaldıramam diyorum.hic aramıyorum bozuluyorlar ama geçmişte bana karşı yüzlerce canımı sıkan şeyler söyledi ve aşırı rahatsiz eden hareketler yaptı. Gözümde kendini bitirdi. Eşime soruyorum 10 gün önceden niye geliyorlar diye ben de her gün ailesini soruyorum ne yapacaklar diye sıkılıyor tamam onları evimde tutmucam ama senin de annen bize muhtaç olmasın dua et dedi.sana zulüm mü ediyolar dedi.ben de asil sorun sende dedim bana destek veren bi kac bi sey desen belki kendimi bosuna strese sokuyorum dicem hafiflicem ama sen daha kotu yapıyorsun dedim.evin halini de görüyor onlar geldiğinde işim hiç bitmiyor hiç bir işi ellemiyorlar ben a dan z ye tek başıma yapıyorum. Çocuklarım da küçük, çok zor.darlaniyorum her gün ne yapcam ailesiyle diye düşünmekten.kendi kendimi strese sokuyorum. Keske ona da hiç konuyu acmasaydım.simdi evime dönesim yok hiç bi kaç güne de gidiyorum eşimin yanına.ailesinin sıkıntılı olduğunu o da söylüyor ama zoruna gidiyor benim istememem.ona ne söyleyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum canım çok sıkılıyor bu durumlardan.her şey çok zor geliyor hayatın yükü çok ağır gibi geliyor.