- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 23
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
-
O üzülmüş gibi yapmak değil endişeden soruyorum kendisi de biliyor çok zor insanlar önceki konumda yazmıştım kışın kv bizim evde kalmak istiyor. Zulüm etmiyorlar ama akşama kadar her dakika katlanılması gereken çekilmez bir insan yanına yaşlı da genç te gelse çekemiyor kaçıyor onun sorularından laflarındanAf edersiniz ama madem istemiyorsunuz neden "kışın ne yapacaklar" diye üzülmüş gibi yapıyorsunuz?
10 gün öyle veya böyle idare edeceksiniz, eşinizin dediği gibi size zulüm etmiyorlar, sizi ne konuda desteklemesini bekliyorsunuz?
Sormadılar eşim mecbur gelecekler nerde duracaklar dedi. Kvde sormak yok evliliğimin daha 3. Günü o zaman 5 dk mesafede evi vardı sonra satıldı o ev de , o zaman gelip ben bu aksam burdayım diyip kaldı sonraları kaç kez öyle oraya geliyorum su gün oradayım filan diye emrivaki yaptı. Geçen sene de bu kış senin yanındayım dedi ben kabul etmediğim için gelemedi bu kış ta kalmak istiyor istemiyorum kaldıramam diyorum ama gelip gitmez diye korkuyorum inanılmaz yüzsüzdür açık açık desem bile istediğini yapar çoğu zaman10 gün önceden gelmek ne alaka yani çok saçma ayrıca müsait misiniz diye soran oldu mu dingonun ahırı mı orası
Hayatta iş yaptıramazsın gördüğüm en tembel insan ama oturduğu yerden konuşması çok enerjik bağıra bağıra hızlı hızlı konuşur bütün gün onun konuşması yorar insanı ben onun sohbetinin hızına yetişememGereksiz bı stres yüklemesi yapıyorsunuz kendinize o konuşuyorsa sizde konusun sizde sürekli soru sorun yani on gün çok uzun değil çok yaşlı değilse evde oyalanacak iş verin kv mesela ben tek başıma yapamadım bana yardım et anne gel buzluk için mantı falan yapalım de ne bileyim oyalanacak bisiler işte hem belki iş verdikçe sana sarmaz hemde yardım istemen hoşuna gider die dusundum
Kışın sizin evde kalmak istiyor derken bir bakarsınız toptan sizde kalmak isteyebilir. Bundan kalıcı olarak kurtulmak için calişmalisiniz. Kadınların yaptığı en büyük hata evde olmaları. Benim işim var,ben gelemem ,işe gidiyorum,yoruluyorum,zamanım yok ,uyumam lazım..Bu cümleleri evde olan kadın biraz zor kullanır.Cocuklar küçük de ,her çalışan insanın küçük çocuğu oluyor zaten gün geliyor ama ille çalişicam diyenler muhakkak bir yol buluyor. Tavsiye ederim,tabii eğer calisiyorsaniz bu yorumumu kaale almayınız.O üzülmüş gibi yapmak değil endişeden soruyorum kendisi de biliyor çok zor insanlar önceki konumda yazmıştım kışın kv bizim evde kalmak istiyor. Zulüm etmiyorlar ama akşama kadar her dakika katlanılması gereken çekilmez bir insan yanına yaşlı da genç te gelse çekemiyor kaçıyor onun sorularından laflarından
Valla anladığım kadarıyla eşin bu durumdan rahatsız değil o yüzden senin önünde yapabileceğin iki şey var:Sormadılar eşim mecbur gelecekler nerde duracaklar dedi. Kvde sormak yok evliliğimin daha 3. Günü o zaman 5 dk mesafede evi vardı sonra satıldı o ev de , o zaman gelip ben bu aksam burdayım diyip kaldı sonraları kaç kez öyle oraya geliyorum su gün oradayım filan diye emrivaki yaptı. Geçen sene de bu kış senin yanındayım dedi ben kabul etmediğim için gelemedi bu kış ta kalmak istiyor istemiyorum kaldıramam diyorum ama gelip gitmez diye korkuyorum inanılmaz yüzsüzdür açık açık desem bile istediğini yapar çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?