Eşimle problem yaşıyorum onu çok seviyorum ama bencil olduğunu düşünmeye başladım iki çocuğum var hiçbirşekilde yardım etmez onu geçtim

kardelen3176

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
103
128
53
31
Eşimle sıkıntılarım var bana lütfen yardım edin kızlar 7 yıllık evliyim eşim hiçbirzaöan bana yardım etmiyor onu geçtim iki çocukla gecelere kadar ev temizleyip öyle yatıyorum kendimi çok saldım çok yoruldum herşeyden ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım ama eşim bana öyle değil en ufak şeyde para yok borç çok diyor Buda zoruma gidiyor ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladım lütfen bana akıl verin durumu var bu Arada istediklerimi yapabilecek maddiyata. Sahip ama hep esirgiyor çok fedakarlık yaptım ona ben bunu haketmiyorum nasıl değiştirebilirim bu durumu ?

Çok fedakarlık yapan çabuk vazgeçilendir. Nasılsa her işi görüyorsunuz. İstediği her şeyi veriyorsunuz. Bırakın temizlemeyin. 2 çocukla neye yetişeceksiniz totosunu yeterince kaldırmışsınız. Size gelince para yok ama siz adam parasız kalınca bulup buluşturuyorsunuz yapmayın şöyle şeyler

Siz çalışıyor musunuz? Neden eşinizin maddi isteklerini başka yerlerden bularak karşılıyorsunuz? Hep mı böyleydi? 2. Çocuktan sonra mı oldu?ben çalışmıyorum maddi istek derken şu şekilde aşkım bu saati çok beğendim dediğinde ailemden para alır yinede alırım ona istediğini çocuklardan sonra değişti bende eskisi gibi değilim üzülüyorum artık kendime

Çok fedakarlık yapan çabuk vazgeçilendir. Nasılsa her işi görüyorsunuz. İstediği her şeyi veriyorsunuz. Bırakın temizlemeyin. 2 çocukla neye yetişeceksiniz totosunu yeterince kaldırmışsınız. Size gelince para yok ama siz adam parasız kalınca bulup buluşturuyorsunuz yapmayın şöyle şeyler
Suratını hep asan adam bugüne kdr hep destek verdim maddi manevi ama alışkanlık üzülür diye herşeyi yapıyorum hep mutsuz olmasın çabasındayım ben bile kendime inanamıyorum

Maalesef kime kendimizden daha çok değer verip fedakarlık yaparsak karşılık göremiyoruz. O yüzden siz de ona yapmayacaksınız başka yolu yok. Bencil olun, kendi keyfinizi kendi ihtiyaçlarınızı düşünün. Önceliği kendinize verin.

Kendinizi değersizleştirmek için yeterli kriterleri sağlamışsınız.
Şimdi o emeklerin üstüne bi soğuk su için ve yarın yeni bir güne başlayın.
Ona hak ettiği muameleyi gösterme kararıyla.
Ne yapabilirim tavsiyeleriniz nedir

Bu durumu yaşayan bir arkadaşım var. Sizin yapacağınız bir durum yok çünkü sizlik durum yok. Kendisinin bencil olduğunu kabul etmesi bunu değiştirmesi gerekli. Karşılıklı sakince konuşulan birisi ise kavga etmeden anlatın. Yada bana şunu alsan çok sevinirim gibi telkinde bulunun. Arkadaşım şuan birlikte evlilik danışmanına gitmeye ikna ediyor en rahat yöntei bu şekilde sorununu kabul etmeyen eşlerde.

Çalışıyor musunuz?
Ayrıca ben bazı kadınların şu geceye kadar temizlik yapma durumunu anlamıyorum ya bırak biraz dağılsın
Ufak toparlarsın iki çocuk olan ev dağılır normaldir

0 bakteri yaşamı yok zaten sakin ol kendine gel
Temizlik avcısı değilsin önce bu durumu değiştir
Kocanın evde olduğu bir gün bırak çocukları çık

Bir şey sorucam kocan çoraplarını kirli sepetine atıyor mu?
Yıpranma durumunu kocana açtın mı?
Bir de çalışmıyorsan parayı nerden buluyorsun?

Maalesef kime kendimizden daha çok değer verip fedakarlık yaparsak karşılık göremiyoruz. O yüzden siz de ona yapmayacaksınız başka yolu yok. Bencil olun, kendi keyfinizi kendi ihtiyaçlarınızı düşünün. Önceliği kendinize verin.
Haklısınız
Bu durumu yaşayan bir arkadaşım var. Sizin yapacağınız bir durum yok çünkü sizlik durum yok. Kendisinin bencil olduğunu kabul etmesi bunu değiştirmesi gerekli. Karşılıklı sakince konuşulan birisi ise kavga etmeden anlatın. Yada bana şunu alsan çok sevinirim gibi telkinde bulunun. Arkadaşım şuan birlikte evlilik danışmanına gitmeye ikna ediyor en rahat yöntei bu şekilde sorununu kabul etmeyen eşlerde.
söylediğimde anlattığımda değişim 1 ay sürüyor tekrar Başa sarıyoruz

Yani bu adam bir günde böyle olmamıştır herhalde? Evlenmeden ev işi yapmayan, evlendikten sonra yardımcı olmayan, birinci- ikinci çocuktan sonra yardımcı olmayan adam neden bir anda değişsin? Kabullenin artık bence bu durumu. Ona göre davranın sizde. Kendinizi yıpratmayın. Paranız yokken niye bulup illa yapıyorsunuz mesela? Em başta yanlışı çok fedakarlık yaparak yapmışsınız zaten

Çalışıyor musunuz?
Ayrıca ben bazı kadınların şu geceye kadar temizlik yapma durumunu anlamıyorum ya bırak biraz dağılsın
Ufak toparlarsın iki çocuk olan ev dağılır normaldir

0 bakteri yaşamı yok zaten sakin ol kendine gel
Temizlik avcısı değilsin önce bu durumu değiştir
Kocanın evde olduğu bir gün bırak çocukları çık

Bir şey sorucam kocan çoraplarını kirli sepetine atıyor mu?
Yıpranma durumunu kocana açtın mı dayanamıyorum yapıyorum kendimi değiştiremiyorum belki biraz görüşlerimi değiştirebilirim diye buraya üye oldum kaybetme korkusu yaşıyorum kocama çok açtım bu durumu ama 1 ay değişiyor sonra yine aynı

Back
X