Eşimle problem yaşıyorum onu çok seviyorum ama bencil olduğunu düşünmeye başladım iki çocuğum var hiçbirşekilde yardım etmez onu geçtim

Eşimle sıkıntılarım var bana lütfen yardım edin kızlar 7 yıllık evliyim eşim hiçbirzaöan bana yardım etmiyor onu geçtim iki çocukla gecelere kadar ev temizleyip öyle yatıyorum kendimi çok saldım çok yoruldum herşeyden ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım ama eşim bana öyle değil en ufak şeyde para yok borç çok diyor Buda zoruma gidiyor ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladım lütfen bana akıl verin durumu var bu Arada istediklerimi yapabilecek maddiyata. Sahip ama hep esirgiyor çok fedakarlık yaptım ona ben bunu haketmiyorum nasıl değiştirebilirim bu durumu ?
Paranız yoksa nasıl alıyorsunuz eşinizin isteklerini ?? Yani ne diyor mesela ben hiç karşılaşmadığım için bilmiyorum. Akşama balık yap hanım diyor mesela siz evde para yok vs nasıl alıyorsunuz ? Git al gel ben pişireyim demiyor musunuz ?
Çocuklarına karşı nasıl ? Bence siz silkelenip bir kendinize gelin ,insanın maddi olarak sahip oldukları değil kişiliği daha değerlidir . Siz evde bunalmışsınız muhtemelen, bazı şeyler rahatsız ediyor . Kendinize zaman ayırın . Her şey zamanla yoluna girer . Hem ev geçindirmek gerçekten çok zorlaşmaya başladı . Bugün pazara çıktım maydanoz bile 2,5 TL .
Bir de sosyal medyadan vs uzak durun . Başkalarının hayatları ile kendi hayatınızı kıyaslamayın . Ben sorununuzun bu olduğunu düşünüyorum

Eee yargı değil ki bu. Annenizden ya da babanızdan para alıp eşinize bir şey alıyorsunuz 7 yıllık evli kadın. Aranızda para muhabbeti olmayabilir ama aileniz sormuyor mu hiç esin sana para vermiyor mu diye?sen ne yaşıyorsun kızım demiyor mu?
Aileme yansıtmıyorum sorunları yansıtsam evli kalamayız
Bakın konuyu açmanıza rağmen bir şey yapmayan adam sizce nasıl bir adamdır?
Ayrıca ne yapılabilir ki
Biraz daha özgüvenli olup bir gün çocukları ona bırakıp çık mesela

Ben şu durumda sevgisinden şüphe ederdim
Ya insan minnoş hayvanının evde sıkıldığını anlayıp gezdiriyor
Sizi seven adam siz dilinizle söylemenize rağmen 0 icraat
vander adam beni eve kapatmıyor köle değiliz sonuçta gidip gezebiliyoruz sıkıldığımda götürüyor ben karakterini biraz düzelmesini söylüyorum yapıyor tekrar bozuyor adam kendini

Öncelikle anne olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Siz ne kadar ozguvenli, ne kadar sağlıklı, ne kadar mutlu olursanız çocuklarınız da o kadar huzurlu olur. Ayna misali. Bu sürede kendinizi iyileştirir, çok göze batmayacak şekilde, bulduğunuz paraları kendinize harcayın. Anneniz hediye almış olur problem çıkacağını hissettiğinizde. İnanın siz kendi mutluluğunuzu yakalarsaniz, esiniz de silkelenecektir.
Gerçekten tavsiyeleriniz çok iyi çok tşk ederim yargılamadıgınız için

Paranız yoksa nasıl alıyorsunuz eşinizin isteklerini ?? Yani ne diyor mesela ben hiç karşılaşmadığım için bilmiyorum. Akşama balık yap hanım diyor mesela siz evde para yok vs nasıl alıyorsunuz ? Git al gel ben pişireyim demiyor musunuz ?
Çocuklarına karşı nasıl ? Bence siz silkelenip bir kendinize gelin ,insanın maddi olarak sahip oldukları değil kişiliği daha değerlidir . Siz evde bunalmışsınız muhtemelen, bazı şeyler rahatsız ediyor . Kendinize zaman ayırın . Her şey zamanla yoluna girer . Hem ev geçindirmek gerçekten çok zorlaşmaya başladı . Bugün pazara çıktım maydanoz bile 2,5 TL .
Bir de sosyal medyadan vs uzak durun . Başkalarının hayatları ile kendi hayatınızı kıyaslamayın . Ben sorununuzun bu olduğunu düşünüyorum
Ben kimsenin hayatıyla kendimi kıyaslamıyorum ben yanlız hissediyorum kendimi yaptıklarımın karşılığı bana aynı şekilde gelmiyor konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen sosyal medyayla pek aram yok zaten çok bunaldım konuşacağım kimsem yoktu buraya yazdım kötümü yaptık bilmiyorum

Ben kimsenin hayatıyla kendimi kıyaslamıyorum ben yanlız hissediyorum kendimi yaptıklarımın karşılığı bana aynı şekilde gelmiyor konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen sosyal medyayla pek aram yok zaten çok bunaldım konuşacağım kimsem yoktu buraya yazdım kötümü yaptık bilmiyorum
Ayrıca evi eşim geçindiriyor ben değil örnek olarak verdim eşim birşeyi beğendiğinde gözünde bırakmam alırım demek istedim

Eşinizi seviyorsanız yaptıklarınızı karşılık beklemeden yapın . Yok ben ona şunu yaptım o da bana bunu yapsın diyorsanız da hiç yapmayın . Bunladığınızı anladım zaten ama sorun burda eşiniz ve yapmadıkları değil . Sizin kendiniz için yapmadıklarınız .
ilerde çocuklarınıza da yemedim yedirdim , giymedim giydirdim , sizi okuttum vs deyip kendinizi her şeyden önde tutmak isteyebilirsiniz. Sen elma yemeyi seviyorsun diye elma da seni sevecek değil ya . Benim eşim de öyle aman aman romantik değildir . Ben istersem kendim alırım . Kocanıza harcadığınız parayı kendinize harcayın .
Size tavsiyem kendiniz için kendiniz bir şeyler yapın . Eş kişisi yapsa ne yapmasa ne yani .

Eşinizi seviyorsanız yaptıklarınızı karşılık beklemeden yapın . Yok ben ona şunu yaptım o da bana bunu yapsın diyorsanız da hiç yapmayın . Bunladığınızı anladım zaten ama sorun burda eşiniz ve yapmadıkları değil . Sizin kendiniz için yapmadıklarınız .
ilerde çocuklarınıza da yemedim yedirdim , giymedim giydirdim , sizi okuttum vs deyip kendinizi her şeyden önde tutmak isteyebilirsiniz. Sen elma yemeyi seviyorsun diye elma da seni sevecek değil ya . Benim eşim de öyle aman aman romantik değildir . Ben istersem kendim alırım . Kocanıza harcadığınız parayı kendinize harcayın .
Size tavsiyem kendiniz için kendiniz bir şeyler yapın . Eş kişisi yapsa ne yapmasa ne yani .
Walla helal olsun çok aydınlatıcı konuştunuz çok tşk ederim cidden bende artık yapmayacağım kendime harcama yapacağım kendime zaman ayıracağım

images (12).jpeg

Sözde de yazdığı gibi fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirmiş. Bu kadar fedakar olmayın, bırakın o sizin için çabalasın.

Cimri ve bencil adam asla katlanamayacağım tür....

Kendinden çok vermek ilişki için çok tehlikeli çünkü insanı beklentiye sokuyor ve hayalkırıklığı yaşatabiliyor. Evliliğinizi kurtarmak daha mutlu olmak istiyorsanız kendinizeen ödün vermeyin onu hoşnut etmeye de ekstra çaba harcamayın. Eşiniz muhtemelen düzelmeyecek ama siz daha iyi hissedebilirsiniz bu şekilde.

Cimri ve bencil adam asla katlanamayacağım tür....

Kendinden çok vermek ilişki için çok tehlikeli çünkü insanı beklentiye sokuyor ve hayalkırıklığı yaşatabiliyor. Evliliğinizi kurtarmak daha mutlu olmak istiyorsanız kendinizeen ödün vermeyin onu hoşnut etmeye de ekstra çaba harcamayın. Eşiniz muhtemelen düzelmeyecek ama siz daha iyi hissedebilirsiniz bu şekilde.aynen çok haklısınız artık kendime değer vereceğim en başta

Eşimle sıkıntılarım var bana lütfen yardım edin kızlar 7 yıllık evliyim eşim hiçbirzaöan bana yardım etmiyor onu geçtim iki çocukla gecelere kadar ev temizleyip öyle yatıyorum kendimi çok saldım çok yoruldum herşeyden ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım ama eşim bana öyle değil en ufak şeyde para yok borç çok diyor Buda zoruma gidiyor ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladım lütfen bana akıl verin durumu var bu Arada istediklerimi yapabilecek maddiyata. Sahip ama hep esirgiyor çok fedakarlık yaptım ona ben bunu haketmiyorum nasıl değiştirebilirim bu durumu ?
Iste başta aman cani sagolsun aman ben idare ederim diye diye adami o halleder o idare edere alistiriyoruz.Sonra dolup taşınca kendimizi hatirlayinca adamin durumu kötüye kullandığını anliyoruz.😒
Bende öyleydim sonra aklim başıma geldi şu lazim bu lazim şuna verecem buna verecem,gelirken şunu bunu al diye diye adami pes ettirdim 😁Artık haftalik alışverişi yapar üstüne harçlık verir lazim olan bir şey olursa gene caktirmadan ona aldiririm.Ama durumu varsa.Ona da dediğim ben seni senden cok düşünürüm biliyorum ki var sende beni düşün.
Şimdi yavaştan başla suan alistirdigin durumu tersine çevir

Ee eş çalışıyormuş, kadın çalışmıyormuş. Ev süpürüp cocuk bakması normal. Konu sahibi gece yarilarina kadar temizlik yapmasın onda hemfikiriz. Eşi biraz ilgi gösterse, işten gelince biraz çocuklarla oynasa sorun etmez bence konu sahibi. Bu erkekler hem her isim görülsün hem de ben eve gelince hep kafama göre takılayım istiyor sanırım. Ayarları yok demek ki. Aslında iki saat kendi takılsa iki saat eşi ve çocukları ile sorun çözülür. Konu iş değil bence.
E zaten bunu demek istedim fakat konu biraz da kadının kendisini unutması

Cimri falanmi siz calisiyormusunuz nerden bulup aliyorsunuz eşinizin istediği seyleri

ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım a
Biz bunu çocuklar için yaparız.koca kazık kadar adamın içinde kalmasın diye borç mu alacağım?ne istiyorsa kendi gidip alabilir.siz ona çocuk gibi davranıp sonra da size koca olmasını mi bekliyorsunuz?

tepenize çıkmış hayırlı olsun...fedakarlık iki taraflı olur tek taraf yaparsa ezilir.siz kendinizi düşünün belliki eşiniz bundan sonra düzelmez.

Back
X