- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
- Konu Sahibi kardelen3176
Paranız yoksa nasıl alıyorsunuz eşinizin isteklerini ?? Yani ne diyor mesela ben hiç karşılaşmadığım için bilmiyorum. Akşama balık yap hanım diyor mesela siz evde para yok vs nasıl alıyorsunuz ? Git al gel ben pişireyim demiyor musunuz ?Eşimle sıkıntılarım var bana lütfen yardım edin kızlar 7 yıllık evliyim eşim hiçbirzaöan bana yardım etmiyor onu geçtim iki çocukla gecelere kadar ev temizleyip öyle yatıyorum kendimi çok saldım çok yoruldum herşeyden ben mesela eşim ne isterse param yoksada içinde kalmasın diye heryerden bulup alırım ama eşim bana öyle değil en ufak şeyde para yok borç çok diyor Buda zoruma gidiyor ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladım lütfen bana akıl verin durumu var bu Arada istediklerimi yapabilecek maddiyata. Sahip ama hep esirgiyor çok fedakarlık yaptım ona ben bunu haketmiyorum nasıl değiştirebilirim bu durumu ?
Çocuklarına karşı nasıl ? Bence siz silkelenip bir kendinize gelin ,insanın maddi olarak sahip oldukları değil kişiliği daha değerlidir . Siz evde bunalmışsınız muhtemelen, bazı şeyler rahatsız ediyor . Kendinize zaman ayırın . Her şey zamanla yoluna girer . Hem ev geçindirmek gerçekten çok zorlaşmaya başladı . Bugün pazara çıktım maydanoz bile 2,5 TL .
Bir de sosyal medyadan vs uzak durun . Başkalarının hayatları ile kendi hayatınızı kıyaslamayın . Ben sorununuzun bu olduğunu düşünüyorum