Ama bu aldatma değil ki erkeği, en sevdiğim. Siz de birkaç erkek arkadaş bulun yazışın, kocanız bişeycik diyemez çünkü aldatma değil.Hayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Hayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Yakinda mesajan öteye de gider aldatma. Siz erkeklerle mesajlassaniz esinizin rizası var mı sorun bakalım eşinize. Tabiki aldatmak. zaten ilk fırsatta fiziken de aldatır. Kumaniz bile vardır da haberiniz yoktur belkiHayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Bende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor banaAma bu aldatma değil ki erkeği, en sevdiğim. Siz de birkaç erkek arkadaş bulun yazışın, kocanız bişeycik diyemez çünkü aldatma değil.
Aa yok öyle kolayca sıyrılıp çıkmak. Siz bulun birkaç erkek konuşun.Bende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor bana
Bende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor bana
Eğer haklısın diyorsa, yediği nanenin ne olduğunun farkındadır. Erkeklerden iyice nefret etmeye başladım yaaaBende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor bana
Siz de yazısın erkeklerle bakalım.Hayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Yakinda mesajan öteye de gider aldatma. Siz erkeklerle mesajlassaniz esinizin rizası var mı sorun bakalım eşinize. Tabiki aldatmak. zaten ilk fırsatta fiziken de aldatır. Kumaniz bile vardır da haberiniz yoktur belk
Yakinda mesajan öteye de gider aldatma. Siz erkeklerle mesajlassaniz esinizin rizası var mı sorun bakalım eşinize. Tabiki aldatmak. zaten ilk fırsatta fiziken de aldatır. Kumaniz bile vardır da haberiniz yoktur
Bir değil “birkaç defa” yakalıyorsunuz hem de. Hala arsızlığa devam ediyor o zaman. Sordunuz mu kendinize acaba niye diye. Siz affettikçe hep yapacak. Evlenir evlenmez de bebek yapıp elinizi kolunuzu bağladığınız için bu duruma alışsanız iyi edersiniz.
Ben hiç bir şekilde yapmam da bilmiyorum ne olacak sonumSiz de yazısın erkeklerle bakalım.
O zaman da aynısını söyleyebilecek mi ?
Farkında bende anlam veremiyorum neden konuşma geregi duyduğunuEğer haklısın diyorsa, yediği nanenin ne olduğunun farkındadır. Erkeklerden iyice nefret etmeye başladım yaaa
Güven denen duyguyu kendisinde bulmuştum oda gitti inanç falan kalmadıİnanmış gibi mi yapıyorsun ?
İnanıyormusun ?
Bu adamdan hayır gelmez.
Koştura koştura doğurana kadar aldatan adamı kapı dışarı etseydiniz. Boşanacağa da benzemiyorsunuz, korunun bari cinsel hastalık kapmayın, adam her halto yiyen bir tip belli kiHayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Bir yıllık evli olup ne ara evliliğe size doyuyorda başka kadınların peşine düşüyor eşiniz?Hayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?