Kadınlar ve erkekler birbiriyle arkadaşça sohbet edebilir ama bu arkadaşça sohbetlerden eşlerin de haberi olur, ki zaten arkadaş çevresinden kişilerle konuşuyordur sizde tanıyorsunuzdur, eşiniz sizden gizli hiç tanımadığınız insanlarla “dostane” sohbetler edip yakalanınca da haklısın diyor, aynısı yapsanız evden kovacağını onaylıyorsa, kadınlarla ettiği sohbet dostane değildir.eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor
Siz de dostane erkeklerle yazışın. Sonuçta aldatma sayılmıyormuşHayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Aldatsa niyetim kötüydü derdi. Niyetim kötü değildi diyorsa aldatmak sayılmaz. Çünkü niyet önemli. Niyet ettim kötülük yapmaya derse o aldatmfksfkskdldHayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Erkekler maymun istahlidir bir de ulasamadiklari ve uzaktaki hep onlara cazip geliyorFarkında bende anlam veremiyorum neden konuşma geregi duyduğunu
Yatakta yakalasan ama bu aldatma değil diyecek tipler var hayatta.Hayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
E konuşmuş zaten, haklısın deyip kapatmış adam, keyfine kaldığı yerden devam ediyor. Ne değişti?Ben böyle alış bu duruma yakında daha kötü olur düzelmez gibi laflardan hiç hoşlanmıyorum. Canım eşine bu konuda konuş hatta gayette sert tepki ver konuşma günlerce belki haftalarca. Düzelir inşallah
Dost hayatı yaşıyorum demiş açık açıkHayırlı günler hanımlar bir senelik evliyim birde bebeğim var eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor seni asla aldatmadim diyor yemin ediyor konuşma da aldatmak bana göre birde bebeğim var ne yol cizmeliyim bir eş neden bunu yapar bunu onada soruyorum niyetim kötü değildi diyor ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
E peki bu cevabının üstüne siz neden evden kovmadınız onu? Sen olsan kaldıramazdın ama ben kaldırırım devam et demek bu.Bende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?