eşimle problemim

Birden fazla kez böyle bir olayla karşılaşıyorsunuz.
Eşiniz bir kere sizi normal bir arkadaşınızla samimi mesajlaşmanızı görse ne der?
Düpedüz aldatma ama kalbiniz el veriyorsa bizi bağlayan da bir durum yok.
Bence eline valizi verip anahtarı almalık olay.

eşimi bir kaç defa bayanlarla yazismasini yakaladım bana dostane diyor
Kadınlar ve erkekler birbiriyle arkadaşça sohbet edebilir ama bu arkadaşça sohbetlerden eşlerin de haberi olur, ki zaten arkadaş çevresinden kişilerle konuşuyordur sizde tanıyorsunuzdur, eşiniz sizden gizli hiç tanımadığınız insanlarla “dostane” sohbetler edip yakalanınca da haklısın diyor, aynısı yapsanız evden kovacağını onaylıyorsa, kadınlarla ettiği sohbet dostane değildir.

Siz de dostane erkeklerle yazışın. Sonuçta aldatma sayılmıyormuş

Konuşmadan haklısın olmaz bir konuşun bakalım ne olacak

Neden birisinin dostluğuna ihtiyaç duymuş peki.

Bu da çok kırıcı değil mi, aldatmak illa cinsellik yaşanınca mı oluyor . .duygusal paylaşımlar da aldatmak değil mi.
Belki daha ağır bir aldatma bile olabilir.
His var işin içinde, sadece uçkur meselesi değil .

Adam bir başka kadının sohbetini istiyor, muhabbetini seviyor . Onunla konuşup paylaşıyor.
Bence bu da çok çok ağır bir şey .

1 senelik evliyken bebek sahibi olacaginda oturup ne yol cizmeliyim kendime diyr dusunseydin once keske. Su an yol cizerken cocuga tek basina vakip bakamayacagin, nasil gecinecegin, daha kundaktaki bebekle nasil calisacagin vs durumlari en onemli faktor. Muhtemelen yapamam diyeceksin, o zaman bosver kovan istedigini yapsin gormezden gel. Evlilikten esinden romantik anlamda beklentini sıfıra indirip elindeki hayatla yetjneceksin. Cunku düzelmez.

Aldatsa niyetim kötüydü derdi. Niyetim kötü değildi diyorsa aldatmak sayılmaz. Çünkü niyet önemli. Niyet ettim kötülük yapmaya derse o aldatmfksfkskdld

Yatakta yakalasan ama bu aldatma değil diyecek tipler var hayatta.

Ben böyle alış bu duruma yakında daha kötü olur düzelmez gibi laflardan hiç hoşlanmıyorum. Canım eşine bu konuda konuş hatta gayette sert tepki ver konuşma günlerce belki haftalarca. Düzelir inşallah
E konuşmuş zaten, haklısın deyip kapatmış adam, keyfine kaldığı yerden devam ediyor. Ne değişti?

Dost hayatı yaşıyorum demiş açık açık

Bende aynısını dedim ben yapmış olsam evden kovardin dedim haklısın diyor bana
E peki bu cevabının üstüne siz neden evden kovmadınız onu? Sen olsan kaldıramazdın ama ben kaldırırım devam et demek bu. Hayır bir şey yapmayacaksınız bari sormayın, söylemeyin şöyle şeyler.

Esin mesajla yoklama çekiyor. İlk fırsatta fiziksel aldatmaya meyilli yoksa niye konuşsun.alttan aldıkça adam arsız olmuş hala devam ediyor. Yaptığı düpedüz aldatma ve bedelini ödemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…