- Konu Sahibi 1tanelerimozi
-
allaha sığın kardeşim demişsn yaa okudum gözlerimden yaşlar boşaldı allah razı olsun...
çok dua ediyorum inanın ki hatalrım var elbette ben kabul ediyorum zaten bunları ama en azından hataların yarısı benimse yarısı eşimin ama asla kabul etmiyor beni fesatlıkla suçluyor allahım biliyor ya hayatım boyunca hiç fesat olmadım hiç..
ben boşanmak istemiyorum tabii ki neden isteyeyim neden çocuğum annesi babası ayrı büyüsün ama gururum o kadar kırıldı ki bazen diyorum da keşke tamam deseydim çünkü eşim çok kararlı söyledi bunu ben istemedim öyle hemen kolay mı boşanmak sorunlarımızı çözeceğiz bşanmak yok dedim..
ama dedim yaa gururum çok kırıldı..
sizlerde dua edin bana çok ihtiyacım var..
Canım konuyu baştan okumadım ama Allah size yavrunuzla mutlu bir ömür nasip etsin
Aklım sürekli sendeydi umarım kötü bişey olmamıştır diyip durdum kendi kendime...
Ben boşanma lafını gerçekten kullandıgını düşünmüyorum..O senin, annendeyken arayacagını düşündü sen aramayıncada sinirleri tavan yaptı..Sanırım o ilk çektiği iki msjda güya sana adım attıgını düşünüyo ama sadece yerlerini söyleyip bi muhabbet ortamı yaratmadıgın içinde bu duruma geldi diye düşünüyorum.Sen kesinlikle haklısın onun da kendine göre haklı sebepleri vardır..Erkek gözüyle bakabilsek keşke bizde: )
Sanırım erkeklere çok fedakarlık yaramıyor..Yani herşeyi içine atıp atıp snra patlama noktasına gelmişsin demekki sıcagı sıcagına uygun bi dille söylemek lazım..Ama ilk etapta hiçbir erkek kabul etmez annesinin yaptıgını..Zamanla farkına varıyorlar..Emin ol en çok annesine ters ters konuşup cvplar varen biri bile, eşi bişey söylediği zaman annesini yere göğe koyamıyor..
Şu an için yabancı gibi olmanız gayet doğal onun için üzülme..Yavaş yavaş birbirinize dogru adımlar atıcaksınız eminim.Ama sen kadınsın alttan al diyemicem..Dediğin gibi normal günlük işlerini yapmaya devam et..Nasıl olsa sürekli böyle gitmez..yeterki ayrı ewlerde ve ayrı yataklarda olmayın..
Tam bu arkadaş ne kadar yerinde şeyler söylemiş diye size yazacakken, büyük bir mutlulukla barışma haberinizi okudum. Siz de zaten ara, ara benim de hatalarım var deme büyüklüğünü gösterdiğiniz için, içte içe barışabileceğinizi umuyordum.
Mutluluklar ve huzurlu günler dilerim.
ohhh çok sevindim canım allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah
ya ben ya ben ne kadar mutluyum anlatamam..
eşim dün akşam diyor ki arada böyle tartışmalar iyi olurmuş birbirimizin kıymetini anlyormuşuz..
özledin tabi beni dimi dedim bende.. özledim dedi..
mutluyum arkadaşlar..
ama terapiste kesinlikle gitmek istiyorum..
slm arkadaşlar..
güzel haberler vermek için buradayım bu kez..
eve döndüğümden beri oğlumla ben yatak odasında eşim oturma odasında uyuyordu..
dün akşam bir baktım ki elinde yastık gelmiş kay öteye diyor.. önce algılayamadım uyku sersemi ne oluyor dedim tekrarladı kay öteye yanına geleceğim diye..
neyse oğlumuz maalesef kendi yatağında yatmadığı için yanımızda yatıyor bende ona doğru gittim eşim de arkamda bana seslendi bana dönsene diye biraz nazlandım ama döndüm tabiki..
ne dese beğenirsiniz psikiyatriste gidelim midedim ona evlilik danışmanı derler.. beni aldı bir gülmek inanın ki sinirlerim bozuldu..
eşim de gülme bak sorunalarımızı halletmeye çalışıyorum dedi
dedim bende çalışıyorum tabi ki önce biz karşılıklı konuşalım ama yine de gidelim tabi dedim çok ihtiyacımız var
neyse konuştuk biraz eşim ben kendimi ifade edemiyorum yardım alalım dedi ve benim çok hoşuma gitti çünkü gerçekten yardıma ihtiyacımız var..
güzel gelişmeler oldu arkadaşlar.. sarıldık birbirimize eşim şimdi huzurluyum işte dedi bende daha da iyi olacak merak etme halledeceğiz hepsini dedim..
oğlumuz eşim ben sarıldık uyuduk..
sabah işe geç gitti beraber kahvaltı yaptık kendi işimiz olduğu için sorun olmuyor istediği saatte gidip gelebilir..
neyse...
mutluyum arkadaşlar.. allah bir daha bu tıpiğe konu açtırmasın inşallah...
sizleri seviyorum.. allah hepinizden razı olsun...
ya ben ya ben ne kadar mutluyum anlatamam..
eşim dün akşam diyor ki arada böyle tartışmalar iyi olurmuş birbirimizin kıymetini anlyormuşuz..
özledin tabi beni dimi dedim bende.. özledim dedi..
mutluyum arkadaşlar..
ama terapiste kesinlikle gitmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?