- Konu Sahibi 1tanelerimozi
-
Allah yardımcın olsun cnm..Canım yaa oda sende bir anlık öfkenize kapılmıışsınız bence. O sana laf sen ona laf... kırılmışsınız. bence çokta üstüne gitmeyin bak burda bizler bu ailevi nedenlerden dolayı şuan boşanıyoruz .. erkekler maalesef sıkıa gelmiyo. bende tam tersi hemen hemen hergün konuşurdum ailesinin yalnışlarını adam biri çıkınca karşına beni terk etti boşancam diyo. ben annemin evindeyim oğlumla. Boşancaz yani çok şoktayım ama böyle hiç bu raddeye geleceğini tahmin bile edemezdim ama insanoğlu işte beşer şaşar.bence sende eşini sev başkaları için üzmeyin birbirnizi değmez .(
aramız uzak.. daha eve gelmedi ki..
Kayın validen biliyomu.Onun tepkisi ne oldu?
Canım yaa oda sende bir anlık öfkenize kapılmıışsınız bence. O sana laf sen ona laf... kırılmışsınız. bence çokta üstüne gitmeyin bak burda bizler bu ailevi nedenlerden dolayı şuan boşanıyoruz .. erkekler maalesef sıkıa gelmiyo. bende tam tersi hemen hemen hergün konuşurdum ailesinin yalnışlarını adam biri çıkınca karşına beni terk etti boşancam diyo. ben annemin evindeyim oğlumla. Boşancaz yani çok şoktayım ama böyle hiç bu raddeye geleceğini tahmin bile edemezdim ama insanoğlu işte beşer şaşar.bence sende eşini sev başkaları için üzmeyin birbirnizi değmez .(
Allah yardımcın olsun cnm..
Kayın validen biliyomu.Onun tepkisi ne oldu?
yok birde diyor ki annem ölene kadar sabredemezsen boşanalım gitsin.. lafa bak..
aman gelip de sanki mutlu edecek o kadar olayin üstüne.. fazla dayanamaz ne zamana kadar yatcak orda?? benim ki yüzsüzz, psikilojik oynar.. o beni yataktan atmaya calisir, kovar evden.. hani mekani terkeden kaybetmistir..o kanepede yattikca rahat edemeyecek ve aklina olayla gelecek önceleri belki daha cok sinir olcak ama sonradan tabii vicdani varsa o da kabullencek.. öfff yaa sen de yapma hic bi isini canim iyice anlasin tepkili oldugunu gerci kocanin huyunu suyunu da bilmiyoruz, iyice kötüye de gitmesin araniz ama her isi yerine gelirse tepkili olmanin bi anlami kalmaz.sen yapcani bilirsin
bana göre haksizsin arkadasim
senin problemin esinle olmali ücüncü sahislarla degil
kaynanam bana bunu demisti sunu demisti cok cocukca madem o zaman sizde kaynananizin cvbini verseydiniz
annen hastaneye bana yemek getirmedide ben ac kaldim eee getirmesin kimse size yemek getirmek zorunda degilki siz kaynananizla degil oglu ile evlisiniz aciktiysan esinden isteyeceksin yemegini annesine kahirlanmaniz cok sacma
yok emzirmeme laf etti aylar önce olmus bir olay zamaninda sölyeseydiniz annen beni kirdi yada direk siz karismayin deseydiniz
bakin eminim cok zor günler gecirdiniz ama bunlar kari koca kavgasi olmamali
kimsenin ailesi dört dörtlük degil ama ne yapalim idare ediyoruz sonucta anadir atadir
esinizin annesinden hesap sormasini bekleyemezsiniz ne yapacak annesi oturup aglayip sizlayacak sonuc yine ayni
keske mailde esinle olan problemlerini dile getirseydin annesini degil ayni seyi esin sana yapsaydi annen bana bunu dedi annen böyle yapti ne kadar üzülürdün degilmi
ne diyeyim hakkinizda hayirlisi olsun umarim esin daha fazla uzatmaz meseleyi
bana göre haksizsin arkadasim
senin problemin esinle olmali ücüncü sahislarla degil
kaynanam bana bunu demisti sunu demisti cok cocukca madem o zaman sizde kaynananizin cvbini verseydiniz
annen hastaneye bana yemek getirmedide ben ac kaldim eee getirmesin kimse size yemek getirmek zorunda degilki siz kaynananizla degil oglu ile evlisiniz aciktiysan esinden isteyeceksin yemegini annesine kahirlanmaniz cok sacma
yok emzirmeme laf etti aylar önce olmus bir olay zamaninda sölyeseydiniz annen beni kirdi yada direk siz karismayin deseydiniz
bakin eminim cok zor günler gecirdiniz ama bunlar kari koca kavgasi olmamali
kimsenin ailesi dört dörtlük degil ama ne yapalim idare ediyoruz sonucta anadir atadir
esinizin annesinden hesap sormasini bekleyemezsiniz ne yapacak annesi oturup aglayip sizlayacak sonuc yine ayni
keske mailde esinle olan problemlerini dile getirseydin annesini degil ayni seyi esin sana yapsaydi annen bana bunu dedi annen böyle yapti ne kadar üzülürdün degilmi
ne diyeyim hakkinizda hayirlisi olsun umarim esin daha fazla uzatmaz meseleyi
mühim olan o değil hayatım ben çok kırgınım ama hala üste çıkmaya çalışıyor bir yandan da rahatım biliyor musun söyleyeceğim herşeyi söyledim o düşünsün şimdi..
içim rahat etmiyor ki kalkıp çamaşır yıkıyorum ütülerini yapıyorum..yapmasam mı daha iyi bilmiyorum ki..
arkadaslar kiz bize derdini anlatiyo.. ona destek olmak mi yoksa ders vermek mi önemli olan?? tamam cok dogru dediginiz 3.kisiler olmamali kavga sebebi ama yasamayan bilemez.o 3.kisiler dediklerimiz neler yapiyo..benim de basimda var.. ben de aksama kadar hastanede yattim.acil gittim kanamadan adamlar bu Allahin belasi nereye kayboldu neden evde degil diye aramadilar biliyomusunuz??ayni evde oturuyoruz 4 odadan birinde olmam gerekir degilmi??? aksam esim gelince aradi nerdesin diye.ama kavga etmek icin aramis belli ses tonundan..insan bi merak eder dimi öldümü geberdimi bu nerde der,insan önce merak eder,yalnis bisey yaptiysam kizar..ne kadar doldurulmuski.isten geldigi saatten bi de anca yarim saat sonra ariyo pasam yemegini yiyo bilmem ne, o aradada konusuluyo... bi telasli telasli geldiler kiziiiimmmmm noldu sana diye.sizce bu tiyatro degilde ne peki??arkadasin kizdigi noktayi anlayalim önce.zaten cogu adinin esiyle sorunu olmuyo..ama erkekler bilmiyolar aile kurmanin ne oldugunu her ise annelerini babalarini sokuyolar...sorunu kocalarimiz baslatiyo biz cekiyoruz... keske onlarin yaptiklari da ya aman atadir ne diyim seviyesinde kalsa ve bunu önce kendi ailesinin haksizlik yaptigini kocalar kabul etse..cogu erkek karisni cocugunu atiyo da anasinin babasinin hatasina dogru gözüyle bakiyo.ee peki kadinin sucu ne..haddini asan o kadar cok aile varki.. sorun cogu kez bunlari yapan kaynana tarafinda da degil.. bu yüzü veren kocalarda.. o da bunu halletmeye calisiyo.. yalnisim varsa düzeltsin 1tanelerim arkadasim..
Allah iyiligini versin emi..anlar anlar da insallah is isten gecince olmaz bu..
bugün hep beraber memlekete gidecektik..şimdi sms atmış saat 3 arabasına yer ayırttım annemle sizi terminale bırakacağım diyor.
bana kızgın ya kendisi götürmüyor.. la havle..
ayy Allahim götürmesin.. ama kaynanan farketmez insallah aranizin böyle oldugunu yoksa geri gelene kadar basinin etini yemesi icin bi sebebi olur..benimki de öylee ogluyla aramiz bozuk olunca cin hemen farkeder baslar oglunu nazlandirmayaogluuuum ne olursa olsun sen kendini üzme, hic bisey senden önemli degil yaa, biz hep senin arkandayiz.. yani bosa gitsin.. bi taraftan da beni didikler. yeni gelinken farkedemedim bi düstüm tuzagina, megerse benden laf alir ona gidermis, ondan bana laf getirmez ama..aman canim cocukla ilgileniyomus gibi felan yap esin senden uzak durursaa olurya yolda sorar, yooo sana öyle gelmis felan der idare edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?