Eşimle sorunlar yaşıyorum..Bu konuda önerileriniz nelerdir ?

teşekkür ederim kızlar zaten üzerine gidcek birşeyim yok... ben annemdeyim arkadaşımın nişanı için geldim o da gelcekti bana kızdığı için gelmedi neyse..
yani görüşmüyoruz şuanda.. ben aklı başına gelecek derken adam hala bana laf çarpıtmaya çalışıyor var mı böyle birşey..

hafiften özler gibi olmuştum ama uçtu gitti.. boğasım var şimdi..

hep mi böyle odundu sonradan mı oldu nasıl oldu da biz bu hale geldik..

canım ne durumdasın şimdi eşinle aran nasıl konunu takip ediyorum 3 gun gıremedım nete ama aklım sendeydı bır yandan inşallah herşey düzelmiştir...

yok canım nerde..

paşazademiz triplerde anneciğine laf ettik yaa adam hala anlayamamış ki benim derdimi..

iyice canımı sıkıyor nihal...

hiç aramadı sormadı.. bende aramadım arayasım değil boğazlayasım var..

nede olsa barışacaksınız bir cocuk var ortada ve eşin senin düşüncelerini kafasına yer edecek en azından neler düşündüğünü bilecek ve boyle kabul edecek sen ödün verme kendinden.

bizde gecenlerde herseyı konustuk ve esım dedıkı oooo sen nasıl doluymuşun dedi yani benim içimde ne fırtınalar koptuğunu bilmiyormus ıyıkı konusmusuz dıyorum cunkı erkekler bızım oyle dusundugumuzu hıc bılmedıklerı ıcın bırden anlam veremiyorlar şok geçiriyorlar merak etme şokunu atlatınca bir şekilde konusursunuz arada cocuk var cunkı cocugunudamı merak etmıyor annesini arıyormudur aceba?

arıyordur tabii ki kötü olan benim ya beni aramaz..

neyse dün akiam msj göndermiş eşim..

sıcak su torbası nerede diye.. bende msj la karşılık verdim.. söyledim yerini..

merak ediyorum da hakikaten mi bulamadı yoksa iletişime geçmek için mi yaptı..

ya da hasta olmuş onu mu söylemeye çalışıyor.. eşim karnı ya da midesi falan ağrıdığında kullanır sıcak su torbasını..

aslında pek de bulabileceği bir yerde değil.. ben mi kendimi kandırıyorum benimle iletişime geçmek istiyor diye...

yoksa dünden başka msj da atardı değil mi yani..

Hastalanınca mı aklına düşmüşsünüz? Nazlanıyor, cevapladınız mı?

canım hala aramadımı ne durumdasınız?

mesaj atması bile bir adım attığını gosterır cok kızsa hastalıktan ölür gene yazmazdı merak etme

evet canım msj attım söyledim yerini..
dediğim gibi iletişime geçmek isteseydi daha msj arama vs yapardı gibi geldi..

aman benim de kafam karışık ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum ki..

off bız kadınlar her seyden umıt etmek ıstıyoruz ,canım bence sende soguk davran madem haklısın yazdıklarının sen ustune dusme bıraz mantıklı dusunup senı anlasın ama sen ustune dusersen o kendısını haklı gıbı hıssedecek

Merak ettiğini eşine belli etme onun üstüne de bu kadar gitme bir süre laf da atma bırak o laf atsın merak etsin bir müddet böyle davran bakalım sana karşı tutumu nasıl olacak tecrübeler konuşuyor eve saat kaçta gelirse gelsin tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır eve gelsinde nerde yatarsa yatsın

akşam tekrar msj atmış..

tost makinesini soruyor şimdi de..

cvpladım onu da söyledim yerini...

bu adamı anlayan beri gelsin arkadaşlar...

akşam tekrar msj atmış..

tost makinesini soruyor şimdi de..

cvpladım onu da söyledim yerini...

bu adamı anlayan beri gelsin arkadaşlar...

Cevap basit: Tost yiyecek! :))))) Sizi kendine acındırmayı kafasına koymuş olmalı. Ve bence çokktaaan başarmıştır, ah bizler bizeler en ufak ilgi kırıntısına bile tav oluruz.

Cevap basit: Tost yiyecek! :))))) Sizi kendine acındırmayı kafasına koymuş olmalı. Ve bence çokktaaan başarmıştır, ah bizler bizeler en ufak ilgi kırıntısına bile tav oluruz.

teşekkür ederim canım yorumun için ben aksine zafer ışığı görüyorum..

kendime güvenim geliyor geliyor geeeeeeldi..

sağol canım...
benim derdim zaten bensiz burnu sürtsün görsün gününü değil ki. beni anlasın haksız olduğum konular vardır elbette hepimiz insanız hatalar bizim için fakat konunun genelinde haklı olduğumu düşünüyorum..

her ne kadar eşim hala anlamak istemese de..

bu arada arayacağını hiç zannetmiyorum.. inattır aramaz..

farklı birşey danışacağım şimdi sizlere..

kayınvaldem de bende memleketteyiz o kardeşlerinde ben annemdeyim..

eşim annemin ve benim anneler gününü kutlamadıkça ben de kayınvalidemi kutlamasam diyoum..

ayıp mı ederim.. bana bakın yaa hala ayıbı düşünyorum.. ama anlasın istiyorum bu sefer ki tavrımın net olduğunu görsün..

bu arada bütün sülale bilir ki özel günleri unutmam kayınvalidemin geçen doğum gününü sadec ben kutlamıştım düşünün..

halalalın teyzeler mutlaka kutlarım anneler gününü..

bu seferr öyle olmasın istiyorum...

abartmış mı olurum...

hadi bi akıl verin..

Bence eger her yıl kutluyosan bu senede kutla..Bi sorun varsa her nekadar ailesiyle alakalı olsada, eşinin senin degerini tam olarak kavrayamadıgından bu durumdasınız.Yoksa sen ailesine tavırlı değilsin..

O kutlamazsa onun ayıbı..Ben böyle düşünüyorum.

Merhabalar, konunu okudum ve böyle konuları okudukça görüyorum ki bu ülkede erkekler özgür değil ne yazık ki. Biz erkek anneleri nasıl yetiştiriyoruz da böyle abartılı bir bağlılıkları oluyor annelerine hayret!
Ben de kızmıştım dün kaynanama. Neymiş ben yemek yapamıyormuşum. Puhahahaha Onun gibi yağın içinde yüzdürmüyorum ya, ondan öyle düşünmüştür. Dün -ayıptır söylemesi- sarı mercimekten çorba yaptım. Herkes de yedi. Akşam bu konu yüzünden suratım asılınca kocam üzerime geldi ve öğrendi konuyu. Bana "amaaan ben de ciddi bir şey sandım" dedi. Daha da kızdım. Adam da anasına inat yarım tencere çorba içti tek başına. Oh canıma değsin. Benim o işte, benimmmmmmmmm.

Sen de boşver arama. O arasın. Benim pis bir huyum var. Kavga edelim, haklı olayım aramam. Haksız olayım yine aramam. İnat değil mi? Ararsa da açmam. Mesaj çekse cvp yazmam. Çünkü şunu gördüm ki bir insanı çileden çıkarmanın yegane yolu böyle şeylerde susmaktır. Senin geri çekilme olarak gördüğünü, karşı taraf "adam yerine koymama" olarak görüyor. İyice sinirleniyor, üzerine düşüyor.

yani ne diyorusunuz hanımlar.. annesini arayıp kutlayayım mı...

ama o kutlamayacak benim annemi ben biliyorum...

Kutla kutla. O anneni aramazsa, kendi terbiyesizliği (çok özür diliyorum, kusura bakma böyle dedim), sen onun seviyesine düşme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…