- 24 Nisan 2019
- 154
- 115
- 103
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
-
Bayramda evet aileyle olunur ama bir gerçeği kaçırıyor sanırım onun ailesi artık sizsinizEvet bunu teklif ettim hep .Ama bayram senin içn bisey ifade etmiyor senin maneviyatını düşük bayramda aileyle olunur tatile gidilmez falan diyor hep .Ben de ozaman tamam 3 sizde 3 bizde sonra herkes evine diyorum onu da istemiyor
Ben onun ailesiyle çok sıkılıyorum ve vakit geçirmek istemiyorum ailesinde ondan birazda ama onunda sebebi var çünkü ailesinin yanındayken bana hiç sıcak davranmıyor ve ailesinin yanında da yeriyor beni.Bayramda evet aileyle olunur ama bir gerçeği kaçırıyor sanırım onun ailesi artık sizsiniz
Çok üzüldüm ya anasından ayrılamamış babasından ayrılamamış erkolar evlenmesin bi zahmet kimseyi zorla evlendirmiyorlarBen onun ailesiyle çok sıkılıyorum ve vakit geçirmek istemiyorum ailesinde ondan birazda ama onunda sebebi var çünkü ailesinin yanındayken bana hiç sıcak davranmıyor ve ailesinin yanında da yeriyor beni.
Evet gayette aşağılama , küçük görme eksik ezik hissettirme ve daha bir sürü şey.Tam aşağılama mi bilemiyorum .Sizin mesleğiniz o kadar da kutsal değil neyin kutlamaları bu falan der .Onun yaptığı ekstrem sporları ayak uydurmadim beceremedim arkadaş ortamıyla gitmiştik. Arkadaşının karısı yapti ben yapamadım. Boşuna pwra ödedim çok beceriksizsin dedi ve beni yalnız bıraktı orada .Tahmininizi soyleyin evet ya da hayır deyim
Kolluk kuvveti değil He is an engineerEvet gayette aşağılama , küçük görme eksik ezik hissettirme ve daha bir sürü şey.
Öğretmen kadınla evleneyim canım isteyince geleneksel ataerkil olayım, maaşından faydalanayım ama ev işlerine elimi sürmeyeyim, karımı da kendi çıkarım söz konusuysa sen bir bireysin tek başına yapabilirsin masalıyla uyutayım zihniyetinde bir kolluk kuvveti bence.
Böyle olmayanlara saygım sonsuz genelleme yapamam içlerinde gerçekten adam olanda çok çünkü.
Hemcinslerim kocamın bu tavırlarından rahatsız oldu benden değil bu aradaYapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Ee yuh, aynı tatil zamanında iki sokak mesafeye ayrı ayrı gitmenizden daha cringe bence bu, asıl konu bu olmalı yaa. Bu adamla evlenirkende mi böyleydi?Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Bencile bencilce cevap verilir. Benim de eşim beni çok zorlar onun izinleri benim iznimden fazla ancak asla beni bırakıp gitmez ya da ben onu bırakıp gitmem. Yalnız benim eşim benim ailemin yaşadığı köyü sevemiyor hoş bende sevmiyorum ben sadece anne babamı görmek için erken giderim o da kendi ailesinin yanına gider sonra o da ailemin yanına gelir 3-4 gün kalır bizi de alır geri döneriz. Ancak her iznimizi ailelerin yanında geçirmeyizHerkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
Millet karısını över senin ki neden böyle en sevmediğim şeylerden birisi bu diğeri de eşinin dedikodusunu yapan hırtlar. Bence siz bu yerme konusunu sert bir dille uyarın hiç hoş değil çünkü.Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Bunu daha bugün bir arkadaşım söyledi sen çok naifsin ona karşı dediMillet karısını över senin ki neden böyle en sevmediğim şeylerden birisi bu diğeri de eşinin dedikodusunu yapan hırtlar. Bence siz bu yerme konusunu sert bir dille uyarın hiç hoş değil çünkü.
Bir de eşinizin karşısında fazla mı naif kalıyorsunuz acaba
Neyse ne isterse uzay mühendisi olsun karısına böyle davranan, bunları layık gören biri benim gözümde çöptür.Kolluk kuvveti değil He is an engineer
Bu terbiyesizi neden boşamıyorsunuz arkadaşım.Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Tedavi olabileceğine inancım varBu terbiyesizi neden boşamıyorsunuz arkadaşım.
Ne zaman senin özgüvenin çöküp gerçekten onun bahsettiği gibi birine dönüşünce mi? Sana karşı çok saygısız nasıl izin verdin buna? Benim eşimin mesleği senin dangozla ve seninle de mesleklerimiz aynı imiş. Böyle beni milletin içinde aşağılamaya kalksa afedersin ama itin bir tarafına sokarım hayatı boyunca unutamaz. Sert ol biraz.Tedavi olabileceğine inancım var
Mizaç olarak bayağı sert ve öfkeli ben de sert olursam ne olacak diye hep kabuguma çekiliyorum .Evliliğin başında böyle değildi tersine döndü her şey .Mesleğimi de küçümser hep sizinki demi öyle acaba .Az çalışıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte size bu maaş çok bile vsNe zaman senin özgüvenin çöküp gerçekten onun bahsettiği gibi birine dönüşünce mi? Sana karşı çok saygısız nasıl izin verdin buna? Benim eşimin mesleği senin dangozla ve seninle de mesleklerimiz aynı imiş. Böyle beni milletin içinde aşağılamaya kalksa afedersin ama itin bir tarafına sokarım hayatı boyunca unutamaz. Sert ol biraz.
Bana ait herhangi bir özelliği küçümsemeye kalkarsa kıçını evin dışında bulur direkt.Mizaç olarak bayağı sert ve öfkeli ben de sert olursam ne olacak diye hep kabuguma çekiliyorum .Evliliğin başında böyle değildi tersine döndü her şey .Mesleğimi de küçümser hep sizinki demi öyle acaba .Az çalışıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte size bu maaş çok bile vs
Yaşım konusunda endişelerim var .30 yaşındayım. Çok çocuk istiyorum. Ya yalnız kalırsam sonraki Eşimden kötü olursa ne yapacağım vs bir sürü endişeBana ait herhangi bir özelliği küçümsemeye kalkarsa kıçını evin dışında bulur direkt.Değil ki mesleğimi... Şiddete ilerler kalbimi kırar diye mi korkuyorsun? Boşa geç kardeşim çocuk yok bir şey yok. Sana saygısı yok. Sevgisi de yok. Size bunları size söyleyen adamla nasıl aynı yatağa falan giriyorsunuz allasen?
Böyle adamdan çocuğun olunca daha mı iyi olacak? İlerde çocukla boşanıp hayat mücadelesi vereceksin.Yaşım konusunda endişelerim var .30 yaşındayım. Çok çocuk istiyorum. Ya yalnız kalırsam sonraki Eşimden kötü olursa ne yapacağım vs bir sürü endişe
Evet dediklerinizden de korkuyorumBana ait herhangi bir özelliği küçümsemeye kalkarsa kıçını evin dışında bulur direkt.Değil ki mesleğimi... Şiddete ilerler kalbimi kırar diye mi korkuyorsun? Boşa geç kardeşim çocuk yok bir şey yok. Sana saygısı yok. Sevgisi de yok. Size bunları size söyleyen adamla nasıl aynı yatağa falan giriyorsunuz allasen?
Çok garip geldi bana. Erken gitmesinin altında sizden sakladığı bir şey olabilir mi?Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?