Esimle Sorunlarım

Evet bunu teklif ettim hep .Ama bayram senin içn bisey ifade etmiyor senin maneviyatını düşük bayramda aileyle olunur tatile gidilmez falan diyor hep .Ben de ozaman tamam 3 sizde 3 bizde sonra herkes evine diyorum onu da istemiyor
Bayramda evet aileyle olunur ama bir gerçeği kaçırıyor sanırım onun ailesi artık sizsiniz

Bayramda evet aileyle olunur ama bir gerçeği kaçırıyor sanırım onun ailesi artık sizsiniz
Ben onun ailesiyle çok sıkılıyorum ve vakit geçirmek istemiyorum ailesinde ondan birazda ama onunda sebebi var çünkü ailesinin yanındayken bana hiç sıcak davranmıyor ve ailesinin yanında da yeriyor beni.

Ben onun ailesiyle çok sıkılıyorum ve vakit geçirmek istemiyorum ailesinde ondan birazda ama onunda sebebi var çünkü ailesinin yanındayken bana hiç sıcak davranmıyor ve ailesinin yanında da yeriyor beni.
Çok üzüldüm ya anasından ayrılamamış babasından ayrılamamış erkolar evlenmesin bi zahmet kimseyi zorla evlendirmiyorlar

Evet gayette aşağılama , küçük görme eksik ezik hissettirme ve daha bir sürü şey.

Öğretmen kadınla evleneyim canım isteyince geleneksel ataerkil olayım, maaşından faydalanayım ama ev işlerine elimi sürmeyeyim, karımı da kendi çıkarım söz konusuysa sen bir bireysin tek başına yapabilirsin masalıyla uyutayım zihniyetinde bir kolluk kuvveti bence.

Böyle olmayanlara saygım sonsuz genelleme yapamam içlerinde gerçekten adam olanda çok çünkü.

Kolluk kuvveti değil He is an engineer

Hemcinslerim kocamın bu tavırlarından rahatsız oldu benden değil bu arada

Ee yuh, aynı tatil zamanında iki sokak mesafeye ayrı ayrı gitmenizden daha cringe bence bu, asıl konu bu olmalı yaa. Bu adamla evlenirkende mi böyleydi?
Evliliğe asla geleneksel bakmadım ama bu tatil meselesi, eşinizin sizi umursamamayı normalleştirme çabası ve bunu size yutturmaya çalışıyor.

Bencile bencilce cevap verilir. Benim de eşim beni çok zorlar onun izinleri benim iznimden fazla ancak asla beni bırakıp gitmez ya da ben onu bırakıp gitmem. Yalnız benim eşim benim ailemin yaşadığı köyü sevemiyor hoş bende sevmiyorum ben sadece anne babamı görmek için erken giderim o da kendi ailesinin yanına gider sonra o da ailemin yanına gelir 3-4 gün kalır bizi de alır geri döneriz. Ancak her iznimizi ailelerin yanında geçirmeyiz

Millet karısını över senin ki neden böyle en sevmediğim şeylerden birisi bu diğeri de eşinin dedikodusunu yapan hırtlar. Bence siz bu yerme konusunu sert bir dille uyarın hiç hoş değil çünkü.

Bir de eşinizin karşısında fazla mı naif kalıyorsunuz acaba

Bunu daha bugün bir arkadaşım söyledi sen çok naifsin ona karşı dedi

Bu terbiyesizi neden boşamıyorsunuz arkadaşım.

Tedavi olabileceğine inancım var
Ne zaman senin özgüvenin çöküp gerçekten onun bahsettiği gibi birine dönüşünce mi? Sana karşı çok saygısız nasıl izin verdin buna? Benim eşimin mesleği senin dangozla ve seninle de mesleklerimiz aynı imiş. Böyle beni milletin içinde aşağılamaya kalksa afedersin ama itin bir tarafına sokarım hayatı boyunca unutamaz. Sert ol biraz.

Mizaç olarak bayağı sert ve öfkeli ben de sert olursam ne olacak diye hep kabuguma çekiliyorum .Evliliğin başında böyle değildi tersine döndü her şey .Mesleğimi de küçümser hep sizinki demi öyle acaba .Az çalışıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte size bu maaş çok bile vs

Bana ait herhangi bir özelliği küçümsemeye kalkarsa kıçını evin dışında bulur direkt. Değil ki mesleğimi... Şiddete ilerler kalbimi kırar diye mi korkuyorsun? Boşa geç kardeşim çocuk yok bir şey yok. Sana saygısı yok. Sevgisi de yok. Size bunları size söyleyen adamla nasıl aynı yatağa falan giriyorsunuz allasen?

Yaşım konusunda endişelerim var .30 yaşındayım. Çok çocuk istiyorum. Ya yalnız kalırsam sonraki Eşimden kötü olursa ne yapacağım vs bir sürü endişe

Yaşım konusunda endişelerim var .30 yaşındayım. Çok çocuk istiyorum. Ya yalnız kalırsam sonraki Eşimden kötü olursa ne yapacağım vs bir sürü endişe
Böyle adamdan çocuğun olunca daha mı iyi olacak? İlerde çocukla boşanıp hayat mücadelesi vereceksin. Ayriyetten yalnız kalınca ne oluyor anlamıyorum. Aşağılanmakta gocunmuyorsunuz da yalnızlıktan mı korkuyorsunuz?

Evet dediklerinizden de korkuyorum

Çok garip geldi bana. Erken gitmesinin altında sizden sakladığı bir şey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…