- 18 Ekim 2025
- 84
- 208
- 8
- 33
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
-
Ne yapmalıyım tam olarak umurumda olması için. Tamam deyip kendi içime dönmeyi hatasını kendisinin anlamasını fark etmesini istiyorum .Mümkün olur mu bu durumun absürt olduğunu kendi fark eder mi bilemiyorum.
Sen cidden sorunlusun ya. Hani öğretmenlerimiz olurdu dersi dümdüz okur geçerlerdi onlardansin herhalde. Kocani boşver bence kendi içinde büyük sorunların var senin, onu çöz önce.Ses çıkarma biçimim kriz yerine rahatsızlığımı dile getirip yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak ama daha yüksek tepkiler gerekiyor sanırım
Ne Odtüsü taşra üniversitesinden mezun .Evet her şeyi eleştirirEtmez, farkında olsa zaten teklif etmez. Ayrıca yani öğretmen eş alırken maaşını çalışma koşullarını bilmiyor muydu? ODTÜ İTÜ gibi bir yerden mezun değilse o da çok halt değil.
Bu adamdan çocuk sahibi olmayın kötü anne olacaksınız onun gözünde çünkü, anneliğinizi de eleştirecek
Aşağılık psikolojisi. Lütfen çocuk yapma bu adamdanNe Odtüsü taşra üniversitesinden mezun .Evet her şeyi eleştirir
E siz de yanlışınız o da aynı. Oturum konuşun orta yol bulunHerkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
İnat degıl kı tek mevzu dıger konusuna bakın adamın karakterını anlarsınızE siz de yanlışınız o da aynı. Oturum konuşun orta yol bulun
Ama tek taraflı çözülmez ikimiz de isi inada bindirmissiniz.
Çünkü s.k.i varBu terbiyesizi neden boşamıyorsunuz arkadaşım.
Canim kocanı ne kadar çok seviyorsun öyleÇok gelenekselci ve ataerkildir aslında.
Böyle bir tanıdığım vardı ona verdiğim tavsiyeyi vereyim.Mizaç olarak bayağı sert ve öfkeli ben de sert olursam ne olacak diye hep kabuguma çekiliyorum .Evliliğin başında böyle değildi tersine döndü her şey .Mesleğimi de küçümser hep sizinki demi öyle acaba .Az çalışıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte size bu maaş çok bile vs
Merhaba, sizce tek sorun bu mu? Adam sizi hep aşağılıyormuş hem de başkalarının yanında!!! Sizi küçük düşürüp, bazı konularda yetersiz gördüğünü yazmışsınız. Adam narsist, egoist bencilin teki boşanın...Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
Ordu İTÜ mezunu olmayıp çok iyi paralara kazanan mühendisler var ne amaçlı yazdınız anladım bunu.Etmez, farkında olsa zaten teklif etmez. Ayrıca yani öğretmen eş alırken maaşını çalışma koşullarını bilmiyor muydu? ODTÜ İTÜ gibi bir yerden mezun değilse o da çok halt değil.
Bu adamdan çocuk sahibi olmayın kötü anne olacaksınız onun gözünde çünkü, anneliğinizi de eleştirecek
Memleketlerimiz aynı evet .İki sokak var onlarla bizim aramızda üstelik. Eşim arabayla gidecek aracimiz var.Bana sen trenle gel diyor
Ordu İTÜ mezunu olmayıp çok iyi paralara kazanan mühendisler var ne amaçlı yazdınız anladım bunu.
İyi de bu bahsettiğiniz günlük olaylarda ayrı hareketler. Adam başka memlekete gidiyor sizi bırakıp. Üstelik iki gün sonra siz de gideceksiniz.Ev arkadaşı mı? Hiç böyle düşünmemiştim. Herkes ayrı hareket edebilmeli evlendik diye sürekli beraber mi olacağız der hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?