- 31 Ekim 2025
- 61
- 18
- 3
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
-
Sanmam.Ben ailesiyle anlaşamıyorum. Ben varken huzurlari olmuyormuş. Bensiz daha rahatlar ailecek ondandirÇok garip geldi bana. Erken gitmesinin altında sizden sakladığı bir şey olabilir mi?
Tuhafsiniz. Korkmasanız ve bu kadar singin olmasanız bu herif sizi böyle küçük göremezdi zaten.Evet dediklerinizden de korkuyorum
Memleketlerimiz aynı evet .İki sokak var onlarla bizim aramızda üstelik. Eşim arabayla gidecek aracimiz var.Bana sen trenle gel diyor
Peki siz gerçekten ailesinin huzurunu kaçıracak bir şey yapıyor olabilir misiniz? Fark ederek ya da etmeyerek? Ya da onlar size karşı?Sanmam.Ben ailesiyle anlaşamıyorum. Ben varken huzurlari olmuyormuş. Bensiz daha rahatlar ailecek ondandir
kaç sayfa yorum yapılmış kimse de dememiş ki "e siz de onu bırakıp dönmüşsünüz daha önce bayramlarda, üstelik de öğretmen olan tatili bol olan sizken".Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
evet, siz bireysiniz. bir şüpheniz mi var?Eşim hep böyledir. Bir yerlere yalnız gitmemden asla imtina etmez .Gidebilirsin sen bir bireysin der.Çirkin bir kadın da değilim. Hoş öyle olsa bile eşiyim sonuçta. Neden böyle çıkamıyorum işin içinden .Hep kendin gelebilirsin yapabilirsin der
adam trene binip gidince kadın kalan aracı kullanamıyor ki.O trene binsin gitsin o zaman. Madem beklemek istemiyor. İnsan eşiyle keyiflibir araba yolculuğu yapmak istemez mi ya
Benim komforumu çok umursamıyor sanırım
En sevmediğim tip narsist ve kendini beğenmiş olduğuna yemin edebilirim .Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Kendi bu duruma getirdi beni herkese karşı kötü gösterdi yalnizlastirdiTuhafsiniz. Korkmasanız ve bu kadar singin olmasanız bu herif sizi böyle küçük göremezdi zaten.
Tuhafsiniz. Korkmasanız ve bu kadar singin olmasanız bu herif sizi böyle küçük
Bunlar ona normal geliyor normal olmadığını yaptığının yanlış olduğunu anlatma mücadelesindeyim diyelimEee niye böyle bir evliliğin icindesiniz??
Adam haklı.Aksine o benim bencil oldugumu söylüyor. Sen gidemiyorsun diye beni engellemen bencillik bırak iznimi istediğim gibi kullanayım diyor
Çünkü sen ona uyumlu davranıyorsun.O kafasına göre takılıyorsa sen de takılEkonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Neden bu kadar dediğim dedik ve benim düşüncelerimi önemsemiyor. Bir şekilde hep onun dediği oluyor
Yani esinizin toplam izin suresi 4 gunse ve 2 gunu bisa gidiyorsa tamam gitsin de 1 2 haftalik bir izinse 2 gun icin onden gitmesi sacmalik. Arabayla gidiyor ustelik sizi de bekleyebilir. Siz izninizi iptal edin bence o gitsin gorsun gelsinEvet bence de .Ben ona her yerde her durumda eşlik ediyorum. Ama onda aynı özveri yok .Yakin zamanda meslek günümüzün kutlaması var o günü saçma buluyor aramızda sıkılıyor kendisi farklı meslekten sen git ben gelmem diyor .
Adam haklı.
Çalışan insanın tatili kıymetli.
Trenle 2 saat arabadan konforlu yol.
Sizin yerinizde olsam ben kendim teklif ederdim sen önden git iznini değerlendir diye.
Evlenınce eşler ayrılmamalı diye bir şey de yok. İnsan bekar
Toplam 10 gün izni var .Benimki izin değil yanlış belirtmiştim tatil öğretmenim ve ara tatile giriyoruz .Yani esinizin toplam izin suresi 4 gunse ve 2 gunu bisa gidiyorsa tamam gitsin de 1 2 haftalik bir izinse 2 gun icin onden gitmesi sacmalik. Arabayla gidiyor ustelik sizi de bekleyebilir. Siz izninizi iptal edin bence o gitsin gorsun gelsin
Gitmeyin ya da direkt ailenize gidin onun izninden 1 2 gun oncede evinize tek basiniza arabayla dönün sen arkadan trenle gelirsin diyin. Yapin yani bunu absurtlugu anlasinToplam 10 gün izni var .Benimki izin değil yanlış belirtmiştim tatil öğretmenim ve ara tatile giriyoruz .
Ailemi görmeye gidecegim ama onun ailesine asla uğramayı düşünmüyorum kaldığım süre boyunca .Gitmeyin ya da direkt ailenize gidin onun izninden 1 2 gun oncede evinize tek basiniza arabayla dönün sen arkadan trenle gelirsin diyin. Yapin yani bunu absurtlugu anlasin
Ne yapmalıyım tam olarak umurumda olması için. Tamam deyip kendi içime dönmeyi hatasını kendisinin anlamasını fark etmesini istiyorum .Mümkün olur mu bu durumun absürt olduğunu kendi fark eder mi bilemiyorum.Şok içinde okudum. Ben arabayı alıp gideceğim sen trenle gel nedir ya. Benim ayı bir abim var kendisi bana hiç acımaz işine gelince düşünceli biridir ama o bile bunu demez ya, ben trene bineyim sen arabayı al derdi ki onun gibi sabırsız biri bile ben önden gideyim demezdi bak ayı abimden bahsediyorum o bile demez böyle bir şeyi beraber gidelim derdi. Yuh yani yuh. Üstelik aynı yere gidiliyor, beklemiyor seni. Çok saçma. Çok. Büyük bir sorun var ortada. Ama senin umrunda değil bence. İstediği gibi davranmasına izin veriyorsun. Adam normal değil hiçbir şekilde normal değil bu. Narsistmiş, ilişki dinamiği vs. geç adam korkağın, ezik gibi bir şey ayrıca dümdüz seni hiç sevmiyor.
Umrunda olsaydı çoktan kriz geçirip adamı kapının önüne koymuştun. Sana saygısızlık yapıyor, sadece izliyorsun. Seni eziyor sadece susuyorsun. Böyle korkak, zavallı, hiç sevmediği kadınla evli olan adam ben bu kadını eziyorum değişmeliyim diyecek mi sence? Adamlığın zerresi mi var sanki. Hata yaptım diyecek kadar totosu yok. Yaptıklarının gayet farkında buarada ama sesini çıkarmadığın için seve seve eziyor nasılsa karşı çıkan yok.Ne yapmalıyım tam olarak umurumda olması için. Tamam deyip kendi içime dönmeyi hatasını kendisinin anlamasını fark etmesini istiyorum .Mümkün olur mu bu durumun absürt olduğunu kendi fark eder mi bilemiyorum.
Umrunda olsaydı çoktan kriz geçirip adamı kapının önüne koymuştun. Sana saygısızlık yapıyor, sadece izliyorsun. Seni eziyor sadece susuyorsun. Böyle korkak, zavallı, hiç sevmediği kadınla evli olan adam ben bu kadını eziyorum değişmeliyim diyecek mi sence? Adamlığın zerresi mi var sanki. Hata yaptım diyecek kadar totosu yok. Yaptıklarının gayet farkında buarada ama sesini çıkarmadığın için seve seve eziyor nasılsa karşı
Ses çıkarma biçimim kriz yerine rahatsızlığımı dile getirip yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak ama daha yüksek tepkiler gerekiyor sanırımUmrunda olsaydı çoktan kriz geçirip adamı kapının önüne koymuştun. Sana saygısızlık yapıyor, sadece izliyorsun. Seni eziyor sadece susuyorsun. Böyle korkak, zavallı, hiç sevmediği kadınla evli olan adam ben bu kadını eziyorum değişmeliyim diyecek mi sence? Adamlığın zerresi mi var sanki. Hata yaptım diyecek kadar totosu yok. Yaptıklarının gayet farkında buarada ama sesini çıkarmadığın için seve seve eziyor nasılsa karşı çıkan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?