Esimle Sorunlarım

.Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
kaç sayfa yorum yapılmış kimse de dememiş ki "e siz de onu bırakıp dönmüşsünüz daha önce bayramlarda, üstelik de öğretmen olan tatili bol olan sizken"

bu sizin normaliniz olmuş artık neden şimdi aklınıza geldi ki?

-diğer tuhaf şeyler:
mühendis -öğretmen yani görece okumuş beyaz yaka çiftsiniz (eşiniz kolluk olsa hakketen neyse diyecem de) ne alaka eşler "ayy ne güzel karın vaaaar" filan diyor. nasıl bir ortam orası? liseli gibi muhabbetler. çok varoş kusura kalmayın ama.

- yine şu ne demek?
evet, siz bireysiniz. bir şüpheniz mi var?
çirkin kadınlar tek gidebilir güzeller mi gidemez? güzelleri kurt mu kapar?

evli olmak benim için eşle birlikte olmak ben ayrı ayrı takılmak için evlenmedim, deseniz anlıycam ama siz resmen kıro, hanzo bir adam istemişsiniz. erkeeek olsun kıskansız karısını tek yollamasn istemişsiniz, miss, kafanız buymuş. e şimdi neden battı bu adam size anlamadım ki ben?
O trene binsin gitsin o zaman. Madem beklemek istemiyor. İnsan eşiyle keyiflibir araba yolculuğu yapmak istemez mi ya
adam trene binip gidince kadın kalan aracı kullanamıyor ki.

En sevmediğim tip narsist ve kendini beğenmiş olduğuna yemin edebilirim .
var öyle bir tanıdığım bencilliğin kitabını yazmış ikizler burcu erkeği

Tuhafsiniz. Korkmasanız ve bu kadar singin olmasanız bu herif sizi böyle küçük göremezdi zaten.
Kendi bu duruma getirdi beni herkese karşı kötü gösterdi yalnizlastirdi
Tuhafsiniz. Korkmasanız ve bu kadar singin olmasanız bu herif sizi böyle küçük

Eee niye böyle bir evliliğin icindesiniz??
Bunlar ona normal geliyor normal olmadığını yaptığının yanlış olduğunu anlatma mücadelesindeyim diyelim

Aksine o benim bencil oldugumu söylüyor. Sen gidemiyorsun diye beni engellemen bencillik bırak iznimi istediğim gibi kullanayım diyor
Adam haklı.
Çalışan insanın tatili kıymetli.
Trenle 2 saat arabadan konforlu yol.
Sizin yerinizde olsam ben kendim teklif ederdim sen önden git iznini değerlendir diye.
Evlenınce eşler ayrılmamalı diye bir şey de yok. İnsan bekar arkadaşları ile gezerken kocasını ya da karısını düşünmek istemiyor misal.

Bırakın gitsin. Eşler birbirine özel alanlar bırakmalı.

Yani esinizin toplam izin suresi 4 gunse ve 2 gunu bisa gidiyorsa tamam gitsin de 1 2 haftalik bir izinse 2 gun icin onden gitmesi sacmalik. Arabayla gidiyor ustelik sizi de bekleyebilir. Siz izninizi iptal edin bence o gitsin gorsun gelsin

Yani esinizin toplam izin suresi 4 gunse ve 2 gunu bisa gidiyorsa tamam gitsin de 1 2 haftalik bir izinse 2 gun icin onden gitmesi sacmalik. Arabayla gidiyor ustelik sizi de bekleyebilir. Siz izninizi iptal edin bence o gitsin gorsun gelsin
Toplam 10 gün izni var .Benimki izin değil yanlış belirtmiştim tatil öğretmenim ve ara tatile giriyoruz .

Toplam 10 gün izni var .Benimki izin değil yanlış belirtmiştim tatil öğretmenim ve ara tatile giriyoruz .
Gitmeyin ya da direkt ailenize gidin onun izninden 1 2 gun oncede evinize tek basiniza arabayla dönün sen arkadan trenle gelirsin diyin. Yapin yani bunu absurtlugu anlasin

Şok içinde okudum. Ben arabayı alıp gideceğim sen trenle gel nedir ya. Benim ayı bir abim var kendisi bana hiç acımaz işine gelince düşünceli biridir ama o bile bunu demez ya, ben trene bineyim sen arabayı al derdi ki onun gibi sabırsız biri bile ben önden gideyim demezdi bak ayı abimden bahsediyorum o bile demez böyle bir şeyi beraber gidelim derdi. Yuh yani yuh. Üstelik aynı yere gidiliyor, beklemiyor seni. Çok saçma. Çok. Büyük bir sorun var ortada. Ama senin umrunda değil bence. İstediği gibi davranmasına izin veriyorsun. Adam normal değil hiçbir şekilde normal değil bu. Narsistmiş, ilişki dinamiği vs. geç adam korkağın, ezik gibi bir şey ayrıca dümdüz seni hiç sevmiyor.

Ne yapmalıyım tam olarak umurumda olması için. Tamam deyip kendi içime dönmeyi hatasını kendisinin anlamasını fark etmesini istiyorum .Mümkün olur mu bu durumun absürt olduğunu kendi fark eder mi bilemiyorum.

Umrunda olsaydı çoktan kriz geçirip adamı kapının önüne koymuştun. Sana saygısızlık yapıyor, sadece izliyorsun. Seni eziyor sadece susuyorsun. Böyle korkak, zavallı, hiç sevmediği kadınla evli olan adam ben bu kadını eziyorum değişmeliyim diyecek mi sence? Adamlığın zerresi mi var sanki. Hata yaptım diyecek kadar totosu yok. Yaptıklarının gayet farkında buarada ama sesini çıkarmadığın için seve seve eziyor nasılsa karşı çıkan yok.

Ses çıkarma biçimim kriz yerine rahatsızlığımı dile getirip yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak ama daha yüksek tepkiler gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…