eşimle sorunlarım:(

Eşinin teklifi akıllıca, hem seni zorlamamış gel diye, evde yalnız oturmak neden zor geldi? Zaten sonrasında çıkıp gitmiş, hem sinemadan oldun, hem de yalnız oturmak zorunda kaldın.. Sanırım küçük şeyleri büyütüyorsunuz. Yapmayın..

Tamam bu da bi seçenek
Ama kardeşine tamam demiş bi kere, o yüzden eşine de tamam önce sinemaya gidelim akşam kardeşime uğrayalım demiş
Ben ikisi arasında dağlar kadar fark görmüyorum

Yani orası da asla gidilmeyecek bi yer değil ki
Bugün değilse yaırn gidecek yine konu sahibi
Bu yüzden dallandırıp budaklandırmaya gerek yok
O günlük canı istemiyorsa da eşi eve bırakmayı zaten teklif etmiş

Bu durumda istemiyorum bu kadar sık gitmeyi demek te haklısın
Ama biz yazdığın konu kadarını bildiğimizden ona yorum yaptık sadece

Yoksa ben öz anneme bile 2 günde bir gitmek istemem, yorgun argın işten geliyoruz zaten...

arkadaşım daha çok yeni evlisiniz balayı dediğimiz bu zamaları daha güzel değerlendirmek varken neden gereksiz tartışmalarla
kendinizi ve ilişkinizi yıpratıyorsunuzki...
bence böyle ufak tefek şeylerle kendinizide ilişkinizide yıpratmayın eğer karşı taraf sözlerinden pişmansa surat yapmayı devam ettiren taraf siz olmatın... ne demişler fazla naz aşık usandırır....
herşey daha çok yeni tadını çıkarmaya bakın

İşte sorun da bu başta tamam demicekti kardeşine. Normal bi süreç olsa tartışmamış olsalar evt ne var bunda interneti halledip giderler belki ama kırgınlar ve kendileri için bişey yapıcaklar araya ekstra bişey koyması beni de üzerdi ki bende yasıyorum bunları insan yeni evliyken merkezde kendini görmek istiyo. zamanla bizde eşlerimizde daha anlayışlı olmayı basarırız inş.

İnşallah
Her insanın yapısı farklı
Ben evde tek kalmakta bi sakınca görmem mesela
Değil 1 ay ben ikinci gün eşimi annemlere yolladım, cep telefonum ablamda kalmıştı düğün telaşıyla
Kendim gitmek istemedim ayrılmak zor olur bir de herşey çok yeni diye

Ailemle küs filan değildim yani, istesem giderdim
Bende gitmek istemedim ama evde de tek kalamam demedim mesela
İki seçenek gördüm , birini seçtim

ben de benzer sıkıntılar içinde oldugum için konu beni çok gerdi suan ve herkesn kocayı haklı görmesi gercekten ilginç çogunlugun yorumuna bakılırsa haksızım galiba. Ama yine de yeni ya bi ay ne demek daha dur bismillah, 1 yıllık için anlaşılabilir. kesinlikle tepki vermesi haklı ama böyle bi tepkimi yoksa daha açıklayıcı mı orası tartışılır...

evde tek kalması bence de sıkıntı olmamalı ama bekleyen bi eş var. bilmiyorum eşimin gelme dakikalr yaklasınca resmen heyecan basıyo ayna karsından ayrılamıyorum çünkü yeniyim. Konu sahibide ve bizlerde yıllarca hayalini kurdugumuz olumsuz hiçbirşeyi içine almadıgımıx evlilik hayatında büyük değil bencede küçük de olsa bi problem yasıo ve eşini kim bilir ne heyecanla bekliodu çok da acil olmayan bi sebebden dolayı program aksıyo...

Eşin haklı olan tek kişi bence...:44:
Hata hem sende hem eşinin ailesinde...
Yeni evlileri biraz rahat bırakmak gerek diye düşünüyorum.
Bilgisayarın çok mu acelesi varmış.
Geçen hafta zaten ordaymışsınız.
Ailesi demesi gerek oğlum gelmeyin biraz ilk günlerinizin tadını.çıkarın diye
Eşin de zerre hata yok :26:
Adamcağız orta yolu bulmaya çalışmış daha napsın
İstemesen seni eve bırakırım demiş.
Ya odunluk yapıp zorla götürseydi o zaman nolacakı.
Bunu yapanlar çook.
Sende çok nazlısın amma
Ailesinin faturasını.eşine kesme
Ne güzel eviniz ayrı barkınız ayrı bundan daha güzel bişey var mı.
Beraber oturup boşanma eşiğinde olan birsürü insan var.
Mutlu olmanız gerekirken geçmişi açıp da didişmek niye
İlk zamanlar asla geri gelmiyor tadını çıkarın .:13:

Birikim varsa ayrı tabi ama sadece bu kadarcık bişey de böyle olmamalı
Bu yüzden bu kadar küslük olursa ileride çok yıpranırlar diye düşünüyorum

Eşi kardeşine tamam demese daha iyi olurmuş, akşam sinemaya gideceğiz yarın uğrarım da diyebilir
Ama dememiş işte, bundan sonrasında öncelik sinema sonra kardeşime bi uğrayacam deyince deöyle asla olamaz ben ne tek kalırım ne gelirim durumu da yanlış bana göre

Gitmek istemiyor olabilir bu normal o zaman evine dönebilir mesela ama iki seçeneği de reddetmek tartışmaya zemin hazırlamaktan öteye gitmemiş..

Ben hiç anlamıyorum bu kapris durumlarını,bence çok nazlısın,bende ailemden 12 saat uzaktayım hiç böyle kaprisler yapmıyorum.bide hep ben haklıyım benim ailem haklı diye bakıyorsan olaya huzursuzluk artarak devam eder,çünkü hiç bir olayda tek hatalı yoktur,bence kendini bu kadar önemsemeyi bir kenara bırakarak başla işe...

Evli gibi davranmıyorsunuz. Bu işe başlarken bunları düşünecektiniz. Eşinizi arada bırakmak sizin zararınıza. Adamcağızda hata görmedim ben. Ama zamanla sizden acısını çıkarır. Erkekler başta sakin olurlar. Sonra bi anda değişirler anlayamazsınız. Bence esnek olun, kurallar koymaya çalışmayın. Sürekli ilgi beklemeyin, en önemlisi ailesiyle, sizin aranızda seçim yapmaya zorlayan tavırlarda bulunmayın. Sonunda herkes ailesini seçer çünkü.. Veya ona huzur veren başka birini.

evet böyle bi tepki fazla ama daha bu kadar yeni iken aileyle bu kadar görüşmek doğru değil zannımca. Ama burda kocada hatalı değil aile azıcık anlayışlı olucak çok elzem bi durum yoksa nie cagırıosun ki zaten haftasonunu sizinle geçirmişler. Gerçi onlarda şöyle düşünüyo olabilirler. Başta içimize ne kadar girerse daha ii sonradan samimiyet kurmak zor gibi ama yanlış düşünüolar

özel yazan arkadaşım ismini soylemıyorum belkı ıstemezsın dıye ama benım 100 mesajım olmadıgı ıcın sana ozel mesaj atamadım buradan yazıyorum:

çok teşekkür ederim yorumun için arkadaşım. Gerçekten sen de bazı akıllı kadınlardandın ya da sabırlı mı demelıyım bılemıyorum. Çünkü bu soyledıklerının en dogru yol oldugunu ben cok ıyı bılıyorum ama uygulama konusunda o kadar zayıf kalıyorum kı. Normalde çekıngen bır ınsanım zaten bu yuzden baslarda gerı cevıremedım. eşimi araya sokmayı sectım hep. Şu işimiz var de bu planımız var de gıbı ona soyletıyordum o da soyluyordu. Bu sekılde duzene soktuk yıne benım ıstedıgım oluyor genelde ama ben senın gıbı degıl de eşimi arada bırakmış olarak cozdum saınırım bu sorunları. Yıen de zaman zaman devam edıyor artık kendım gerı cevırıyorum bazen. Ama şu akıllıca davranıp eşime soylenmemeyı pek beceremıyorum. Aslında cok söylenmıyorum da ama bazen dayanamayıp bana sozlerını tut her zaman cagırdıklarında tamam deme vs. gıbı cumleler kullanıyorum bu da ona dokunuyor gordugum kadarıyla. Sanırım senın gıbı davranmayı ogrenmem lazım nasıl lacak bılmıyorum ama. Çok teekkür ederim önemseyıp yazdıgın ıcın.

Eşin son derece mantıklı davranmış, ortamı bozan sen olmuşsun.. senin ailenin uzak olması senin tek kalmanla nasıl bağlantılı anlamadım, bir çok insan ailesinden uzakta olabiliyor evlendikten sonra… uygun bir bağlaç olmamış yani..
Bence sen de eşin gibi olaylara ılımlı yaklaşmayı denemelisin…

İiyi de sonne bunlar yeni evliler sürekli ilgi beklemesi yanlışmı evlenene kadar kul köleydiler amaaa

biz de hala münakaşa ediyoruz..ve sırtlar dönük uyuyoruz:)
ben artık alıştım ya vurdumduymaz oldum
ama biz de abartıyoruz erkeklerde biraz anlayışsız maleef
benim eşimde çok çalışıyordu evde hep yalnızdım başlarda oturup canımı sıkacak şeyler buluyordum
sonra onuda mesajla rahatsız ediodum tartışıoduk filan
şimdide evden gitsin diye bazen gözünün içine bakıyorum
çünkü o yokken evde çokkkkk özgürüm:)
sıkma bence eşini arada bir onlar nefes almayı bizden daha çok istiyorlar ve aileleri konusunda da malesef zaafları var
arada kalmak çok kötü bişey

arkadasın tavsiyelerini çok merak ettim paylaşabilirmisin?

Evet aile düşüncesiz sanırım
Şöyle ki benim annem olsa mesela der ki Cuma, Cumartesi, Pazar çocukları rahatsız etmeyelim zaten çalışıyorlar.. Müsait olduğunuz birgün yemeğe beklerim der.. ( Hala öyle diyor sadece yeni evliyken değil hatta.. )

Ama herkesin aile yapısı farklı
Herkes o kadar nezaketli değil, evlenince farklı aileler gördükçe daha iyi anlıyor insan bunu
Kardeşi de alışkanlıktan herhalde abim yapar diye düşünmüş hemen sanırım , bilemiyorum
Abi de birgün bile erteleyememiş mesela

Demek ki onlar da öyle bu işler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…