Benım gerçekten cevabını istedıgım bır sorum daha var. Kendı yaptıgım bırsey ve ılerde ıyı mı kotu mu sonuc dogurur kestıremıyorum.
Ben dunku ornekte oldugu gıbı bazen eşimin gıtmesı gerekırse kendım ıstemıyorsam gıtmıyorum ama onu da kısıtlamıyorum. Çok abartmıyor onlar bır iş için cagırdıklarında ya da bırsey alınıp verılercegınde gıdıyor gelıyor ancak ben ona eşlik etmıyorum boyle durumlarda sık görüşmemek için.
Zamanla bu durum benım ıcın kotu mu olur yoksa sakıncası yok mu? Eşimi yalnız gondermekle hata mı edıyorum her gıdısınde onun yanında olmalı mıyım sızce?
Benım gerçekten cevabını istedıgım bır sorum daha var. Kendı yaptıgım bırsey ve ılerde ıyı mı kotu mu sonuc dogurur kestıremıyorum.
Ben dunku ornekte oldugu gıbı bazen eşimin gıtmesı gerekırse kendım ıstemıyorsam gıtmıyorum ama onu da kısıtlamıyorum. Çok abartmıyor onlar bır iş için cagırdıklarında ya da bırsey alınıp verılercegınde gıdıyor gelıyor ancak ben ona eşlik etmıyorum boyle durumlarda sık görüşmemek için.
Zamanla bu durum benım ıcın kotu mu olur yoksa sakıncası yok mu? Eşimi yalnız gondermekle hata mı edıyorum her gıdısınde onun yanında olmalı mıyım sızce?
politikalara ne gerek var anlayamadım.tamamen sorunlu olan kişide kusura bakmayın ama sizsiniz elle tutulur bır sebep yokken bile işten izin isteyip eve gitmişsinz aglmak ıcın.siz iyimisiniz gerçekten ?sorunlarınız var gibi geldi bana kendı içinizde.
Bence kesinlikle eşinin yanında olmalısın. Anlıyorum kendince seviye koymaya calısıosun ama bunu ordaki tavırlarınlada basarabilirsin kendini soyutlarsan hep dışarda kalırsın olaylar senin dışında gelişir kontrol edemezsin. Öncelikle bizim onlarında ailemiz oldugunu kabul etmemiz gerekio galiba
politikalara ne gerek var anlayamadım.tamamen sorunlu olan kişide kusura bakmayın ama sizsiniz elle tutulur bır sebep yokken bile işten izin isteyip eve gitmişsinz aglmak ıcın.siz iyimisiniz gerçekten ?sorunlarınız var gibi geldi bana kendı içinizde.
Öyle tabi bencede. Mesela eşim benim aileme kendi ailesinden daha kibar daha yardımsever daha sevecen davranıyor..
Bende öyle olmaya çalşıyorum. annesine gittiğimzde hizmetimde kusur etmem kendi anneme ne yapıyorsam ona da yaparım..
İkimiz de işyerinde bılgısayar başındayız ve bazen boş kaldıgımızda bu sekılde ıletısım kuruyoruz. Ve dun internetten yazışmaya başladık tartışmalar uzadı en son hatırladım ben kapatmaya calıstıkca babam hakkında geçmışte bır olaı kotu gıbı anlattı halbu kı bence kotu degıldı katlanamadım ve ıs yerımde aglamak ıstemedım cunku kendımı tutamıyordum goz yaslarım kendısı akmaya başladı ve bu tartışma devam edecektı kapatıp iş arkadaşlarımın yanına gıdemedım suretımdan anlayacaklardı. Bu yuzden kaçmayı sectım eve gıttım.
Evliliğiniz henüz çok yeni. Elbette birlikte daha fazla olmaya hevesli olacaksınız ama
başlarda şunu göz ardı ediyoruz. Aileleri ile yaşadıkları için belli sorumluluk almışlar
üzerlerine ve biz kadınlar gibi hemen adapte olamıyorlar evliliğe. Sorumluluklarını yerine
getirmemek, ailesini ihmal ettiği hissi veriyor muhtemelen. Ama bunu sürekli dile getirirseniz
size cephe almasına neden olursunuz.
Bakın biz uzun yıllardır evli değiliz, size akıl vermek niyetinde değilim. Sadece yardımcı olmak
istiyorum. Eşim ailesinden ayrı yaşıyordu evlenmeden önce ve resmen ailesini yılda 4-5 defa
ancak görüyormuş. Ailesine gitmek istese maksimum 45dk - 1 saat sürecekken üstelik. Ailesi
de eşimi ayda yılda bir arıyormuş. Biz evlendik ve neredeyse her hafta gitmek istedi eşim ailesine,
ailesi de 2-3 günde bir aradı. Abisi ailesi ile aynı binada oturuyor, diğer abisi de 5 dk mesafede
ama bir sıkıntı olunca eşimi çağırdılar. Bana göre sorun yoktu ama olsaydı da ses çıkarmazdım.
Çünkü çıkardığım ses, kimseyi değil bizim ilişkimizi etkiler.
Şimdi yine eşim ailesine benim zorumla gidiyor ve ben aramadıkça ailesinden haberi olmuyor.
Başlarda evliliğin getirdiği bir durum sanırım bu. Bir de eşin gayet ılımlı biri. Sen sinirlenince
pek göremiyorsundur ama seni düşünüyor, seni önemsiyor. Allah bozmasın inşallah. Bir süre
sonra herşey rayına oturur.
Bence aşırı bi tepki bu arkadaşım. İyi tabi ki kız evleneli bi ay olmuş tüm düzenini evlilik hayatı için değiştirmiş tüm sevdiklerini eşi için geride bırakmış ama şimdi o evlilikte( sıkıntı var demek yanlış olur çünkü herkes bence benzer bi şekilde yasıo) bazı ufak gibi görünsede yeni olmasından kaynaklı insan içinde büyütüo bi problem yasıyo gayet normal bi arkadas bence
Ben filmden olmadım eksik okumuşsunuz.
Eşimi dolduracaklar dıye şüphem yok tabı ınsanoglu kesın emınım dıyemem ama su ana kadar oyle ızlenım almadım. En fazla gelmıyorsunuz vs. derler o da canı sıkılır benı goturmek ıster. Başlarda boyle dıyorlardı anladılar galıba aramızda huzursuzluk oldugunu artık oyle de demıyorlar ınsallah demezler de hiç.
Benım korkum boyle alışır da ilerde daha uzun surelı benı bırakıp gıder mı kı dıye. Şimdi ben kızıyorum dıye hemen gıdıp gelıyor ama ılerde bu bensız gıdıp gelmeler sebepsız yere de olmaya baslar mı dıye korkuyorum. Ama ben gıdersem de oturmaya gıtmıs gıbı olacaız yıne cay koyalım ıcın gıdın dıyecekler kalmasan bır tutlu kalsan bır turlu. Bu yuzden yanında gıtmıyorum aslında.
Bugün de kandıl bılıyorsunuz. Bugun gıdelım mı dedı ben de gıdelım dedım bugunun hatrına. Dün gitmiş olsaydım bugun gıtmek ıstemezdım yıne sorun olurdu. Boyle gunlerde gorevımızı yaparız zaten.
Bazı arkadaşlar benım sorunumu evde tek kalamamak olarak degerlendırmıs ama bu dolaylı bır sebep. Bakın ben 2 sene yalnız yaşamıs bır bayanım tek başıma atandıgım ılde kaldım ben alışkınım yanı yalnız durmaya bu sorun degıl benım ıcın. Ama artık evlendım ve evlıgım daha cok yenı ben aılemın yanında yasama secenegımı ıttım ve eşimin yanında yaşamayı sectım. Ben bu kadrını yapmışken o da yapsın benım ıcın ıstıyorum. Ve zaten haftada 1 kere gırusecegımız kararını aldık beraber. Ben belkı 2 ayda zor gorecegım aılemı. Bu yuzden hastalık olur olum kalım olur tabı kı gıder ama bu kadar da onemsız konu ıcın benım önemsedıgım bır plandan zaman kısıtlamasını ıstemedım.
İnternetsız duramazmış kardeşi halbukı erkek kardeşi de var o da ıstese yapar ama ugraşmayı sevmıyor. Ve sorumlulugu hep benım esım ustune almış bu aılede cekıp cevırmıs bu yuzden hala oyle beklıyorlar. Ama artık evlı bır erkek o kendı aılesının sorumlulukları ıle oncelıklı ılgılenmelı. İnternetı de duzeltsın tamam ama kendı musaıt oldugu bır zamanda gelsın onların ıstedıgı zaman degıl. ve bu ınternet meselesı ıcın 3. gıdışı idi. Bu kadar tepkı verme sebebım de bu ve ınternet ile ödev iş güç yapmayacaklar arkadaşlarla face de sohbet edecekler oyun oynayacaklar.
Kardeşlerini de sevıyorum sevmıyor degılım ama bız bellı etmezsek kımse bılemez kı rahatsız oldugumuzu. Anlasınlar ona gore ılerde dıkkatlı olsunlar.
Ben de artık eşime soylenerek degıl de farklı sekılde ıstedıgımı yaptırmaya calısacagım. Umarım basarırım
Yine yanlıştasın arkadaşım...
Seninle evlendi diye sen önce onlar sonra ayrımına sokma kocanı. Eğer eşin internetten anlıyorsa abisini çağırmıştır bunun altında bir şey aramaya ne gerek var. Ne yani kardeşi diğer kardeşi de yapar ama bilerek sırf sizin planınızı bozmak için mi çağırdı abisini? h
Hatırlıyorum da biz yeni evlendiğimizde eşimi tv nin fişini çıkarıp takmak için bile çağırırdılar...
O kadar küçük detaylara takıyorsun ki, böyle evliliği kendine de eşine de zindan edersin. Eşinin ailesi ile de aran bozulur. Sık sık çağırıyorsa zaten eşinde sıkılır, kardeşine biraz öğretir kendi halleder işini, ya da diğer kardeşine söyler o halleder. Bunda büyütelecek bir şey yok...
Ben ailemi bırakıp gelmişim o da benim için bir şey yapsın istiyorum demişsin. Zaten ya sen onun yanına gelecektin, yada o senin yanına gelecekti. Sen sırf onun için değil kendin için seçtin bu hayatı. Böyle en ufak sorunda fedakarlığımın karşılığı dersen yorarsın karşındaki insanı...
Sizin eşinizin aile bağları zaten cok sıkı olmadığından evliliğinizin basında ki o sık gelip gitmelerin yeni oldugunuz ve gözler üzerinizde oldugunda ve geçici oldugunun farkında oldugunuz için sabredebilmişsiniz bence. Ama biz zaten iyi bi ilişkileri var sınırı ne olmalı nasıl olmalıyı bilmediğimiz için tepkili oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?