Eşimle sorunlarımız var !

Özür dilerim aklınıza şüphe sokmak gibi bir amacım yok ama benzer başka olaylara şahit olduğum için kocanızın sizi aldattığından şüphelendim biraz. Geçmiş gitmiş olaylara takılan erkekler genelde benim gördüğüm kendileri ilişki içinde gizli tuttukları bir kabahat işleyip bunu gizleme içgüdüsüyle hareket edebiliyorlar. Size böyle laflar ettiği için de telefonunu, sosyal medyalarını, mesajlarını ve gizli klasörünü falan kurcalamanızı mübah görüyorum. Yani öncesinde konuşulan bir olayı yıllar geçmişken tekrar gün yüzüne çıkarması bana pek masum gelmedi açıkçası. Eğer masumsa da beraber bir psikoloğa gidip bunu atlatması için yardım almanızı öneririm.

Benden önce de diyen olmuş konuyu şimdi kurcalayınca gördüm. Bence dikkat etmenizde fayda var.

Aslımda eşimin bi dini inancı bile yok inançlı bir insan değil. Ama toplumsal kalıpları var bunun gibi mesela eşlerin birbirinin ilki olması gerektiğine inanıyor
Ee değilsiniz, nolucak peki? Eziklenmeye aşağılanmaya devam mı? Erimdir ne dese yeridir kafası diyorsanız ne diye konu açtınız? Desenize ben de sana inanmıyorum, kimseyle ilişkiyi bırak öpüşmediğin hakkında bence sen de yalan söylüyorsun. İşine gelmiyorsa topla eşyanı defol desenize. Onun yerine yok onu anlıyorum aslında şöyle böyle, oğlum babasına çok düşkün... mazeret üstüne mazeret. Oğlunuz da kadınlara böyle davranacak çünkü rol modeli bu haysiyetsiz adam. Tek şikayetiniz söylenmesiyse susun sesinizi kesin kızdırmayın kocanızı ama yol yapıyor haberiniz olsun. Ya bir işler karıştırıyor ya da arayışta ve sizi bastırmak için önlem alıyor.

Burada bir hesap hatası var sanki, asıl muhafazakar insanlar için geçmiş önemlidir.Başta kabul etmesi dahi ilginç.Demek ki pek de muhafazakar değilmiş.
Ben kabul eder etmez demedim. Kabul ederse geçmişte kiminle ne yaptı diye düşünmez. Ayrıca bunun muhafazakar olmakla ilgisi yok. Seküler adamlar da bekaret derdine düşebiliyor. Performans kaygısı taşıyan bir erkek için bekaret önemlidir.

+Konu sahibi adamın bir dini inancı olmadığını söylemiş. Dediğim gibi muhafazakar değil. Yalnızca performans kaygısı duyuyor.

Ya valla kadın olmak çok zor. Adamın kendi özgüven sorunları var, performans derdi var, kadını suçlar. Aldatır, alttan üste çıkmak için kadını suçlar. Üstüne kadına hakaret etmeyi, aşağılamayı hak olarak görür. Ama buradaki mesajlarla görüyorum ki bu davranış örüntüsünden erkek ne kadar suçluysa bunu kendine layık gören ve hala seviyorum diyen kadın da o kadar sorumlu. Adam o ağızla bizi öpmene dayanamıyorum demiş hala adamı savunuyor ya

Sen nasıl böyle konuşursun diyemiyor. Demedigi için gemi azıya almış iyice adam. Bu ülke kadınlarının kimseye bekaret borcu yok. Kendimize gelelim artık topyekün.

Size bu iğrenç soruları soran adamla tutup bir de evlenmişsiniz. 10 sene sonra mı aklına gelmiş? Sebebi belli bahane aranıyor boşanmaya

Ne denir ki size yazık olmuş ki evlenmişsiniz adamla ama sizde kendinizi neredeyse suçlayacaksınız belki ki boşanma niyetiniz yok bari siz ezdirmeyin kendinizi size baskı yapmasının kötü hissettirmesine izin vermeyin kestirin arın sen asıl nasıl iprenç bir adammışsın ki 10 senelik karıına çocuğunun annesine kalkıp bunları söylüyorsun diyeceksin

Böyle şeyleri detaylı soran tiplerin kıskançtan ziyade cuckold olduğunu ve aslında bilinçaltında duymaktan, dinlemekten, hayal etmekten zevk aldığını düşünüyorum. Gerçek bir kıskanç konusunu açmaz, duymak istemez.

Böyle iğrenç karakterde adamları baba yapıyorsunuz ya helal olsun hemcinslerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…