Eşimle sorunlarımız var !

Valla soru sahibi eşin tam bir asalak olduğu için sen ne yapsan da sihirli değnek deyip evliliğin düzelmez.
Anlamıyorum eşin olacak hıyar sana bir sürü bahane sıralayıp sorun çıkarmış. Özür dilese unutup kabul mu edeceksin yaptıklarını?

Gerçekten anlamıyorum bu kadar sizi sindirmesini

Kendisi ak kaşık mı ?

Zaten bunlara söyleyen erkek en ahlaksız erkektir öyle pis şeylere bakmam deyip alttan alta nelere bakıyorlar eğer ki bunu düşünce haline getirip ayrılmak istiyorsa bırak gitsin boşanmak kolay bir şey gerçekten evet seviyordur ama bu konuları açmadan kesinlikle onu kaybetme korkusunu yaşama bırak inceldiği yerden koparsa kopsun eğer ki bu davranışları sana söylüyorsa ve yarın bir gün tekrar tekrar kavga edince de tekrar yüzüne vuruyorsa o evlilikten bir hayır gelmiyor yemin ederim gelmiyor şu an ben de evliyim ve bana da aynı şekilde yapılsaydı ben derim sen yoluna ben yoluma ne kadar seversen sev bu hakaretleri işitmek zorunda değilsin seni anlayarak evlenmesi senin ilerideki sürekli hakarete maruz kalacağını anlamına gelmiyor çiçeğim ve emin ol kendisi dört dörtlük bir insan değil dört dörtlük insan arıyorsa evlenmeden önce gidip başkasıyla evlenecekti evlilik zaten bir şeyleri aşma değil mi her zorluğa göğüs gelmek değil mi eğer ki bunu yapamıyorsa demek ki içinde bir şeyler kalmış ve bunu sürekli takıntı haline getirdiği zaman ileride o kadar çok böyle basın agrir ki ve sürekli böyle nasıl diyim psikolojikmen çöküntü haline gelirsin aynı durumu o yaşasaydı kabul ederdin çok Sevseydin kabul ederdin çünkü biz kadınlar böyleyiz aslında eğer ki aynı şekle devam ediyorsa sana tavsiyem bırak gitsin umurunda dahi olmasın emin ol senden değerli kimse yok biraz kendini düşün

10 yıl sonra mı aklı başına gelmiş birden aydınlanmış mı? 10 yıldır buna takılmayan adam bir anda ne oldu da buna takıldı? Siz de kocanızı kafanızda aklamışsınız belli zaten. Şöyle yapın bence kocanız dışarda birileri ile takılsın etsin yaşayacağını yaşasın sonra siz de ona “zevk aldın mı?” Dersiniz ve durum eşitlenir eşinize yardım etmiş olursunuz (!)

Ossuruklu gö..e çavdar ekmeği bahane şimdimi aklına gelmiş

Kesin ayrılacak evlilik ağır geldi bahane arıyor

Haklısınız. Ama benim eşim biraz bu konularda muhafazakar bende dedim beni evlenmeye sen zorladın ki acele eden oydu oda diyor şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim be çocuk olmasa 100bin defa boşanırmışız
Hiçbir şey yapamaz ruh hastası adam.Çocuğu alıp gidiyorum deyin ,binlerce kez özür dilemezse ben de birşey bilmiyorum

Hiçbir şey yapamaz ruh hastası adam.Çocuğu alıp gidiyorum deyin ,binlerce kez özür dilemezse ben de birşey bilmiyorum
O banyodayken telefonuna baktım Yapay zekaya karımın benden önce ilişkisi olmuş bunu kaldıramıyorum ne yapmam gerekir diye sormuş. Onu aklamaya çalışmıyorum olanların doğru olmadığını da biliyorum ilişkimizin toksikleştiğini de biliyorum ama bi çocuğumuz var ve o bizi birlikte görmek istiyor bana üzgünsün dedi bende babanla biraz tartıştık ama halledemeyeceğimiz bir şey yok sen merak etme dedim bana anne biz üçümüz boşanmayalım dedi sen ben babam birlikte olalım dedi daha 6 yaşında boşanmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorken böyle söylemesi… zaten boşansalar ben annemlerin olduğu şehre giderim ve şuan yaşadığımız şehirle arası 15 saat şuan oğlum babasından bu kadar uzak kalmaya hazır değil babasını çok seviyor

Aynı çocuk 20 sene sonra banane bana mı sordun çekerken diyecek, babasını sevmeyen çocuk mu olur? Bu bahaneleri geçelim, doğrudan boşanmak istemiyorum diyin bitsin.
Ben bir kadın olarak asla böyle bir koca müsveddesini, o söylediği iğrenç cümleleri kabullenemem. Hayat sizin.

Adam muhafazakar değil basbayağı seçilmemiş istenmemiş arzulanmamış.

O kadar eksik o kadar aciz ki.

Muhafazakar adam karısının geçmişini aklından bile geçirmez.

Nasıl evlendiniz bu ezikle, nasıl hala çok seviyorum evliliğimi kurtarmak istiyorum diyebiliyorsunuz.

Klasik leş erkek egosu. Sorun olacaktıysa evlenmeseydi. 8 yıl sonra mı aklı başına gelmiş? Kendisi bakir miymiş?

Kardeş sen neyin mücadelesini veriyorsun şimdiye çoktan çocuğunu alıp o evden gitmen lazım dı
Ayağını bir yere vursanmı acaba sana bunu ilk dediiinde sen hayırdır diyemedinmi suratına tükürüp gidecektin böyle mıy mıy olmaya devammı edeceksin o çocuguna bunu yaşatıyor sen değil ayyy kız bi kendini savunsana

Haklısınız. Ama benim eşim biraz bu konularda muhafazakar bende dedim beni evlenmeye sen zorladın ki acele eden oydu oda diyor şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim be çocuk olmasa 100bin defa boşanırmışız
Muhafazakarlıkla ilgili kısım çoktan geçti. Baştan evlenmeyecekti sizinle o zaman. Size bu kadar iğrenç davranmaya hakkı yok.

Adam kadına okumaya değil başka şey yapmaya gitmişsin diyo hala ama seviyorum... Ben de bunu anlamıyorum

Eşiniz sizi aldatmaya kılıf hazırlıyor.
Bende eşimi başka kadınla yakaladığımda bana “sende bana yalan söyledin, benimle evlenmeden önce ilişkilerin olmuş” ve aynı şekilde evliliğin yalan üzerine kurulduğunu söylemişti. Aldatan o iken bile beni suçlamaya çalıştı.
Bu manipülasyona gelmeyin. Bir haltlar karıştırıyor olabilir.

Duygusal guvenliginiz tehdit altinda. Zaren bildigi bir seyi buhun bu sekilde soylemesi, bunu 10.yilin sonunda soylemesi, asagilamasi ve tehdit etmesi sanki bosanma gerekcesi olabilir. Evlilik danismani sart size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…