- Konu Sahibi lugluglulu
-
Liza ben de çok dirençli değilimde gerçekten kötü şeyler üst üste geldi ard ardına yaşandı. Ve ben anladım ki bu böyle devam ederse ben hep mutsuz olacağım..Eşim görüyor ondan bazı yönlerden çok farklıyım, ailesinde bana benzeyen tek bayan yok,akrabaları hep bana uzaylı gibi baktı ki ben çok sıcakkanlı insancılımdır. Saçım, giyim tarzım, toplulukta kendimi ifade edebilmem, yemek yeme biçimim, çalışıyor olmam...Eşim farklı olduğun için senle evlendim dedi ama bir süre sonra ona da fazla geldim ezmeye başladı..Çocuğum yok benim, eşimin dengesiz davranışları,sorunları nedeni ile yapmadım. Umarım ailenle hep birlikte mutluluk içinde yaşarsın.
Ve dikkat ettim sizinle de paylaşayım dedim eşim konuşurken gözleri dönüyor resmen, o gidiyor başkası geliyor sanki. Gerçekten psikolojisi çok kötü.Bu arada yineledi ailemden kimse bana karışamaz konuşamaz diye Allah Allah benmi uyduruyorum nasıl ezdikleri ortada. Kendisi nasıl idrak edemiyor anlamıyorum. Bi arkadaşımda diyor ki senin eşine büyü yapmışlar ,seni düşmanı olarak görüyor. Ben bu tür şeylere inanmam, burcumu bile şöle bi okurum ama dediği bişey doğru arkadaşımın eşim bana onun düşmanıymışım, hayatta yediği tüm kazıkları (4 defa iş batırma, önceki kız arkadaşlarına yedirdiği paralar, ailesinin ezmesi, babasında yediği dayaklar,) ben atmışım hayatındaki tüm kötülükleri ben yapmışım gibi bakıyor benimle konuşurken.
Fapeons inan bana ilk olay olduğunda yazmadım ben dayanamayacğımı anladığım ve son noktaya geldiğim için yazıyorum buraya. Bu ilk değil ve ben devam edersem uzun süreçte son olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?