- Konu Sahibi lugluglulu
-
Teşekkür ederim bahar zaten tek çarem kurtulmak bir an önce.
Bana her baktığında kendisinin doğulu-kültürsüz-kaba-yetersiz-baba parası ile iş yapan-cahil-beceriksiz olduğunu hissediyomuş, bu nasıl bir psikoloji..
esin bunu sana yapamaz!!!!baskalarinin sinirini senden cikartamaz!!!!cok sinirlendim....gitsin erkekligini onlara göstersin iyi valla milletin problemleriyle ugrassin gelsin sana catsin seninde kimsen yok...yazik degilmi....birincisi sizi dovmesi ne demek...sonrada sizin koynunuza ne hakla giriyor...kadin hayvanmi bunu cok merak ediyorum...cevaplarsaniz sevinirim....her evde oluyor diyen arkadaslara katilmiyorum esin bu tavirlarindan vazgecerse ne ala ne guzel yok her evde oluyor deyipte yola devam ederseniz trt demi ne haberlerde baktim....kocasi dovmus acillik olmus..kadin evine dondu simdi komada....devam edin normaldir diyen hanimefendiler....esinle konus bu durumu...sen onun stres topumusun karisimisin....bu arada arkadasim kaynin hakkindaki konusman cok da hosuma gitmedi...issiz sirtlarindan geciniyor falan...sinirle yazdigini dusunuyorum yani her insan issiz kalabilir degilmi...esinin problemleri var o duzelmeden cocuk yapma....cocugun yaninda dayak yersen cocuk ne yapacak hiii.....offfffff offfffffMerhabalar, ne yapacağımı bilemedim sizlere yazarsam bi öneri verirsiniz ve kendime gelirim dedim.Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin....Ben batılıyım eşim doğulu, ben duygusalım o hep mantıklı, ben hem haksızlık yapılan hemde susmak zorunda kalanım o ise her daim haklı.. 2 yıllık evliliğim büyük bir aşkla başladı. Evlendikten sonra eşimin öfkesini kontrol edemediğini, dışarda özellikle ailesinin yanındaKİ o suspus efendi başına vur ekmeğini al tarzındaki adamın bana gelince tam bir aslana dönüştüğünü, şiddet gösterip hala bişey olmamış gibi vicdanım rahat demesini, onun yüzünden işimi kaybetmeme rağmen hiç bir şeyi üzerine alınmamasını hep ailesinin önemli olduğunu yaşadım ama hep sabır ettim. Çocuğum yok.Ve artık bir panik atak hastasıyım.Dra gittik psikiyatrist tedavi olması gerektiğini söyledi ama kabul etmedi....En son pazar günü dışarı çıktık markette bana sebepsiz yere bağırarak konuştu. Eve gelince uyardım dikkat et lütfen olmuyor böyle dedim.Tamam haklısın dedi. Akşam tv izlerken yine bağırdı bi konu hakkında konuşurken ben de bişey demeden oda değiştirdim yanıma geldi öptü özür diledi, bir daha yapmıcam dedi..Ertesi sabah her zamanki gibi çalışmayan kardeşinin bank borcu ile ilgili bir tlf geldi kredi çekmek istediği bankadan. İşi ile ilgili bir krediyi kardeşinin protestolu senetlerinden dolayı çekemeyecekti. Kardeşini aradı canım cicimli konuştu o kadar kibardı ki. Senin yüzünden işim aksıyor bile diyemedi kendisinden 2 yaş küçük 2 çocuk sahibi işsiz, abisinin babasının sırtından geçinen kardeşine. Sonra ben gideceğimiz hastane (kan aldırmam gerekiyordu kontrol için) yolunu tarif ederken bana bağırdı sus artık dedi. İşte o saatten sonra konuşmadım onunla..Dün akşam eve geldi karılık yapmıyosun zaten dedi. Bende sen bana haksızlık yaptığını bile bile ne karılık istiyosun her şeyini çeken seni affeden ben ama hala bağrılan ben, kim sana kötülük ediyorsa git ona bağır dedim. Bugun hiç aramadı, eve gelmedi hala ve tlf nu kapalı. Şimdi siz olsanız ne yaparsınız hem suçluu hem güçlüü, ben ne yapmalıyım? Allah Aşkına bişey söyleyin. Herkese teşekkür ederim.
Ve dikkat ettim sizinle de paylaşayım dedim eşim konuşurken gözleri dönüyor resmen, o gidiyor başkası geliyor sanki. Gerçekten psikolojisi çok kötü.Bu arada yineledi ailemden kimse bana karışamaz konuşamaz diye Allah Allah benmi uyduruyorum nasıl ezdikleri ortada. Kendisi nasıl idrak edemiyor anlamıyorum. Bi arkadaşımda diyor ki senin eşine büyü yapmışlar ,seni düşmanı olarak görüyor. Ben bu tür şeylere inanmam, burcumu bile şöle bi okurum ama dediği bişey doğru arkadaşımın eşim bana onun düşmanıymışım, hayatta yediği tüm kazıkları (4 defa iş batırma, önceki kız arkadaşlarına yedirdiği paralar, ailesinin ezmesi, babasında yediği dayaklar,) ben atmışım hayatındaki tüm kötülükleri ben yapmışım gibi bakıyor benimle konuşurken.
Arkadaşlar eşim zaten dışarı çıktı evde yok o yokken ben biraz dua edeceğim tüm zorda olanlar için kendim ve matahari için. Hepinizi öpüyorum , Allah tan hepinize evinizde mutluluk diliyorum.
Gitmiştim ama geri döndüm, Öncelikle zekiyim merhaba tabiki her insan işsiz kalabilir ancak kimse 2 çocuğu varken son derece sağlıklı iken hiç bir iş yapmadan sadece babası ve abisinden para alarak çapkınlık yapmıyor. Eşini aldatmıyor...Eşimin fiziksel şiddeti son 7 aydır sona erdi konuşmalarım sonucunda bu sefrde sinirlerine hakim olamıyor bağırıyor. Tekrar gelmemin sebebi arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim nadir çiçek almıştır.Ben iş bulma ve ayrılık konusunda kararlıyım ancak kendisine hemen söylemiyeceğim davranışlarımdan anlamalı.. Biraz önce geldi elinde çiçekle, hiç bişey olmamış gibi birbirimize iyi davranalım dedi. Şaşırdım ama çokta bişey değişmedi bende. Çünkü o kadar çok kırdı ki sanırım oda olacakları açıkça görüyor. Eğer şimdi gülersem ve yanına gidersem yine kaybeden ben olacağım..İki gün sonra bağıracak bu yüzden de teşekkür ederim dedim başka tepki vermedim.
sagol canım Allah seninde yardımcın olsun...:Saruboceq:Arkadaşlar eşim zaten dışarı çıktı evde yok o yokken ben biraz dua edeceğim tüm zorda olanlar için kendim ve matahari için. Hepinizi öpüyorum , Allah tan hepinize evinizde mutluluk diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?