Eşimle sorunlarımızı çözmek için ne yapmam gerekiyor?

Babası eşim küçükken duvara çarpmış annesi de bebeğim öldü diye tüm gece ağlamış, düşünün bi de kaynanam bunu herkese anlatır. Çocukları çok seviyorum ama İyiki çocuğum olmadı yoksa eşim ona da zarar verebilirdi.

çok haklısın ancak kendine yazık ediyorsun üzülerek fazla takılma karaını nasıl olsa vereceksin o nedenle kendini yemen ancak sana zara verir onlara birşey olmaz . şu anda ne yapacağını söylemek zaten doğru olmaz . belki uyumak belki birşeyler okumak vs size iyi gelecektir aynı şeyleri düşünmek yanlış duygulara yol açabilir .lütfen canım üzülmeye değmez hiç birşey kafanızdaki kavga ortamından nasıl kurtulabilyorsanı diğer zamanlarda şu anda onu yapıp daha sonra karara varmak için zamanınnız olacaktır.

Canım benim, düşünmeyeyim diyorum aklımdan çıkaramıyorum haksızlıklarını kendimi bi işe veremiyorum. Burdaki yazıları okuyorum ben de, birde sürekli dua ediyorum.

Zaten düşünmekten kist oldu hep vücudum 1 ay önce ameliyat oldum bugun onun kontrolü vardı. Neyseki tekrarlamamış.

bakın işte sonuçlar ortada onlara bişey olmuyor. önce kendinizi düşünün onun psikolojisini düşünürken kendi psikolojiniz bozuluyor bırakın herşey olavağıa varır kendine mutluluğu layık görüyorsa sizei mutsuz etmez onun için rahat olun dik durun kimseden aşağı kalır yanınız yok olsa ki ne olacak gerçi başkalarının sizi üzmesine izn vermeyin o kadar bırakın onlar üzülsün

Fapeons teşekkür ederim bu olaylar içinde en çok yapmayı unuttuğum şey kendimi düşünmek oldu. Sürekli sorunları düşünmekten uyuyamaz, yemek yiyemez hale geldim. Bu konuda beni uyardığın için çok sağol.

Allah Razı olsun, çok teşekkür ederim. Allah tüm zorda kalanlara yardım etsin. Size de mutluluklar dilerim.

Arkadaşlar eşim zaten dışarı çıktı evde yok o yokken ben biraz dua edeceğim tüm zorda olanlar için kendim ve matahari için. Hepinizi öpüyorum , Allah tan hepinize evinizde mutluluk diliyorum.

Bana her baktığında kendisinin doğulu-kültürsüz-kaba-yetersiz-baba parası ile iş yapan-cahil-beceriksiz olduğunu hissediyomuş, bu nasıl bir psikoloji..

böyle bir şeyde ilk kez okuyorum
siz hiç hatırlattınızmı böyle bir şeyi eşinize

esin bunu sana yapamaz!!!!baskalarinin sinirini senden cikartamaz!!!!cok sinirlendim....gitsin erkekligini onlara göstersin iyi valla milletin problemleriyle ugrassin gelsin sana catsin seninde kimsen yok...yazik degilmi....birincisi sizi dovmesi ne demek...sonrada sizin koynunuza ne hakla giriyor...kadin hayvanmi bunu cok merak ediyorum...cevaplarsaniz sevinirim....her evde oluyor diyen arkadaslara katilmiyorum esin bu tavirlarindan vazgecerse ne ala ne guzel yok her evde oluyor deyipte yola devam ederseniz trt demi ne haberlerde baktim....kocasi dovmus acillik olmus..kadin evine dondu simdi komada....devam edin normaldir diyen hanimefendiler....esinle konus bu durumu...sen onun stres topumusun karisimisin....bu arada arkadasim kaynin hakkindaki konusman cok da hosuma gitmedi...issiz sirtlarindan geciniyor falan...sinirle yazdigini dusunuyorum yani her insan issiz kalabilir degilmi...esinin problemleri var o duzelmeden cocuk yapma....cocugun yaninda dayak yersen cocuk ne yapacak hiii.....offfffff offfffff

canım ya eşinin psikolojik sorunları var bu ortada ben bukadar olduğunu tahmin etmemiştim birde küçükken yaşadığı olayların acısını senden çıkarıyor baksana babası annesini döverken bende ağlardım demiş keşke öyle yapacağına anneme nasıl el kaldırırsın sen deyip onu uyarmalıydı buda eşinin babasının yanında hala kuzu gibi olduğunu gösteriyor bencede canım hemen bir iş bul ve çocuk filan yapma o adamdan iyi korun dikkat et zamana bırak ama baktın olmuyor boşan gitsin ya hakkında hayırlısı olsun canım canını sıkma güçlü olmaya bak bu devirde güçsüzlere yer yokguclubacismile

İskender83, özel mesaj gönderdim sana, üzülme artık lütfen sen de, herşey olacağına varıyor bir yerde. Sıkma canını, eşinle sorunlarınızı aşarsınız inşallah. Dayak olayı olmasaydı sorunları çözeceğinizi düşünürdüm ama şiddet konusu biraz kafamı karıştırıyor.

Gitmiştim ama geri döndüm, Öncelikle zekiyim merhaba tabiki her insan işsiz kalabilir ancak kimse 2 çocuğu varken son derece sağlıklı iken hiç bir iş yapmadan sadece babası ve abisinden para alarak çapkınlık yapmıyor. Eşini aldatmıyor...Eşimin fiziksel şiddeti son 7 aydır sona erdi konuşmalarım sonucunda bu sefrde sinirlerine hakim olamıyor bağırıyor. Tekrar gelmemin sebebi arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim nadir çiçek almıştır.Ben iş bulma ve ayrılık konusunda kararlıyım ancak kendisine hemen söylemiyeceğim davranışlarımdan anlamalı.. Biraz önce geldi elinde çiçekle, hiç bişey olmamış gibi birbirimize iyi davranalım dedi. Şaşırdım ama çokta bişey değişmedi bende. Çünkü o kadar çok kırdı ki sanırım oda olacakları açıkça görüyor. Eğer şimdi gülersem ve yanına gidersem yine kaybeden ben olacağım..İki gün sonra bağıracak bu yüzden de teşekkür ederim dedim başka tepki vermedim.

Arkadaşlar eşim zaten dışarı çıktı evde yok o yokken ben biraz dua edeceğim tüm zorda olanlar için kendim ve matahari için. Hepinizi öpüyorum , Allah tan hepinize evinizde mutluluk diliyorum.

Amin canım benım ya rabbim hepimize güzel ahlak versin tabikide huzur...canım çevremde buna benzer çok olaylar gördüm ben senin eşininkide küçükken yaşadıklarıda etken olmuş psikolojisi normal değil mutlaka doktora gitmeli ama o şimdi sana ben deli değilim bişeyim yok diyecek kesin herşeye katlanılır belki ama dayak olayı çok farklı ya babasından gördüğünü uyguluyor gibime geldi ya rabbim ıslah etsin ne diyeyim ki canım:teselli:

evet canım iyi yapmışın tavrını koy ortaya ki her yaptığında bir çiçekle kandırırım konu kapanır sanmasın devam et...bu davranışıda gel gitler yaşıyor canım ya baksana adam normal değil inşallahta düzelir rabbim onada hepimizede şifa versin her konuda...:teselli:

sagol canım Allah seninde yardımcın olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…