Eşimle sorunlarımızı sakince çözemiyoruz

sen sakinligini koru o inat ediyorsa sen inatlaşma kendi haline bırak sakinlesince hatasını anlar ama asla yatağını ayırma

sen sakinligini koru o inat ediyorsa sen inatlaşma kendi haline bırak sakinlesince hatasını anlar ama asla yatağını ayırma
Bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olacağım gerekirse kulaklığımı takıp oturacağım onun konuşmasını duymamak için ona uymamak için ama onu dinleyip cevap verip haksız konumuna ben düşmek ya da gerginlik yaşamak istemiyorum

Aslında bizde durum tam aksi ne zaman tartışma konusu olsa ben odayı terkeden olurum eşim tam aksi konuşur üsteler bu durum beni daha fazla boğuyor belki kendisi bir on dakika sussa ya da yanıma gelmese ben zaten tekrardan yanına giderim öper hatam varsa özürümü dilerim ama o tabiri caiz ise tam aksi kadın gibi davranır... Umarım dediğiniz gibi sadece evliliğin oturma sürecidir yoksa ne boşanmak isteyeceğim bir adam ne sevmekten usanacağım ama kendi saygımı onun saygısını da zedelemekten korkuyorum

Bir de kişisel gelişim kitabı olarak bir öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…