Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Eşiniz sabırlı adammış. Çekip gitmemiş ya evden hayret ettim. Bence çocuktan önce siz kendinize bir çeki düzen verin. Gırtlağını sıkmak 24 TL içinmi . Eşime akşam ne yedin diye sorsam hatırlamaz adam. Para olayından paranoyak olmuşsunuz. Kusura bakmayın herkesin sıkıntıları olmuştur evlilik hayatında bazen maddi bazen manevi. Millet arabalarda gezmişse sizi ilgilendirmez Herkes herşeye layıktır ama yanlış tercihler bazen insanı yokluğa sürükleyebilir. Eşiniz aynı muameleyi size yapsa ne hissedersiniz. Çalışıyor olmanız eşinizi bu kadar ezme hakkını vermez size. Hala evli kalabiliyor olmamız da hayrete düşürdü beni.

nedense bana hiç öyle gelmedi üç kuruşun derdine düşmüş gibisiniz

O parayi neden sakladi peki? Bunu bor sorgulasiniz. Sakladigi parayi ne yapti tabi bu da cok onemli. Kumar alkol baska kadin vs bhnlara dgilde yine size kiziniz icin sakladiysa cok mantikli bence... 24 tl ne harcamasi diye hesap sormussunuz.. Bunu okumamis olmayi dilerdim.. Hatalisiniz..

Bütün işletmeler erkeklere mi ait olmak zorunda ??

Ayrıca 24 tl ye en fazla çok iyi olmayan bir bluz gelir onunla mı aldatacak sizi ?

Dışarda yemek yemiştir adam 20 liradan aşşağı yemek mi yeniyor dışarda ?

İlk defa duyuyorum 20 liranın peşine düşen bir insan Allah sabır versin eşinize.

Kızının görmesi hata tamam da sende resmen gardiyan gibisin arkadaşım, bu kadar bunaltma adamı yahu

Arkadaşım konularına şöyle bir baktim da,yapma!
Kendine de ,çocuğuna da,eşine de , evliliğine de büyük zarar veriyorsun.Kesinlikle yardıma ve desteğe ihtiyacin var.Bunu küçümsemek, aşağılamak için değil tüm iyi niyetimle söylüyorum bak.
Hiç bir konunda sana hak verilmemiş farkındaysan , belki binde bir yine senin gibi biri haklı bulmuştur .Bunca konudan yorumdan sonra hiç özeleştiri yapma gereği hissetmedim mi ? Acaba ben gerçekten hata mı yapıyorum demedin mi? Hadi kocani çocuğunu geçtim,en büyük zararı kendine veriyorsun.Yazik değil mi sana,böyle ömür geçer mi ?

24 liranın hesabını sormak nedir arkadaş ha o gün çekmiştir sorarsın laf arasında çok merak ettiysen (azarlayarak hesap sorarak değil) ama gidip de te geçen seneki 24 lirayı sormak akıl karı değil.

24 tl hem de bir sene öncesi nereden hatırlasın adam ? hem ayrıca neden maaşını bu kadar kontrol ediyorsunuz ki geçinemiyorsanız girin bir işe çalışın. benimde eşim parayı nereye harcadın diye sorsa bende öfke duyardım. ben çalışıyorsam harcarım da kime ne ...

1 sen oncekini belki bende harcamisimdir deyip hatirlamiyprsun ama kocana soruyosun supermis e haklisin koskocaaaaaman 24 tl nasil habersiz harcar hemde kendi maasindan ayip ayip

Suan eşinize acidim resmen. Yani adam caninin istedigi seyi yiyebilmek icin sizden para gizlemis ya pes yani. Esinizin hesabini bu derece kontrol etmek de neyin nesi.

Şahıs şirketi denilen birşey var ..sizi pos cihazı olan bir kadın ile mi aldattığını düşündünüz yoksa :)

Bir an gözlerimi ovaladım gerçekten 24 tl mı dıye ? Ben olsam boşarım bu ne be ? Bazen bazı ınsanlar gerçekten beddua almıscasına evlılık yapıyorlar. Esınde yazık bu ınsanlardan

Eşinizi yalan söylemiş ve sonrasında pişman olmuş, internet bankacılığındanda zaten artık bakıyormuşsunuz. Yani soracaksınız da 1 sene önce sorsaydınız keşke. Sanki dün yalanı ortaya çıkmış bugün tüm döküme bakmışsınız ve bu ne harcaması diye sormuşsunuz gibi olmuş, yok yerw kavga çıkmış.

Eşlerden birisi çalışsa diğeri çalışmasa bile o eve giren maaşta ikisininde hakkı vardır. Zor zamanlar geçirirken yalan söyleyip kenara para koyması hoş olmamış, yemek ücreti için şu kadar ayırmam lazım diyip haber verebilirdi. Sonuçta hayat paylaşıyorsunuz ben sizi anladım önemli olan miktar değil, size yalan söyledikten sonra sizin güveninizi kırmış.

Eyvah evlenince "disaridan 50 kuruşluk su aldim haberin olsun" dememiz gerek herhalde.... Saka gibi bir hesap sorma sebebi.

Sıkıntı cektiyseniz 24 lirayla kurtulmazsiniz o sıkıntıdan. Madem hic biseyine bakmayip suanki eşinizi tercih ettiniz baskasinin evliligiyle kiyaslamayin.

Kaldi ki insan kendi maasindan kendine az cok bisey ayiramayacak mi ya...

Kızınızın önünde tartışma yaşanmasını istemiyorsanız. Ki zaten bence de kızınızın böyle şeylere şahit olmaması en doğrusu. Eşinizi böyle saçma sapan sebeplerden boğulmayın bence. Siz de haklı hiç bir taraf göremedim. Para sakladığıysa boğazına girmiş .barda pavyonda mı yedi sanki adam. Ayrıca eşiniz sizden bir şeyler saklıyorsa eşinize kızmayın suçu kendinizde arayın. Adam sizden saklamaya mecbur kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…