Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

24 tl 23 :20 de çekilmiş
23:30 da maaşı çekilmiş
Maaşını zaten biliyorum da
Meryem Şahintürk diye geçiyor giyim olarak
2 temmuz bayramdan önce
Saatinden dolayı kafama takıldı
Birde bayan ismi olunca
Bosan o halde bune ya valla adamin yerinde olsam bosanir kutlama yaparim

Konu sahibi arkadaşım. Bu yaptığın düpedüz psikolojik şiddete girer. İnsanlar bazen soluk almak için kendini şımartmak ister 24 tllik harcamaya bu kadar tepki göstermen çok yanlış durumunuz ne kadar kötü olsa da. Sen hiç fazladan harcama yapmamış olabilirsin karşındakinden aynı şeyi bekleyemezsin sürekli yaptığı bir şey de değilmiş ayrıca. Bir nefes alma ihtiyacı olarak düşün kendini şımartmış. Gözünü seveyim parasını karıyla kızla yiyen adamlar var takıldığın şeye bak adam her şeyini de sizin için harcamak zorunda değil ki bırak bir kere iki kere de kendi için bir şey yapsın senin bu tepkilerinden dolayı saklamış belli ki bence fazla üzerine gitme bu sefer hiç bir şeyi söylememeye seni takmamaya başlamasın.

siz zaten başından beri bir şüphe içindeymişsiniz, neden sürekli maaşın bordronun peşine düştünüz ki? sizi buna iten neydi merak ettim. 24 TL lik alışverişi neden soruyorsunuz? sanki milyarlar mı harcamış adam. bence paranoyaklık bu. kızınızın önünde bunları yapması kötü ama bu seviyeye getiren de sizsiniz. önce kendinizi toparlayın.

siz zaten başından beri bir şüphe içindeymişsiniz, neden sürekli maaşın bordronun peşine düştünüz ki? sizi buna iten neydi merak ettim. 24 TL lik alışverişi neden soruyorsunuz? sanki milyarlar mı harcamış adam. bence paranoyaklık bu. kızınızın önünde bunları yapması kötü ama bu seviyeye getiren de sizsiniz. önce kendinizi toparlayın.

Yapmayın bu kadarda eşlerinize yazıktır günahtır yahu boşu boşuna hem huzurunuzu bozuyorsunuz hem eşinize zulmediyorsunuz bu kadarı da biraz fazla ama 24 tl nedir ki hesabını tutuyorsunuz adamın yediğine bile karışmışsınız farkındamısınız bahsi geçen kişi sizin eşiniz çalışanınız değil

Haksız değil saklamakta
Çok çirkin bir üslubunuz var
Yıllar önce olmuş bir şeyi ikide bir ısıtıp adamın önüne koymakta haksızsınız
Verdiği tepki çok az bence
Bu durumu yaşasam, eşim banka hesaplarımı falan kontrol etse, haftasına kalmaz boşanmamız
Yaptığınız çok çirkin

Fazla takıntılısınız...

Karşınızdakide bir insan, robot değil, ona da yazık...

Belli ki yardım almanız gerekiyor, belki işe yarar...Allah yardımciniz olsun...

Ayrıca adamın hesaplarını kontrol etmek dışında bir iş edinin girin bir işe de çalışın bari

EŞinizin gırtlağını sıkıveresinz geliyo ve adamı bi sene önceki 24 tl lik harcama için boğuyosunuz cidden sabırlar diliyorum adamı nası korkuttuysanız korkunuzdan istediğini yiyemiyomuş

Geçen senenin 24 lirasını düşünecek kadar ne yaşıyorsunuz?
Yalan söylenecek kadınsınız gerçekten.
Yalana başvurduğu için hep düşünüyorum
Sanki hala saklıyor gibi
Ama banka ekstreleri belli
Ben meraklı değilim ama
Beni buna o zorladı
Ne güzel güveniyordum yeni evlendiğimizde

konu sahibi sorumun cevabını verirsen sevinirim

konu sahibi sorumun cevabını verirsen sevinirim
Ne iadesi
Aradan geçmiş 1 sene
Ben bayan ismi olduğu için ve de gece 11 buçukta olduğu için sordum
Ama bayram üzeriydi alışveriş yapılmış olabilir
İşte daha önce yalan olmssaydı asla şüphelenmezdim
AmA şimdi şüphe duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…