Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Bence siz bilinçaltınızda eşinize güvenmemeyi kendinize şartlamışsınız.. Ama eşinizin sadakat konusunda hiç bi falsosu olmadığı için parayı kurban seçmişsiniz.. Atıyorum eşiniz biraz çapkın biri olsa bu paranoyaları o konularda yaşardınız. Para umrunuzda bile olmazdı belki de.. Bazı insanlar yaşadıkları kötü zamanlar sonucu hayatı kendilerine zehir etmeyi severler.. Sorundan beslenirler. Sürekli huzursuzluk hali onlara güven verir.. Kendilerini herdaima başlarına gelecek kötü şeylere hazır hissetmek için.. "Zaten hiç mutlu değildik, anlaşamıyorduk, iyi oldu bana kazık attığı, kurtulmuş oldum" diyebilmek için.. Ama bu şekilde ömür geçmez, ne siz, ne eşiniz, né de evlatlarınız böyle mutlu olamaz.

Amacınız evliliğinizi bitirmekse, bu takıntılarla tam gaz devam yakındır adamın dava açması
Yok evliliği kurtarmaksa, o zaman acilen tedavi şart, kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün
Bu paranoyalar katlanarak devam ettikçe, çocuğunuza da hayatı zehir edeceksiniz, karar sizin.

Kendinizi başkalarının hayatlarına bakarak değerlendirirseniz hep mutsuz olursunuz,başkaları geziyor demişsiniz ya ! Ben sizin tavrınızı çok yanlış buldum..

Evliliğini yıpratırsın eşini kendinden soğutursun böyle yaparak.. millet arabalarla geziyorduysa geziyordu sana ne ki, herkesin bir rızkı var onu harcıyor..gün gelir sen de gezersin.. kimsenin parasıyla yaşantısıyla ilgilenme, elindekilerle mıtlu olmayı bil, şükret, adamı da sıkboğaz etme 24 tl'nin bile hesabı sorulur mu, tabii ki bunalır daralır.. yazık ona da sana da evliliğine de..

Ben sizi anladım.. Benim babamda aynılarını yaşattı.. Ama bunun bedelini eşime ödetemem. Onun suçu ne, erkek olmak mı ? Annenizin yaşadıklarını yaşamaktan korkup eşinizi etkisiz bırakmaya çalışıyorsunuz.. Onla duygusal bağınız olması sizi ürkütüyor belki de, o yüzden sadece maddi varlığını kabul ediyorsunuz.. Ama bu en çok sizi mutsuz ediyor.. Derin yaralar almışsınız belli ki, ama aşılmayacak şeyler değil..

Ay bu nasıl bir paranoyaklık adama acıdım simdi

Şu söyleyeceklerime kızacaksınız biliyorum ama söylemeden yapamayacağım.

Siz mutsuz bir kadınsınız ve sizi mutlu etmek çok zor. Çünkü bir kere hayatınızı başka hayatlarla kıyaslıyorsunuz. Sizi kimse mutlu edemez çünkü herşeyde bi kusur bi noksanlık arıyorsunuz. Eşiniz hatalı, kayınvalideniz hatalı, eltiniz hatalı, eminin çalıştığınız işyerindeki insanlarda hatalıdır. Ama öyle bişey yok Sanıyorsunuz ki sizden başka zorluk çeken yok. Burda onlarca insan yazdı size bakış açınızı değiştirin diye ama hala aynı şeyler. Mutsuz olmak için neden arıyorsunuz.
Eşimle ilk evlendiğimizde işe giderken sadece yol paramızın kaldığı zamanlar çooook oldu. Bu arada eminim başka şeylere parada harcamıştır. Bende onun harcamadığını başka bi zaman harcamışımdır. Bunun hesabımı sormak hiç aklıma gelmedi. Ya para için maddi herhangi birşey için eşimle neden kavga edeyim. Benim hayat arkadaşım, yastık yoldaşım ya. Güvensizliğin altında muhakkak başka bişey vardır.

Eski konularina bi baktimda sen adama kafayi takmissin birkere. Para olmasa baska konu bulursun. Allah sabir versin esine

Okurken darladın beni. Adam iyi katlanıyor sana ya. Bu ne böyle

Ben böyle paranoyaklık görmedim
Adamı bu kadar bunaltıyorsunuz,bir bardak kırmış onun da lafını etmeyin adamda sinir yok bikere başkası olsa cinnet geçirir! 1 sene önceki 24 tl lik giyim alışverişini sormak nedir yahu? Ben bugüne kadar eşimin neyi nereye harcadığını bir kere bile sormadım. O da benim harcadığımı sormaz. banka elimde ama bikere bile "aa bak şu kadar harçama yapmış ne için " diye şüphe etmedim... yazık o adama bu kadar üstüne gitmeyin.

maaş bordrosunu kontrol etme sebebiniz tam olarak nedir anlamadım. aldatılma düşüncesi mi maddi konular mı?
Aldatılma da olabilir
Yani genel anlamda güvenim yok
Kaç para sakladın demiştim bilmiyorum demişti
İnsan ne kadar para sakladığını bilmez mi
Bana yemek için dedi
Ama buna bile güvenemiyorum
Eşimin söylediklerine güvenemiyorum
Güven sorunum var

Bardak için değil hanım efendi
Kızım bardağı kırarken gördüğü için üzüldüm
Kızımın görmesini istemezdim
Ve defalarca eşime söylediğim halde

Bardak için değil hanım efendi
Kızım bardağı kırarken gördüğü için üzüldüm
Kızımın görmesini istemezdim
Ve defalarca eşime söylediğim halde

Canım bende ironi yaptım zaten. Adamın üstüne bu kadar gitme daha kötüsü olur diye. Kızımın önünde tartışmak istemiyorum diyorsunuz ama siz açmışsınız zaten tartışma konusunu. Bunun buralara geleceğini tahmin etmelisin kaç yıllık kocanı tanıyorsun değil mı? Madem istemiyorsun konuyu da açmayacaktın. Baştan sona kadar senin suçun!

24 tl 23 :20 de çekilmiş
23:30 da maaşı çekilmiş
Maaşını zaten biliyorum da
Meryem Şahintürk diye geçiyor giyim olarak
2 temmuz bayramdan önce
Saatinden dolayı kafama takıldı
Birde bayan ismi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…