Ben sizi anladım.. Benim babamda aynılarını yaşattı.. Ama bunun bedelini eşime ödetemem. Onun suçu ne, erkek olmak mı ? Annenizin yaşadıklarını yaşamaktan korkup eşinizi etkisiz bırakmaya çalışıyorsunuz.. Onla duygusal bağınız olması sizi ürkütüyor belki de, o yüzden sadece maddi varlığını kabul ediyorsunuz.. Ama bu en çok sizi mutsuz ediyor.. Derin yaralar almışsınız belli ki, ama aşılmayacak şeyler değil..Babam annemi aldattı çok yalan söyledi tam bir bekar hayatı yaşadı
Vs bir sürü şey olduğu için
Babama çok fazla güvenmiyorum
Yardım almak istiyorum
Bulunduğum durum çok köyü
Şu an işyerinde olmasam ağlardım
Aldatılma da olabilirmaaş bordrosunu kontrol etme sebebiniz tam olarak nedir anlamadım. aldatılma düşüncesi mi maddi konular mı?
Bardak için değil hanım efendiBen böyle paranoyaklık görmedim
Adamı bu kadar bunaltıyorsunuz,bir bardak kırmış onun da lafını etmeyinadamda sinir yok bikere başkası olsa cinnet geçirir! 1 sene önceki 24 tl lik giyim alışverişini sormak nedir yahu? Ben bugüne kadar eşimin neyi nereye harcadığını bir kere bile sormadım. O da benim harcadığımı sormaz. banka elimde ama bikere bile "aa bak şu kadar harçama yapmış ne için " diye şüphe etmedim... yazık o adama bu kadar üstüne gitmeyin.
Bardak için değil hanım efendi
Kızım bardağı kırarken gördüğü için üzüldüm
Kızımın görmesini istemezdim
Ve defalarca eşime söylediğim halde
24 tl 23 :20 de çekilmişEvliliğini yıpratırsın eşini kendinden soğutursun böyle yaparak.. millet arabalarla geziyorduysa geziyordu sana ne ki, herkesin bir rızkı var onu harcıyor..gün gelir sen de gezersin.. kimsenin parasıyla yaşantısıyla ilgilenme, elindekilerle mıtlu olmayı bil, şükret, adamı da sıkboğaz etme 24 tl'nin bile hesabı sorulur mu, tabii ki bunalır daralır.. yazık ona da sana da evliliğine de..
24 tl 23 :20 de çekilmiş
23:30 da maaşı çekilmiş
Maaşını zaten biliyorum da
Meryem Şahintürk diye geçiyor giyim olarak
2 temmuz bayramdan önce
Saatinden dolayı kafama takıldı
Birde bayan ismi olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?