- 12 Ekim 2022
- 1.692
- 4.226
- 63
- Konu Sahibi cicekkkbocekkk
-
Ben erkeğin eve arkadaşlarını getirmesini istemezdim ya hem de 3 aylık evliyken bence olay çıkartılmadan sakince konusun yeni evli olduğunuz için idrak edememiş olabilir. Ama anneniz de yatıya kalmasaydınız keşke.Merhabalar, herkese iyi geceler diliyorum.
Bu akşam (eşim de dışarı çıkacağını söylediği için) ailemin evine ziyarete gidecektim. İşten sonra eve gelmeyeceği için, evde durmak istemedim. İş çıkışı evimize uğramadan, ailemin evime geçtim. Saat 9 gibi napıyorsun diye aradığımda evde olduğunu dışarı çıkacağını söyledi. (önceki plan iptal olmuş, bu sefer yakın arkadaşıyla dışarı çıkacakmiş. ) Bu arkadaşının da bizde kalacağını söyledi. Bana daha önce haber vermedi. Ayrıca cumartesi bile çalişiyorum kafami dinlemek istiyorum. Daha yeni 3 aylık evliyiz. Ben de o bunu söyleyince ailemin evinde kalacağimi söyledim. Bu gece burda kaldım. Sizce sinirlenmekte haksiz miyim?
Ne gibi bir kazanç sağlayacaksınız yarın da eve gitmeyip uzatarak?
Orası sizin de eviniz değil mi, kimi cezalandırıyorsunuz evinize gitmeyerek?
Çok toy ve boş hareketler bunlar, olayı büyütmekten başka işe yaramaz
Çok sinirlendim eve gitmek istemedim. Zaten biraz da rahatsizdim başim ağriyordu. Soğukta gitmek istemedimBen erkeğin eve arkadaşlarını getirmesini istemezdim ya hem de 3 aylık evliyken bence olay çıkartılmadan sakince konusun yeni evli olduğunuz için idrak edememiş olabilir. Ama anneniz de yatıya kalmasaydınız keşke.
Gerekir ama planlı bir durumda bunu yapabilir spontane gelişen bir durumda nasıl yapsın?Kalmasini sorun etmiyorum ki. Benim de fikrimi almasi gerekmez mi?
Eşiniz çok yanlış yapmış. Bence bu konuyu ciddi şekilde konuşmalısınız.Evet bu şekilde davranarak bana emrivaki yaptı. Ben aradigimda, dışari çikmadan önce beni ailemin evinden almasi için aramiştim. O ise arkadaşının kalacağini soyledi
Merhabalar, herkese iyi geceler diliyorum.
Bu akşam (eşim de dışarı çıkacağını söylediği için) ailemin evine ziyarete gidecektim. İşten sonra eve gelmeyeceği için, evde durmak istemedim. İş çıkışı evimize uğramadan, ailemin evime geçtim. Saat 9 gibi napıyorsun diye aradığımda evde olduğunu dışarı çıkacağını söyledi. (önceki plan iptal olmuş, bu sefer yakın arkadaşıyla dışarı çıkacakmiş. ) Bu arkadaşının da bizde kalacağını söyledi. Bana daha önce haber vermedi. Ayrıca cumartesi bile çalişiyorum kafami dinlemek istiyorum. Daha yeni 3 aylık evliyiz. Ben de o bunu söyleyince ailemin evinde kalacağimi söyledim. Bu gece burda kaldım. Sizce sinirlenmekte haksiz miyim?
Gerekir ama planlı bir durumda bunu yapabilir spontane gelişen bir durumda nasıl yapsın?
Bu kadar büyütmeye değecek birşey mi gerçekten?
Adam eve kadın atmamış dimi
Düşünün bir kız arkadaşınızla plan yaptınız, eve uğradınız, bende birazdan çıkacak evden diye konuşurken bir sebepten mesela arkadaşınız dediki bende senin evin oralardayım nasıl üşüdüm hava buz gibi karnımda çok ağrıyor bugün ya, siz de deyiverdiniz ya boşver ozaman ben çayı koyuyorum sende çekirdek al gel evde takılalım bende işte çok yorulmuştum keyif yaparız, olamaz mı?olur tabiki
Kocanız aradı napıyorsun dedi, evdeyim x ile dışarı çıkmaktan vazgeçtik evde takılacaz, geceyi uzatmak istiyoruz bir de o saate eve dönmesin diye bizde kalacak bu akşam
Eşinizde ağzına geleni sayıyor gece kayınvalidenizde kalıyor, o ev benim evim değil mi bana sormadan ne hakla!…..filan diye uzatıyor üzerine ertesi gün de kayınvalidenizde kalıyor eve gelmiyor
Nasıl hissedersiniz ne düşünürsünüz? Ben direk manyak mı ne derim mesela
Ev sadece benim yada eşimin değil, bizim evimiz, oğlumuzun evi
Bu sebeple eşimin erkek arkadaşı da eşimin isteğiyle bizde kalabilir
Benim kız arkadaşım da benim isteğimle bizde kalabilir
Oğlumun arkadaşı da oğlumun isteğiyle bizde kalabilir
3 aylik evlilikte ayri ayri mi takiliyorsunuz? 3 aylik esinizin arkadasi sizde kalacakmis hmmm. Hakliliginizi haksizliginizi bir tarafa birakip boyle bir evlilikte mutlu olabilir misiniz once onu dusunun. Yok sizin icin butun bunlarda bir sorun yoksa sinirlenmeyin konusarak cozersiniz.
3 aylık evlilikte 1 günleri bile ayrı geçmemeli mi?
Bekar evimi bu ya arkadası kalıyor. Film gibi hayatınız var vallaMerhabalar, herkese iyi geceler diliyorum.
Annenizde kalma fikrini ilk siz mi söylediniz yoksa eşiniz mi? Teklif karşı taraftan gelse biraz işkillenirdim sanırım.Ben annemlere geçerken haber verdim. Ama kalmayacaktim normalde. Bu şekilde tartişinca kaldim
Ben böyle düşünmüyorum.Eşitlik adaleti getirmiyor çoğu zaman o nedenle bence belki çoğu kişiye bencilce gelecektir yorumum ama ben evde kimin kalıp kimin kalmayacağı bilgisinin önceden kadına verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oğlunuzun arkadaşı mı kalacak önce annesine sorması gerektiğini bilmeli…Eşiniz erkek arkadaşı mı evde kalacak eşine sorması gerektiğini bilmeli…Eğer bilmezse ev yol geçen hanına dönebilir..İpini koparan benim evimde kalmamalı mesela…Ev sadece benim yada eşimin değil, bizim evimiz, oğlumuzun evi
Bu sebeple eşimin erkek arkadaşı da eşimin isteğiyle bizde kalabilir
Benim kız arkadaşım da benim isteğimle bizde kalabilir
Oğlumun arkadaşı da oğlumun isteğiyle bizde kalabilir
İpini koparan?Ben böyle düşünmüyorum.Eşitlik adaleti getirmiyor çoğu zaman o nedenle bence belki çoğu kişiye bencilce gelecektir yorumum ama ben evde kimin kalıp kimin kalmayacağı bilgisinin önceden kadına verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oğlunuzun arkadaşı mı kalacak önce annesine sorması gerektiğini bilmeli…Eşiniz erkek arkadaşı mı evde kalacak eşine sorması gerektiğini bilmeli…Eğer bilmezse ev yol geçen hanına dönebilir..İpini koparan benim evimde kalmamalı mesela…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?