Keşke diretmeseydiniz babamı ara diye...diretince erkekler kesinlikle yapmıyor, inada bindiriyorİ
Dün hiç yaşamadığım bir olay yaşadım eşimle aynı iş yerindeyiz,yaşadığımı beraber çalıştığı bi bayanın yaptığı entrikalar artık ona tak etmiş ve kadınla artık sözel birbirleriyle tartıştılar. Eşim ilk defa iş yerinde böyle bir olayla karşılaştığı için aşırı sinirliydi zaten zor sakinleştirdik. (Tabi ki bu olay akşam yapacaklarını makul kılmaz)
Akşam bir sebepten tartışmaya başladık babamı neden aramadın dedim, sen benim annemi arıyor musun dedi? Annenin yaptıklarını benim ailem sana yapmadı annem seni canım oğlum diye sever. Senin annen bana “Azra buraya gelsin çalışmaktan Canını çıkarayım’’ diyebilen bir kadın ne nişanlılık ne evlilik ne hamilelik sürecinde beni 1 kere aramamış 2 önemli hastalık geçirmişim ve aramamış ( 2. Derece bacaklarım yandı ve parmak tendonlarım kesildi) ne de ben aradığımda telefonu açmamış bir insan, eşime defalarca anneni arıyorum açmıyor diyerek aradığımı da belirttim.
Herneyse bunları söyleyince iyice ben babanı aramayacağım bana diretip durma dedi sinirlendi bana aramak zorundasın gibi cümleler kurduğunda ‘’ ölsem de aramayacağım artık benim ailem sana ne yaptı kandil de bile babamı aramadın dedim’’ bende senin aileni aramayacağım dua et karnında bebeğim var yoksa ne yapacağımı tahmin edemezsin kolunu kaldırarak dedi ‘’işte ben bu hayretler içerisinde kaldım.
Bu sözle ben artık sinir krizi geçirdim. Bu cümleleri duyduğuma inanamıyorum şuan 11 haftalık hamileyim ve inanılmaz üzüldüm iO elinde ne varsa duvara fırlattı çaydanlık çay bardakları kırıldı ben ağlama krizi geçirdim sonra geldi sarılıyor defalarca özür diliyor ama iş işten geçti artık ben inanılmaz kırıldım, balkonda annemi aradım ve üzüntüyle yaşadıklarımızı anlattım ( normalde anneme BÖyle şeyleri asla anlatmam ama kimsem yoktu anlatacak ) boşyere annemi de üzdüm eşim “Ben bugun iş yerinde çok zor bi gün geçirdim sende beni tahrik ettin bunu yapma sinirliysen bana böyle yaklaşma’’ deyip durdu .
Sabah iş için bi kongreye gitti 2 gün orada kalacak ama ben sanırım bi süre bu şoku atlatamayacağım. Eşim iyi eğitimli, açık görüşlü bir insandı.. bu cümleleri nasıl kurar aklım almıyor. Okuyan herkese çok teşekkür ederim. Şuan konuşmak istemiyorum eşimle en azından bir süre, sizce neler düşünüyorsunuz?
Çok üzülüyorum babam o kadar çok sever ki eşimi, gerçekten çok ilgilenir canım oğlum der, elleriyle sevdiği yemekleri bile yapar damadına Neden böyle yapıyor anlamıyorum . Bana kurduğu cümleyi gerçekten unutamıyorum dün geceden beri ağladım beni çok üzdüKeşke diretmeseydiniz babamı ara diye...diretince erkekler kesinlikle yapmıyor, inada bindiriyor
Sizinle durumumuz aynı sadece tek fark var...ben eşime asla ailemi ara ve gel demem, çünkü bende onun ailesine gitmiyorum...Çok üzülüyorum babam o kadar çok sever ki eşimi, gerçekten çok ilgilenir canım oğlum der, elleriyle sevdiği yemekleri bile yapar damadına Neden böyle yapıyor anlamıyorum . Bana kurduğu cümleyi gerçekten unutamıyorum dün geceden beri ağladım beni çok üzdü
Tabi ki görüşmeme halkı var . Fakat görüşmemesi için hiçbir sebep yokSizinle durumumuz aynı sadece tek fark var...ben eşime asla ailemi ara ve gel demem, çünkü bende onun ailesine gitmiyorum...
Ben diretmedigim için eşim ailemi arar ve sıklıkla gitmek ister....
Ben sizi hatalı buldum...
Sizin kv nizin tavırları kaynaklı gitmiyor olabilirsiniz, aileniz eşinize çok iyi olabilir ama siz onun ailesiyle görüşmnüyorsanız onunda sizin ailenizle görüşmeme hakkı var
Evet çok haklısınız, malesef eşim tartılma anında yalnız kalmama izin vermiyor. Daha önce de bu konuda anlaştık ama çok sinirli de olsa aynı odada kalıp sarılarak y da bana dokunarak sinirini almaya çalışıyor o sırada ben öfkeli olunca patlama olduKeşke tartışmanızı annenize anlatmasaydınız. O an ihtiyaç duymuş olabilirsiniz anlıyorum ama üzmeseydiniz keşke. Bu arada gerçekten sinir anında odayı terketseydiniz üzülmezdiniz bu kadar. Siz ısrar edince sinir tavan yapmış eşinizde. Burda dediklerini ben sinire veriyorum . Kesinlikle yanlış onaylamıyorum ama insan sinirliyken gozu görmüyor pek bir şeyi. Siz uzatmasaydınız belki biraz zaman girseydi araya sakin kalıp ikinizde kırıcı olmazdınız. Sinirliyken ego yarışına girmek hep hüsran getiriyor.
O zaman diretmeye devam edin, bakalım haklı olacak mısınızTabi ki görüşmeme halkı var . Fakat görüşmemesi için hiçbir sebep yok
Eğer ailesi ile görüşmüyorum diye benim ailemle görüşmeyecekse işte burada çok hatalıdır.
Babamla eşimin ilişkisini bilmediğiniz için yorumunuzu anlayabiliyorum.Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz zor bigün geçirdiğini biliyorsun ne diye üzerine gidiyorsun? Kusura bakmayın ama haklı görmüyorum sizi. Ayrıca babamı neden aramadın ne ya demekki baban da cok samimi davramiyor ki aramak istememis. Onun annesi iyi de olsa kötü de olsa arayacaksin.Benim ailem sana iyi davraniyor arayip soracaksin seninkiler bana kötü davraniyor iletişimi kes. Eğer eşinin mutlu olmasını istiyorsan arayacaksin aileni aramasini istiyorsan arayacaksin bu kadar net..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?