Eşimle tartışmamız... çok üzgünüm

2 yıllık evliyim evet babam hastaydı o yüzden aramasını istedim. Zamanlamam yanlış olabilir ama eşimin kurduğu cümleyi şuan hiçbirşey gözümde makul kılamıyor

Mune abla konuyu kapatır mısın...
Sanırım yanlış yerde yanlış şeyler paylaşıyorum

Gündüz yaşadığı strese akşam "babamı ara" diye sıkıştıran bir eş eklenmiş. Bir de karı koca arasında ne olursa olsun aileye yansıtılmamalı.
Sakin ol kendini daha fazla üzme. Zamanla eşin de sakinleşir zaten.

Eşiniz haksız. Bütün sinirini sizden çıkarmış ve en söylenilmeyecek şeyi söylemiş. Kırılmakta haklısınız.Sizin tek hatanız annenize anlatmak olmuş. Çünkü siz 2 gün sonra barışacaksınız ama anneniz bunu unutmayacak. Madem eşiniz gitti siz de arayıp sormayın, biraz kafanızı dinleyin. Anlasın bir şeyleri ki bir daha yapmasın.

Esini Eşinizin sözüne hiç katılmıyor ve samimi bulmuyorum.Benim öz babamin yerini kimse alamaz. Kendiniz diyorsunuz kısasa kısas yapıyor diye demekki babanızla iyi olması yetmiyor aramak için kendi ailesinin de değer görmesini istiyor.

Bastan sona haklısınız. Tek hataniz annenize anlatmış olmanız siz unutursunuz ama o unutmaz. Yazık kendisine böyle değer veren bı aileye karşı bu tutum çok kötü. Eşiniz iş yerinde kötü bı gün geçirmiş olabilir ama sizde o durumun icindeydiniz aynı kötü günü sizde gecirdiniz. Otokontrol diye bişey var sonucta.

Doğru zamanı secmemissiniz. Bir insan gerginse bile bile üstüne gidilmez. Tek diyeceğim bu.

Sizin ailenizin bu kadar iyi olmasi ama karsiliginda kendi ailesinin bu tarz davranislari onda eksiklik duygusu uyandirmis. Zaten sinirli oldugu bir anda da bu konu acilinca sinirini sizden cikarmis. Zamanlamaniz yanlis. Onun ailesi size deger vermemis olsa bile arada cok buyuk hakaretler, affedilmeyecek seyler yoksa sirf aramadi diye aramazlik yapmayin. Esinizin hatrina arada bir nasilsin demek hem onun gonlunu hos tutar hem de kendi ailenizle olan iliskisini de daha samimi hale getirir diye dusunuyorum. Insanoglu annesi babasi ne kadar da haksiz olsa atamiyor, bir tek iyi sozleri her seyi unutturuyor, cunku evlat anne babaya inanmak ister, kanmak ister. Tepkileri asiri olmus ama siz de dusuncesiz davranmissiniz.

Anne babayı arama durumu kişilerin içinden gelmeli bence.Diretmek sorunlara yol açıyor.Sizi de anlıyorum ama hamile olduğunuz için duygusal anınıza denk gelmiş olabilir.

O soyledigi cumleyi ne yasadiysa yasasin ne kadar sinirli olursa olsun hakli cikartmaz en fazla ustume gelme sinirliyim deyip gider baska odaya tamir edemeyecegi yaralar acmis

Neden babamı ara diye ısrar ediyorsunuzki aramak zorunda değil eşim bana babamı ara annemi ara diye baskı yapsa bende aramam siz arayın konuşun oda ararsa arar aramazsa aramaz ben sizi hatalı buldum ama tabi kırıp dokmeside gerekmiyormus ki ozurde dilemiş zaten bence sizde bi özür dileyin barışın gitsin çok buyutulecek bişey yok ortada hamile halinizle kendinizi bosyere strese sokmayin

Evet sinirle yanlış cümleler kurmuş. Fakat hangimiz kurmuyoruz ki? Gerçek düşünceleri olmadığını siz de biliyorsunuz. Senin ailen kötü ben aramam ama sen babamı ara demek size doğru geliyor mu? Ben eşime ailemi araması yönünde baskı yapmam o da bana yapamaz. Babanız hastaymış adam belki arayacaktı siz çocuğa hatırlatır gibi yaptığınız için işi inada bindirdi. Zaten iş yerinde de zor bir gün geçirmiş. Keşke birbirinize karşı daha anlayışlı olsaydınız.

Eğitim adam etmiyormuş demek ki... Yazık! Karnında çocuğunu taşımıyor olmasaydınız şu an buraya ne yazacaktınız ya da yazı yazacak kadar yaşıyor olur muydunuz... Soru sormuyorum sadece tehayyül edin....

Mune abla konuyu kapatır mısın...
Sanırım yanlış yerde yanlış şeyler paylaşıyorum
yanlış yerde yanlış şeyler değil yaptıklarınız yanlışlar silsilesi olmuş
burda da kimse sizi tutmamış
aileniz de muhtemelen sitem ediyor ya da edecek diye geriliyorsunuz

geldiği zaman hiçbişey olmamış gibi davranın ve bir daha üstelemeyin

Babanız hastanede yatıyorsa ve babanız ile arası iyi ise neden siz demeden aramamış

Demek ki Adam hasta ile telefonda konuşmak istemiyor

Yani ben de arayamam iyileşip çıkarsa konuşurum hastayı rahatsız etmiş gibi gelir bana

Hatta hasta yakınını da aramam zira onun da derdi başından aşkın bir de bana laf mı anlatsın

Son olarak farklı şehirde misiniz neden ziyarete gitmediniz ki

Tühhh ya çok geçmiş olsun ne hissettiğini anlıyorum. Ama keşke annene anlatmasaydın direk buraya konu açsan rahatlardın

eşiniz babanızı neden arasın ya? 3 buçuk yıllık evliyim, önemli günler dışında eşimde aramaz kimseyi. Ben önemli günlerde bile aramam bazen. Herkesin arası birbiriyle çok güzel, ona rağmen kimse aramaz. Konuşacak bir şey yok çünkü. 10. saniyede sessizlik oluyor.

Haklı haksıza gelince, %100 haksızsınız. Diretme, tahrik etme, sonunda da haksız sinir krizi. Öfke kontrolüm olduğuna inanıyorum ama bende böyle bir gün geçirsem ve böyle baskı altında kalsam camı çerçeveyi indirebilirim.

Ben bu konu açıp, insanlar kendisini haksız buldu diye konuyu kapatmaya çalışanları da anlamıyorum. Dışardan bakıp konu anlatıldığı kadarıyla cevap veriyoruz, herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Herkes size hak vermek zorunda mı? Baştan sona haksızsınız işte yorum yapanların çoğu söylüyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…