2 yıllık evliyim evet babam hastaydı o yüzden aramasını istedim. Zamanlamam yanlış olabilir ama eşimin kurduğu cümleyi şuan hiçbirşey gözümde makul kılamıyoryeni evlisiniz galiba
babanızı neden arayacaktı
yani babamı ara demişsiniz ya babanız rahatsız falan mıydı cenazesi mi vardı neden araması gerekiyordu
aynı yerde olduğunuz için adamın gergin olduğunu biliyormuşsunuz neden tartışmaya devam ettiniz ki
burada yazıyoruz ya bazen belki adamın işte çok canı sıkılmıştır vs diye siz bu durumu biliyormuşsunuz
evet yaşananlar çokkkk çirkin
lakin şu evlilikte senin ailen benim ailem tartışmalarına anlam veremiyorum
13 yıllık evliyim kv ile telefon görüşmem iki elin parmaklarını bulmaz hiçbirinde de ben aramadım
eşim de babamı aramamıştır
ne önemi var ki
Sırasıydı babam hastanede yatıyorAdamın yaşadığı kötü bir günün ardından "Babamı neden aramadın?" sorusunun sırası mıydı?
Eşinizin sözüne hiç katılmıyor ve samimi bulmuyorum.Benim öz babamin yerini kimse alamaz. Kendiniz diyorsunuz kısasa kısas yapıyor diye demekki babanızla iyi olması yetmiyor aramak için kendi ailesinin de değer görmesini istiyor.Babamla eşimin ilişkisini bilmediğiniz için yorumunuzu anlayabiliyorum.
Eşim babamı “babamdan ötedir diye sever “
Aramamak benim tercihimdir. Yaşanmışlıklarındır ama eşimin aramaması düpedüz kısasa kısas
Sırasıydı babam hastanede yatıyor
yanlış yerde yanlış şeyler değil yaptıklarınız yanlışlar silsilesi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?