- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Tam olarak oyuna daldıgım için unuttum işte olay bu.Unuttum demeniz saçma,çocuğun oda soğuk ki diger odanin klimasını açtırmışsınız... adam da orda soğukta oynattığınızı görünce kızmış belli... ters konuşmak yerine getiremedim ağlıyordu sussun diye oyuna daldık deseydiniz keşke.
Ben tam olarak eşimle iletişimi izde okyanusları geçip derede boğulanım.galiba fazlasıyla mükemmelliyetçiyim. Ve haksızlığa gelemiyofum.sanki aklımdan çıkarmamam gereken acayip önemli bir mevzu. Kıyafetler çocuk odasında olunca kucağımda kızımla oraya geçtik. Kıyafetlerini bile çıkarmamıştım çekmeceden sakalar yapıyordum ağlaması geçsin diye benim adam sanki evi ateşe vermişim gibi gözşerini belertmiş nasıl bunu unutabilirsin diyor. Deli oldum resmwn. B12 eksikliğimin oldugunu unutkanlık yaptıgını da biliyor. Ne kadar yoğun ve yorgun oldugumu da biliyor. Ama küçücük mevzudan haksız yere olay çıkartıyor.
Tam olarak oyuna daldıgım için unuttum işte olay bu.
valla bu tarz tartismalar en cok cocuklardan sonra oluyor. ortaokul degil isterse ilkokul deyin, ama gercekten boyle...erkekler tembeller cok. bu kadinin yaptigi isi o da yapabilirdi mesela ama iste herseyi kadin yapsin. ha birde onlarin kafa kizinca ceketi alip defolup gidebiliyorlar, ama kadin evde kendini yesin cocuk baksin. bizim turk erkekleriyle evlilik hic adaletli degil benceEvli olup, üstüne çocuk sahibi olup hala böyle tartışmalar yaşayanlar var mı cidden ya?
Ortaokul - lise arası atışmalar, tartışmalar...
Tahammüllerinizi kemiriyorsunuz boştan sebeplerle haberiniz yok.
Ve böyle basit bir şeyden ''benimle bir daha konuşma'' gibi bir sonla ayrılıyorsanız daha farklı sorunlarınız da vardır demektir...
Bir dediyorlar ki çık dışarı çok gerginsin sakinleş. Adam defolup gitti kimbilir nerde kimle. Ben evde çocuk bakıyoru. Çocuk uyursa ders çalışcam gece. Sonra bu kadın neden gergin.valla bu tarz tartismalar en cok cocuklardan sonra oluyor. ortaokul degil isterse ilkokul deyin, ama gercekten boyle...erkekler tembeller cok. bu kadinin yaptigi isi o da yapabilirdi mesela ama iste herseyi kadin yapsin. ha birde onlarin kafa kizinca ceketi alip defolup gidebiliyorlar, ama kadin evde kendini yesin cocuk baksin. bizim turk erkekleriyle evlilik hic adaletli degil bence
Gereksiz tartışmayı ben başlatmadım karşımdaki başlattı ben de karşılık verdim.Sinirleriniz yorgunluktan ötürü bir hayli yıpranmış sanırım ki tahammül sınırınız düşmüş gibi. Gereksiz bir tartışma olmuş çünkü.
teoride evet disari cikta..cocukla kim kalacak? gorevler gorevler..neden evlenmek istemez kizlar, iste bu yontulmamislar yuzunden : )Bir dediyorlar ki çık dışarı çok gerginsin sakinleş. Adam defolup gitti kimbilir nerde kimle. Ben evde çocuk bakıyoru. Çocuk uyursa ders çalışcam gece. Sonra bu kadın neden gergin.
Ben tam olarak eşimle iletişimi izde okyanusları geçip derede boğulanım.galiba fazlasıyla mükemmelliyetçiyim. Ve haksızlığa gelemiyofum.sanki aklımdan çıkarmamam gereken acayip önemli bir mevzu. Kıyafetler çocuk odasında olunca kucağımda kızımla oraya geçtik. Kıyafetlerini bile çıkarmamıştım çekmeceden sakalar yapıyordum ağlaması geçsin diye benim adam sanki evi ateşe vermişim gibi gözşerini belertmiş nasıl bunu unutabilirsin diyor. Deli oldum resmwn. B12 eksikliğimin oldugunu unutkanlık yaptıgını da biliyor. Ne kadar yoğun ve yorgun oldugumu da biliyor. Ama küçücük mevzudan haksız yere olay çıkartıyor.
Haksız değildim haksızlığa uğradım. Çocugu 2 dakika bornozla çocuk odasında tuttum diye kocamın sinir dolu sözlerine maruz kaldım.Bence bu nedenle alınmışsınız yani Adam haklı olduğu, unuttuğunuz için
Ben de eğer haksızsam daha çok kızıyorum yüzüme vuruyor gibi geliyor eksikliğimi
Bir de eşiniz de evde olduğu için gergindir dışarıya alışık olan evde bunalıyor insan
Ders çalışacağınız Zaman çocuğa eşiniz bakacaksa kütüphaneye gidin yoksa kafeye gidin ama evde çalışılmaz
Kolay gelsin
Haksız değildim haksızlığa uğradım. Çocugu 2 dakika bornozla çocuk odasında tuttum diye kocamın sinir dolu sözlerine maruz kaldım.
Beyefendi göndermedi kütüphaneye yoksa gitcektim.
Evet beklediğim tavır işte bu hayatım klimayı açmıştım haydi oturma odasına geçin çocuk üşümesin. Gözlerini belertip sen şakanısın diyince ne oluyor dedim. Acaba naptım da bu kadar sinirlendi.Bu kadar gerilmeyin çocukla mükemmel olmaz hic bir şey.
Unutursunuz, çocuk hasta olur, ağlar, banyodan sonra feleginiz şaşar bir bez bağlayacaksınız diye.
Bir gece uyur, ertesi gün diş çıkaracak olur diker sizi sabaha kadar.
Bu kadar takılmayın ufak şeyler.
Eşiniz de gözlerini belertecegine, tersleyecefine, kucaklasın sizi de bebeği de taşısın odaya, incileri dökülmez.
Sakin zamanınızda konuşun.
Gerçekten minicik bir mevzu :)
Unuttugumu söylemesine kızmadım.ben oyle bir sey demedim. Onu siz dediniz.Ama unuttuğunuzu yazmışsınız yani unutmak insani ama bunu söylemesine kızmışsınız
Örneğin kütüphane konusunda taviz vermeyin zira bu tarz şeylere kızınca sonra patlıyor insan
Takmayın olmuş bitmiş sakinleşince konuşun
Evet beklediğim tavır işte bu hayatım klimayı açmıştım haydi oturma odasına geçin çocuk üşümesin. Gözlerini belertip sen şakanısın diyince ne oluyor dedim. Acaba naptım da bu kadar sinirlendi.
Benim bebe yemiyor malesef. Kuru kayısıyı robottan geçirdim kaynatıp. Doktorumuz yap demişti. Bir türlü yediremedim. İçine seker bile koydum yesin diye.Çocuğunuzun kabızlığı için yulaf kepeğini deneyin derim.marketlerde satılıyor. Bir tatlı kaşığı yulaf kepeği, üzerine 2 tane kuru kayısı yada mürdüm eriğini küçücük doğrayın, üzerini geçecek kadar su ekleyin su kaynayıncca kısık ateşte suyunu çekip yulaflar şişene kadar haşlayın. 5 ,10 dk da oluyor .çok iyi geliyor
Bir dahaki konumda size soracağım. Taslağı hazırlayıp atacağım size. Siz gerekli düzeltmeleri yaparsınızSanki ilk defa tartısmıssınız ve cok onemli bi mevzu gibi oyle bi yazmıssın ki...eşimle sürekli tartısıyoruz diye bi baslık açıp leğene poka girmeden her seyden tartısıyoruz deseydin daha yardımcı olurlardı
40 yılda bir değil ama 2 3 haftada bir birşeyleri unutabiliyorum. O benim tempomda olsa adını hatırlayamaz.Siz o çok iyi anlıyorum.
Evet sizin dalginliginiz, ama eşinizin de kabalığı.
Sadece tek taraflı bakmayın ki orta yol bulabilin.
Hep mi böylesiniz?
Uykusuzluk, yorgunluk, vitamin eksikliği o yada bu sebepten dikkati eksik, kafası dağınık, dalgın biri misiniz? Bir seyleri unutan, sık hata yapan?
Böyleyse eşinizi de anlayın, surekli bir sekilde, sizi tolere etmek durumunda
Bir noktada sinir bozucu oluyor.
Yok, 40 yılda bIr başınıza geldiyse de gördüğünüz muamele buysa, uzucu.
Siz ne kadar anne iseniz o Da baba.
Varsa çocukla ilgili endişesi, bakımında rol alsın , size yardımcı olsun.
Yoksa da hoş yapmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?