- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Sonra küsmü duryorsunuz hep yoksa hicbisey olmamis gibi konusuyormusunuzMerhaba hanımlar. Eşimle tartıştık. Konu şöyle gelişti. Bizim kız kabızdı banyoda leğene oturttum yapsın diye. Neyse yaptı. Eşime seslendim yardım etmesi için. Kızım leğende kakasını görünce korktu ve ağlamaya başladı. Ben banyoya girmeden önce klimayı aç demiştim. Neyse kızı ben aldım çocuk odasında kıyafetleri avutmaya çalısıyorum konusuyorum kızımla kuruluyorum derken eşim girdi. Gözlerini belertmiş sen şaka mısın diyo. Ne oldu dedim. Hem bana klimayı açtırdın hem neden burda giydiriyorsun dedi. Unuttum dedim. Bu söylenmeye devam ediyor. Unutulcak şey mi bu bu kadar basit birşeyi nasıl unutabilirsin ki vs bir sürü konustu. Bana gerizekalı muamelesi yaptı yani. Ben de orda giydirip oyle geçirdim klimalı odaya ama o ona inat yaptıgımı sanıp iyice saçmalamaya devam etti. Çok sinirlendim ya . ama kızın önünde tartışmayalım desim kapattım. Benle bir daha konuşma desi. Ben asıl sen benle konuşma dedim. Şimdi dışarı çıktı çöpü ayarla çıkarken atcam desi. Ayarlamıyoruö çıkar kendin çöpten dedim. Hiçbirşey yapmıcan mı sen diyor bana. Yapmıcam var mı dedim. İyi mi böyle dedi. İyi dedim. Açık öğretim sınavım var bugun ders çalıştım evde kendisi yıllık izinde oldugu için kızımızla ilgilendi dışarı çıkmadı acısını yıne çıkardı benden. Ne doğru düzgün ders çalısabildim ne ev işi yapabildik. Şu yıllık izin hayırlısıyla bi bitseydi.
Sürekli boyle saçma seylerden tartısıyoruz. Neden boyle oluyor birbirimize tahammulümüz kalmadı galiba artık. Okuyan herkese tesekkürler
Konusuyoryz hiçbirşey olmamış gibi birkaç gün küsüyoruz tartışmamız büyükseSonra küsmü duryorsunuz hep yoksa hicbisey olmamis gibi konusuyormusunuz
Neye oturtsaydıkNeden leğen? Ben ona takıldım..
Yok yapıyor. Geçen birşeyi unuttum diye sana beyin nakli mi yaptırsak diye dalga geçiyor benle.Eşiniz size gerizekalı muamelesi yapmamış siz kendinizce anlam yüklemişsiniz. Ayarlamıyorum kendin çıkart diyerek yangına körükle gitmiş uzattıkça uzatmışsınız. İki tarafta hatalı. Karşılıklı iletişiminiz sıkıntılı. O kadar saçmasapan bir meseleden o kadar saçmasapan bir yere gitmiş ki mesele. 2 güne unutulur merak etmeyin.
Sen ne Cevap verdinYok yapıyor. Geçen birşeyi unuttum diye sana beyin nakli mi yaptırsak diye dalga geçiyor benle.
Güldüm geçtim birşey demedim.Sen ne Cevap verdin
Tencereye! Tabikide tuvalete, lazımlığa..Neye oturtsaydık
Siz oturtursunuz tuvalet eğitimi olmayan kabız çocugunuzu lazımlığa. Tövbe tövbeTencereye! Tabikide tuvalete, lazımlığa..
Evli olup, üstüne çocuk sahibi olup hala böyle tartışmalar yaşayanlar var mı cidden ya?
Ortaokul - lise arası atışmalar, tartışmalar...
Tahammüllerinizi kemiriyorsunuz boştan sebeplerle haberiniz yok.
Ve böyle basit bir şeyden ''benimle bir daha konuşma'' gibi bir sonla ayrılıyorsanız daha farklı sorunlarınız da vardır demektir...
Mesajımı yanlıs anlamıssınız.Evliyim ve gayet mutlu bir evliligim var. Bazen cok sacma bir sebepten tartistigimiz olur. Hic tartismiyoruz diyen evliler bana inandirici gelmiyor nedense. Hic tartisma yoksa taraflardan biri digerini iplemiyordur derim her zaman.
Tartışma küçük olabilir yani mevzu küçük olabilir ama gözlerimizden ateş saçtık birbirimize resmen.Mesajımı yanlıs anlamıssınız.
Ben dört dörtlük bir evlilik hayatına değinmedim. Tartışma, kavgasız evlilik hayatı da olsun demedim. Böyle küçük sebeplerden dolayı ağza alınan ''benimle bir daha konuşma gibi'' tabirlerin doğru olmadığını söyledim. Kucuk bir tartısmada uzlasmak, anlasmak varken ev terketmeler, günlerce ayrı kalmalar iki tarafı da yıpratır...
2 gün sonra bu lafları unutup hayatlarına devam ediyorlarsa da bilemeyeceğim. Ağızlarına yapışmıştır bu tür laflar.
Tövbe tövbelik bir durum yok :) Leğen eğitiminden haberim yoktu :) Şaşırdım sadece.Siz oturtursunuz tuvalet eğitimi olmayan kabız çocugunuzu lazımlığa. Tövbe tövbe
Gözlerinden ateş saçarak benle konuşunca ben de aa canım sen niye bana bu kadar sinirlendin. Ben bu odaya kızın eşyalarını almak için girdim. Sonra oyuna daldık çok haklısın biricik kocacım aman sen sakın sinirlenme ağzımızın tadı bozulmasın diyemedim.Çok saçma bir tartışma. Eşiniz gelince aa unuttum deyip çocuğu pat diye sıcak yere geçirmek zor değil niye salak muamelesi yaptı diye kuruluyorsunuz ki?
Bu arada leğene nasıl oturdu çocuk konuyu okuduğumdan beri onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?