- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
öğrendiğim zaman daha kötü şeyler olacağını biliyodu adı gibi..Vereceğiniz tepkiden çekindiği için saklıyor olabilir mi
konduramıyo insan işte ...Kesinlikle haklısın. Az bile yapmışsın. Ben olsam o kızın ne yapar eder işten ayrılmasını sağlardım. Ama eşinde de sorun var. Bir işler karıştırıyor gibi
öyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir andeğilsin tabi ki, aksine yüzde yüz haklısın.
lütfen yazın çok çaresizim..Bu kadar rahat nasil sana bunlari soyluyor kaybetmekten korkmuyor mu?
Esinizin cevaplarindan farkli imalar sezdim ama yazasim gelmedi
teşekkürler cnm yorumun için..Ayyy kesinlikle değilsin. İnan sinirden elim titredi. Gıcık oluyorum şöyle tiplere. Ya sen aynısını yapsan ne olur. O zaman hak verecek mi bakalım. Valla tavrını koy bence sesini yükselterek acı verici ağır sözler kullanarak seni yıpratmaya yıldırmaya çalışıyor. Inan ilerde tartışma sebebi olarak da beyefendi çok darladı beni takip bile diyordu der. Geri adım atma ama zıtlaşma. İnşallah geçer bu sıkıntılı günlerin.
yalan yok onunla gidecem dese içten içe gıcık olacam ama ona asla yansıtmıcamİyi de elamana neden taktınız
Yani onunla gidiyorum dese de kızacaksınız sanki
Sorun ne
Valla bişey yapman lazım. Suçlu olacaksan bile hakkıyla suçlu ol. Delilleri topla. Kocanı öyle bir köşeye sıkıştır ki ne yapacağını şaşırsın.teşekkürler cnm yorumun için..
bazen insan haklı olduğu için bile üzülebiliyor...
çok zor günler geçiriyorum bu kız hayatımıza girdiğinden bu yana...
amin teşekkür edermKesnlikle haklisinz allh yardmcnz olşn
O eleman kiz yuz vermiş olablir bu kadar kendnden emnse vardr bseyler kardesm gtme işin aslni ogrenöyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir an
lütfen yazın çok çaresizim..
korkmuyor sanıyor istemiyorsan sabah giderim dedim şimdi git niye sabahı bekliyosun dedi ayrıc<a
Valla bişey yapman lazım. Suçlu olacaksan bile hakkıyla suçlu ol. Delilleri topla. Kocanı öyle bir köşeye sıkıştır ki ne yapacağını şaşırsın.
ne yapabilirim ki ??O eleman kiz yuz vermiş olablir bu kadar kendnden emnse vardr bseyler kardesm gtme işin aslni ogren
ben de öyle düşünmeye başladım artık...Yani açıkça kızla kendisini rahat bırakmadığın için kendisine şeytandan kötü geliyorsun gibi geldi bana.
hayattan soğuttun bir daha beni mesai saatlerinde ölüyor olsan bile aramıcaksın dedi
işle ilgili sana hiç bişeyi söylemek zorunda değilim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?