eşimle tartışmamız

Ben de hepinize katılıyorum kızlar. Kocan yüz vermesin de bakalım o bu kadar kendine güvenebilecek mi?? Arkasına birini takmak gibi bir imkanın var mı? Telefon kayıtları falan ulaşamaz mısın başka ne yapılabilir ki?

öyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir an

lütfen yazın çok çaresizim..
korkmuyor sanıyor istemiyorsan sabah giderim dedim şimdi git niye sabahı bekliyosun dedi ayrıc<a
Evde oturacak olanlari kabul edeceksen okuma lutfen devamini.

Esinin gozu baskasina bakmakla kalmamis kalbi ruhuda baskasinda. Seni onemsemiyor sevmiyor. Sana bunu yapma sina izin verme. %99 hayatinda baskasi var. Anlattiklarindan bunu cikardim. Uzgunum yazdigim icin

Neyine gveniyorsun sen basit bi eleman kizami ben gdnce o elaman kiz ceker senin kahrini valla umrumdada deglsn kendne yaparsn de muhattap olma fitil fitil getr burnundan azck domuz ol susma

Sen bu normal o normal diye gayet yumuşak üslupla anlatmışsın ama benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi. Esin muhtemelen ya bir ihanetin içinde ya da fırsat kolluyor. Ortada masumane bişey yok yani. Sana çocuk için katlandigini söylemesi de bunu doğrular nitelikte. Eğer artniyetsiz bi durum olsa gizli saklı yapmadı, hele de işin içine yalan sokmazdi

Tepeden tırnağa haklısın.
Söylediği laflar yenilir yutulur değil... Seni kaybetmekten korkmuyor bu adam. Çok ağır konuşmuş. Hazmetme, devam etme derim ben..

Ben niye gidiyorum benim evim burası de. Yardımları dokunacaksa aile büyüklerinden yardım istesen. Tabi evliliğini sürdürmekte kararlı isen. Bi tanıdığım öyle yaptı kocası evi terk ediyordu. Herkesi çağırdı yıktı ortalığı. O adam yani kocası buraya gelecek ben boşamam oturacak yerine dedi. Herkes adama karsi çıktı. Haliyle adam geri adım attı ve şuan çok mutlu.

Tipik "ben seni aldatıyorum ama şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmam lazım" söylemleri...

Gerekirse o kizi bul pisman et bana kizma ama braz sessiz birine benziyosn sanki kocam ezyor seni korkut gozunu yakalrsam eger bi acigini mahkemede kantlarm surundrrurm seni kzimida gstermem tazmnat alrm de rezl olursn herkese de

Neyine gveniyorsun sen basit bi eleman kizami ben gdnce o elaman kiz ceker senin kahrini valla umrumdada deglsn kendne yaparsn de muhattap olma fitil fitil getr burnundan azck domuz ol susma

Tepeden tırnağa haklısın.
Söylediği laflar yenilir yutulur değil... Seni kaybetmekten korkmuyor bu adam. Çok ağır konuşmuş. Hazmetme, devam etme derim ben..

Hiç düşünmek istemediğim bir ihtimaldi söylediklerinz. .
Kalbimi bir türlü ikna edemedigim

Kalp asla inanmak istemez. Basimiza gelsede beyin bilsede kalp inkari secer. Illa ki bosan diyemem ama ayrilik korkusunu yasamali. Sen gidince ama soyledigin sozlerden dolayi gidiyorum deyince ne yapacak kabul edip pişman olmazsa zaten bitmistir. Pesinden kosarsa yola getirebilirsin istedigin kivama

Tabi bu yorumum aldatma gerceklesmediyse gecerli.

ama siz orada beklerken zaten bişeylerden şüphelenmişsiniz gibi
ben bunu ortaya çıkarmadan önce acaba eşimle boşanmak istiyormuyum diye bir düşünürdüm
tamam şuan herşey ortaya çıktı eşiniz istersen git dedi gidecek misin asıl soru bu bence
Allah kolaylık versin canım çok üzüldüm inşallah çalışan birisisindir

Seni bastırıp susturuyor bence bu rol olarak yap arama sorma ilgilenme sen haklısın tabi ama bunları yaparak suçluluk duygusu yaratıyor istediğini ver. Ama göz altı takip et deliller topla

Belliki iyi niyetli bi insansn ama eşin seni pasif goruyor gozunu ac eşini takp et ama belli etme sakn brakip gtme adama gün doğar ohhh rahatca dolaşir gezer olan sana olur

Belli ki esinizin bir zoru var ,aldattigini ispatliyip bosanma davasi acarsaniz ,cok para kaybeder bundan triplerde bence ,
İyice bir takip edin ,bakalim neler donuyor
Bende tam onu demek istyorm arkadsm kanitlasinki adam boşanmak isterse yuklu tazmnat odesn

Ben çok eminim okuduklarimdan sonra. . Bir kadını en çok yaralayan şeydir aldatilmak canım. O yüzden bilinçaltı asla kabul etmez ve öyle olmadığına sürekli İkna eder seni. Emin olmak için herşeyi gözünle görmen mi lazim. Kolay bişey değil yaşadıkların ama öyle bir insan var ki karşında, sana kendini suçlu hissettirerek kendi kabahatini hafifletiyor. Ha ben konuş, bağır, çirkeflik yap ta diyemem. Ateşe Körükler gitmek olur ve kocana daha fazla cesaret verir bu. Hatta bunları bile bahane yapar kendine. Bence hiç kendini bozmadan, gururlu bi kadın gibi ne yapman gerektiğini iyice tart ve düşün. .

Sorun eden kendisi alsinda sadece elemanmis gibi davransin yani yalan neden konusuyo yani sonra kizincada uste cikmaya calisiyolar gaz vermek gibi olmasin Ben kocami parcalardim is evet anlarim ama yalan konusmak neden demekki bastan yalan konusmus ki sizde takmissiniz buna firsat vermeseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…