eşimle tartışmamız

Ben sizi çok takdir ettim. Gereksiz bir kıskançlık yapmadığınıza da inanıyorum. Çünkü kıza yaklaşımınız bu şekilde. Yıldızlarınızın barışmadığını söylemişsiniz ve sizi esas üzen insana odaklanıp eşinizin hatalarını söylüyorsunuz. Birlikte iş için bir yere gitmelerini doğal karşılayıp sadece yalan söylenilmesine tahammül edemiyorsunuz.
Bence siz oldukça olgun davranıyorsunuz. Ve hiç bir hatanız yok. Eşinizi konusunda ise hiç iyi şeyler düşünemiyorum. Ortada bir ilişki yok belki ama bir ilişki isteyen adam var. Size olan bütün tavırları ve cümleleri bas bas bunu bağırıyor. Umarım ben yanılıyorumdur ama dikkatli olun.

Seni bastırıp susturuyor bence bu rol olarak yap arama sorma ilgilenme sen haklısın tabi ama bunları yaparak suçluluk duygusu yaratıyor istediğini ver. Ama göz altı takip et deliller topla

Belliki iyi niyetli bi insansn ama eşin seni pasif goruyor gozunu ac eşini takp et ama belli etme sakn brakip gtme adama gün doğar ohhh rahatca dolaşir gezer olan sana olur

Belli ki esinizin bir zoru var ,aldattigini ispatliyip bosanma davasi acarsaniz ,cok para kaybeder bundan triplerde bence ,
İyice bir takip edin ,bakalim neler donuyor

Sen aklına getiremezken o getirdiğine inanmış ve kendini savunma haline geçmiş bile..
Suçluluk psikolojisi bu.

Bende tam onu demek istyorm arkadsm kanitlasinki adam boşanmak isterse yuklu tazmnat odesn

Sabrına hayran kaldım valla bütün o cümleleri bana ancak ex kocam olmayı göze alan biri söylemeye cesaret edebilirdi sanırım.

Hepiniz haklısınız arkadaşlar. .
Çok sabırlı biriyimdir. .
O yüzden şu an bu durumdayım
Belki de çok seviyorum konduramiyorum..
Tabi ki öyle bişey varsa asla ama asla hayatımda bir saniye bile duramaz ve rezil ederim onu...
Ama ya yoksa o zaman ne olacak

Senin en temel hakkin kocani sorgulamak insallah yoktur ama olmasa neden bu kadar tepki versn hakaret etsn

aklım almıyor şeytanın yüzünü senin yüzünüze tercih ederim demiş
benim evden gitme sebebimdir herşeye rağmen ne kadar seversem seveyim kimse beni bu kadar değersiz hissetiremez iyice araştır ok yaydan çıktı bir kere arkadaşım

Ama ya yoksa o zaman ne olacak

Yoksa bile bu eşinizin size öküzce davranmasını ve söylediği bütün kırıcı cümleleri doğru kılmıyor.
Ortada bir kız yok farzedin, bu şekilde yalanlar söylemesi gene kabul edilemez. Suç bastırmak için terbiyesizleşmesi gene kabul edilemez.

Yoksa varmış gibi davranmıcak eşin o zaman.üzgünüm yazdıkların farklı bişey düşündürmüyor.eşyanın tabiatına aykırı

Aleni degil gizli takip et ,emin olup kanit bul,diret avukata git ,
Tum mal varligina serh koysun ,
Bosanma davani ac ,hic konusma ,

Bak şöyle düşün yoksa bile bir cezayı hak ediyor. Bu konunun üstünü kapatma. İnan bazen üstüne gitmek işi çözüyor. En azından ben de bu işe yaradı. Avazın çıktığı kadar bağır ben öyle yaptım. Cinnet getirdim resmen eşyaları fırlattım falan. Ona tüm hatalarını bağıra bağıra söyledim beklentimi söyledim. Adam bi tirsti. Şimdi inan hep o alttan alıyor . Ama inan çok korkak içime kapanık sessiz biriydim. Sesini yükseltse ödüm kopardı. Şimdi . Yemin ederim kendimle gurur duyuyorum. Hayatta öğrendiğim en büyük ders kendime saygı duymak oldu. Şimdi bana yaşattıkları için çok pişman. Ama asla yaşattıklarını unutmam. Kendine saygı duy ve yaptıklarını ona ödet. Sesini kısma. Güçlü ve haklı olan sensin. Şimdi susarsan ömür boyu bunları yaşarsın. Ya kabullen sus ya da hakkını savun devam et.

tebrikler işte olması gereken

Ben en çok mesai saatleri içinde ölüyor olsan bile aramicaksin demesine takıldım. .

Acaba o bayan senin aramandan rahatsız oluyor da esin de fırsatını bulmusken böyle bişey diyim mi dedi ki ?
kesinlikle niye aramasını istemez ki bir eş
olabilir gerçekten

Canım sen aileni bozma boşanma bekle belkide eşin aldatmiyordur senden korktuğu için bunları yapıyordur ne zaman elinde kanıt olursa o zaman haklısın şimdi bir hareketinle haksız duruma düşebilirsin

siz onu takip etmişsiniz o da farketmiş böyle davrandığınız içinde gizli almış hem eleman yani almasında ne var? mesajları siliyor diyorsunuz attığını nerden biliyorsunuz o zaman ve içerikleri kötü olsa zaten daha kötü davranırdınız. takıntı yapmışsınız. zaten her yerde kar var o yüzden almıştır zaten bir durum olsa ve sizin işkillendiğinizi bile bile almaz yani daha gizler

A
Canım sen aileni bozma boşanma bekle belkide eşin aldatmiyordur senden korktuğu için bunları yapıyordur ne zaman elinde kanıt olursa o zaman haklısın şimdi bir hareketinle haksız duruma düşebilirsin
Açık açık aldatması gerkmiyor ki karısına bi kadar rahat hakaret etmesi kızım için katlanıyorum demesi bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…