- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
iyi akşamlar arkadaşlar...
eşimle dün çok kötü tartıştık.
sebebine gelince eşim işinin patronu meslek belirtmek istemiyorum deşifre olmamak için...
yanında çalışan personel kızla yıldızlarımız hiç barışmadı
son 1 yılda eşimle tartışmalarımıızın sebebi kendsi
her şeyi anlatmak istemiyorum eşim burda takıldığımı biliyor
aslında bu sorunların en büyük sebebi eşimm...
personele çok yüz vermeler ondan gelen mesajları süreklı silmeler..
gizli saklı mesajlaşmalar vs..
dünkü olay da eşim iş için şehir merkezine gitti personeli de onunla almış
ama bunu benden gizlemeye çalıştı
tabi ki gidecek iş için burda bir sorun yok...
benden gizlemeye çalışması sorun
arabanın anahtarı bendeydı markete bırakır mısın dedı sen gelince seslen ben sana bırakırım dedim
yok yok sen markete bırak şimdi dedi
birazdan bırakırım dedim
10 dk sonra bni aradı ben geliyrum anahtarı bıraktın m diye
yok dedim hemen iniyorum
inip anahtarı bıraktım ve onun gelmesini bekledim oyalandım markette yalnız geldi güle güle dedim ve yolu olmayan yoldan gitti
ben de niye yalan söylüyorr diye iş yerine gittim evet kız onunla gitmiş...
ve eşim ben görmeyim diye onu arka yoldan almış
sonra ona msj attım ben aptal değilim diye..
cevap vermedi akşam eve geç geldi
niye bana yalan söylüyorsun dedim
kapa çeneni konuşma dedi
cevap ver diye üsteledimm
bana senden nefret ediyorum bugün yaptığın her şeyin farkındaydım
niye benii takip etmeye çalışıyosun
katlanıyorsam kızım için katlanıyorum vs dedi
ben de ona yalan söyleyerek beni kaybediyosun dedim sen bende neler kaybettiğini görsen yaşamak istemezsin dedi
o mesajı attığında eve gelmek istemedim şeytanı görmek istedim ama seni görmek stemedım
hayattan soğuttun bir daha beni mesai saatlerinde ölüyor olsan bile aramıcaksın dedi
işle ilgili sana hiç bişeyi söylemek zorunda değilim dedi
işte bayağı tartıştık dünden beri düşman gibiyiz..
fikirlerinizi almak istiyorum
benım yüzde yüz haksız olduğuma inanıyor öyle miyim???
Kalp asla inanmak istemez. Basimiza gelsede beyin bilsede kalp inkari secer. Illa ki bosan diyemem ama ayrilik korkusunu yasamali. Sen gidince ama soyledigin sozlerden dolayi gidiyorum deyince ne yapacak kabul edip pişman olmazsa zaten bitmistir. Pesinden kosarsa yola getirebilirsin istedigin kivama
Tabi bu yorumum aldatma gerceklesmediyse gecerli.
ama siz orada beklerken zaten bişeylerden şüphelenmişsiniz gibi
ben bunu ortaya çıkarmadan önce acaba eşimle boşanmak istiyormuyum diye bir düşünürdüm
tamam şuan herşey ortaya çıktı eşiniz istersen git dedi gidecek misin asıl soru bu bence
Allah kolaylık versin canım çok üzüldüm inşallah çalışan birisisindir
Seni bastırıp susturuyor bence bu rol olarak yap arama sorma ilgilenme sen haklısın tabi ama bunları yaparak suçluluk duygusu yaratıyor istediğini ver. Ama göz altı takip et deliller topla
Belliki iyi niyetli bi insansn ama eşin seni pasif goruyor gozunu ac eşini takp et ama belli etme sakn brakip gtme adama gün doğar ohhh rahatca dolaşir gezer olan sana olur
Belli ki esinizin bir zoru var ,aldattigini ispatliyip bosanma davasi acarsaniz ,cok para kaybeder bundan triplerde bence ,
İyice bir takip edin ,bakalim neler donuyor
Sen aklına getiremezken o getirdiğine inanmış ve kendini savunma haline geçmiş bile..
Suçluluk psikolojisi bu.
Bende tam onu demek istyorm arkadsm kanitlasinki adam boşanmak isterse yuklu tazmnat odesn
Ben çok eminim okuduklarimdan sonra. . Bir kadını en çok yaralayan şeydir aldatilmak canım. O yüzden bilinçaltı asla kabul etmez ve öyle olmadığına sürekli İkna eder seni. Emin olmak için herşeyi gözünle görmen mi lazim. Kolay bişey değil yaşadıkların ama öyle bir insan var ki karşında, sana kendini suçlu hissettirerek kendi kabahatini hafifletiyor. Ha ben konuş, bağır, çirkeflik yap ta diyemem. Ateşe Körükler gitmek olur ve kocana daha fazla cesaret verir bu. Hatta bunları bile bahane yapar kendine. Bence hiç kendini bozmadan, gururlu bi kadın gibi ne yapman gerektiğini iyice tart ve düşün. .
Sabrına hayran kaldım vallabütün o cümleleri bana ancak ex kocam olmayı göze alan biri söylemeye cesaret edebilirdi sanırım.
Sorun eden kendisi alsinda sadece elemanmis gibi davransin yani yalan neden konusuyo yani sonra kizincada uste cikmaya calisiyolar gaz vermek gibi olmasin Ben kocami parcalardim is evet anlarim ama yalan konusmak neden demekki bastan yalan konusmus ki sizde takmissiniz buna firsat vermeseymis
Hepiniz haklısınız arkadaşlar. .Ben sizi çok takdir ettim. Gereksiz bir kıskançlık yapmadığınıza da inanıyorum. Çünkü kıza yaklaşımınız bu şekilde. Yıldızlarınızın barışmadığını söylemişsiniz ve sizi esas üzen insana odaklanıp eşinizin hatalarını söylüyorsunuz. Birlikte iş için bir yere gitmelerini doğal karşılayıp sadece yalan söylenilmesine tahammül edemiyorsunuz.
Bence siz oldukça olgun davranıyorsunuz. Ve hiç bir hatanız yok. Eşinizi konusunda ise hiç iyi şeyler düşünemiyorum. Ortada bir ilişki yok belki ama bir ilişki isteyen adam var. Size olan bütün tavırları ve cümleleri bas bas bunu bağırıyor. Umarım ben yanılıyorumdur ama dikkatli olun.
aklım almıyor şeytanın yüzünü senin yüzünüze tercih ederim demişHepiniz haklısınız arkadaşlar. .
Çok sabırlı biriyimdir. .
O yüzden şu an bu durumdayım
Belki de çok seviyorum konduramiyorum..
Tabi ki öyle bişey varsa asla ama asla hayatımda bir saniye bile duramaz ve rezil ederim onu...
Ama ya yoksa o zaman ne olacak
Hepiniz haklısınız arkadaşlar. .
Tabi ki öyle bişey varsa asla ama asla hayatımda bir saniye bile duramaz ve rezil ederim onu...
Hepiniz haklısınız arkadaşlar. .
Size yalan söylemiş, kandırmaya çalışmış, sana kızım için katlanıyorum, ölüyor olsan bile beni beni arama, senden nefret ediyorum diyen bir adamdan(!) kendinizi kurtarmış olacaksınız...Ama ya yoksa o zaman ne olacak
Bak şöyle düşün yoksa bile bir cezayı hak ediyor. Bu konunun üstünü kapatma. İnan bazen üstüne gitmek işi çözüyor. En azından ben de bu işe yaradı. Avazın çıktığı kadar bağır ben öyle yaptım. Cinnet getirdim resmenHepiniz haklısınız arkadaşlar. .
tebrikler işte olması gerekenBak şöyle düşün yoksa bile bir cezayı hak ediyor. Bu konunun üstünü kapatma. İnan bazen üstüne gitmek işi çözüyor. En azından ben de bu işe yaradı. Avazın çıktığı kadar bağır ben öyle yaptım. Cinnet getirdim resmeneşyaları fırlattım falan. Ona tüm hatalarını bağıra bağıra söyledim beklentimi söyledim. Adam bi tirsti. Şimdi inan hep o alttan alıyor . Ama inan çok korkak içime kapanık sessiz biriydim. Sesini yükseltse ödüm kopardı. Şimdi . Yemin ederim kendimle gurur duyuyorum. Hayatta öğrendiğim en büyük ders kendime saygı duymak oldu. Şimdi bana yaşattıkları için çok pişman. Ama asla yaşattıklarını unutmam. Kendine saygı duy ve yaptıklarını ona ödet. Sesini kısma. Güçlü ve haklı olan sensin. Şimdi susarsan ömür boyu bunları yaşarsın. Ya kabullen sus ya da hakkını savun devam et.
kesinlikle niye aramasını istemez ki bir eşBen en çok mesai saatleri içinde ölüyor olsan bile aramicaksin demesine takıldım. .
Acaba o bayan senin aramandan rahatsız oluyor da esin de fırsatını bulmusken böyle bişey diyim mi dedi ki ?
kesinlikle niye aramasını istemez ki bir eş
olabilir gerçekten
bu arada konu sahibesi yok acaba bişey mi oldu merak ettimE bariz aralarında bişey var Belli yani
Muneccim p.ku yemiş olmamız gerekmiyor bilmek için
Açık açık aldatması gerkmiyor ki karısına bi kadar rahat hakaret etmesi kızım için katlanıyorum demesi bile yeterCanım sen aileni bozma boşanma bekle belkide eşin aldatmiyordur senden korktuğu için bunları yapıyordur ne zaman elinde kanıt olursa o zaman haklısın şimdi bir hareketinle haksız duruma düşebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?