eşimle tartışmamız

Sağlıksız kötü bir evlilik,bu konu haricinde de eşinizin size iyi davrandığını düşünmüyorum.
Saygı zaten bitmiş,sevgi şüpheli.Varın siz karar verin.

Madem babasına bu kadar düşkün kızınız var, madem deliler gibi bağlı, o zaman hiç kurcalamayın.
İş yerine gidip kıza bir şey de demeyin, çünkü bu eşinizi daha çok sinirlendirecektir. eşinizi sinirlendirirseniz kızınıza patlar, aman sakın.

Hem bu kızı kovdursanız yarın başka kız gelir, iş yerinde olmazsa başka yerde olur. Tek tek kızları mı takip edeceksiniz, eşinizden uzaklaştırmaya çalışacaksınız?

En güzeli, "amaaaaan canım, bu zamanda yapmayan erkek mi var" deyin, oturun evinizde. Çünküüüüüü kızınızın psikolojisi önemli...

Yorumları okumayı bırakmadım gayet de iyi okuyorum

Çoğu yorum da çok saygısızca..
Ben burdan sizden fikir istedim gelin hayatıma müdahele edin beni bişeyler yapmaya zorlayın demedim
Sizin görüşünüz e karşı bir görüş gelince de klasik kk kadını diye suclamaya girişin. .
Herkesin fikrine saygı duyup kendi fikirlerimi de söyledim saygı duymaip üsteleyen kendi fikrinde diretenleri görünce hayret ettim...

Açıkcası bende eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum.. Mesajları silip kızı da sizden gizli
arka kapıdan arabaya alması; yok beni sevginle boğuyorsun, yok takip ediyorsun gibi saçma ve mantıksız argümanlarla savunulamaz.
Çocuk kandırır gibi insanın aklına hakaret eden böyle abuk sabuk bir gerekçe olamaz.
Eğer aldatıyorsa bunu ispatlamanız zor oraya buraya gitmelerini iş için diyor e mesajları da siliyormuş zaten..
Bu durumda aralarında birşey varsa öğrenmeniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…