- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Ben bu kızla zaten samimi olmak istemedim eşime de dedim senin personelin sadece onun dışında bir bağımiz olmasın diye ..AdaisyLove başımdan geçen olayla örnek vermek istiyorum;
Bnm kayınpederimin çalıştığı yerde Bi eleman kız, eşimden hoşlaşmaya başlamış ama biz o zmn tanışmıyorduk bile eşimle.
Kız birgün x amca size oturmaya gelcem, yok aynı memleketiyiz ailecek görüşelim fln yol yapıyormuş. Eşim demiş baba asla getirme eve fln. O kızın hali hal değil.
Çalışan çalışanlığını, patron patronluğunu bilecek.
Ben eşimin elemanları erkek de kız da olsa bilmem.
Eşim demişti ilk işi kurduğunda; yahudiler asla iş ortaklarının hanımlarını tanıştırmazlarmış, elemanlarını evlerine getirmezmiş. Kıyaslama kıskanma olmasın diye.
Elhamdulillah müslümanız ama yahudilerin bu çalışma prensibini kendimize uyarladık.
Eşinize bahsedin bundan.
Eşinizin telefonunda herhangibir yazışmaya rastladınız mıBen bu kızla zaten samimi olmak istemedim eşime de dedim senin personelin sadece onun dışında bir bağımiz olmasın diye ..
Mesela sınava gidiyoruz aynı yerse bizimle alalım falan diyor
Bunlari istemiyordm işte
Yani öyle aldatiyor diyebileceğimiz bir yazışmaya rastlamadım genelde siliyor zatenEşinizin telefonunda herhangibir yazışmaya rastladınız mı
Ahh ahh..Kene gibi yapışmış pislik anladığım kadarıyla.eşinizde tüm sıkıntı.mesafeyi koruyamazsa olacağı bu.kahve içiyormuşmuş da birlikteya iyi sabretmissiniz ben olsam o anda saçından tuttuğum gibi evden atardım
Yani öyle aldatiyor diyebileceğimiz bir yazışmaya rastlamadım genelde siliyor zaten
Ahh ahh..
Elimde kesin bişey olsa neler neler yapacam...
Ama yok.
Ya kız bilincsiz yapıyorsa bu hareketleri çünkü biraz cahil ve saf..
Ya bişey yoksa yaptigimla kalır kendimi rezil ederim
Dedigim gibi ben o kadar kötü düşünmüyorumKuzum cok uzuldum. Benzer seyler esimin arkadasinin karisinin basina geldi. Adam sekreteriyle ayni seyleri yasamaya basladi. Msj silmeler il disina gitmeler vs.. tabi kadin hissetti adamin g.tu basi oynadigi icin. Istemiyorum bu kizi dedi adam iftira atma elin namuslu kizina dedi. Neyse olaylar buyudu buyudu adamin savunmasi hep ayni, namuslu kiza iftira atiyorsun fln filan. Hep bunu dedi. Bir de ben o cirkine mi bakicam gbi basit numaralar. Devaminda yuzlesmeler cokuntuler. Kadin bitti mucadelen. Sonra adam gitti sekreterle yasamaya devam etti. Evlenemediler cunku kadin bosamadi.
Yani demek istedigim insallah aynisi olmasin da, ama bastan siki tut kizin ayagini kes o isyerinden.
hmmmm mantıklıBirde evde bi kadini kiskansanjz bile onun adini anmayin der annem cunku erkegi ona itermissin...
Aymen oyle zatwn :)hmmmm mantıklıAffedersiniz, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek misali...
Çok yerinde bir yorum. Siz haklısınız, lütfen kendinize ve hislerinize güvenin. Sizi suçlu hissettirmek çabaları asla ve asla üzülmeyin, pskolojinizi bozmayın. Akıllı bir kadınsınız sizi salak yerine koymaya müsaade etmeyin!Tipik "ben seni aldatıyorum ama şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmam lazım" söylemleri...
Adam mesajlarini siliyo gizli gizli kizi arabaya aliyo size kotu davraniyo siz hala benim tanidigim esim aldatmaz diyosunuz. Ben de size pes diyorum. Kkde alisik oldugumuz bir manzara gerci. Aldatildigini kabul edenler de ama beni seviyo biliyorum diyor.
Lütfen üslubunuza dikkat edin..Bariz aldatiliyorsun iste birak benim kocam yapmaz tiplerini. Eger bosanacaksan ne yap et delil topla donuna kadar al.
Ama sen daha ayan beyan ortada olan durumu inkar edip kendini kandiriyorsun. O kadar hakareti senin tanidigin esin sana eder miydi?
Sonrada eşim olacak sapığıKene gibi yapışmış pislik anladığım kadarıyla.eşinizde tüm sıkıntı.mesafeyi koruyamazsa olacağı bu.kahve içiyormuşmuş da birlikteya iyi sabretmissiniz ben olsam o anda saçından tuttuğum gibi evden atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?