- 20 Kasım 2016
- 89
- 34
- 3
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Arkadaşım konunu yakından takip ediyorum.şu aşamada ne yapmayı düşünüyorsun?kızının ağlamasından bile etkilenmeyen bi ruh hastası odun var yanında.Lütfen üslubunuza dikkat edin..
Ne siz beni tanıyorsunuz ne ben sizi ..
Şu yazdığınız saçma sapan şeye bakar misiniz donuna kadar almak mi benim derdim ?
Benim derdim onun parası mi ?
Ben çok mu mutluyum?
Siz donuna kadar almayi düşünürken ben her şeyden önce kızımın psikolojisini düşünmek zorundayım. .
Yazdığım mesajlar okunmuyor herhalde ..
Elimde kanıt olsa aldattigindan emin olsam ne ondan gelecek donu isterim ne parayi ne hiç bişeyi. ...
Ben evde oturmuş olsun kocam dir yapar tiplerine girmiyorum kac gündür neler yaşıyorum siz biliyor musunuz sizin yorumda yazdığın iz bosan kelimesi yazıldığı kadar kolay değil. .
Kesin bir delil bulsam zaten şu an bu durumda olmicam. .
Bak ne güzel maşallah iki çocuğunuz var sanırım kendinizi benim yerime koyun biraz..
Babasina deliler gibi bağlı bir kızım var ..
Dün onu aldım gezmeye çıktık babası evdeyken babasına ağladı baba gel gel diye bağırdı o gelmedi biz gittik yol boyu baba diye ağladı sizce çok mu kolay şeyler yaşıyorum ?
Cok çaresiz im aile büyükleri ile konusacam onların fikrini alacam daha sonra bir yol cizecem kendime..Arkadaşım konunu yakından takip ediyorum.şu aşamada ne yapmayı düşünüyorsun?kızının ağlamasından bile etkilenmeyen bi ruh hastası odun var yanında.
arkadaşım konunu yakından takip ediyorum.ne yapmayı düşünüyorsunuz şu aşamada.kızının ağlamasından bile etkilenmeyen bi odun var yanınızdaSonrada eşim olacak sapığı
ben kesinlikle büyüklerin fikri alınmamalı canımCok çaresiz im aile büyükleri ile konusacam onların fikrini alacam daha sonra bir yol cizecem kendime..
Aile büyüğü dediğim k.babam çok sever beni ben de onu ..
Her derdimi onunla paylaşırım..
Yardımcı olmaya çalışır ..
Bugün gelecek yanıma bakalım. .
ben kesinlikle büyüklerin fikri alınmamalı canım
önce inkar edecek ve eğer o kızı gerçekten seviyorsa herşey ortaya çıktığı için rahatlayacak canım
herşeyi alenen yapacak bence
genelde böyle oluyor hiçkimseye anlatmayın derim ben
o zaman büyüklere neden anlatıyorsunuz şikayet mi edeceksiniz düzgün davransın diyeAhh canm seviyorsa o kızı çıksın ortaya ..
Çıksın kendimi de kızımı da bu cehennemden kurtarayim. .
Ne varsa çıksın tek başıma cikaramam ortaya
Telefonuna bakma imkanınız yok muo zaman büyüklere neden anlatıyorsunuz şikayet mi edeceksiniz düzgün davransın diye
hiçbirşey değişmeyecek okuduğum kadarıyla boşanmayıda düşünmüyorsunuz
ben kendim hallderdim ve boşanacağımızıda kendisi anlatırdı annesiine babasına
siz tüm işi onun için yapıyorsunuz zaten hiç zorluk yaşamayacak yine
çok yanlış ben kocası olsam evi terk ettiğinde bile benim aileme gidiyosun deyip aşağılarımKendi ailenden once esinin ailesiyle paylas hatta evi terkedersen bi kac gun onlarda kal baktin kocan gelmiyor baba evine... ama gercekden bi ise gir bi sekilde.
benim yok :)Telefonuna bakma imkanınız yok mu
Ama soyle kendi ailesine giderse de olay buyur ailesi bu sefer barismasina izin vermez yane ben bayan kuaforu olunca bu tip ornekler cok duyuyorum yane.. kaynanasigil arkasindaysa oncelik onlara gitmeli... zaten bu gidis gozdagi gelmesse pesinden kadin zaten bitirmeyi goze almis olacak o zaman ailesinin evine gidebilir...çok yanlış ben kocası olsam evi terk ettiğinde bile benim aileme gidiyosun deyip aşağılarım
gidecek bir yerin bile yok dese ne olacak
hiç güçlü bir hareket değil
İnkar edecektir anlatsanız bile.kendini haklı çkarmaya çalışacaktır.kpederiniz sonuçta onun babası.ona inanma ihtimali yüksek.objektif değerlendirebilecekse ne ala...çok yanlış ben kocası olsam evi terk ettiğinde bile benim aileme gidiyosun deyip aşağılarım
gidecek bir yerin bile yok dese ne olacak
hiç güçlü bir hareket değil
ayrıca sekreterle ilgili cahil vs demişsiniz ya bu işler eğitime kültüre bakmıyor malesefİnkar edecektir anlatsanız bile.kendini haklı çkarmaya çalışacaktır.kpederiniz sonuçta onun babası.ona inanma ihtimali yüksek.objektif değerlendirebilecekse ne ala...
kızın mesleği nedir, sekreter mimüdürmü, okızın oradaolması gereklimiiyi akşamlar arkadaşlar...
eşimle dün çok kötü tartıştık.
sebebine gelince eşim işinin patronu meslek belirtmek istemiyorum deşifre olmamak için...
yanında çalışan personel kızla yıldızlarımız hiç barışmadı
son 1 yılda eşimle tartışmalarımıızın sebebi kendsi
her şeyi anlatmak istemiyorum eşim burda takıldığımı biliyor
aslında bu sorunların en büyük sebebi eşimm...
personele çok yüz vermeler ondan gelen mesajları süreklı silmeler..
gizli saklı mesajlaşmalar vs..
dünkü olay da eşim iş için şehir merkezine gitti personeli de onunla almış
ama bunu benden gizlemeye çalıştı
tabi ki gidecek iş için burda bir sorun yok...
benden gizlemeye çalışması sorun
arabanın anahtarı bendeydı markete bırakır mısın dedı sen gelince seslen ben sana bırakırım dedim
yok yok sen markete bırak şimdi dedi
birazdan bırakırım dedim
10 dk sonra bni aradı ben geliyrum anahtarı bıraktın m diye
yok dedim hemen iniyorum
inip anahtarı bıraktım ve onun gelmesini bekledim oyalandım markette yalnız geldi güle güle dedim ve yolu olmayan yoldan gitti
ben de niye yalan söylüyorr diye iş yerine gittim evet kız onunla gitmiş...
ve eşim ben görmeyim diye onu arka yoldan almış
sonra ona msj attım ben aptal değilim diye..
cevap vermedi akşam eve geç geldi
niye bana yalan söylüyorsun dedim
kapa çeneni konuşma dedi
cevap ver diye üsteledimm
bana senden nefret ediyorum bugün yaptığın her şeyin farkındaydım
niye benii takip etmeye çalışıyosun
katlanıyorsam kızım için katlanıyorum vs dedi
ben de ona yalan söyleyerek beni kaybediyosun dedim sen bende neler kaybettiğini görsen yaşamak istemezsin dedi
o mesajı attığında eve gelmek istemedim şeytanı görmek istedim ama seni görmek stemedım
hayattan soğuttun bir daha beni mesai saatlerinde ölüyor olsan bile aramıcaksın dedi
işle ilgili sana hiç bişeyi söylemek zorunda değilim dedi
işte bayağı tartıştık dünden beri düşman gibiyiz..
fikirlerinizi almak istiyorum
benım yüzde yüz haksız olduğuma inanıyor öyle miyim???
işte verilen mesaj bu olduğu için zaten gitmemeli olacaklardan korktuğunu hissederse erkeği bir daha hiç tutamazsınAma soyle kendi ailesine giderse de olay buyur ailesi bu sefer barismasina izin vermez yane ben bayan kuaforu olunca bu tip ornekler cok duyuyorum yane.. kaynanasigil arkasindaysa oncelik onlara gitmeli... zaten bu gidis gozdagi gelmesse pesinden kadin zaten bitirmeyi goze almis olacak o zaman ailesinin evine gidebilir...
işte sorun tam da burada, çok güzel anlatmışsınız.Haklısınız da baştan beri şikayetçiymiş konu sahibi onun için sordum
Ben patronumla Başbaşa iş yerinde de kaldım araba ile bir yere de gittim
Kendimle aynı konumda çalışanla ya da altımdaki kişilerle
Burada da hep yazarım eşim gece gündüz fark etmez araba ile yanındaki herhangi bir kadın ile gider gelir gece eve bırakır vs vs
İş yerinde de eşim kadınlarla ben erkeklerle yalnız kalabilirim
Hem de ilk gördüğüm birisi de olabilir görüşür işimiz bitince de açar kapıyı yolcu ederiz
Ne mesaj siler ne yalan söyler zira kiminle gittiğimi söyleyince kavga çıkmayacağını bilir
Yanında çalışandan neden köşe bucak kaçsın ki bir Adam
Ama soyle kendi ailesine giderse de olay buyur ailesi bu sefer barismasina izin vermez yane ben bayan kuaforu olunca bu tip ornekler cok duyuyorum yane.. kaynanasigil arkasindaysa oncelik onlara gitmeli... zaten bu gidis gozdagi gelmesse pesinden kadin zaten bitirmeyi goze almis olacak o zaman ailesinin evine gidebilir...
Canim sen tamamen bitirme taraftarisin hanimefendi kurtarmaya calisiyor gibi yane bitsin isterse insan zaten yapacak cok sey var onemli olan karar vermekişte verilen mesaj bu olduğu için zaten gitmemeli olacaklardan korktuğunu hissederse erkeği bir daha hiç tutamazsın
işlerin büyümesinden kadınlar değil erkek korkmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?