eşimle tartışmamız

Arkadaşım konunu yakından takip ediyorum.şu aşamada ne yapmayı düşünüyorsun?kızının ağlamasından bile etkilenmeyen bi ruh hastası odun var yanında.

Arkadaşım konunu yakından takip ediyorum.şu aşamada ne yapmayı düşünüyorsun?kızının ağlamasından bile etkilenmeyen bi ruh hastası odun var yanında.
Cok çaresiz im aile büyükleri ile konusacam onların fikrini alacam daha sonra bir yol cizecem kendime..
Aile büyüğü dediğim k.babam çok sever beni ben de onu ..
Her derdimi onunla paylaşırım..
Yardımcı olmaya çalışır ..
Bugün gelecek yanıma bakalım. .

çok çok rahatsız edici bir durum ben de olsam deliye dönerdim hele o kahve muhabbetinden sonra! burda şüphe uyandıran mesajları silmesi. valla aklıma türlü türlü hinlikler geliyor kızın adıyla kendi adınızı rehberde değiştirseniz ona attığı mesajlar size gelse falan çok mu fenayım acaba?

Kendi ailenden once esinin ailesiyle paylas hatta evi terkedersen bi kac gun onlarda kal baktin kocan gelmiyor baba evine... ama gercekden bi ise gir bi sekilde.

ben kesinlikle büyüklerin fikri alınmamalı canım
önce inkar edecek ve eğer o kızı gerçekten seviyorsa herşey ortaya çıktığı için rahatlayacak canım
herşeyi alenen yapacak bence
genelde böyle oluyor hiçkimseye anlatmayın derim ben

Ahh canm seviyorsa o kızı çıksın ortaya ..
Çıksın kendimi de kızımı da bu cehennemden kurtarayim. .
Ne varsa çıksın tek başıma cikaramam ortaya

Ahh canm seviyorsa o kızı çıksın ortaya ..
Çıksın kendimi de kızımı da bu cehennemden kurtarayim. .
Ne varsa çıksın tek başıma cikaramam ortaya
o zaman büyüklere neden anlatıyorsunuz şikayet mi edeceksiniz düzgün davransın diye
hiçbirşey değişmeyecek okuduğum kadarıyla boşanmayıda düşünmüyorsunuz
ben kendim hallderdim ve boşanacağımızıda kendisi anlatırdı annesiine babasına
siz tüm işi onun için yapıyorsunuz zaten hiç zorluk yaşamayacak yine

Telefonuna bakma imkanınız yok mu

Kendi ailenden once esinin ailesiyle paylas hatta evi terkedersen bi kac gun onlarda kal baktin kocan gelmiyor baba evine... ama gercekden bi ise gir bi sekilde.
çok yanlış ben kocası olsam evi terk ettiğinde bile benim aileme gidiyosun deyip aşağılarım
gidecek bir yerin bile yok dese ne olacak
hiç güçlü bir hareket değil

çok yanlış ben kocası olsam evi terk ettiğinde bile benim aileme gidiyosun deyip aşağılarım
Ama soyle kendi ailesine giderse de olay buyur ailesi bu sefer barismasina izin vermez yane ben bayan kuaforu olunca bu tip ornekler cok duyuyorum yane.. kaynanasigil arkasindaysa oncelik onlara gitmeli... zaten bu gidis gozdagi gelmesse pesinden kadin zaten bitirmeyi goze almis olacak o zaman ailesinin evine gidebilir...

konuyu okurken sinirlerim bozuldu.
şu konuda siz haksız olsanız bile , hani aşırı kıskanarak bunaltsanız bile haysiyetli bir erkek bu sorunu çözmeye odaklanır olmadı mı boşanmayı teklif eder.
o yüzden sizin çözülecek bir probleminiz yok yani. adam aldatıyor gibi görünüyor maalesef. aklıma şey geldi. bir dershane hocası vardı. dershane kurmuştu. yanına da öğrencisini almıştı sekreter . birgüzel karısını aldatıyordu. maalesef bu tür durumlarda olmaz diye aklıma gelmiyor. anladığım kadarıyla sizde de özgüven sıfır. bu adama muhtaçsınız. çünkü adamın yorumları da tuhaf. seni önce kendimden soğutacağım sonra tekrar bağlayacağım. ders vereceğim seni yontucağım. bu ne ayıp bir şeydir. sanki karşısındaki kukla, duyguları yok. gel dersem gelir git dersem gider. canım isterse kocalık yaparım istemezse yapamam. yani evliliğe zulüm davranışlar.

İnkar edecektir anlatsanız bile.kendini haklı çkarmaya çalışacaktır.kpederiniz sonuçta onun babası.ona inanma ihtimali yüksek.objektif değerlendirebilecekse ne ala...

İnkar edecektir anlatsanız bile.kendini haklı çkarmaya çalışacaktır.kpederiniz sonuçta onun babası.ona inanma ihtimali yüksek.objektif değerlendirebilecekse ne ala...
ayrıca sekreterle ilgili cahil vs demişsiniz ya bu işler eğitime kültüre bakmıyor maleseferkeklerin bakış açısı bizim gibi değil.gör ki neyinden etkilendi.nasıl davranıyo da aklını bulandırdı.ha şu da var eşinizde tüm hata.mesafeyi ayArlAyabilme yetisi sıfırmış

kızın mesleği nedir, sekreter mimüdürmü, okızın oradaolması gereklimi

Benim uslubumda ne var pardon ?? Aldatildiginiz asagi yukari belli. Velevki olmasin adam size insan gbi davranmiyor. Siz hala kizim babaya duskun yok efendim esim yapmaz yok bosanmak kolay degil. O zaman yazmayiniz efendim. Ne dememei beklediniz bu seferlik affet mi? O sana kotu davransin ama kizin kazma baba sevgisinden mahrum kalmasin mi? Istediginiz cevaplari yazmam ne yazikki. Bosanmicaksniz belli bosuna pesine dusmeyin

işte verilen mesaj bu olduğu için zaten gitmemeli olacaklardan korktuğunu hissederse erkeği bir daha hiç tutamazsın
işlerin büyümesinden kadınlar değil erkek korkmalı

işte sorun tam da burada, çok güzel anlatmışsınız.

işte verilen mesaj bu olduğu için zaten gitmemeli olacaklardan korktuğunu hissederse erkeği bir daha hiç tutamazsın
işlerin büyümesinden kadınlar değil erkek korkmalı
Canim sen tamamen bitirme taraftarisin hanimefendi kurtarmaya calisiyor gibi yane bitsin isterse insan zaten yapacak cok sey var onemli olan karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…