Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

Ayy çok sevindimm yupiiiiiiiiiii allah mutlulugunu daim etsin canım ne güzel süpriz yapmış yaa çok beyendim yanikk

insallah dsndügü gibi olur bugün
bana pek öyle gelmiyor acikcasi.
nasil hic aramamis onca zaman .
haberlerini bekliyoruz...
umarim yanilirim..

ben konunun ılk sayfasını okudum bı yorum okudum sinirlerim hopladı millet arka sayfalarda neler beklıomus :)) sona kendı kendıme guldum :)) neyse mutlu son...

yıne yanılmadım düşüncelerimde...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyyy cok sevindim canm rabbim herkesi yuvasında mutlu huzurlu eylesin...

o kadar romantik bi şey yaşamışssşın ki!!!ayy valla senin adına cok seviindim...resmen yeniden aşık olmuşşsunuzdur biribirinizee...allahım daim etsin cnm

Ayy çok sevindimm yupiiiiiiiiiii allah mutlulugunu daim etsin canım ne güzel süpriz yapmış yaa çok beyendim yanikk

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. gerçekten böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum. eşim çok şaşırttı beni. :)) benim mutluluğumu paylaşan temiz kalpli insanlar, hep mutlu olun inşallah. çok korktum eşimi kaybediyorum diyee ( kayınvalidem konusunu hiç sormadım. inanın ona sıra gelmedi çok mutluyum kızlar. .

aaaa ben bnlari niye gremedim ki--
ayy cok sevindim mutluluklar size.
esinde cok romantikmis meger.

aaaa ben bnlari niye gremedim ki--
ayy cok sevindim mutluluklar size.
esinde cok romantikmis meger.
eşime de yaramış demekki bu ayrılık. aslında bu kadar da romantik değildi. sevgisini belli ederdi fakat sürprizler yapmazdı. devamı gelir inşallah tabi daha güzel günlerde :)))

çok sevindim Allah ayırmasın bidaha
bende demiştim seviyor ama oda senin gibi gurur yapıyordur diye çok mutlu oldum ömür boyu mutluluklar

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorum caramelim sizlerin desteğiyle oldu. yoksa ben cesaret edipte arıyamazdım :))

ay sevindim mutlu son olduguna film gibi
ama ben burnundanda getirirdim neden aramadın diye

çok mutlu oldum...bugün acayip duygusalım yine ağladım yazınızı okurken...
çok romantik...demek ki sizi ne kadar özlemiş ve seviyor....
Allah sizi ve sevenleri hiç ayırmasın....

Son düzenleme:
eşime de yaramış demekki bu ayrılık. aslında bu kadar da romantik değildi. sevgisini belli ederdi fakat sürprizler yapmazdı. devamı gelir inşallah tabi daha güzel günlerde :)))

Sende esine süpriz yapabilirsin($oklat) akli iyice basina gelip iki bucuk ayi beklemeseydim dedirt ona

ağlattın beni tiamo_ :85::85:
Allahım nazarlardan saklasın sizi

senin hala burda ne işin var??tamam biizim merakımızı giderdin..hadi bakemmm kocanın yanına sende kıvrıllll
evet arkadaşlar bana müsaade gideyim yatağıma kıvrılayım. eşim uyuyor bende uyuyayım. kabus sona erdi. çokk şükür. iyi geceler hepinize sevgiyle kalın

çok sevindim mutlu oldum valla allhım ayırmasın birbirinizin kıymetini bilin canım

canım bence yarında sen ona bir süpriz hazırla o evde yokken güzel bir sofra hazırla kendinde giyin süslen sonra birlikte başbaşa romantik bir gece

Bazi erkekler boyle ters oluyor iste. Eminim icinden yalvarmistir esine aylarca ama gururundan yaklasmamistir. Nasil dusunduklerini bilemiyoruz ama kadinlar kadar duygularini gostermedikleri bir gercek.
Bazen bu tur ayrilikler ciftlere ders oluyor, ben de yasamistim. Bir dahakine konu oralara gelmiyor yani ayriliga falan. Tecrube iste. Ortada gercek bir sorun olmadigi surece bazen gururu bir kenara birakmak da lazim ama isin icinde hakaret vs. oldugunda kendimizi de ezdirmeyecegiz, hakkimiz ne bilecegiz.
Mutluluklar dilerim canim sana, ne huzurlu uyuyorsundur simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…