bak arkadaşım eğer şuan evine dönmezsen ve bu evlilik biterse ki inşallah bitmez, yarın birgün çocuğunuz sizi hep suçlayacak siz en azından ben herşeyi yaptım diyebilin... evliliğiniz bitsede benim gönlüm rahat bu evliliğin bitmemesi için herşeyi yaptm diyebilin kafanızda en ufak soru işareti kalmasın keşke bitmemesi için şunuda yapsaydım demeyin sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın..siz şimdi evinize dönün bir süre onu yeniden kazanmak için elinizden geleni yapın kızsanızda öfkelensenizde sabredin ve bekleyin..eşinizin hayatında biri olabilir evt ama ne yazıkki yarın bigün siz suçlu olacaksınız çocuğunuza karşı, olgun biri olduğunda ona ne diyeceksiniz tartışdk evi terkmiettim diyeceksiniz.... bu yüzden bırakın inadı ve en azından yarn birgün sırf suçlanmamak için evinize dönün yuvanızı kurtarmaya çalışın hem kendinizi hem çocuğunuzu üzmeyin..unutmayın artık siz tek başınıza değilsiniz sorumlu olduğunuz bir birey var hayatta kendiniz için değil çocuğunuz için atın bütün adımları
ufacik bir olay nerelere geldi...buda herkeze ders olsun...
arkadaslar adamın söylediğini hep iyi yanından algılıyorsunuz.
dönersen kapım açık demiş. sanki o ev onun evi. sanki kızı ve eşi hiç olmamış gibi...
ama boşanırsan da boşan demiş... geri döndürmek için hiçbir çabası yok ki.
ortada 2.5 ay kızını ve eşini aramayan sormayan ve eşi adım atınca da ukalaca tavırlar içine giren bir adam var.
sen evine dönersen hep eziklik hissedeceksin.
sanki o sana bir şans vermiş gibi olacak...
lütfedip kendi evinin kapılarını sana ve kızı-nız-a açmış olacak...
bence sen geri planda kal. arama sorma.
aileler araya girsin. iş çözülmeye başlayınca naz yapmazsın ama şu anda geri dönersen kendine saygını da yitirmiş olursun.
inşallah hakkında en hayırlısı olur.
bende katılıyorum yeniumut arkadaşıma sizin bi çocuğunuz var kendinizden geötiyseniz bile çocuğunuz var bence bu kadar ufacık bi konudan buralara kadar gelmişiniz cnm benim öfkeyle kalkan zararla oturur sizin hiç mi bi büyüğünüz yok yaa araya getirecek ...
siz şimdi nerde kalıyosunuz annenlerdemi eğer annenlerde kalıyosanız onlar bi el atsın cnm yuvanızı kurarken ne kadar zorluklar atlattınız kim bilir ama yıkmak için 2 saniye bile düşünmemişiniz lütfen biriniz alttan alın ve yuvanızı yıkmayın.........
evet çok doğru. ben konuşmaya çalıştım elimden geldiği kadar bu tavırları takınan bir adama karşı beklemekten başka çarem yok. sanırım zaman gösterecek artık bundan sonrasını. mesaj gönderdim şimdi. sende istemiyorsun sanırım artık tamam ısrar etmicem. bir daha da aramıcam diye. cevap gelmedi. ne kinmiş bu ne inatmış. tanıyamamışım kocamı.
eger arada cocuk olmasaydı kesinlikle dönme derdim ama cocugun için gururu ayaklar altına almalısın! bu evliligi kurtarmaya calısmalısınn.. yürümeyecegini anladıgın anda ayrılabilirsin.. ama simdiden ayrılırsan ilerde keske çaba gösterseydim bitmemesi için diyebilirsin..
Amin tabiki dileklerimiz bu yönde.Fakat anlatılanlar başka bir kadın olduğunu düşündürüyor.Fakat kimsenin günahını almamak lazım tabiki..Sadece bir tahmin bu..ay allah korusun inşallah öyle birşey yoktur
bende böyle düşünmüştüm ama arkadaşı üzmemek için yazmadım bir fıkra vardı ingilize gitmişler kocan seni aldatsa naparsın demişler keserim demiş almana gitmişler kocan seni aldatsa naparsın demişler asarım demiş bizim türke gelmişler kocan seni aldatsa naoarsın demişler benim kocam yapmaz demiş biz millet olarak böyleyiz arkadaşta zaten acılı ve özlemiş kondurmak istemez haliyle bak aramış neler olmuş ben arama demiştim özlemeyi bırak sanki aramasından bile rahatsız olmuş halbuki arkadaş kendisine sarılmadan uyumadıqını yazmıştı demek öyle deqilmiş 2.5 aydır sarılmayı bırak arayıp sesini duymak bile istememiş ben asla aramazdım neyse Rabbim arkadaşımızn hakkında hayırlısını nasip etsin bu arada coqbebeqsi awatarını çok beqendim cnm
kk'da uzun zamandan beri yorum yazmakta güçlük çektiğim konulardan biri oldu.
şimdi siz mükemmel bir çifttiniz ,eşiniz size aşıktı,sizsiz uyuyamaz kızınıza büyük bir aşk beslerdi.
ama her ailede olan ,olacak olması normal bir kavga yüzünden konu çok büyüdü "işte bu kısmını hala anlayamıyorum,ne oldu ne tartışıldı ki siz evden çektiniz gittiniz lanet olsun dediniz,küfür etmediniz birşeyler kırmadınız şiddet yaşamadınız ama evi terkettiniz.. " ve 2,5 ay geçti eşiniz yokluğunuzu hiç hissetmedi. Anlayamıyorum bir türlü yorum yaparken çaresiz kaldığım ender zamanlardan.
Hangi evli çocuklu kadın kocasıyla çocuğa bak ilgilen diye kavga etmemiştir ki??
her ailede olur akşamına unutulur sizin ki neden büyüdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?