Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

"Dönersen kapım açık "demiş.. Tam tersinide diyebilirdi, "gelme dönme, seni istemiyorum da" diyebilirdi..

Bence gurur ve inat yapıyor eşiniz.. Siniri, inadı, gururu zamanla geçer inşAllah.. Aileler, büyükler düzeltmeyi deneseler aranızı...
:44:

canım eğer seviyosan dön son kez şans ver onada kendinede bi yuvayı ayakta tutmak kolay olmaz hemen geri çekilme en azından çocuğun için

bak arkadaşım eğer şuan evine dönmezsen ve bu evlilik biterse ki inşallah bitmez, yarın birgün çocuğunuz sizi hep suçlayacak siz en azından ben herşeyi yaptım diyebilin... evliliğiniz bitsede benim gönlüm rahat bu evliliğin bitmemesi için herşeyi yaptm diyebilin kafanızda en ufak soru işareti kalmasın keşke bitmemesi için şunuda yapsaydım demeyin sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın..siz şimdi evinize dönün bir süre onu yeniden kazanmak için elinizden geleni yapın kızsanızda öfkelensenizde sabredin ve bekleyin..eşinizin hayatında biri olabilir evt ama ne yazıkki yarın bigün siz suçlu olacaksınız çocuğunuza karşı, olgun biri olduğunda ona ne diyeceksiniz tartışdk evi terkmiettim diyeceksiniz.... bu yüzden bırakın inadı ve en azından yarn birgün sırf suçlanmamak için evinize dönün yuvanızı kurtarmaya çalışın hem kendinizi hem çocuğunuzu üzmeyin..unutmayın artık siz tek başınıza değilsiniz sorumlu olduğunuz bir birey var hayatta kendiniz için değil çocuğunuz için atın bütün adımları

hem canm bu kadar küçük bişeyden evi terkkettiğin için sana çok kızgındır eminim ve seni istemediğini falanda söylememiş ben evli değilim ama evlilikler bu kadar kolay bitmemeli

ne diyeceğimi ne yorum yapacağımı bilemiyorum. kitlendim resmen. ama 2,5 aydır arayıp sormayan adamdan da bu tepki doğaldır sanırım. ben elimden geleni yaptım. aradım konuşalım bi yerde buluşalım dedim. belkide ankarada değil de burdaydı. sırf görüşmemek için yaptı bilemiyorum. herşey olabilir. ama bundan sonrası için hiç bir şey yapmam. gururum kırıldı. ben ondan kötü bir şey istemedim ki. sadece kızımıza bakmasını istedim. kaç dakikasını alacaktı sanki. haklıydım evi terk ederek haksız konumuna düştüm. yazık......

arkadaslar adamın söylediğini hep iyi yanından algılıyorsunuz.
dönersen kapım açık demiş. sanki o ev onun evi. sanki kızı ve eşi hiç olmamış gibi...
ama boşanırsan da boşan demiş... geri döndürmek için hiçbir çabası yok ki.
ortada 2.5 ay kızını ve eşini aramayan sormayan ve eşi adım atınca da ukalaca tavırlar içine giren bir adam var.
sen evine dönersen hep eziklik hissedeceksin.
sanki o sana bir şans vermiş gibi olacak...
lütfedip kendi evinin kapılarını sana ve kızı-nız-a açmış olacak...
bence sen geri planda kal. arama sorma.
aileler araya girsin. iş çözülmeye başlayınca naz yapmazsın ama şu anda geri dönersen kendine saygını da yitirmiş olursun.
inşallah hakkında en hayırlısı olur.

Arada biri olduğuna kesinlikle inanmıyorum..
Sadece evden gitmeniz ve ayrılmak istiyorum demeniz onda fena halde gurur yapmış
ötesi yoktur bence..
Çünkü o zaman kapım açık demezdi..
''Olmuyor , en iyisi böyle olmuşken ayrılmak'' derdi.
Arada biri olduğu düşüncesini aklınıza bile getirmeyin.

Son olarak duygunuzu, herşeye ragmen sevginizi ve bu tavrı karşısında kırıldığınızı ifade eden duygusal, kısa ve öz bir mesaj atın ve susun zamana bırakın ve dua edin..
Fazla üstüne düşmeyin.

Sanırım şimdi yapılması gereken en doğru şey bu..
Olay soguyunca belki bu seferde o sizi arayacaktır..
Ya da daha doğru düşünerek siz bir karar vereceksinizdir.
Şimdi acınız ve hayal kırıklığınız had saffadayken düşünmeyin.

bende katılıyorum yeniumut arkadaşıma sizin bi çocuğunuz var kendinizden geötiyseniz bile çocuğunuz var bence bu kadar ufacık bi konudan buralara kadar gelmişiniz cnm benim öfkeyle kalkan zararla oturur sizin hiç mi bi büyüğünüz yok yaa araya getirecek ...
siz şimdi nerde kalıyosunuz annenlerdemi eğer annenlerde kalıyosanız onlar bi el atsın cnm yuvanızı kurarken ne kadar zorluklar atlattınız kim bilir ama yıkmak için 2 saniye bile düşünmemişiniz lütfen biriniz alttan alın ve yuvanızı yıkmayın.........

bence geri dönerek ona bi şans daha ver.
yani bu kadar basit bi sebepten boşanma olursaa çok komiik olur cidden.
sanki lise aşıkları gibi

evet çok doğru. ben konuşmaya çalıştım elimden geldiği kadar bu tavırları takınan bir adama karşı beklemekten başka çarem yok. sanırım zaman gösterecek artık bundan sonrasını. mesaj gönderdim şimdi. sende istemiyorsun sanırım artık tamam ısrar etmicem. bir daha da aramıcam diye. cevap gelmedi. ne kinmiş bu ne inatmış. tanıyamamışım kocamı.

Bence annelerinin damatlarını aramaları hiç ama hiç doğru olmaz. Bu sonrasında konu sahibine ağır olarak döner.. Bu konuşmadan sonra eve dönmeside doğru değil..

Ya bir ustte yazdıgım gibi bekleyecek , olayın soguduktan sonra karar verecek ya da , orası benimde evim asıl sen ne zaman istiyorsan kapım açık deyip evine gidecek.

Yani şimdi ne karar verilirse verilsin sağlıklı olmaz, bir kaç gun beklemeli ve kız tarafından bir hamle gelmemelidir. Madem kayınvalidesiyle arası iyi , onlar girmeli devreye illaki biri karışacaksa.

cnm sürekli msj atıpta adamı şımartıyosun bence boşver yaaa oluruna bırak hakkınızda hayırllısını versin rabbim...boşver msj atıpta durma

hala daha yürümeyeceqini anladıqın anda ayrılabilrisin ne demek yaa teldeki konuşmalara bakarmısınız beyefendinin hiç umurunda deqil 2.5 aydır karısının sesini duymuyor 2 kelime konuşuyolar üff sıkıldım yeter diyor sizde tutmuş boşwer eve dönü diyorsunuz arkadaşımız evine neden dönsün eşi 2.5 ay aramadıqı içinmi o gece evden giderken eşi tepkisiz kaldıqı içinmi kızını bile özleyip aramadıqı içinmi 2.5 aydan sonra arkadaşımızın eşimi telde tanıyamadım sanki o deqildi diyecek kadar soquk davrandıqı içinmi yaa arkadaşlar farkındamısınız arkadaşın eşi bu evlilik için oarmaqını bile kımıldatmıyor gelirsen gel gelmezsen boşan diyor bu evlilik çoktan bitmiş arkadaşlar ve kesinlikle o geceki tartışmadan dolayı deqil mutlaka 2. bir kişi var bu tartışma adamın bahanesi oldu işine geldi onun için umursamıyor arkadaşım sakın birdaha arama hatta o arasa bile cvp verme seni istiyorsa eline bir demet gül alıp bu yaptıqı hareketler için özür dilesin kapıdan kovun bacadan girsin sevne ve isteyen erkek bunları yapar sakın suçu kendinde bulma çünkü haklısın ..

kk'da uzun zamandan beri yorum yazmakta güçlük çektiğim konulardan biri oldu.
şimdi siz mükemmel bir çifttiniz ,eşiniz size aşıktı,sizsiz uyuyamaz kızınıza büyük bir aşk beslerdi.
ama her ailede olan ,olacak olması normal bir kavga yüzünden konu çok büyüdü "işte bu kısmını hala anlayamıyorum,ne oldu ne tartışıldı ki siz evden çektiniz gittiniz lanet olsun dediniz,küfür etmediniz birşeyler kırmadınız şiddet yaşamadınız ama evi terkettiniz.. " ve 2,5 ay geçti eşiniz yokluğunuzu hiç hissetmedi. Anlayamıyorum bir türlü yorum yaparken çaresiz kaldığım ender zamanlardan.
Hangi evli çocuklu kadın kocasıyla çocuğa bak ilgilen diye kavga etmemiştir ki??
her ailede olur akşamına unutulur sizin ki neden büyüdü?

bence kocasi hakli,tiamo sucluuu...hem evi terk et hem adamdan aramasini bekle ohhh ne ala ne alaaa....evden gittin o gun ailenle kalip ertesi gun evine donseydinn....

kusura bakmayin suclusunuz,simdide bunu duzeltmeye siz ugrasicaksiniz...

annemler onu ararsa bu defa bütün ipler onun eline geçer. ben ne yaptım ona bana bu tavırları alıyor. bütün ilgimi ona ayırdım ben hayatımın merkezine koydum. evet, bilmediğim bir şeyler var kesinlikle katılıyorum size. var ve ben bunu çözemiyorum. ((

ay allah korusun inşallah öyle birşey yoktur
Amin tabiki dileklerimiz bu yönde.Fakat anlatılanlar başka bir kadın olduğunu düşündürüyor.Fakat kimsenin günahını almamak lazım tabiki..Sadece bir tahmin bu..

Verdiğin örnek doğru ama acı..=)teşekkürler avatarımı beğendiğine sevindim=)

Evet bunu bende merak ettim... esinize cocuga bak dediniz, oda yorgunum dedi ve kavga cikti sizde evden ayrildinizolay bukadarmi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…