Eşimle tartıştık. Lutfen fikir verin.

Bosanin..daha mutlu olursunuz. En azindan ruh sagliginiz bozulmaz. Adam sozunu tutmamis. 1.5 ay gorusmeyince bayram seyran demis. Bayramdan sonra da yavas yavas boyle boyle gorusturecek. Cekin resti.
Aynen öyle bi kere gittim mi illaki devamı gelecek. Yüz bulacaklar naparsan yapalım geliyo diye

Ailesi bu kadar problemli olup da kendisi iyi olan şu ana kadar bir kişiye bile rastlamadım. İnsanlar büyürken nasıl eğitiliyorsa, onların normali o oluyor. İleride ancak başka insanlarla bir araya gelip kendi ailesindeki yanlışları zeki ve iç görüsü olan birisiyse fark ediyor. Size oyun yapmış kendince eşiniz. Ailenize durumu bildirin. Çünkü ailenizden çekiniyor, klasik korkak erkek durumu. Sorumluluk almak istemiyor. Siz bundan sonra aynı şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorsanız ilk başta ailenize anlatın, eş terapisine bir şans verin ama mucizeler beklemeyin. Bir taraftan da hazırlığınızı yapın.

Bunlar çok dar görüşlü aile terapistinden vs anlamaz gitmek istemez. Gitmek tek çare . Akşam bidaha konuşucam hala diretirse gidicem. Kimsenin kimseyi zorlamaya baskı yapmaya hakkı yok

Allah Allah bosanmak yokmus. Kendi mi karar veriyor? Esinizin tavrina sinir oldum. Ciddi bir dersi hakediyor. Mesela beklemedigi anda eline gecen bosanma dilekcesi!

Bu herife yıllarınızı heba etmeyin. Değmez..

Ailesi hikaye eşiniz insan değil. Kimse sizi hiçbir şeye zorlayamaz. Kendi aileniz bile..
Ben yeri geldi babamla 1 yıl konuşmadım bana ettiği ayıptan. Şimdi 1 buçuk ay geçti bayram yaklaşıyor benimki sözünde durmicam idare edeceksin diyor

Boşanmak yok nedir ya? Buna sadece kendi mi karar veriyor? Öyle bir aileyle görüşmesine izin vermişsiniz, ona şükretsin. Adam olsa eşinin namusuna laf söyleyenleri döverdi, eşini değil.
Hiç bir şekilde ailesine bir şey demiyor diyemiyor. Atsan atılmaz satsan satilmaz dolamış diline bana diretiyor

Görüşmek zorunda değilsiniz.
Sizinle barışmak isteyen isterse 70 yaşında olsun.
Ayağınıza kadar gelip kızım yaptıklarımız için özür dileriz diyecekler.
Şart olarak bunu koşun.
İyi olmak istiyorlarsa buyursunlar, hatasını anlayana kapım açık deyin ve kenara çekilin.

Öyle erdemli insanlar olduklarını sanmıyorum.
Bu durumda sizden çıkmış olacak.

Bunu bile kabul etmeyen eşinizi ise boşayabilirsiniz.
Onun isteği ile olmuyor o işler.

Bu herife yıllarınızı heba etmeyin. Değmez..

Ailesi hikaye eşiniz insan değil. Kimse sizi hiçbir şeye zorlayamaz. Kendi aileniz bile..
Ben de adam8n insan olmadigini dusundum. Esine saygisi yok. Esinin kendi ailesi tarafindan bu hale sokulmasina goz yummus, sonra gorusmeme karari alinmis, simdi de bayram seyran meselwsi yuzunden esini tekrar ezdirecek.

Sizi dövmüş ya nasil hala o evde kalabilirsiniz? Bide üstüne görüşmeye zorluyor hadsize bak. Annen seni çile çek eşin dövsün, kayinvalidenler namusuna dil uzatsin diyemi emek emek büyüttü? Kendine ve çocuğuna saygin olsun bu evlilik yürümez, eşiniz sizi sevse bunlara asla izin vermezdi, evliliğini kurtarmaya bak seviyorsan fln demicem boyle evlilik olmaz

Konu sahibi esinuz ailesiyle gorusmek istiyorsa gorussun ama size baskı yapamaz, gorusmek zorunda da degilsiniz.
Atsan atilmaz dese de ailesi de haddini bilecekti. Kimsenin onurunuzu incitmesine izin vermeyin. Ailesi sizin ailenize laf ederek o sınırı coktan asmis. Giderseniz daha beter devam eder. Bu inssnlar haketmiyor.

Orta yol olmuyor maalesef bunlarla. Bir kere gidildimi hep istiyorlar ve ben yaptıklarına karşılık genede gidince bu sefer ne olursa olsun gelmek zorunda diye düşünüyorlar
tartıştıkları, sevmedikleri, namusuna bile laf ettikleri gelinleriyle neden illa ki görüşmek istiyorlar? ben de bunu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…