- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Sungerbob00
-
Kadın dayak yemiş, zorla çocuğunu aldırması için baskı yapılmış kadına. Sizce bunlar kolay şeyler mi? Siz yaşarsanız bayramda hiçbirşey olmamış gibi "ihii ihii kv napıyorsun" diye arar mısınız?Oncelikle Allah yardimciniz olsun.Orta yolu bulmayami calissaniz tamam normalde gorusmeyin ama bayramda felan gidin yada arayin hem esiniz hem sizin dediginiz olsun.Boyle sorun pek yasamadim benim esim ailesiyle gorusmez ben zorlarim ara konus et diye ben hergun ararim aramasam onlar arar mesaj atar ozellikle kayinpederim mutlaka arar sorar siz orta yola gidin ne siz ne esiniz uzulmesin derim
Niye bilmiyorum ama kalbime dokundunuz ya, Lütfen şu tiynetsiz kocanıza müsamaha göstermeyin. Yaşadıklarınız, yaşattıkları hatta kocanızın yaşattıkları hiç iyi şeyler değil. Ben boşan diyemem ama çok diretirse başka çareniz yok gibi. Hem döven adam bir daha döver kısmına hiç girmiyorum, gerçekten buna inanıyorum. Sözünden dönen adam size neler neler yapmaz.Arkadaşlar sizinde yardımlarınızla yazdiklarinizla dahada emin oldum kararımdan. Görüşmektense boşanırım daha iyi
Kolay birsey degil Allah yardimcisi olsun ama ortada bir evlat var orta yol bulunmaya gidilsin gidilmiyorsa es kabul etmiyorsa dogal olarak iliski evlilik biter kotu bir niyetle demedim.Benim annemde yasadi ama arayip konusuyor ediyor cunku ortada 3 evladi var annem daha beterlerini yasadi benim annem babami baska kadinin koynundan cekti aldi ama pes etmedi savasti kabullenmesi zor oldu ama oldu yapamiyorsa tabiki bosansinKadın dayak yemiş, zorla çocuğunu aldırması için baskı yapılmış kadına. Sizce bunlar kolay şeyler mi? Siz yaşarsanız bayramda hiçbirşey olmamış gibi "ihii ihii kv napıyorsun" diye arar mısınız?
Sözünde durmuyor. Madem illaki döver bir gün tekrar . Bosanmak en iyisiNiye bilmiyorum ama kalbime dokundunuz ya, Lütfen şu tiynetsiz kocanıza müsamaha göstermeyin. Yaşadıklarınız, yaşattıkları hatta kocanızın yaşattıkları hiç iyi şeyler değil. Ben boşan diyemem ama çok diretirse başka çareniz yok gibi. Hem döven adam bir daha döver kısmına hiç girmiyorum, gerçekten buna inanıyorum. Sözünden dönen adam size neler neler yapmaz.
Aynen öyleSözünü tutmaması bir yana anne babama haksızca laf eden bir adamla yapamazdım.
Adam daha sözünde bile durmuyor yani.
Bütün bağı koparacak kadar olay olduysa siz haklısınızdır, ki zorla çocuk aldırmaya çalışmaktan dayağa kadar herşey var. Ben olsam o adamla yapamazdım ya bilmiyorum. Tabi sen bilirsin yine de. Orta yolu bul et diyenlere bakma, aynıları onlara yapılsa kv kp kapıdan içeri sokmaz.
başka kadının koynun çekip alıp sonra ne yaptı? ondan sonra o adımı aynı evde görerek nasıl yaşadı?Kolay birsey degil Allah yardimcisi olsun ama ortada bir evlat var orta yol bulunmaya gidilsin gidilmiyorsa es kabul etmiyorsa dogal olarak iliski evlilik biter kotu bir niyetle demedim.Benim annemde yasadi ama arayip konusuyor ediyor cunku ortada 3 evladi var annem daha beterlerini yasadi benim annem babami baska kadinin koynundan cekti aldi ama pes etmedi savasti kabullenmesi zor oldu ama oldu yapamiyorsa tabiki bosansin
Bu savaştı mı oluyor? Bu kadınlığını hiçe saymak oluyor gibi. Yanlış anlamayın.Kolay birsey degil Allah yardimcisi olsun ama ortada bir evlat var orta yol bulunmaya gidilsin gidilmiyorsa es kabul etmiyorsa dogal olarak iliski evlilik biter kotu bir niyetle demedim.Benim annemde yasadi ama arayip konusuyor ediyor cunku ortada 3 evladi var annem daha beterlerini yasadi benim annem babami baska kadinin koynundan cekti aldi ama pes etmedi savasti kabullenmesi zor oldu ama oldu yapamiyorsa tabiki bosansin
Şuan 21 yaşındayım. :) kesinlikle demek istemiyorum akşam gelsin son kez konuşucam yarında inşallah gidicem toplanipYerinde olsam ailesi ile görüsmek istemediginden degil de, öyle ruh hastasi adam ile evli kalmak istemediginden, evladin öyle bir evde büyümesini istemediginden dolayi bosanirdim.
Bosanmak için geç degil. Gerçekten 50 yasinda olup "keske 20 yil önce bosansaydim" demek mi istiyorsun?
Darp raporu var mahkemeyede çıkmıştık:)))) hersey var sakliyorumDarp raporu yada şahitler deliller var mı? Hiçbirini silme yoketme. Sakla lazım olacak
Ben illa boşan demiyorum.Sözünde durmuyor. Madem illaki döver bir gün tekrar . Bosanmak en iyisi
Evet kiz kardesimle annem babami bi kadinin koynundan aldilar annem evi terkedip bosanmaya kalksaydi o zaman kucuk kardesimdi 4 yasindaydi ve calismadigi icin annem babaya verilcekti annemde tek gidecegi yer anneannemin eviydi benim agir duzeyde zihinsel engelli teyzem var asla o bize ders calistirmaz kitaplarimizi yirtar atar dover annem bizim gecelecigimizi dusundugu icin bosanamadi simdi cok sukur babam duzeldi tabi annemde hep soru isaretleri hep bir guven eksikligi var ama iste ortada evlat olunca anneler sessiz kalabiliyor bazenbaşka kadının koynun çekip alıp sonra ne yaptı? ondan sonra o adımı aynı evde görerek nasıl yaşadı?
Ya sen çok gençsin? Benimle aynı yaştasın resmen. Bu kocayı çekmeye değer mi, boşan okul oku hayatına bak. Senin yaşındakiler yanında bebişiyle üniversite okuyor, mezun oluyor. Kocan kaç yaşında?Şuan 21 yaşındayım. :) kesinlikle demek istemiyorum akşam gelsin son kez konuşucam yarında inşallah gidicem toplanip
Aynen öyle çok haklısınız. Ben zaten anne baba yanında şiddet göre göre büyüdüm. Bana karşı değil ama birbirlerine karşı şuan boşandılar. Annem çok mutlu banada çekme gel bebeginede sanada bakarım diyor. Zaten kızım 2 yaşında. Anne kuzusu adamdan babada olmuyorBu savaştı mı oluyor? Bu kadınlığını hiçe saymak oluyor gibi. Yanlış anlamayın.
Bilmiyorum benim annemle aldatılma yaşadı ama ayrıldı kabul edemedi, hazmedemedi,gurursuz olamam dedi. Yani aldatan kocayı affetmek marifet değil tabi annenizin şartları onları göstermiştir arkasında ailesi yoktur bilemem Allah yardımcısı olsun. Ama kendinizden empati yapın, eşiniz kayınvalideniz yüzünden size şiddet uyguluyor, ortada elle tutulur birşey yok. Yalan yere dayak yiyor, evladınızı aldırmanızı istiyorlar sizden. Siz o kv ile konuşur musunuz? Hani bu normal kavga değil o yüzden konuş et demek olmaz gibi. Bilemiyorum ya ben direkt boaşanabilirdim bile. Çocuğum dayakçı anne kuzusu babasının yanında büyümedi hiç olmazsa.
anlıyorum ama o kadın o manzarayı gördükten sonra babanızın yüzünü her gördükçe o aklına gelir. bilemiyorum belki bazı insanlar daha umursamaz olabilir. ama bu normal bir insan için çok ağır bir travma.Evet kiz kardesimle annem babami bi kadinin koynundan aldilar annem evi terkedip bosanmaya kalksaydi o zaman kucuk kardesimdi 4 yasindaydi ve calismadigi icin annem babaya verilcekti annemde tek gidecegi yer anneannemin eviydi benim agir duzeyde zihinsel engelli teyzem var asla o bize ders calistirmaz kitaplarimizi yirtar atar dover annem bizim gecelecigimizi dusundugu icin bosanamadi simdi cok sukur babam duzeldi tabi annemde hep soru isaretleri hep bir guven eksikligi var ama iste ortada evlat olunca anneler sessiz kalabiliyor bazen
Kocam da 23 yaşında. Evet haklısınız gene :)) zaten okulumu bitirmeyi çok istiyorum:) tabiki çekmeye değmez kesinlikle. Nefret ediyorum hepsindenYa sen çok gençsin? Benimle aynı yaştasın resmen. Bu kocayı çekmeye değer mi, boşan okul oku hayatına bak. Senin yaşındakiler yanında bebişiyle üniversite okuyor, mezun oluyor. Kocan kaç yaşında?
Yok neden alınayım bende farkındayımBen illa boşan demiyorum.
Ama sana tamam konuşma diyip şimdi zorundasın herkes konuşuyor diye diretiyorsa yarın birgün yine vurmam diyip vurabilir. Yani yapabilir bunu. Ama gerçekten alınma ama kocan adam değil, adam olan karısına kelime söyletmez ya ne demek dövmek. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Gerçekten sözde değil her türlü arkanda dururuz, yardımcı oluruz sana merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?