Eşimle tartıştık. Lutfen fikir verin.

Bunlar çok dar görüşlü aile terapistinden vs anlamaz gitmek istemez. Gitmek tek çare . Akşam bidaha konuşucam hala diretirse gidicem. Kimsenin kimseyi zorlamaya baskı yapmaya hakkı yok
İyice hesaplayın hareketlerinizi. Boşanma çirkefleşebilir ve uğraştırabilirler. İlk önce bir avukat vs bulup danışıp, aileyle tartışıp konuşup hazırlık yapın derim. Kavga etmeden, sakince yapabilirsiniz eğer sizin için daha rahat olur. Altın mevzusu vs her şeyi gözden geçirin.

Hakaretin h sini duysam durmam.

Benim eş aileside bana hakaret etti, insan değilsin dediler bende görüşmüyorum, asla gitmem bayram falan. Eşimin seçme lüksü yok boşarım dedim

Yani şöyle düşünün eşiniz ailesine ayar vereceğine size vermeye devam ediyor,ve siz hala bu adamı sevmeye onunla birlikte yaşamaya bir şans veriyorsunuz...baştan kesip atmalıydınız ..geç kaldınız...

Avukatımın dediğini aynen yazıyorum: "çok gördük biz öyle boşanmam diyenleri, kuzu kuzu gelip boşandılar."

Eşiniz demeye bile dilimin varmadığı yaratığın ne dediğinin önemi yok, belli ki yine almış vitaminini. Siz kendinizi de kesseniz, anası 'oğluşum tırnağım kırıldı ühü.' dese sizden daha önde olur.

Boşanın.

Aynen öyle bi kere gittim mi illaki devamı gelecek. Yüz bulacaklar naparsan yapalım geliyo diye
Kesinlikle öyle. Devamı gelecek. Annem lanet babaanne yüzünden intihar edecekti o raddeye gelmişti. Babam da dedemin hatrina görüşürduk sonra dede ölünce tamamen kestik ayağımizi. Babam annemin arkasında durdu. Gitme görüşme, kapı çalsa açma diyerek. Eşin arkanda duracak, daha önce boşanmaya kadar varmissa seni kaybetmekten korkmuyor. Sende kararının ardında dur.

Çok haklısınız <3

tartıştıkları, sevmedikleri, namusuna bile laf ettikleri gelinleriyle neden illa ki görüşmek istiyorlar? ben de bunu anlamıyorum.
Çünkü hepsi ruh hastası karaktersizler. Kadının o halinden zevk alıyorlar, dalga geçiyorlar

Yok ben kesin boşanırım görmek istemiyorum suratlarını. Yemin ederim bende lanet kadin yüzünden kriz geçiriyorum.

O lafını söyleyip işe gitmiş, sen de eşyanı toplayıp ailenin yanına git işten geldiğin de güzel bir supriz olur

Hakli olana ne diyim ;( kendim kaşındım

Yerinde olsam ailesi ile görüsmek istemediginden degil de, öyle ruh hastasi adam ile evli kalmak istemediginden, evladin öyle bir evde büyümesini istemediginden dolayi bosanirdim.

Bosanmak için geç degil. Gerçekten 50 yasinda olup "keske 20 yil önce bosansaydim" demek mi istiyorsun?

Boşan
boşanmak varmıymış yokmuymuş görsün gerçekten gitmek istemiyorsan ciddi adımlar atmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…