- 8 Ocak 2018
- 55
- 61
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 gün öncesinde eşimle tartıştık ve 3 gündür konuşmuyoruz nedeni ise ufak birşeyden rahatsız oldum ve bunu dile getirdim bir daha yapma lütfen diye o da benimle ılımlı konuşmak yerine inatlaştı pek kale almadı yani inatlaşınca bende konuşmadım
Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladıBir iki sepet de sen yumruklasaydın keşke fırlatsaydın falan , ne güzel böyle şeylerle erkeklik taslıyorlar .
Takıldığın ve yapmamasını istediğin konu neydi?
Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı
Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?