Eşimle tartıştık ne yapacağımı bilemedim

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 gün öncesinde eşimle tartıştık ve 3 gündür konuşmuyoruz nedeni ise ufak birşeyden rahatsız oldum ve bunu dile getirdim bir daha yapma lütfen diye o da benimle ılımlı konuşmak yerine inatlaştı pek kale almadı yani inatlaşınca bende konuşmadım ertesi sabah küs olduğum için kahvaltı hazırlamadım ama akşam yemekleri hazırlayıp işten eve geldiğinde aç mısın yemek hazırlayayım mi diye sordum o da 3 gün boyunca evde yemek yemedi en son dün akşam bana bir daha yemek hazırlarken kendine hazırla ben yemeyeceğim artık dedi bende neden diye sordum ona kahvaltı hazırlamadığımı tüm gün aç dolandığını keyfime göre davrandığımı söyledi bende ona durumu anlattım tekrar rahatsız olduğum konuyu sana ilettim ama sen benimle inatlaştın diye ama resmen sağır olmuş beni duymuyor takmış sabah kahvaltı hazırlamamama biraz tartıştık kalktı elinde çay bardağı ve tabağı vardı mutfağa giderken duvara fırlattı kapıları çat diye vurmaya başladı bende sakin ol kendine gel dedim ama bu sefer giyinme odasına gidip sepetleri yumrukla parçaladı kapılara yumruk attı bende yangına körükle gitmemek için sustum acıkcası çok şaşırdım ve üzüldüm ilk defa böyle birşey oldu normalde böyle şeyler yapmaz ama ne yalan söyleyeyim korktum da bana sıra gelir diye sonuçta haberleri görüyoruz neyse ben çok kırgınım çok şaşkınım konuşamıyorum beni anlamıyor bir noktaya takılmış boşuna o kadar sinir yaptı bende diyorum ki acaba ailemin yanına başka şehire gitsem bir kaç günlüğüne iyice yangına körükle gitmiş olur muyum konuşmuyoruz da ne yapcam bilemedim bana akıl verir misiniz

Yani cevizkabugunu doldurmayacak şeyler için birbirinizi bu kadar incitmeye değermi?

konunun ana fikri ıurası gerisi teferruat

bunu yazın ki haklı mı haksız mı nasıl tavır alınır netleşsin

Bir iki sepet de sen yumruklasaydın keşke fırlatsaydın falan , ne güzel böyle şeylerle erkeklik taslıyorlar .

Takıldığın ve yapmamasını istediğin konu neydi?
Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı

O kadar saçma sapan mevzulardan buraya nasıl geldiniz ? Kapı yumruklamak ne ya çok ayıp. Sizinde kahvaltı hazırlamamanız yanlış. Çok büyük bir olay değilmiş çünkü. Karşılıklı inatlaşmalarla birbirinize saçma sapan davranmışsınız. Baba evine sakın gitme olay farklı boyutlara girer

Kahvaltı hazirlamayıp cezalandırmışsınız,eşinizin de açlikta başına vurmuş anlaşılan.sonrada şimdi o sizi cezalandiriyor aklınca..çok çocukça ve oldukça yorucu bir hale gelmiş evliliğiniz.bence bir olgunluk yapın ve yapıcı bir adım atın.fakat sakinleştikten sonrada öfke halinde yaptiklarina çok sasirdiginizi kendisinden beklemediğinizi bir daha böyle davranırsa bukadar sakin karsilamiyacaginizi işleyin kafasına.

Aslında böyle bir şey için küsüşüp kahvaltı hazırlamaktan yemek yapmaktan vazgeçmek falan saçma geldi biraz. Eşinizin hareketide çocuksu ama erkekler arada saçmalıyolar zaten. Benim eşimde bu sitede takılıyorum diye kapıya yumruk atmıştı çatladı kapı gördükçe sinir basıyor Annenize gitmeyin tabi ki basit bi mevzuyu iyice büyütmenin anlamı yok, sanki hiç bir şey olmamış gibi davranın bence yaşanmamışcasına..

Bunun için mi her yeri tekmeledi?
Tövbe bismillah.
La ilahe illallah!

Hangi konuda uyardiniz ben anlamadım. Belki de sizin uyardiginiz şey ona cok saçma geldiği için uymayı reddetmiştir. Benim ablam var böyle her saçma şeyi uyarır. Yok ekmeği tutarken 3 parmakla tut niye 4 parmakla tuttun yok niye argo konuştun yok o şekilde gülme çok iğrenç yok buna niye güldün komik mi.... Öfke kontrolü sorunu var eşinizin dengesiz yani. O da büyük mesele.
....
Okudum şimdi olayın sebebini. Çok rahatsız edici buldum sizin uyardiginiz meseleyi. Çöpler yemek sonrası tabağın üstüne toplanmaz diye bi görgü kuralını ilk defa okudum

Yemek bitince ağzımızı sildiğimiz kağıt peçeteyi kahvaltı tabağına koyarız biz. Zaten orada durma süresi 1 dk falandır sofra toplanır. Haa nereye koyacağız onu da anlamadım ? ben pis olabilirim bilemedim ayrı bir tabağımız yok kullanılmış peçeteleri koyduğumuz. Adam agresif saldırgan dengesiz o ayrı ama siz de bi garip geldiniz bana.

Son düzenleme:
O halini bir köşeden videoya kaydedip, sakin bir anında kendisine gösterseydiniz ya.
"O olayda kırıldım, kahvaltı hazırlamadım, kahvaltı olarak bedel biçip geçecektim belki. Sen ise ayağına kadar hazırlanmayan tek günlük kahvaltının bedeli olarak bu yolu seçtin" deseniz ne derdi acaba?

Bazı ayıların evcilleştirilmesi için özel uğraş gerekiyor. Uğraşan uğraşıyor kah sessizlik tatlı dil kah kısas, misli cinnet, uğraşmayan ise yoluna bakıyor.
Yani, kendinize şimdiden sormaya başlayın bence "Ben ömrümü ayı eğitmeni olarak mı geçireceğim, umut var mı?" diye. Kusura bakmayın benzetme için, eşinizi tarif edecek başka bir kelime bulamadım.

esınızın ruh hastası oldugu kesın ıcınde yemek olan tabaga agzından cıkardagı cekırdeklerı peceteyle o tabaga koydugu ıcın yapma lutfen demıssınız altı ustu ne varkı bunda kotu bırsey dememıssınız kı
rahatsız oluyorsan dıkkat ederım dese konu kapanacaktı
ne olmus bu kadar da kapılar sepetler tekmelenıp yumruklanıyor bardaklar fırlatılıyor manyak
adamlık buysa ıkı bardakta sız fırlatın allah allah ya
bırde paşaya bak kahvaltı beklemıs
ıyıkı hazırlamamıssınız ben evde yemeyecegım sen kendıne hazırla dese esım bende tamam derım en guzel yemeklerı yapar doya doya yerım yanı

ruh hastasıyla mı ugrasacaksınız bosverın

Çok önemsiz bir şeyi uzatıp uzatıp sorun etmişsiniz. Siz de yemeyecekmişsiniz zaten eşiniz de yanlış ama öyle asla kabul edilemeyecek bi hata yapmamış bence. Sürekli yapmıyorsa lafını etmezdim ben sanırım. Bu kadar uzatmak gereksiz olmuş fazlasıyla.

Yemek işini de canım istemedi yapmadın deseniz tamam ama küsünce yapmamaya ben de kızardım. Yemek kadın işi diye değil ama sorumlulukları küsmeye göre aksatılmasından rahatsız olurum. Eşinizin tepkisi aşırı abartı ama.

bak eşinin hareketleri asla kabul edilemez ama ,baştan sen başlatmışsın. 1 onu çocuk gibi uyararak,adam demiş çünkü yemeyeceksin diye koydum,yesen koymayacaktı demek ki.2 kahvaltı hazırlamayarak ve küserek onu kızdırmaya devam etmişsin adam özür dilesin diye yaptıysan da,özür dileyecek bir durum yok ki ortada.şöyle düşün ,küsünce erkekler de eve ekmek falan almazsa hatta eve gelmezse kızmaz mıyız? bazen bazı şeyleri görmesek olmaz mı ?? sonra o da sana erkeklik taslamış,baştan sona gereksiz bir tartışma veuzayan konu.ölüm var hayatı yaşayın boşverin.akşam al eşini karşına güzelce konuş,ondan ne kadar korktuğunu da söylersin.olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…