Eşimle tartıştık ne yapacağımı bilemedim

Hayır tabakta yemek varmış hala ve ziyan olmasın diye bitirmeyi düşünüyormuş konu sahibi.
Içine peceteleri koymadan evvel devam edecek mısın demeliydi ama büyük günah değil. Uzun zaman yemediyse konu sahibi artık yenmez diye düşünmüş olabilir adam.
Yine de bunun için tekmelemeler falan çok gereksiz tepkiler yahu..

Koskoca adamın önüne kahvaltı konmayınca akşama kadar aç kalması da şaka gibi , başka bir şeye canı sıkılıp size patlamış sanki kapıları bacaları yumruklayacak hicbir şey yok ortada. Ama keşke böyle gak deyince kahvaltı guk deyince akşam yemeği şeklinde alıştırmasaydınız.

Tabakta yemek varken çöp konulabilir yani sizce öyle doğru mu anladım çünkü benim rahatsız olduğum konu bu tabakta yemek var ayrıca bu yemek yenilecek ve içerisine çöp konuyor

Doydugunu düşünmüştür konu sahibi yemek yerken ara verdiyse falan... O da banane yapicam yapicam dememiştir saniyorum. Konu sahibi garip bir bakış ve garip bı ses tonuyla dediyse o da gıcık olmuştur normal bişi bu dünya savaşı çıkarmaya ne gerek var. Yemek yapmamış küsmüş o da sağa sola coşmuş ikisi de her adımında anormal tutum sergilemis

Tabak çanak duvara fırlatmalar, kapı çarpmalar, sepet yumruklamalar... Yani sebep de yok ortada. Hem siz kahvaltı hazırlamıyorsunuz diye eşiniz neden tüm gün aç kalıyor? Eli ayağı mı tutmuyor diyeceğim ama dövüş sanatlarında başarılıymış. Çocuk gibi şu davranışları.

İlişkiniz 5 yaşındaki çocuk ve anne ilişkisi gibi olmuş. Bu kadar uzatacak ne var. Benle inatlaştı ne demek. Kırmadan güzel bir dille uyarabilirsiniz annesi gibi oraya o konmaz demek yerine hayatım lütfen bir daha böyle yapma deseniz belki daha farklı olabilirdi bilemiyorum ama niye bu kadar bilendiniz ki eşinize. Bide sırf bu yüzden normalde hazırladığınız kahvaltıyı hazırlamayarak cezalandırıyorsunuz adamı küçük çocuk gibi. Kendinize gelin siz onun annesi değilsiniz. Çok abartmışsınız gerçekten. Bide annenize gitmeyi düşünüyorsunuz. Siz onu çocuğunuz yerine koymuşsunuz o da rolünün hakkını vermiş.

onu oraya koydum dıye yıyesın tuttu lafı her kelıme her hareketınızın altında hep bırsey aradıgını gosterıyor zor ve yorucu bır adam kalan seyler bosa gıtmesın dıye yıyecekmıssınız evet tabakta yemek varken tabaga cop konmaz o kocayla opusup sevıyoruz halıyle yarım bıraktıgı salatalıgı peynırı de yıyebılırız ama koca bıle olsa kımse tukurdugu cekırdegı burnunu agzını sıldıgı peceteyı koydugu tabaktan yemek ıstemez yanı

dıkkat edersen sevınırım dedın dıye olay cıkarmıs bu demek oluyor kı fazla sımartılmıs her dedıgınızın altında da bır mana arıyor ustelık kahvaltı hazırlamadınız dıye tum gun ac kalıp sınır krızı gecırecek kadar da basıretsız hayatında hıc mı kahvaltı hazırlamamıs o hareketınden oturu sızden gonul alması gerektı kapı pencere ındırmıs nerdeyse

ayy sıkıntı valla

gercekten boyle kapı pencere ındıren kocalarınıza sabah hemen kahvaltı mı hazırlıyorsunuz
ben olsam demorolıze olurum ıcımden gelmez yanı
cocugunuz gıbı davranmıssınız demıssınız ama anne hazırlardı hemen o kahvaltıyı ac kalmasın dıye :)

Ya yorumlara cok şaşırdım.
Kadın adama kahvaltı hazırlamak zorunda değil, çocuk mu bu başkasının kendisini beslenmesine muhtaç olsun.

Kadınlar bile böyle düşünürken karşı cinse nasıl kabul ettireceğiz kendilerini asiste etmek için dünyaya gelmediğimizi.

Konu sahibi yerinizde olsam o eşe bir adım atmazdım. Ki kendini haklı sanmasın.

Tabakta yemek varken çöp konulabilir yani sizce öyle doğru mu anladım çünkü benim rahatsız olduğum konu bu tabakta yemek var ayrıca bu yemek yenilecek ve içerisine çöp konuyor

Aynı tabaktan mı yemek yiyorsunuz, yani kendi tabağına mı peçeteyi koydu ortak tabağa mı o kısmı anlamadım

Zeytin cekirdegi ve pecete için 3 gun konuşmamak nedir yahu.
Eşinizin bu konuda inatlaşmasi çok gereksiz ama cikan en ufacik anlaşmazlik için günlerce huzur vermeyerek, küserecek beni yildirmaya calişan insana ben de cildirirdim herhalde. İlk defa yapmiyorsunuzdur muhtemelen. Küsme, gunlerce konusmama aliskanligi kotu birsey.

Siz onun annesi değilsiniz uyarmanız yanlış deniliyor, kahvaltı yapamadı diye tüm gün aç kalıp bebek gibi davranması orayı burayı yumruklaması normal görülüyor.
harbi garipsiniz.
siz haksız değilsiniz konu sahibi. Tabiki rahatsız olduğunuz şeyi dile getireceksiniz. Yapmayacaksın etmeyeceksin dememişiniz. Yapmazsan sevinirim demişiniz. Bundan daha doğal ne var.

arkadaslar saka mısınız
ayı gıbı depınmıs adam bardaklar sepetler kapı yumruk tekme havada ucusmus
gelmıs konu sahıbıne sende kahvaltı hazırlasaydın dıyorsunuz
zıkkım yesın yahu
Ağzına sağlık

Kendi kahvaltısını hazırlayamıyorsa evlilik yıldönümünüzde lego al. Bir de kreşe yazdır bence.

bende cok saskınım
esımıze hoslanmadıgımız seyı soyleyemeyeceksek kıme soyleyecegız

doymus olsam bıle bosa gıtmesın dıye esımın tabagındakını de yıyecektım ama huylandıgımı bıle bıle ıcınde yemek olan tabaga agzını yuzunu sıldıgı cekırdeklerın oldugu peceteyı koydu bende keske boyle yapmasaydın yıyecektım huylanıyorum bılıyorsun demıs altı ustu

adamda buna karsılık ben bunu yaptım ya ondan yıyesın tuttu demiii deyıp kapı pencere ındırmıs

konu sahıbı de o sok uzuntu ve sınırle sabah bırsey hazırlamak ıstememıs

adam da vay sen kahvaltı hazırlamadım ben bu yuzden ac kaldım hıc hazırlama artık evde yemek yemeyecegım demıs

gelmıs konu sahıbıne neden kocana oyle dedın neden kahvaltı hazırlamayıp uzattın neden annesı gıbı davranıyorsun dıyorlar kadını burdan cekıp alasım geldı benım

Ben kahvaltı hazırlamıyorum eşime fakat rutinde hazırlasam bi hata yaptığı için cezalandırmak amacıyla aç göndersem eşim de çok öfkelenirdi sizin hatanız orda, eşinizin hatası da manyağa bağlaması artistlik yapıp sindirecek sizi heralde gitsin bi daha öfkelendiğinde kaldırım taşına filan kafa atsın eve zarar vermesin ayı efendi, bu da onun yanlışı.

Annesi gibi davranıyor konu sahibi kocası da ergen oğlu gibi, tencere kapak . Annesi kahvaltı hazırlamadığı için tüm gün aç durup annesi cezalandıran bir çocuk.. İkisi de sağlıklı davranmıyor ki. Benim yeme kültürümü temizliğimi sofra terbiyemi beğenmeyen benimle evlenmesin. Adam mağara kaçkını buna bişey demiyorum. Ama koca kadınsınız sizi sofrada ikaz etsem utanmaz mısınız ? Karı- koca ilişkisi hepten yanlış.

Değil mi? Kadın zaten haksızliga uğramış. Ne yapıyoruz burada ona suçlu hissettirmeye mi çalışacağız?
En çarpıcı detay peçete mi yani olayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…