- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.708
- 798
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Hangi konuda uyardiniz ben anlamadım. Belki de sizin uyardiginiz şey ona cok saçma geldiği için uymayı reddetmiştir. Benim ablam var böyle her saçma şeyi uyarır. Yok ekmeği tutarken 3 parmakla tut niye 4 parmakla tuttun yok niye argo konuştun yok o şekilde gülme çok iğrenç yok buna niye güldün komik mi.... Öfke kontrolü sorunu var eşinizin dengesiz yani. O da büyük mesele.
....
Okudum şimdi olayın sebebini. Çok rahatsız edici buldum sizin uyardiginiz meseleyi. Çöpler yemek sonrası tabağın üstüne toplanmaz diye bi görgü kuralını ilk defa okudum
Tabakta yemek varken çöp konulabilir yani sizce öyle doğru mu anladım çünkü benim rahatsız olduğum konu bu tabakta yemek var ayrıca bu yemek yenilecek ve içerisine çöp konuyorHangi konuda uyardiniz ben anlamadım. Belki de sizin uyardiginiz şey ona cok saçma geldiği için uymayı reddetmiştir. Benim ablam var böyle her saçma şeyi uyarır. Yok ekmeği tutarken 3 parmakla tut niye 4 parmakla tuttun yok niye argo konuştun yok o şekilde gülme çok iğrenç yok buna niye güldün komik mi.... Öfke kontrolü sorunu var eşinizin dengesiz yani. O da büyük mesele.
....
Okudum şimdi olayın sebebini. Çok rahatsız edici buldum sizin uyardiginiz meseleyi. Çöpler yemek sonrası tabağın üstüne toplanmaz diye bi görgü kuralını ilk defa okudum
Doydugunu düşünmüştür konu sahibi yemek yerken ara verdiyse falan... O da banane yapicam yapicam dememiştir saniyorum. Konu sahibi garip bir bakış ve garip bı ses tonuyla dediyse o da gıcık olmuştur normal bişi bu dünya savaşı çıkarmaya ne gerek var. Yemek yapmamış küsmüş o da sağa sola coşmuş ikisi de her adımında anormal tutum sergilemisHayır tabakta yemek varmış hala ve ziyan olmasın diye bitirmeyi düşünüyormuş konu sahibi.
Içine peceteleri koymadan evvel devam edecek mısın demeliydi ama büyük günah değil. Uzun zaman yemediyse konu sahibi artık yenmez diye düşünmüş olabilir adam.
Yine de bunun için tekmelemeler falan çok gereksiz tepkiler yahu..
İlişkiniz 5 yaşındaki çocuk ve anne ilişkisi gibi olmuş. Bu kadar uzatacak ne var. Benle inatlaştı ne demek. Kırmadan güzel bir dille uyarabilirsiniz annesi gibi oraya o konmaz demek yerine hayatım lütfen bir daha böyle yapma deseniz belki daha farklı olabilirdi bilemiyorum ama niye bu kadar bilendiniz ki eşinize. Bide sırf bu yüzden normalde hazırladığınız kahvaltıyı hazırlamayarak cezalandırıyorsunuz adamı küçük çocuk gibi. Kendinize gelin siz onun annesi değilsiniz. Çok abartmışsınız gerçekten. Bide annenize gitmeyi düşünüyorsunuz. Siz onu çocuğunuz yerine koymuşsunuz o da rolünün hakkını vermiş.Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı
onu oraya koydum dıye yıyesın tuttu lafı her kelıme her hareketınızın altında hep bırsey aradıgını gosterıyor zor ve yorucu bır adam kalan seyler bosa gıtmesın dıye yıyecekmıssınız evet tabakta yemek varken tabaga cop konmaz o kocayla opusup sevıyoruz halıyle yarım bıraktıgı salatalıgı peynırı de yıyebılırız ama koca bıle olsa kımse tukurdugu cekırdegı burnunu agzını sıldıgı peceteyı koydugu tabaktan yemek ıstemez yanıÇok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı
gercekten boyle kapı pencere ındıren kocalarınıza sabah hemen kahvaltı mı hazırlıyorsunuzİlişkiniz 5 yaşındaki çocuk ve anne ilişkisi gibi olmuş. Bu kadar uzatacak ne var. Benle inatlaştı ne demek. Kırmadan güzel bir dille uyarabilirsiniz annesi gibi oraya o konmaz demek yerine hayatım lütfen bir daha böyle yapma deseniz belki daha farklı olabilirdi bilemiyorum ama niye bu kadar bilendiniz ki eşinize. Bide normalde hazırladığınız kahvaltıyı hazırlamayarak cezalandırıyorsunuz adamı küçük çocuk gibi. Kendinize gelin siz onun annesi değilsiniz. Çok abartmışsınız gerçekten. Bide annenize gitmeyi düşünüyorsunuz. Siz onu çocuğunuz yerine koymuşsunuz o da rolünün hakkını vermiş.
Tabakta yemek varken çöp konulabilir yani sizce öyle doğru mu anladım çünkü benim rahatsız olduğum konu bu tabakta yemek var ayrıca bu yemek yenilecek ve içerisine çöp konuyor
Çok basit aslında bu noktaya gelecek bir konu değil ama önemli birşey sabah kahvaltı yaparken doydu ve ağzını sildiği peçeteyi yediği zeytin çekirdeklerini döktüğü ve sildiği selpağı yemek yediğimiz tabağa koydu bende doymuştum ama çöpe atmamak düşüncesiyle kendimi zorlayıp yicektim neyse tabağa koyunca midem bulandı ve belirttim yemek olan tabağa çöp konmaz dikkat edersen sevinirim dedim o da yemicektin ki oraya koydum diye yiyesin tuttu zaten doymuştun tarzında benimle inatlaşmaya başladı
Ağzına sağlıkarkadaslar saka mısınız
ayı gıbı depınmıs adam bardaklar sepetler kapı yumruk tekme havada ucusmus
gelmıs konu sahıbıne sende kahvaltı hazırlasaydın dıyorsunuz
zıkkım yesın yahu
bende cok saskınımYa yorumlara cok şaşırdım.
Kadın adama kahvaltı hazırlamak zorunda değil, çocuk mu bu başkasının kendisini beslenmesine muhtaç olsun.
Kadınlar bile böyle düşünürken karşı cinse nasıl kabul ettireceğiz kendilerini asiste etmek için dünyaya gelmediğimizi.
Konu sahibi yerinizde olsam o eşe bir adım atmazdım. Ki kendini haklı sanmasın.
Annesi gibi davranıyor konu sahibi kocası da ergen oğlu gibi, tencere kapak . Annesi kahvaltı hazırlamadığı için tüm gün aç durup annesi cezalandıran bir çocuk.. İkisi de sağlıklı davranmıyor ki. Benim yeme kültürümü temizliğimi sofra terbiyemi beğenmeyen benimle evlenmesin. Adam mağara kaçkını buna bişey demiyorum. Ama koca kadınsınız sizi sofrada ikaz etsem utanmaz mısınız ? Karı- koca ilişkisi hepten yanlış.Siz onun annesi değilsiniz uyarmanız yanlış deniliyor, kahvaltı yapamadı diye tüm gün aç kalıp bebek gibi davranması orayı burayı yumruklaması normal görülüyor.
harbi garipsiniz.
siz haksız değilsiniz konu sahibi. Tabiki rahatsız olduğunuz şeyi dile getireceksiniz. Yapmayacaksın etmeyeceksin dememişiniz. Yapmazsan sevinirim demişiniz. Bundan daha doğal ne var.
Değil mi? Kadın zaten haksızliga uğramış. Ne yapıyoruz burada ona suçlu hissettirmeye mi çalışacağız?bende cok saskınım
esımıze hoslanmadıgımız seyı soyleyemeyeceksek kıme soyleyecegız
doymus olsam bıle bosa gıtmesın dıye esımın tabagındakını de yıyecektım ama huylandıgımı bıle bıle ıcınde yemek olan tabaga agzını yuzunu sıldıgı cekırdeklerın oldugu peceteyı koydu bende keske boyle yapmasaydın yıyecektım huylanıyorum bılıyorsun demıs altı ustu
adamda buna karsılık ben bunu yaptım ya ondan yıyesın tuttu demiii deyıp kapı pencere ındırmıs
konu sahıbı de o sok uzuntu ve sınırle sabah bırsey hazırlamak ıstememıs
adam da vay sen kahvaltı hazırlamadım ben bu yuzden ac kaldım hıc hazırlama artık evde yemek yemeyecegım demıs
gelmıs konu sahıbıne neden kocana oyle dedın neden kahvaltı hazırlamayıp uzattın neden annesı gıbı davranıyorsun dıyorlar kadını burdan cekıp alasım geldı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?